• 2014-10-08, 08:19
  • 243

DSC_0413

Vad kul att ni gillade kläderna som jag valt ut hos LaRedoute!
Nu har ni chansen att vinna en av mina outfits!
Du tävlar genom att skriva en kommentar och motivera vilken av dessa två outfits du vill vinna och varför.
Tävlingen pågår t o m söndag 12 oktober. Vinnaren presenteras här i bloggen efter tävlingens slut!
Ps, glöm inte att ange korrekta kontaktuppgifter!

Lycka till!

Outfit nr 1

vardagsoutfit_johanna

Outfit nr 2

festoutfit_johanna

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

2014-10-08 Mode / Skönhet

Kommentarer

Linda K 6 år sen

Outfit nr 2! Precis min stil! Jag hade otroligt gärna klätt upp mig i den här outfiten då min sambo kommer hem från att ha jobbat i utlandet i tre månader. Om jag kommer se lika snygg ut och känna mig lika cool som du ser ut att göra i den kommer den bli en fullträff!
Tack på förhand :)

Lena 6 år sen

Outfit nummer 1!
Jag tänker ofta på att skämma bort andra och det mår man ju bra av själv också förstås men att få denna outfit till mig själv skulle kännas härligt!
Kram L

Anna 6 år sen

Outfit nr 1!
Den outfiten skulle passa perfekt när jag och min man firar 10-årig bröllopsdag i slutet på november, med en helg i Stockholm och “Livet är en schlager”.
Efter både sjukskrivning och arbetslöshet är garderoben tom på läckra outfit som denna (finns mest “myskläder” i garderoben ;) ).
Kram <3

Camilla syren 6 år sen

Outfit nr. 1!!!
Den kjolen var bland det snyggaste jag sett!
Den hade passat till höstens festligheter!
Tack för en inspirerande blogg!

Teresia Dahlgren 6 år sen

Hej fina du! Kul att du samarbetar med LaRedoute! Jag har nyligen gått igenom skillsmässa och blivit frisk från min ätstörning, har fått rådet att jag behöver unna mig saker för att jag är värd det, skulle bli överlycklig om jag hade turen att vinna outfit nr 1.
Tack för en trevlig och variationsrik blogg, beundrar din kämparglöd och den energi du sprider till oss läsare. Lycka till med alla projekt framöver!

Gitte 6 år sen

Jag föll pladask för denna underbara kjol. Är en kort kjol-älskare, så outfit 1 skulle passa mig fint. Har varit sparsam med klädinköp hela året, så inte mycket nytt jag har unnat mig, så det vore så otroligt roligt att få vinna en så läcker outfit :) Kan jag vinna din kropp också? :) Du inspirerar mig otroligt med dina träningstips, så din blogg läses nästan varje dag.

Gunilla 6 år sen

Nr 2 snygg helhet med det lilla extra till fest och vardag allt beroende om man byter ut något plagg

Carina 6 år sen

Älskar alternativ 1 och jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa godingarna! :) Håller tummar och tår och tackar för en superfin och inspirerande blogg! :)

Linda Nordberg 6 år sen

Byxdress, outfit nr 2. Så cool och ändå så elegant till höstens fest och julbord. Snyggaste byxdress jag sett.
Jag behöver för egen del efter ett jobbigt år och vill så gärna klä upp mig i den här, fixa mina små grå på huvudet och tillsammans med en guldig makeup, känna mig som kvällens stjärna. ⭐️

lotta 6 år sen

outfit 1.
En jacka så fin och en kjol så kort,
skulle få mig att känna mig aningen hot.
Nåt jag inte på länge känt.
Hoppas nu att min tur har vänt:)

Anette G 6 år sen

Outfit nr 2 skulle gärna få flytta in hos mig! Är så jäkla glad för jag har hittat livsglädje igen efter en extremt jobbig period så garderoben kan behöva en liten uppryckning.

Linda 6 år sen

Outfit nr 1 för att jag känner på mig att jag kommer känna mig snygg i den & det är väl härligt att få känna så ibland

Carina Olsson 6 år sen

Hej Fina Johanna
Om det skulle hända att jag vinner väljer jag outfit nr 1.
En skinnjacka saknar jag i min garderob och tillsammans med den korta kjolen blir det en mer vågad Carina än vad jag brukar vara. Väskan är bara plus!
Tack för din trevliga blogg som du vill dela med oss alla.
Kram till dig :)

Camilla Jonsson 6 år sen

Ska börja på ett nytt jobb på måndag och ser att outfit nr: 2 skulle passa perfekt, både till mitt nya spännande jobb och även till julfesten! Kram

Caroline Eklöf 6 år sen

Outfit nr 1 har allt man villa ha. Så snyggt, elegant och fräscht. Vore så glad om jag detta pris vann.

Louise 6 år sen

I denna coola outfit nr 2, jag på dansgolvet kan benen skaka, utan att dem behöva raka;)
Då jag nästan alltid i klänning gå, önskar jag nu att som vinnare få stå!
Sitter på tåget till skövde nu och såg denna tävling i din blogg:) kram o trevlig helg☀️

Helena Karlsson 6 år sen

Outfit nr 2 skulle göra min dag, så snygg. Efter lite viktnedgång är det kul med kläder igen. Hoppas, hoppas.

Susanne 6 år sen

Ååh jag skulle älska outfit nr 1, den önskar jag mig verkligen. Kramar Susanne

Malin Lindgren 6 år sen

Outfit nr 2 eftersom jag ska på en del events i höst å den skulle va klockren:-)

Linda Jönsson 6 år sen

Tänka man kunde haft turen att vinna outfit nr1 det hade gjort min dag! Efter att ha kämpat med att gå nr i vikt så hade denna outfiten suttit som en smäck :)

Amanda 6 år sen

Självklart outfit Nr 1 !! Är inne i en svacka i livet just nu och känner att det skulle vara en ljusglimt i tillvaron att få uppgradera höstgarderoben lite. Mycket kärlek! :)

Lotta E 6 år sen

Jag gillar verkligen den första outfiten. Har tidigare haft för vana att klä mig i “fredagskjol” på jobbet, men har med tiden tappat det allt mer! Förra fredagen tänkte jag ge det ett försök, men hade verkligen INGENTING att välja på : / !!!! Denna snygga outfit skulle ju både förgylla hösten och mina fredagar igen!! : )

Tack för inspirerande inlägg!
: )

Loella 6 år sen

Hej Johanna!
Outfit nr 1 gillar jag! Tycker det är så snyggt med kjol men använder det för sällan! Älskar skinnjackan

Svar på kommentaren:
Loella 6 år sen

Undrar varför inte hela min text kommer med??? Gör jag nåt fel??

Annika olsson 6 år sen

Outfit 2, snygg, stilren, funkar för både fest o till vardags. Classiskt!//Annika

Carina Gerdin 6 år sen

Outfit nr 1 skulle göra under för en väldigt trött Carina som verkligen behöver få en push i rätt riktning, jag kanske t o m kan hitta tillbaka till glädjen igen, glädjen av att förnya mig lite då och då.

Malin Backström 6 år sen

Outfit nr 1 skulle jag vilja vinna. Då jag är en sliten 2-barns mamma som behöver snyggas till . :-)

Heidi 6 år sen

Hej! Jag gillar översta bäst ,nr 1. Önskar vinna den eftersom jag fyller år just den 12 oktober när tävlingen avgörs. Perfekt present ;) Kram Heidi

Nina Ågren 6 år sen

Nr 1 då jag äntligen har fått jobb efter lång arbetslöshet. Arbetet är på kontor så dessa kläder plus väskan skulle passa perfekt.

Jeanette 6 år sen

Absolut den första outfiten!!! Skulle vilja vinna den för att kunna klä upp mig inför mina morföräldrar som firar 70 år som gifta!! Det är inte många som hinner det! Kram

Veronica 6 år sen

Jag gillar nr 1 mest och önskar att vinna den !! Nu när jag är nybliven student och lever på studielån hade det varit en gåva från ovan att vinna din tävling :)

Sandra 6 år sen

Den andra outfiten absolut, den ser hur snygg ut som helst sen även riktigt skön och stilig! Hade ju varit hur trevligt som helst och klätt upp sig så där stiligt till min älskade kompis fyller 18 år, som jag nu varit vän med i 12 år! SÅ vinner jag den där outfiten så ska jag komma ut på krogen med henne med stil!

Catharina 6 år sen

Hej Johanna! Kämpar i livet med jobb o träning precis som du☺Hade gärna vunnit outfit nr 1 men får nog välja nr 2, den skulle passa mig perfekt när jag ska firas med ett restaurang o teaterbesök på min födelsdag.En kväll då jag kommer glänsa i outfit nr2 för det är jag värd.Kram

Madde 6 år sen

Har lagt om min kost (lågkolhydrat) och träning, har sedan mitten av juli gått ner 14 kg, mitt mål är att gå ner 13 till. En rolig nackdel är att alla kläderna sitter som hösäckar på mig, vore underbart att få vinna lite nya kläder som sitter lite bättre!

Svar på kommentaren:
Madde 6 år sen

Jag gillar outfit nr 1 riktigt mycket!!

Christina Udd 6 år sen

Åh, hoppas drömmen blir sann,
att jag den snygga Outfit nr 1 vann.
Kjolen är så himla stilfull och läcker,
många beundran den väcker.
Finaste design, färg och passform,
om jag vinner skulle glädjen bli ENORM.
Den passar till vardags som fest,
en dekorativ outfit som piffar upp på finaste sätt.
Med detta på kroppen skulle man bli otroligt het,
ingen tvekan om det!
Det vore en dröm och en ära
om jag de finaste kläder från LaRedoute får bära!
En outfit som garanterat skulle bli min favorit,
med de på kroppen blir man en riktig läckerbit!
Håller tummarna hårt och hoppas få vinna,
då skulle jag bli en strålande glad kvinna!

Åsa Lindell 6 år sen

Min klädångest inför ett kommande 40 års kalas kan vara löst..;) Outfit nr 2 var snygg, cool och ser bekväm ut..Love it!! <3

Cecilia 6 år sen

Båda är så snygga.Men jag tycker ändå att nr 1 är min favorit så den vill jag sååå gärna vinna.Bor i mysbrallor i med att jag är sjukskriven sen en lång tid tillbaka .Vore så kul vinna och om inte annat hade min minsta dotter på 5 år blivit överraskad av att se mamma i en så snygg outfit (hon älskar snygga kläder) lagom till hennes o morfars födelsedagsfest som dom ska ha ihop snart.

Tack för en bra blogg.
Kram till dig o dina.

Annelie Hult 6 år sen

Outfit nr 1.. Har gått ner 23 kg så de skulle vara roligt att känna sig lite fin igen!

Stina Jönsson 6 år sen

outfit nr 1 är min favorit, så snyggt både till jobbet och en kväll ute på stan. Min garderobe behöver en uppdatering och detta skulle passa perfekt, känns frescht och stiligt. Skulle jag vinna får jag väl slänga ut ett par mysbrallor och en sleten tisha… haha.

Carina 6 år sen

Åh skulle verkligen vilja vinna outfit nr2,så snyggt!! Har precis blivit mamma igen o behöver lite snyggt att ta på mig.Jag är nu 5 barnsmamma där minstingen är 2 veckor o min äldsta är 23 år.superhäftigt!!

Anna-Maria 6 år sen

OMG så snygga kläder!!! Och du med förstås, som alltid! Jag skulle dö för outfit 1! Behöver lite extra uppmuntran just nu – på väg tillbaka i livet igen och börjat jobba igen efter en lång tids frånvaro från mitt arbete skulle vara så kul och få klä upp sig snyggt och få känna sig extra piffig med denna outfit! Har drabbats av hjärnskador pga bland annat långvarig stress, har en liten son som varit utsatt för mobbning och kränkning i flera år och nu är även han på väg tillbaka i livet och kan skratta igen- det värmer oerhört i mitt mammahjärtat. Det har varit ett par tuffa år för mig – men nu ser jag äntligen lite ljus i tunneln igen! Tack för en inspirerande blogg! Du är grym tjejen och var rädd om dig!

helen 6 år sen

Hej! bägge är ju supersnygga men väljer outfit nr:1 tror den skulle passa mig perfekt både till vardag o fest! kram

Camia 6 år sen

Godmorgon. Är en 40+are som fortfarande är katastrofalt dålig på att få ihop en bra klädgarderob och skulle egentligen vara i behov av en “personal shopper” ;) Båda outfit nr 1 och 2 var snygga, men jag tror att jag skulle få mest användning av nr 1!

Sofia Svensson 6 år sen

Hej!
Jag är en 19 årig tjej som följer din instagram och blogg. För mig är du en riktig förebild, du har hur många bållar i luften som helst samtidigt och ändå är du alltid positiv och glad. För mig är det inspiration.
Jag vet att jag inte har en chans att vinna men tycker att outfit nr 1 var väldigt snygg!
Så passade på att kommentera så att jag även kunde få tacka dig för den inspiration du ger mig :)
Massa kramar

Svar på kommentaren:
Sofia 6 år sen

Bollar naturligtvis :)

Maud 6 år sen

Opps så snygg byxdress, vill absolut vinna outfit 2.
Motivering?!?! Varför inte bara för en gång skull som mamma och maka bara få tänka på sig själv och unna MIG SJÄLV något. Det är jag väl värd

Anki Kullman 6 år sen

Blir lite deppig jämt på hösten. Så jag skulle vilja vinna outfit nummer 1 för att pigga upp mig själv! Sällan man tänker på sig själv. Man kommer liksom i sista rummet om man säger så:) Så nu håller jag tummarna att jag vinner. Båda outfitsen var super snygga! Men jag fastnade för nummer 1❤️

cathrine Wickström 6 år sen

God morgon Johanna!
Jag är en trött fembarnsmamma som verkligen skulle behövas piffas upp. Nr 1 skulle klä mig då jag älskar den stilen.
Hoppas på tur! Ha en bra dag ♡

Elin 6 år sen

Outfit nummer 2. Byxdressen är så läcker men inget jag hade “vågat” slå till på sig. Perfekt tillfälle att förändra garderoben!
Kram på dig!

Annika Karlsson 6 år sen

Önskar mig outfit nr 1, sååå snygg. Skulle vilja göra ett ryck och piffa upp min stil och garderob. Har precis blivit arbetslös så finns inte så mycket resurser över för att göra det nu annars.
Tack för en underbar blogg!

Johanna Sjölund 6 år sen

Godmorgon Johanna. Usch läste precis ditt inlägg om ansiktsförlamning, hua va hemskt. Vilken panik känsla man skulle få. Fantastiska fina kläder både nr 1 & 2. Jag håller mina tummar på nr 1. Skulle vara så himla roligt att vinna & försöka pimpa upp mig själv. Är hemma med mina barn just nu & jobbar ytterst lite och då i uniform. Blir lätt att man drar på sig typ mjukisbrallor på sina lediga dagar… Fasiken skulle behöva en makeover hela jag egentligen, känner mig trött & sliten

simone 6 år sen

Jag skulle vilja vinna outfit nr 1 då jag för första gången ska åka iväg utomlands med min sambo som jag varit tillsammans med i över 12 år. Jag tycker att den outfiten skulle göra sig allra bäst utomlands! :)

Kim 6 år sen

Hej!
Jag skulle vilja vinna outfit nr 2. Jag studerar heltid och har 2 små barn, prioriterar ordentliga vinterkläder till dom så ny piffig outfit till mig finns inte utrymme till..känner mig höstgrå i mina gamla trasor varje dag till skolan..skulle behöva nåt som piggar upp både mig o mina klasskamrater! :)
Kram

jessica stegdal 6 år sen

Skulle vilja fina outfit nummer 1, ska på dop här i vinter och hittar inget som känns bra. Men denna outfit skulle passa kanon. Snygg och elegant.

Linda 6 år sen

Hej!jag skulle vilja vinna nr 1,jag jobbar i vården så går ofta i jobbarkläder och joggingbyxor när jag kommer hem.Skulle vilja klä upp mig och känna mig fin,så det skulle bli perfekt!

Jessica 6 år sen

Hej! Supersnygga outfits båda två men jag skulle gärna vinna nr 2. Har en illasittande och ful uniform på jobbet och mest mjukisbrallor eller jeans hemma och det skulle vara så roligt att ha snygga kläder o få känna sig lite fräsch och kvinnlig!

Ylva 6 år sen

Outfit nr1 var så himla fin. Och varför just jag ska vinna? För att det vore så roligt att känna sig lite extra bortskämd och fin när jag ska iväg på en weekend med min blivande man. Som småbarnsförälder fastnar man gärna i samma vardagskläder ;)

Jeanette Lindvall 6 år sen

Hej johanna
Jag skulle vilja vinna outfitnr 1 verkligen använbar både på jobb och AW gillar känna mig klädd även till vardags!!

jeanette Lindvall 6 år sen

Hej Johanna!
Jag hade verkligen velat haft outfit nr 2 Stillrent och snyggt!

Chanette Büchel 6 år sen

Jag skulle gärna vinna outfit nr1. Jag fick barn för ett år sedan och har nu fått ett nytt jobb som jag börjar på 1/11. Skulle vara perfekt att vinna dessa snygga kläder som jag kan ha både på mitt nya jobb och även på fest!

Carina Ekelund 6 år sen

Outfit 1: Efter att ha jobbat 25 år inom äldreomsorgen ska jag nu få ta emot present och uppskattning på restaurang hade varit nice att ha något så här snyggt att ta på sig

Eva 6 år sen

Hej!
Jag skulle vilja vinna outfit nummer 2, Cool men stilren outfit som kan bäras vid olika tillfällen beroende på accesoarer och dagsform:)

FrökenSvan 6 år sen

Outfit nr 1
Efter mycket hälsokämpande så är jag äntligen på rätt bana och mår riktigt bra. Bestämt mig för att belöna mig med småsaker istället för mat.
Detta vore underbart att få vinna.
Skulle äntligen känna mig så snygg!!

Anette 6 år sen

Hej johanna! Jag skullebli överlycklig om jag vann nr:2, skulle vara så fin att ha på jobbet, och kan lätt följa med på en AW, en fredag:) då stylar jag om med ett fint linne under, och röda läppar, :) så klassisk men med twist. Jag skulle själv ej kommit på den outfiten, men blev kär när jag såg den! Outfit nr :1, även den väldigt fin. Du har en väldigt bra smak när det gäller kläder. Hoppas jag blr den lyckliga vinnaren. Höstkramar och solstrålar till dig

Barbro 6 år sen

Nr 1 vore kul att vinna.Alltid kul att du hinner växla några ord när man träffar dej.Sen är det alltid kul att följa dej här på bloggen med både tränings- mat – hårtips o det är alltid kul.
Kram från en som gillar din blogg.

Åsa Roth 6 år sen

Jag skulle vilja vinna outfit nr 1, snyggt och tufft :)

Angelica 6 år sen

Outfit nr 1 är både väl kombinerad och var för sig skitbra basplagg att ha i sin garderob, själv är jag väldigt dålig på att just välja ut basplagg eftersom det där lite extraordinära alltid ropar “köp mig” lite högre väl i butiken!

Joanna 6 år sen

Hejsan och tack för en underbar blogg. Jag skulle vilja vinna outfit nr 1 åt min fina mamma som ett tack för att hon alltid finns där. Kramar

Pia 6 år sen

Jag vill gärna vinna outfit nr 2! Skulle passa mig perfekt till höst och jul och lösa ett problem för mig. Hoppas verkligen på tur! Kram

Camilla Arvberger 6 år sen

Outfit 2 skulle passa klockrent på min systers bröllop i vinter.

Jenny W 6 år sen

Outfit #1! Som nybliven 2 barns mamma har kroppen inte hunnit återhämtat sig helt efter snitt och för tidigt att starta träningen på allvar, skulle vilja vinna nya fina kläder som jag skulle känna mig vacker i, skulle dölja fladdret perfekt.
Jag trodde aldrig jag skulle bli en sån mamma som inte prioriterade kläder till mig själv, men tyvärr köper jag bara massa barnkläder och har svårt att unna mig själv något.

Kram g

Tanja Wiesner 6 år sen

Outfit nr 2 utan tvekan!
Funkar lika bra på kontoret, som med ett snyggt linne under en barnfri lördagkväll med mannen. Funkar även i bilen efter jobbet när du åker som en skottspole mellan barnens träningar. Ser väldigt bekvämt ut på dig samtidigt som du är fantastiskt chic!
Jag har bokat ditt suveräna erbjudande på Spar Hotell Majorna nästa helg och tror mig att denna underbara byxdress hade suttit som ett smäck på mig när jag och mannen skall ut och göra stan efter att ha myst i sviten först hela dagen ;-)

Miriam 6 år sen

Vilka snygga kläder.. Outfit 1 skulle vara perfekt som en extra motivation för mig att lyckas gå ner de sista graviditetskilona!:)

Ulrika Karlsson 6 år sen

Hej Johanna!
Jag vill gärna ha chans att vinna outfit nr 1! Kände direkt att det var något som skulle passa till mig. Det hade gett mig den där kicken som jag så väl behöver just nu i mitt liv… Väldigt snyggt!

Marita 6 år sen

Outfit nr 2 skulle sitta som ett smäck nu när jag ska göra ett karriärbyte! Slitna, urtvättade, vridna kläder passar sig inte längre. Det är dags att uppgradera garderoben!

Ann Gisselson 6 år sen

Outfit nr 2. Så snyggt, så chict, så coolt. Har nog aldrig ägt något liknande men skulle bli överlycklig över att få äga en. Och skorna, så coola dom med. Är med i en 8 veckors utmaning med en pt online. Har på 3 veckor gått ner 30 cm totalt runt om på kroppen och -2,5 kg. Så nu håller jag på att bränna fettet och bygga muskler. Så om det är någon tid i mitt liv jag skulle “våga” sätta på mig en liknande outfit, så är det nu. Trots att jag är 51 år fyllda

Felicia Jantén 6 år sen

Jag skulle hemskt gärna klä mig i outfit nummer 2, nu när jag snart har min civilekonomexamen i hand. Dessa kläder skulle passa perfekt till mitt kommande jobb! :)

Vanessa 6 år sen

Hade gärna invigt hösten i outfit nr 1. Fyllde år igår, men av olika anledningar fanns det inte utrymme för några presenter. Denna läckra stass hade vart en ultimat försenad födelsedagspresent och en perfekt klädsel på min pappas
65-årsdag. Tack en för en inspirerande och härlig blogg!

TS 6 år sen

Tjing. ..
Å så snygga outfits. Och självklart vill jag va med.
Nr 2 skulle passa mig, mycket på G, där klädsel bör vara ren och strikt, välklädd och lös-o-ledig. Då skulle denna kombo passa utmärkt.
Kram o håll i hatten i blåsten

Anna 6 år sen

Skullr bli så himla glad att vinna outfit nr 1. Underbara klädesplagg som känns helt rätt för mig. Outfit som passar både till vardags och fest, kjolen är verkligen pricken över i:et. Mycket kvinnligt!!!

emma 6 år sen

Outfit nr 2
Underbara tävlingar du har
O här kommer mitt svar
Nummer 2 är den jag vill ha.
Du som är så söt o rar
Dra mig som vinnare o jag slipper gå med rumpan bar.
Snart jag fylla år
Så en byxdress skulle passat bra på mina lår

Erika 6 år sen

Nr.1.
Ska ut på AW med mina f.d. kollegor och tänk vad härligt att få komma dit med en ny look. Det skulle bli en väldigt passande vinst och överraskning till en småbarnsmamma som inte är så bra på att prioritera uppdatering av sin EGEN garderob….Vore fantastiskt att få fira att ännu en härlig arbetsvecka passerat i nya snygga kläder.

Camilla 6 år sen

Hej:) vilket erbjudande du lägger ut, kan ju prova att skriva ett par rader, ganska enkelt tänkte jag men nu när jag börjar blir det svårt, varför just jag? Ensamstående mamma med 2 tjejer och nytt jobb:) kan ju bli perfekt att få börja detta jobb med att känna sig vacker med outfit nr 1,, kram och tack för att du inspirerar mig till att göra mitt yttersta att vara den jag är idag!

Therese 6 år sen

Hej
Skulle bli väldigt glad om jag vann outfit nr 1 , efter att kroppen har ändrats en hel del efter träning och jag mår bättre än någonsin både fysiskt och psykiskt fattas det bara en tuffare outfit. träning har blivit en del av mitt liv kan inte vara utan det.

Tilda 6 år sen

Nr 1 är något utöver de vanliga. Iaf för mig :) den skulle jag gärna vilja vinna. Haft en jobbig tid som jag nu jobbat mej delvis igenom. Börjat motionera och följa dina råd rätat på ryggen och försökt känna mig nöjd med den jag är och ser livet positivt med annan glimt i ögonen nu. Denna outfit skulle få mej att glänsa och må fint. Snyggaste tjejen ;)

Millan 6 år sen

Hej! Outfit nr 1 skulle vara helt suverän att vinna, jag som aldrig tycker jag har något snyggt i garderoben -här är hela kittet klarrt perfekt för partaj, jobbkonferens eller kanske dejt på tu man hand med sambon :-)

Eva 6 år sen

Jag skulle bli såå glad om jag vann outfit nr. 2. Har kämpat/kämpar med sjukdom och skulle behöva en liten uppmuntran. :)

Maria 6 år sen

Som egen företagare – precis som du – älskar jag att fira framgångar, små steg, fira livet och allt man själv skapar. Friheten, ansvaret, hårt jobb och belöningen – i form av att människor mår bra. Jag jobbar med hälsa och personlig utveckling och brinner för att inspirera och vägleda andra människor till välmående. Jag tycker även om att klä mig fin, mode och skönhet – den yttre skönheten – kropp och själ hänger i hop. Vore så kul att klä mig snygg i outfit nr 2 till höstens öppet hus. Min Hälsostuga firar 2 år:-) Varm kram

Pia 6 år sen

Ohhh jisses vad lycklig jag skulle bli om jag vinner :-) Då skulle jag få känna mig riktigt snygg i outfit nr: 1…. Fint men ändå avslappnat & tufft :) Passar mig kanon =) Håller tummar och tår!!! Såå roligt med dessa tävlingar som du ordnar med finaste Johanna:) Kramiz

Pia 6 år sen

Outfit nr 1 skulle passa mej perfekt. Behöver pigga upp mej lite nu till hösten och jag har nya spännande utmaningar på jobbet.

Frida 6 år sen

Kläderna i 2 skulle passa mig perfekt då jag firar min 15 bröllopsdag i dag den 8/10 . skulle behöva något fint när vi ska fira älsklingen och jag

Sara 6 år sen

Outfit nr 1, det skulle vara såå kul om jag fick vinna denna outfiten. Tycker det är så roligt med kläder men efter 2 mamma ledigheter räcker inte pengarna till. Det mesta går till barnen och till hushållet. Tänk att få vinna nått nytt till garderoben☺️

Sofie 6 år sen

Wow i outfit nr 2 skulle jag glida in på julgalan som är bokad att få i förskottsjulklapp som en prinsessa…eller ja en tuff sådan ;)

Maria 6 år sen

Åh vilka fina kläder! Som nybliven husägare och två underbara barn, så blir det tyvärr inte så mycket prio på mig. Tänk om man hade turen att vinna! Då hade jag gärna valt outfit nr 1, de kläderna är helt i min stil.

Tack för en inspirerande blogg
Maria

Camilla 6 år sen

Outfit nr 2 är ju såå snygg. Den hade jag gärna burit på höstens festligheter :-]

Cecilia Lundgren 6 år sen

Outfit nr 2! Skulle passa perfekt till framtida julbord :-)

Jenny Kullenberg 6 år sen

Outfit nr 1 hade suttit som en smäck! Har ingen snygg kjol och denna passar ju både på kontoret och AW:n eller fest.
Hela kittet gillar jag. Håller tummarna…
Kram

ulrika 6 år sen

Jag är så dålig på shopping och skulle vilja vinna alt 1 så jag får känna mig lite snygg!

Madeleine Nordqvist 6 år sen

Åh outfit nr 1 är så snygg skulle bli så glad om jag vann denna, ska ut på galej snart och har inte en aning vad jag ska ha på mig, är ute på galej typ 1 gång om året.Tack Johanna för en super bra blogg.

Camilla Sandberg 6 år sen

Hej!
Outfit nr 2, för det är helt min stil! Precis renoverat färdigt vårt ny(gamla) hus. Hade varit perfekt att bära dessa plagg på vår inflyttnings fest!
Tack åter igen för att du delar med dig av ditt liv :)
//Camilla

Maria 6 år sen

Hej Johanna!

Outfit nr 1 skulle passa mig som handen i handsken. Min stil helt o hållet och med en viktminskning så sitter den som ett smäck på mig!! ;)
Vem vill inte bli lika snygg som du i dessa fina kläder?!

Hoppas på tur denna gång!
Kramkram o tack för underbart inspirerande blogg o Instagram.
/Mia

Ann-Sofie 6 år sen

Skulle mer än gärna vinna 1:an.
Riktigt snyggt! Lite extra lyx till sig själv.

Stort tack för helt grymma tävlingar Johanna!

Anna 6 år sen

Nummer 1! För att ha snygga plagg som går att kombinera med mycket och med en bonus i väskan. En hållbar del i garderoben, helt perfekt!

Malin Svensk Björck 6 år sen

Hej!
Nr 1 är precis min stil !

Svar på kommentaren:
Malin Svensk Björck 6 år sen

Hej igen!
Resten av mitt inlägg försvann! !
Mysko!
Det sista året har varit tufft då jag är handikappad och kroniskt sjuk och även höll på att förlora min mamma.
Så mitt extra lager av umpf är nästan slut och behöver verkligen fyllas på! Ibland krävs inte mer än att man får nåt nytt och snyggt att klä på sig för att den positiva spiralen ska ta fart ☺
Ha en härlig höst!
Mvh Malin

Hanna Harkén 6 år sen

Outfit nr 1 helt klart. Har alltid drömt om att kunna dra på mig en kort kjol men har aldrig kunnat men nu efter 3 barn och många timmars träning och en total kostförändring känner jag att dagen m stort D är här. Vill ha en kort kjol att dra på mig till nästa fest

lena edling 6 år sen

Eftersom jag fullkomligt älskar skor och kavajer så hoppas jag på en vinst av outfit nr 2

Rina löfqvist 6 år sen

Nr 2 :-) klassiskt, stilrent och passar till allt. Åker till Sthlm snart och då vill man ju vara snygg. Så detta skulle passa perfekt då min budget redan är körd:-)!

