• 2014-10-01, 00:11
  • 3

‘Hallo vänner! Nu är jag hemma i Skövde sedan ett par timmar.  Jag har jobbat hela dagen på main  i Göteborg och tack för idag underbara kunder. Ni är fantastiska och hoppas ni läser detta. Vi ses snart igen <3

Krönikan är skriven och inskickad och läxförhör avklarat med Marilyn. Har även suttit och pratat om hennes 15 årsdag… “Dessa dagar skulle hon kommit” men det tog över en vecka innan hon tittade ut. Min fina, duktiga tjej. Fattar inte tiden går så fort… så stolt när vi var på utvecklingssamtal i veckan och allt var jättebra. Märker hur självförtroendet växer när dom gör bra ifrån sig i skolan, att dom hänger med och sköter sig.

I lördags lagade jag chicken thai som Janne önskade. Jag och tjejerna åt den för inte så längesedan men tål att ätas ganska snart igen. Har ni gjort den? Kyckling, Riven ingefära, mycket vitlök, grädde, Oystersås, chili…. ÅH den är så god.  HÄR  är receptet.

DSC_0210

DSC_0223

DSC_0218

DSC_0212

Mysigt med tända ljus och göra fint när man ska äta.

DSC_0336

Mer inredning kommer i morgon. Har satt upp speglar i matsalsrummet….!

DSC_0286

I söndags satte Janne och jag upp gaveln… blev så bra. Kommer mer bilder i nästa inlägg.

Igår fyllde Janne år <3

IMG_8372.JPG

Champagne och några paket förstås.

Titta vilken ljuvlig tavla…. Mats  är så grym på att ta fina bilder och när vi var ihop med dom i somras nere i Ystad plåtade vi spontant när vi gick längst stranden. En utav dom blev just denna. En närbild på mig och min fining och det är så mycket känsla i det fotot.

DSC_0263

Jag fick fotot av Mats i högupplösning och sedan förstorade jag upp den och ramade in fint. Vad tycks?

IMG_8365.JPG

Jag gillar att ge bort saker jag själv tycker mycket om och just svartvita foton är jag svag för. Håller på med flera som ska sitta på en vägg här hemma på mina tjejer och några andra fina bilder.

Janne blev glad för tavlan och jag tror den kommer få en fin plats hemma hos honom  hehe. Hoppas jag iaf ;)

IMG_8373.JPG

Han fick även en fin skjorta från Hennings och lite smått och gott.

Jag gjorde även en mini till mig som står på byron i sovrummet.

DSC_0291

Dags att sova och måste visa en rolig bild när jag gick in i mitt sovrum för en stund sedan. Lisa-Marie hade kurat ner sig och låg där och kollade på film. Hon syntes knappt och sängen var som en jättesäng för henne. Såg komiskt ut men jag är nöjd över att den blev  pampig hög. =)

IMG_8393.JPG

God natt vänner, i morgon presenteras vinnaren i hotelltävlingen samt en ny tävling på G. I morgon bitti blir det morgonrunda före frukost som vanligt och hoppas vädret blir lika bra som idag.

Puss

2014-10-01 Mitt liv, Recept

Kommentarer

Ramona 6 år sen

God morgon <3

Vilken otroligt fin tavla på er, sådant gör ett hem lite extra hemtrevligt tycker jag. Bilder på dom man älskar.
Den där säng gaveln är ju så fin. Ska testa laga den där rätten någon dag. Älskar sådan mat.
Ha nu en skön onsdag, kram fina

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla!

Ja, du måste testa chicken thai!!!
Kram och ha en fin onsdag i underbara höstvädret!

Lotte 6 år sen

så skönt att det går bra för barnen i skolan, alltid en lättnad :-)
Jag har tänkt testa din chicken thai flera gånger men aldrig kommit till skott… Måste göras!!
Å kortet, superfint!!! När bebisen anlänt ska jag göra en tavelvägg i trappen :-)
Hoppas du får en riktigt bra onsdag!! Här kantas den både med glädje och sorg då min farmor gick bort igår och vår bebis kommer vilken dag som helst….
Kram Lotte
http://lotte4.blogspot.com

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…