ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ungsbakad lax med fetaostkräm

/

Kikar in lite snabbt, är hemma och lagat mat (enkelt idag, tacosallad!) och ska strax ner till salongen igen för ta hand om kunder några timmar till. Var inte nådigt trött i morse eftersom jag fick se när jag la mig att jag hade en tid hos min sjukgymnast i morse som hjälper mig med mina knän. 7.30 var jag på plats och när jag ändå var uppe gick jag en morgonpw direkt efter. Urtrist väder idag men ut måste man ändå så det var skönt efteråt. När jag gick upp bestämde jag mig för att gå hem igen efteråt och krypa ner en timma till men man piggnar till tack och lov.
Vill tipsa er om en busenkel rätt vi gjorde igår- Lax med fetaostkräm och soltorkade tomater. MY GOD. Gör detta om ni älskar ost som jag. Nästa gång ska jag testa chevre.
Har gjort detta förut men nu blev det ännu bättre.
Lax 4 bitar i en form, jag lägger alltid i lite kokosolja.  Nyttigt och bra för förbränningen. Även som ett ”smörjmedel” för din kropp invärtes.


Rör ihop:
En hel bit fetaost
2 dl creme fraiche
1/2 burk soltorkade tomater, skär i små bitar
1 msk färskfrysta Provencane kryddor
Salt peppar, jag har Black and White santa marias. Jättegod.
Thats it!


Rör ihop, lägg över fisken som jag även saltade och pepprade lite innan. Lite lime över är också gott.
Ca 15-20 min i ugnen , 200 grader men fisk går fort och det ska bara ”gratineras”.


Lovar. Smakade mycket godare än det ser ut. Tjejerna vräkte i sig. Gott tecken och jag gillar enkel mat som smakar mycket.
Jag lade fisken på en salladsbädd med avocado för ännu mer ”bra fett”. På veckorna äter jag inte så mycket kolhydrater, men helgen desto mer. ÄlSKAR pasta och potatis men detta funkar perfekt för mig. Drar även in smörgåsar, inget vitt mjöl mm på veckan och helgen njuter jag av lite god pasta eller en god fralla. Vem kan leva helt utan det? 😉
Dags att rusa ner till salongen. Vad roligt att ni gillade kläderna jag tipsade om. Väldigt snart kommer tävlingen!


Puss

10

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00