Annette S 6 år sen

God Kväll.
Efter lite velande väljer jag att vilja vinna outfit nr 2. Jag skulle känna mig bekvämast i den och det är viktigt för mig när man vill vara fin. Känner också att man kan både dressa upp som ner den. Användbar till många olika tillfällen. Helt enkelt snygg och mycket användbar outfit.
Kram

Amilia Danielsson 6 år sen

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna outfit nr 2 till min älskade mamma som sällan får den kärlek och omsorg hon behöver då hon alltid sätter alla andra före sig själv. Att få ge henne en ny, superläcker outfit skulle göra henne såå glad!
Stora kramar!
// A

Maria 6 år sen

Ojjj oj oj galet snygga kläder ;)
Outfi nr 2 är helt klart min stil, skulle bli så glad om dessa fick flytta in hos mig.
Kramiz

Malin Söderqvist 6 år sen

Skulle vara superkul att få ny inspiration o fina nya festkläder! Båda två alternativen var jättefina men första var ju helt underbar

Sara Ågren 6 år sen

Båda var väldigt fina, men nr 1 känns mer som mig!
Skulle bli så glad om jag vann!!
Skulle bli ett ordentligt glädjeskutt!!

Maria 6 år sen

Outfit nr 2 skulle jag jätte gärna vilja ha, något av det snyggaste jag sett på länge, skulle känna sig både snygg o tuff i detta

Pernilla Nyholm 6 år sen

Mammaledig = inget klirr i kassan direkt. Kommit i min livs form = mina gamla kläder är för stora :)
Outfit nr 1 är galet snygg. Firar 3årig bröllopsdag om några veckor, då hade det ju varit så roligt med lite fina kläder till kvällen !!

Madde Hedström 6 år sen

Oh, vilka underbara outfits!! Det var otroligt svårt att välja, då båda var otroligt snygga! Men måste jag välja så väljer jag outfit nr 2. Jag har alltid velat haft en hel dress, men som småbarnsförälder som pluggar så lägger man inte så mycket pengar på kläder till sig själv tyvärr. Jag håller tummarna!!

Svar på kommentaren:
Madde Hedström 6 år sen

Åh, va trött jag blir på mig själv… Jag skrev fel mailadress. Men här är den rätta: [email protected]

Emelie 6 år sen

Outfit nr 2!!!! Så galet snygg :D Precis vad en 27 årig småbarns mamma till tre grabbar behöver. Skulle passa perfekt då jag är bjuden på en födelsedagsfest nu i höst :) Skulle vara så kul med denna snygga outfit då! Håller tummarna hårt

Elin Sterner 6 år sen

Tror att jag skulle passa i outfit 1, kläder som jag aldrig själv skulle välja att lägga pengar på. Därför vore det så kul att vinna!

Caroline 6 år sen

Åh, den svarta outfiten var ju bara såå snygg! Har precis börjat på ett bytt jobb så då är det ju alltid kul att se extra fin ut! Skulle känna mig elegant och proffsig ut i den! Håller tummarna för att den kan bli min!
/Caroline, 20

Lina 6 år sen

Skulle så gärna vilja vinna outfit nr2. Efter att format om en kropp vill man ha kläder som passar, de är både dyrt och tidskrävande. Denna outfit skulle passa i massa olika tillfällen, en vinnare helt enkelt! Allt gott :)

kamilla 6 år sen

Hej
Skulle gärna vilja vinna den skitsnygga byxdressen, alternativ 2…:)

Jenny mårtensson 6 år sen

Jag tycker att outfit nr 2 är supersnygg! Jag skulle bli så lycklig om jag vann, med dessa kläderna på hade jag velat överraska min man med en weekend i! Jag hoppas och håller tummarna! Med vänlig hälsning, Jenny☺️

anja 6 år sen

Outfit nr 1 , har precis börjat nytt jobb där klädkoden är kvinnligt :-) det skulle behövas i min garderob .

Carolina Tanneståhl 6 år sen

Som nybliven mamma kommer jag inte längre i mina gamla kläder, så något nytt som passar dagens kroppsform, t.ex. outfit nummer två skulle göra sig fint i garderoben.

Evelina Granberg 6 år sen

Eftersom jag de senaste året tappat nästan 50kg i vikt så behöver jag fylla på min garderob :-) Älskar byxdressen, så nummer 2 skulle göra mig överlycklig!!

Victoria 6 år sen

Som ensamstående mamma är det sällsynt att man får råd att köpa en riktigt snygg outfit. Hoppas därför på tur att vinna byxdressen och kanske då till och med våga mig ut på en kväll på stan

Mia 6 år sen

Båda var megafina men jag skulle helst vinna nr 2 då jag ska på stor personalfest i november och länge letat efter kläder. Detta vore ju perfekt! Kram

Linda 6 år sen

Outfit 1 är ju bara så snyggt. Med stressen av att ha två småbarn och studera på heltid och fixa med allt annat man måste fixa med så hade det varit roligt att förnya den nyrensade garderoben med plagg som jag faktiskt kommer i ;)

marfo 6 år sen

Åhh, skulle bli så glad om jag vann outfit nr 2. Ska på kryssning och fira mamma som fyller 70 år! Samt att jag ska på dop framöver!! Skulle bli så himla bra!!
Kram till dig!!

Malin T Frisell 6 år sen

I arbetet klädd i byxa och bussarong all day long, outfit nummer två “the new black” skulle sitta som en smäck tillsammans med en sko försedd med en ansenlig klack! Dressed for success ;-)

Britt 6 år sen

Åh,skulle bli sååå lycklig Johanna,om jag skulle vinna outfit nr 2:)Skall på dop om några veckor…..den outfiten skulle bli perfekt.Kram

Helene Magnusson 6 år sen

Outfit nr 1 skulle jag önska mig att vinna.
Mkt trevlig blogg Johanna.
Mvh Helene

Sara 6 år sen

Outfit nr 2 skulle passa mig toppen! Vore härligt att få förnya gaderoben och att få känna sig glamourös! Med vänlig hälsning, Sara

Malin stjernberg 6 år sen

Outfit nr 1! Har liksom fastnat i jeansträsket och kan inte tänka utanför ramarna längre.

Susanne 6 år sen

Outfit nr 2 skulle passa super när jag nästa gång ska hålla föredrag. Kläderna jag önskade att jag vågade testa och nu hoppas på att bära !

Linda Elvelund 6 år sen

Ååååh skulle gärna vilja vinna outfit nr 1

Ann-Cristin Karlsson 6 år sen

Hallåj! Helt klart nr.2!! Love it!

Jannike 6 år sen

När klassiskt med en twist och snygghet får råda, så väljer jag outfit nr 2 och får båda.

Marie Svensson 6 år sen

Hej Johanna
Nr 1 skulle jag bli jätte glad om jag fick efter 1år av mamma ledighet o bekväma kläder hade det varit roligt att kunna känna sig snygg :-) tack för en bra blogg Med vänlig hälsning, Marie

Sofia Bergstrand 6 år sen

Outfit nummer 1. För att jag har letat ÖVERALLT efter en glittrande, festlig, enfärgad kjol. Jag ser redan mig själv iklädd denna på nyår! Och en svart skinnjacka borde ju alla ha i garderoben!

Kristina 6 år sen

Om jag vinner önskar jag outfit nr 1. Fastnade för den direkt. Snyggt, stilrent och elegant. Det vore fantastiskt kul att vinna detta och sen få använda och känna mig riktigt kvinnlig och tjusig!

Caroline 6 år sen

Outfit nr 2 skulle känna sig annorlunda i min garderob men ack så välkommen

caroline 6 år sen

Åh vilka fina outfits. Jag skulle vilja vinna nr 2. Så klassiskt och snyggt. Skulle sitta så fint till alla födelsedagsfester som kommer framöver eller varför inte vara fredagsfin på jobbet ☺ tack för trevlig blogg

Emily 6 år sen

Outfit nummer 2 är kanonfin! Jag skulle behöva lite stilrenare kläder än de min garderob erbjuder – döskallar, nitar och hål på jeansen går inte an på ett framgångsrikt konsultföretag.

