• 2014-09-24, 23:53
  • 10

Ett sent och ett snabbt god natt inlägg från mig =)

Tack för att ni är så goa som mailar, skriver kommentarer, kommer fram på stan. Jag får dåligt samvete för att jag inte hinner svara alla mail men kanske vi ska ha en frågestund snart? Vill att ni ska veta att jag verkligen uppskattar er mycket när ni hör av er.

Veckan rusar fram. I dag har jag jobbat på salongen sedan varit minst 27 gånger på posten och andra ärenden, sedan suttit med jobb framför datorn. Men jag älskar alla mina jobb så det är nog därför tiden rusar fram.

Lisa-Marie har gjort min syster fin i håret ikväll. Stolt mamma över en duktig dotter. Marilyn och jag grejade här hemma en del och jag har packat upp en stor låda med fantastiska grejer från inreda.com jag beställt. Voluspa och nya sängläder från Lovely linen. Har ni några favoriter ni helst bäddar i? Dessa ska vara amazing så det ska bli mysigt att testa dom. <3 Testade bädda men ska tvätta dom först. Känns alltid bra plus att dessa gör inget om dom är skrynkliga.

Dessutom…. äntligen nya sänggaveln här! Ska berätta och visa bilder i morgon.

I morgon är det torsdag- Börjar med löpning, min krönika är ute i GT, tjejerna har studiedag och jag är på salongen under dagen.

IMG_8084.JPG

God natt och sov gott!

DSC_0148

DSC_0134

2014-09-24 Johanna Toftby, Mitt liv

Kommentarer

ulrika 5 år sen

Hej Johanna! Med dina projekt och jobb och träning tycker jag det är fantastiskt att du även hinner blogga och svara på allas mail

Svar på kommentaren:
ulrika 5 år sen

Hälften av inlägget försvann visst!! Ha en fin fredag iaf kramar

AnnaE 5 år sen

Snygg sänggavel :)

Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack!! Är verkligen kär i den ;)

Kram Johanna

Eva A 5 år sen

Åh så fin sänggavel, blev jättesnyggt! Läste krönikan, bra skrivet!

Pernilla 5 år sen

Hej! Vad har du för tips mot ond hälsena? Har börjat att springa men fått så ont så jag har vilat en vecka.

Annette Nord 5 år sen

Hej! Tack för all pepp vad gäller träning, inredning och entreprenörsskap. Jag blir så inspirerad!! :) jag skulle gärna vilja ha lite tips om vanlig vardagsmakeup, du är alltid så snygg men samtidigt naturlig. Använder du foundation eller hur funkar det, jag är inte så himla haj på det där. Du kanske redan skrivit om det , men var hittar jag det inlägget i så fall? Som sagt, tack för all pepp och fortsätt i samma anda! Ha de gott!!
Annette :)

helen 5 år sen

Supersnyggt! väntar oxå på en beställd gavel, så mysigt nu på kvällarna att tända ljus o kanske en brasa tack för en superblogg kram!

HannaB 5 år sen

Ojoj, ditt hem är som en inredningstidning, så genomtänkt :-)
Ha nu en bra dag och tack för en bra blogg/ Kram

Ramona 5 år sen

God morgon <3
Riktigt snygg säng gavel tycker jag :) Vad skoj med paket, skulle behöva beställa hem lite ljus jag med. Nu tänder man dom ju om kvällen. Så mysigt.
Kram och ha en toppen dag

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg