ANNONS
Integritet på Tailsweep

Rosa Kokboken!

/

I fredags var jag och Janne inbjudna till en trevlig bokrelease på Scandic Opalen i Göteborg. Rosa Kokboken är äntligen ute och ni måste köpa årets viktigaste och finaste bok.
1 av 3 får cancer i Sverige idag. Alla har vi någon i vår närhet som drabbats. För att uppmärksamma sjukdomen och samla in pengar till Cancerfonden har författaren och konstnären Anna Benson samlat 20 välkända kvinnor som delar med sig av sina liv och sitt möte med cancer. Det kan vara självupplevt, som hos x och x. Det kan ha drabbat en väninna, vilket hände x och x eller så kan det vara en förälder som i xs och xs fall. För att lägga till något mer, något som för det mesta står för det positiva och kärleksfulla i livet, så delar kvinnorna också med sig av sitt paradrecept och om sina tankar kring mat och träning.
Medverkande: Anette Norberg, Anna Book, Anna Brolin, Anna Maria Corazza Bildt, Christina Schollin, Cissi Wallin, Jennifer Brown, Jenny Strömstedt, Kim Anderzon, Lulu Carter, Magdalena Forsberg, Marie Göranzon, Nanne Grönvall, Pernilla Wiberg, Regina Lund, Renée Nyberg, Sanna Bråding, Sara Varga, Tina Thörner och Valerie Aflalo.


Det var en trevlig tillställning på Opalen och många utav dom medverkande kvinnorna i boken var på plats.
Kvällens outfit blev en utav mina favoriter i höst. Klänningen är Love forever, sitter riktigt bra på och är så fin. Jag körde kraftigare strumpbyxor till och den vita fuskpälsvästen. Finns på vår webbshop ”Johannas favoriter” HÄR. 
Förlåt för mobilbilder men hade ingen möjlighet att släpa med systemkameran. Var ju även på hockey och middag senare på kvällen. 😉LOVE <3
Vi blev bjudna på många utav dom trevliga rätterna man får ta del av i boken, skulle jag vetat det skulle jag nog inte ätit precis innan. Hehe. För här snackar vi vansinnigt god mat och spännande smaker. Vi fick även lyssna på när Anna Benson intervjuade  några fantastiska kvinnor och deras berättelser om sitt möte med cancer. Några har varit drabbade själva och några har någon nära som blivit drabbad.


Ni skulle bland annat smakat Anna Maria Corazza Bildts Paradrätt- Melanzane alla parmigiana. Så god!


ÅH så kul det var att träffa Lulu igen. Finaste, goaste Lulu. Hennes rätt var Marockansk kycklinggryta som var mums! Hon har även börjat blogga och massor av inredningstips. HÄR. Alltid lika glada Anna book! Hon hade en farligt god dessert…. ”Annas frasiga marängtårta”.Köpte boken förstås både jag och Janne och den kostar enbart 199kr och då går 100kr direkt till cancerfonden.
TACK Anna Benson och alla medverkande grymma kvinnor. KÖP boken HÄR. Vackra bilder, goda recept och framförallt-viktig insamling. På rosakokboken.se kan ni även följa hur mycket pengar som samlas in.


Bilden är från igår när vi var på bokmässan men mer om det i nästa inlägg.
Puss och kram!

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00