Maria Bergqvist 6 år sen

Outfit nr 1! Riktigt snyggt och skulle definitivt göra min höst lite vackrare. Färre mjukisbyxor och mer kjol skulle göra susen! Hoppas /mia

Eva 6 år sen

Säger bara WOW till outfit nr 2,vill ha ,vill ha

Nina - Glamourmamman 6 år sen

Wow, vilka snygga outfits – fick tänka flera gånger innan jag bestämde mig :-) Jag skulle dock välja nr 2 om jag hade turen att vinna. Jag och min man ska på stor fest om en månad – själva utan barn för första gången på eeeeevigheter!! Hade varit så kul att ha något nytt och snyggt att ha på mig då. Håller tummar och tår…

Stor kram
/Nina

http://glamourmamman.blogg.se

Maria 6 år sen

Jag föll direkt för outfit nummer 1! Gud va snyggt! Skulle verkligen vara jätteroligt att vinna kläder som du valt ut och matchat ihop! Roligt med lite nya snygga höstkläder och från LaRedute!

Susanna 6 år sen

Jag skulle vilja vinna outfit nr 1!
För att outfiten är snygg och behöver en kvinnas kropp att hänga på – och jag vill vara snygg och har en kvinnas kropp att erbjuda! Vilket sammanträffande, tillsammans skulle vi ju bli en tjusig donna :-)

Emelie Nilrikson 6 år sen

Outfit nr 1 blir mitt val, var riktigt snygg.
Småbarnsmamma som aldrig köper något till sig själv, garderoben är full av gamla kläder sen innan graviditeten o av någon anledning tycker man inget sitter snyggt eller passar efter! Vore riktigt skoj att fylla ut med något nytt!

Gitte 6 år sen

Skulle bli sjukt glad om jag vann outfit nr 2!! Wow vad snyggt det var!! Är nyseparerad och har just spenderat en hel del pengar på att införskaffa ett nytt hem till mig och mina flickor, så ekonomin tillåter inte direkt klädshopping just nu…
Hoppas på tur! Kram

Frida Larsdotter 6 år sen

Outfit nr 2 önskar jag mig , en 35 årig mamma som behöver få piffa upp mig och känna mig snygg igen :-)

Emily pedersen 6 år sen

Blev helt FÖRÄLSKAD i outfit nr 2 direkt när jag såg den på dig!! Vill hemskt gärna vinna då jag behöver lite boost till att kämpa med alla utmaningar som står framför mig! <3

Malin 6 år sen

Åh, så fina kläder! Var längesedan jag beställde från LaRedoute, men nu blev jag sugen igen att spana in deras nyheter!:-) Älskar både outfiten men föll främst för outfit nr 1, inte minst för den fantastiska kjolen!! Jag skulle mycket gärna vinna och främst som en present till mig själv då jag har en nyfödd på tre månader här hemma, en present att jag fixade gravideten, förlossningen och nu livet som mamma! Skulle vara kul att få piffa upp sig själv och just sin egna garderob lite och inte bara lillens..:-) Håller tummarna!

Rebecca 6 år sen

Föll för båda men hade valt outfit nr1. Jag är gravid och längtar så tills jag kan klä kroppen i den stilen igen. Det hade varit en fin pepp att kämpa bort gravidkilona sen!

Elin Wisting 6 år sen

Jag skulle vilja vinna nr 1! För det första tycker jag att du är väldigt inspirerande som människa, älskar att få hänga med i din vardag. Jag tyckte att outfit nr 1 var så himla fin, och med fina kläder blir jag gladare även som person vilket jag skulle behöva just nu när livet inte alltid vill sammarbeta med en. Jag skulle också vilja ha den för att jag är tonåring med lite pengar så varje chans till fina kläder vill man ta. Tack igen för en underbar blogg, och för att du verka vara en underbar person på alla vis.

Lotta 6 år sen

Outfit nr 1! Hade gjort succé på min arbetsplats som lärare!

Erica Jonsson 6 år sen

Jag har länge kämpat med att hitta rutiner i en hälsosam livstil med bra kost och träning vilket har resulterat i en viktnedgång på 30kg. Av den anledningen har mycket av mina favoritplagg blivit för stora och det skulle vara så himla kul att få bära upp något snyggt som sitter bra på kroppen. Om jag får möjlighet skulle outfit nr2 vara en dröm till höstens/ vinterns sammankomster :-)

Kram Erica

Kristin 6 år sen

Åhhh vilka underbaringar till outfits. Jag föll pladdask för outfit nummer 1. Kjolen är underbar och tillsammans med de andra plaggen blev den komplett. Tack för en bra och inspirerande blogg! =)

Johanna Anell Andersson 6 år sen

Tänk att kunna vara snygg i outfit nr 2, den byxdressen! Har av någon anledning jag inte förstår gått upp 6 kg senaste året men tänk och ha denna som målbild att komma i till våren!

Kristin Lemon 6 år sen

Jag skulle vilja vinna outfit no1, supersnygg kjol som kan användas både till vardags och till fest! Chick men classy och rocky och supersnygg!!!

Anna-Karin Larsson 6 år sen

Hej!
Vilken härlig blogg du har! Jag är bjuden på en stor fest i höst och skulle vilja ha något snyggt på. När jag såg byxdressen föll jag pladask för den, så mitt val blir outfit 2.Kram

Veronica 6 år sen

Skulle vilja vinna outfit 2 så man kan vara fin när alla höstens middagsbjudningar drar igång.

Ulla 6 år sen

Först tack för en trevlig blogg. Jag skulle vilja vinna den första och då inte till mig sjäv utan min goa sonhustru. Tror hon skulle vara så fin i den kjolen till årets julfester.

Titti . S 6 år sen

Skulle vilja vinna outfit 1.
Anledning – är mammaledig just nu och ska återgå i tjänst snart på jobbet och skulle då vilja ha något fint att klä mig i samt att få klä upp sig hemma lite.

Mvh Titti

Camilla 6 år sen

Åh helt klart nr 2. Hade behövts en ny outgivna på jobbet i höst. Håller tummarna.

Carole Johansson 6 år sen

Snart julfest med kollegorna, då vore det kul att ha något nytt. Tycker outfit nr:1 skulle passa perfekt.

Maria Norberg 6 år sen

Hej!
Skulle verkligen bli glad att vinna outfit nummer 1. Jag är mammaledig med vår lilla prinsessa på snart 8 månader (och klär mig då väldigt, väldigt casual…). Behöver lite nytt i garderoben så att jag kan känna mig lite mer höstig och fräsch;)
Hälsningar Maria

Marie Martinsson 6 år sen

Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna outfit nr 2. Tycker att det är så läckert och snyggt med byxdress. Ska till Stockholm med min dotter och syster i dec för att se på Flashdance och skulle då vilja klä upp mig i en snygg byxdress. Hoppas på tur.

Åsa 6 år sen

Hej
outfit nr 2 älskar byxdressar
kram

ullis 6 år sen

Nummer 1 skulle jag gärna vilja vinna hem till mig
Vilken lycka att få klä upp sig
Snygg som få var både du och outfiten
kanske jag av kollegorna då skulle få “vill-också-ha-dom-kläderna” titten :)
Nog med svammel och försök att rimma
vill ju helt enkelt bara vinna!

stina stålnacke 6 år sen

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna outfit nr 1. Jag har aldrig vunnitnått och sen är jag sjukskriven så jag har ju inte råd att köpa så mycket kläder.

Minna Enroth 6 år sen

Jag vill gärna delta i tävlingen och om jag vinner önskar jag mig outfit 1. Jag fyller 30 år den 14 oktober och det vore underbart med en lyxig extra present!

