• 2014-09-26, 10:43
  • 10

Äntligen freeeedag! 

När jag lägger upp mina inredningsbilder på instagram får jag mängder med frågor och trots jag taggar vill många ändå veta exakt. ;) Jag tycker inte jag har något märkvärdigt hem på något vis men om jag kan inspirera någon blir jag glad. Det viktiga är att skapa “sin stil” och kanske få ideér eller inspiration från andra miljöer. Jag håller på för fullt att skapa vårt nya hem  och sakta men säkert börjar det ta form. Jag älskar röd tråd genom hemmet och har svårt för lite “plåtter här och där” Jag menar inte stilrent och cleant för det är inte min stil men jag vill ha samma känsla överallt. Jag gillar lugna färger men tänker gå bananas på ett par väggar framöver i kök och hall, även mer färg på tavlor ev även mattor som sticker ut men annars gillar jag vit, svart och grå.

Ok då ska jag försöka hjälpa er med en del frågor vart allt kommer från i detta rum.

Mattan– Mio

Bordet– Gammalt och målade det vitt. Har beställt en nytt underbart bord  som ni snart ska få se ;)

Pläden på den svarta puffen-  Asif (Ljuvlig)

Stora, svarta lampan i fönstret- Tine k home från Inreda.com

Den stora kronan bredvid lampan- en butik i Skövde som heter “hem och hobby” fast flera år sedan.

Svarta skåpet mot väggen – Köpte i en liten blosteraffär i Skövde som tyvärr inte finns längre.

IMG_7977.JPG

Hästen i fönstret- En inredningsbutik i Sthlm för många år sedan.

Mörkgrå lampan i taket– Tinek home från Inreda.com

Hästentavlan– Gammal möbelbutik men har gjort om ramen till matt svart. (sprayat)  Kolla gallerix om liknande tavla finns där. Sprayer kan man köpa billigt på clas olsson.

Hoppas ni fått svar på dom flesta frågorna. Jag har kollat ut nya soffor och snart kommer det bli lite annat här inne men färgerna kommer jag inte ändra på.

Alla borde ha Voluspa! Finns inget doftljus som luktar så gott och doften är lugn och “snäll” vill säga ingen huvudvärk. Det finns massor att välja på och jag har mina favoriter sedan länge. Dom är snygga och lyxiga, jag har minst ett i varje rum, hehe.

DSC_0208

Den mest sålda tror jag är Crisp Champagne men den är underbar. Och vacker.

DSC_0210

Inreda.com har fått in massor nu!

DSC_0205

Alltså den här måste måste ni dofta på. Mandarino Cannela. Tjejerna hemma bara älskar den! Lite jul… :-) Hemtrevligt, mysigt…

DSC_0211

Ett i varje badrum.

DSC_0213

Fräsch doft.

DSC_0243

I sovrummet har jag Makassar ebony & peach. Lugn, maskulin doft ;)

DSC_0249

DSC_0238

DSC_0224

Ska visa mer bilder på gaveln som flera frågade om. Det är en vit från TineK home och finns HÄR. Det blev maffigt och fint. Jag har en ganska hög säng (Carpe diem Sandö) med extra höga ben och gillar den pampiga känslan. Lovar att det är så  skönt att sova när man kommer upp lite. Dessutom smidigt att dammsuga under, haha.

I helgen ska vi försöka hinna med att hissa upp gaveln och sätta fast den högre upp på väggen. Jag letar sängbord och vet ni några annorlunda så tipsa gärna? Jag vill inte ha klassiska sängbord dock utan något roligare. Dom måste vara lite högre så det passar in. Jag har sänglampor hemma som ska sättas upp och det kommer vara hängandes över på varje sida. =)

DSC_0220

DSC_0226

Har sovit för första gången i mina nya sängkläder från Lovely linen. Fantastiskt sköna! Jag gillar den skrynkliga känslan och passar in i min stil. Bonus att slippa stryka, hehe. HÄR finns dom. Väl värt investering.

DSC_0227

Fick se på facebook att duktiga Annelie på inreda.com firar 15 år på webben denna helgen och kör 20% på alla lagervaror. Grymt helgtips tex om ni vill handla Voluspa.

Lite fredagstips och kanske lite inspiration till er! Jag är i Göteborg och ska berätta i nästa inlägg vad jag gjort.

Måste rusa vidare och efter lunch blir det ett gympass med vår kompis Johan.

Puss

2014-09-26 Johanna Toftby, Mitt liv

Kommentarer

Karriärkvinna & mamma 6 år sen

Jag tycker du har ett jättefint hem och du har verkligen en härlig stil! Må så gott fina du!

Anna 6 år sen

Hej! Du har så fint hemma! Undrar vart dina buddhor kommer ifrån? :)

Sophie 6 år sen

Hej Johanna!
Tänker du sälja dina soffor?
Har du ingen köpare eller någon som du ska ge dom till så hör av dig till mig:)
Är intresserad men det beror på hur mycket du vill ha för dom.
Jag är kund hos dig på Main i Göteborg?

Hälsningar
Sophie

Karin 6 år sen

Så snyggt hem du fått.
Du kan bygga snygga nattusbord av fina gamla dörrar.
Eller höga pallar kanske i plast typ kartell.
Kolla på nk inredning dom har alltid mycket snyggt.
Tror att gamla resväskor inte blir lika snyggt.
Receptet på äppelpajen måste testas.
Trevlig helg.

Eva A 6 år sen

Älskar att se din inredning och få inspiration..du har det så fint..tack för alla bilder!

Agneta 6 år sen

Älskar doften av ljusen!
Ha en toppenhelg fina du:)

annelie 6 år sen

Åh va fint o smakfullt du har. Älskar inredning o träning så jag läser ofta din blogg o blir ofta inspirerad kram :)

Susanna 6 år sen

Ställ gamla hattaskar på varandra som sängbord.
Eller gamla resväskor.
Gamla sockerlådor/trälådor som man ställer på högkant och sätter en hylla i funkar fint och kan ju målas i valfri färg.
Sen såg jag de här:
http://www.butiklanthandeln.se/se/art/gamla-sangbord-i-gratt.php

Fredagsfeeling!!!! Woop woop!

Lotte 6 år sen

Så snyggt!! Gillar din stil :-)
http://www.lotte4.blogspot.com

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…

God morgon från en solig morgonrunda! Vi är kvar i Varberg i pappas familjehus, igår morse kom även min syster Linnea ner, även om det var lite regn och blåst hade vi…