Lotta Widlund 6 år sen

Outfit nr 1 är verkligen min stil, jättesnyggt!! Jag har inte tagit mig ut, och har inte haft ork att handla några nya höstkläder, eftersom jag ligger här med en nyopererad fot och har jätteont… Min snälla bror har lovat att vi ska gå ut och ha kul en kväll så fort jag blir bra (något positivt att se fram mot), och då vore det perfekt med en ny fin outfit! Och kläderna går ju att styla både till vardag och fest, så jag skulle få stor användning för dom. Nu håller tummarna hårt, och drömmer om vinst.. :)

Tack för en härlig, rolig, inspirerande blogg!!
Kram :)

Annika Söderberg 6 år sen

Hej Johanna! Är såå sugen på och vinna outfit nr 2, dvs jumpsuiten och stövletterna! Har lyckats gå ner 30 kilo på 8 månader (tack för din inspirerande blogg!!) och nu måste hela min garderob bytas ut, ett angenämt problem dock ;)
Vinner aldrig men gör ett försök nu :-)
Kram!

Anna Lindberg 6 år sen

Tjohoo vilka ursnygga outfits, väljer nr 1, skulle vara supersnyggt att ha på sig när vi ska på ORUP:s show på Hamburgebörs!!! Stort TACK Johanna för en inspirerande blogg!! KRAM Anna

Camilla Dahlin 6 år sen

Outfit nr 1 är mitt i prick för mig! Precis min stil:) skulle bli superglad om jag vann då jag mest går i myskläder pga sjukdom. Skulle behöva lite glamour i vardagen. Om jag vinner ska jag överraska min man med denna outfit och bjuda middag ute! <3

Frida 6 år sen

Hejsan!

WOW Snyggt!
Jag är nyanställd som receptionist och det skulle vara kul med lite snygga och stilrena kläder så nummer 2 är en outfit som skulle passa mig.

Hälsningar Frida

Anna L 6 år sen

Hej. Jag skulle jättegärna vilja vinna outfit nr2! Så snygg! Håller precis på att flytta efter en separation så denna vinst skulle verkligen pigga upp i röran. Kram

Anna Lindberg 6 år sen

Tjohoo vad snygga outfits!!! Väljer ändå nummer 2 som jag kan ha på Orups show på Hamburgebörs. Johanna stort TACK för din inspirerande blogg! KRAM Anna

Maja 6 år sen

Åh nr 2 såklart! Riktigt läcker!

Om man nu skulle bli utbjuden på en date så vore det ju bra om man själv fick känna sig läcker…

Linda 6 år sen

Oj, skulle så vilja ha outfit nr 2, skulle passa perfekt i min garderob :)

Tanja Åström 6 år sen

Efter 80 kilos (!) viktnedgång så gapar garderoben tom. Allt behöver köpas nytt och det är båda kostsamt samt jobbigt då man liksom måste skaffa sig en ny stil nu då kroppen krympt.
Outfit nr 1 tycker jag är jätteläcker och jag skulle bli så glad om jag vann. :)

Anna Mårdling 6 år sen

Outfit nr 1 är den självklara vinnaren för mig. En riktig höjning av snygg-nivån i garderoben, som skulle komma väl tillpass.

Agneta 6 år sen

Pling för nr 2 ursnyggt!!
Snyggt både till vardag o fest (nyår

Pia 6 år sen

Hej svejs i höstmörkret!
outfit nr 2
Den skulle passa mig perfekt! Gillar inte att gå i kjol för jag har så fula ben…hi hi!
Nu håller jag tummarna!!!!
kram o tack för en otroligt fin tävling!
Pia

Anneli 6 år sen

Kär vid första ögonkastet på nr:1 <3

Louise 6 år sen

Tycker att båda var mycket fina. Men jag har aldrig ägt en jumpsuit eller höstskor med klackar. Skulle därför välja Outfit nr 2 om jag utsågs som vinnare. Min son har alltid tjatat om att jag borde ha skor med klackar, men jag tycker att jag blir får lång. Detta hade varit ett utmärkt tillfälle att få prova:)
Kram
Louise

Therese 6 år sen

Vill vinna outfit nr. 1, bara så snyggt.
…planerar för en “Disco-fever” kväll med Alcazar på Rondo och då vill jag GLITTRA både med kläder och av känslan att känna mig Super-Snygg och det skulle jag definitivt göra i denna outfit :)
Nu håller jag alla tummar å tår…

Sara 6 år sen

Jag önskar att jag vore några centimeter kortare just nu för outfit nr 2 är så grymt snygg. Outfit nr 1 är också riktigt snygg så det får bli den som jag önskar vinna. Jag är dåligt på det där med kjol. Har alltid tyckt att mina ben är liiite för tjocka, men nu har jag kommit igång ordentligt med träning. Samtidigt som kroppen har förlorat några kilo så har den också byggt på sig muskler. Kläderna skulle sitta som en smäck på mig nu. Hoppas på turen.

Jessica nickel 6 år sen

Vill ha bägge såklart!! Så snygga men väljer nr 2 då jag behöver en snygg feststass som jag kan känna mig både bekväm och uppklädd i :-) hoppas hoppas och håller tummarna på min tur

Sofie 6 år sen

Jag vill vinna outfit nummer 1 jag för jag vill känna mig som en kvinna och börja ett nytt liv för jag har haft det tufft. Vill känna mig sexig igen

Jessika 6 år sen

Åh jag vill vinna outfit nr1!
Skall åka på behandling för min ätstörning så den här vinsten hade varit så rolig att plocka upp ur lådan när jag är färdig med behandlingen! Jag skulle verkligen glänsa både på in och utsida <3
Håller tummarna

Susanne Lundgren 6 år sen

Jag tycker att outfit nr 1 är superkvinnlig och supersnygg men jag är för feg för att önska mig den till vinst (är på viktnedgång och tycker inte att jag passar i kjol för tillfället :( så jag säger outfit nr 2 – då jag även tycker den var supersnygg och höstfräsch. Skulle vara roligt med en ny outfit i garderoben under viktnedgången, annars tänker jag bara att jag ska köpa nytt då jag nått ner X-antal kilo men jag har varit dålig på att unna mig något under tiden, så det är väl på tiden!

Ella 6 år sen

Tjingeling ! Outfit nr 1 skulle passa mig perfekt nu i höst.
Det skulle vara uppiggande att få vinna nåt nu i höst rusket, som muntrar upp.
En klädkombination som nån annan satt ihop skulle vara kul att få testa, lyxigt.
Tack för en super inspirerande blogg som peppar till träning och god kosthållning.

Sara Hall 6 år sen

Hej! Jag väljer outfit nr2 som skulle passa utmärkt som den nya “lilla” svarta!

Marina A 6 år sen

Outfit nr 1 är ett självklart val då man vill kunna känna sig fin i höstmörket o då man ska ut på nåt skoj.
Tack för en inspirerande o bra blogg.
Kram Marina

Maria j 6 år sen

Åh vilken rolig tävling Johanna! Outfit nr 1 hoppas jag på, så snyggt och kvinnligt! Så roligt att få tips på olika kombinationer.
Håller alla tummar jag kan .
Kram o ha en fin dag

Anki 6 år sen

Outfit 1 Så kul att inte Facebook behövdes då jag av olika anledningar inte kan ha det. Hoppas på vinst!

Daniela 6 år sen

Hej! Båda outfitsen är superläckra. Jag skulle välja nr 1 om jag vann, skulle känna mig superkvinnlig men ändå lite tuff i denna look. På jobbet ska man ha en viss klädstil o hemma är det bygg/arbets kläderna som gäller (vi bygger ut vårt hus) Känner mig rätt tråkig mellan varven. Både jag (o min man hihi) skulle blir jättelyckliga om jag vann (super kvinnligt) o jag fick känna mig lite glamourös och snygg! (var ett tag sen :) Jag håller tummarna!!!!! Ps! tack för att du körde en tävling utan facebook :)

Linda 6 år sen

Outfit nr 1
skulle jag vilja vinna lätt
Två underbara barn har satt sina spår
och vågens siffror på MYCKET står
Vill känna mig läcker och fin
så nu hoppas jag att dessa snygga kläder i min garderob får flytta in

Kram Linda

Jenny 6 år sen

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna outfit nr.2. Fick en liten kille i slutet av juni och har kämpat i 3 månader till att komma tillbaka till min tidigare vikt. I måndags gick jag i mål och känner mig dessutom starkare än innan graviditeten. Träning och slit ger resultat och det skulle vara kul att ha något nytt och fint att ta på mig! Tack för en inspirerande blogg!:) Kram Jenny

Anneli 6 år sen

Outfits nr1 skulle passa för kommande evenemang julfester o dylikt älskar glitter o glamour:)

Johanna Andersson 6 år sen

jag vill vinna outfit nr1!
Efter att ha gått ner massa i vikt och behöver uppdatera sin garderob, denna outfiten är så jag, jag skulle känna mig så snygg i den! Aldrig känt mig snygg :-)

Susann 6 år sen

Outfit nr 2, wow! Ska på 40-årsfest om två månader och detta skulle passa perfekt! Tack för en inspirerande blogg, börjar alltid dagen med att kika in här:-)

Petra Eklund 6 år sen

Jag skulle välja outfit nr2. Jag är 40 år och inte någon småbarnsmor :) jag har inte några egna barn men en underbar bonusdotter som blir 25 år och mitt älskade barnbarn blir 4 år och det skulle vara så kul att få klä upp sig på deras gemensamma kalas i november. Kjol använder jag aldrig men en byxdress skulle passa! Hoppas, hoppas :)

Maritha Tillberg 6 år sen

Outfit nr 1 skulle sitta helt rätt.
Minus 45 kilo har inte varit lätt,
och plånboken är tom och lätt som en plätt.
Garderoben är som ett stort hål,
Nu är jag äntligen i mål.
Tänk att i denna outfit då få säga skål.

Carin 6 år sen

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna outfit nummer 1 som är superläcker. Det skulle vara kul att vinna då jag födde en liten dotter för 4 månader sedan att få känna mig lite extra fin för min sambo ;-)

Hanna Wahlström 6 år sen

Wow vad snyggt! Då vikten minskat markant senaste året saknar jag en kjol i min garderob, outfit nr 1 var supersnygg och skulle passa fint nu i höst!
Hoppas hoppas! :)

Christine Hedström 6 år sen

Önskar vinna outfit nr 1. En läcker outfit som denna, får ju en å känna,sig som en riktigt snygg pingla, när man på fester ska mingla ;)

Michaela karlsson 6 år sen

Jag skulle vilja vinna outfit 2 de hade passas perfekt till alla julfester som börjar snart. För jag vet aldrig va jag ska ta på mig.

Petra 6 år sen

Supersnygga val båda två, men outfit nummer två skulle passa så bra i November när jag blivit bjuden på fest på Grand Hotel. Har funderat fram och tillbaka på vad jag ska ha på mig och det skulle verkligen passa som handen i handsken :)

Johanna 6 år sen

Ojojoj. Outfit nr 1 är vinnaren för mig. Kalassnygg kjol. Hade passat perfekt för den kommande julgalan på Arenahallen vi ska gå på. Händer ju som 5 barnsmamma inte så ofta att man unnar sig själv en ny stasse annars.
Kraam

sara 6 år sen

Waow vilken tävling! Jag skulle önska outfit nr 1. Så snyggt och skulle vara kul å se detta på mig:)
Kram

Carola Kritz 6 år sen

Outfit nr 1 ! wow! 3 barnsmorsa som fått mitt dröm jobb och börjar 1 januari. Eftersom jag jobbar på sjukhus och alla tänkbara tider ska jag passa på att Äntligen vara ledig jul och nyår detta år! Det vore ju läckert att få bära denna outfit då och fira in nya året och ny tid, liv och känna sig Het dessutom!
Du är grym Johanna! Kram

Angelica Ekman 6 år sen

Oufit nr 2 skulle vara passade och användbart på mitt nya jobb eftersom man kan variera det på många sätt bara fantasin som sätter stop.

Marie 6 år sen

Hej! Tack för en jättebra och inspirerande blogg! :-) Jag skulle jättegärna vilja vinna outfit nr 1, det var jättesnyggt ihop och skulle passa även som jul och nyårs outfit! Älskar kläder och inredning så skulle bli superglad om jag vann det här. :-) Kram!

Maria 6 år sen

Så snygga stilrena kläder!
Jag skulle så gärna vilja vinna nr 2 , eftersom det kändes extra “nytt” inget som jag har i min garderob . Gillade speciellt dressen:)))

Mirjam Håkansson 6 år sen

Outfit nr 2 skulle passa mig perfect. Min pappa fyller snart 70 år och det hade varit kul att få ha lite snygga nya kläder på sig då. Ha det bra!

Linda V 6 år sen

Outfit nummer 1 föll mej i smaken bäst . Vilken otroligt uppmuntrande vinst det hade varit med nya kläder och framförallt så snygga kläder !! Har ingen supermagiskfantastisk motivation mer än att jag hade blivit jätteglad och att det hade gjort min dag till den bästa varje gång jag hade fått bära plaggen :-)

Camilla 6 år sen

Jättesnygga val båda två.
Då jag börjar växa ur min garderob (har minskat 15 kg och en massa centimetrar på kroppen) så skulle det vara helt fantastiskt med lite nya fräscha kläder.
Outfit nr 1 är superfin, att kombinera jackan och toppen med ett par snygga jeans eller kjolen toppen och en stilig kavaj till, det går att kombinera på många olika sätt.
Då får jag nog köpa er fina hårtofs och göra en snygg fläta till denna coola skinnjackan också :)
Kramar!

Aurora 6 år sen

Både outfits är ju toksnygga!
Men mitt val skulle ändå falla på outfit nummer 2.
Superläckert och användsbart både på jobbet, efter jobbet ja nästan allt förutom kanske att sova i då!

Lina Eckerström 6 år sen

Som mamma till 2 små barn är det inte jätteofta man går ut på galej och får klä upp sej. Men ibland.. ja ibland händer det. Som till helgen då min man har en spelning. Tyvärr blir det samma gamla outfit som får åka på. Hade vart kul med en ny till nästa stora happening. Tycker Nr 1 var lite extra jag :)
Ha en fin dag. Kran Lina

Gabriella Hedlund 6 år sen

Hejsan! Vilken härlig tävling =) Jag skulle drömma om att få vinna outfit nummer 1, den skulle passa mig bäst, <3

Martin 6 år sen

Hej!

Outfit nummer 1 hade varit perfekt till min underbara fru. Hon är bra på att prioritera sin familj men sämre på att prioritera sig själv. Så hon är så värd att vinna den snygga outfiten.

Mvh,
Martin

Annika 6 år sen

Hej Johanna! Tack för en fin och inspirerande blogg :)
Om jag nu skulle vinna, vilket jag aldrig gör, så outfit nummer 1 skulle passa min stil perfekt! Ska använda den på Julkonserten på Globen som vi ska på.
Tack // Annika

Cecilia 6 år sen

Hej
Det skulle vara fantastiskt roligt att vinna outfit nr 1. Smakfullt och snyggt till julfesten! Det är sällan jag unnar mig festkläder, oftast blir det barnen som går först!

Sanna 6 år sen

Outfit nummer 1 skulle passa bra till den nya höstgarderoben.
Hoppas hoppas hoppas på tur denna tävling!
Tack för en bra och inspirerande blogg!

Madde 6 år sen

outfit nr 1 var den jag gillade bäst. Efter att ha varit överviktig i hela mitt vuxna liv har jag äntligen kommit ner till “normalt” då jag har lite roliga utekvällar framför mig hade det varit kul att få ta på sig lite snyggt och speciellt sådant man aldrig vågat sig på tidigare.

Pia Axlund 6 år sen

Hej!
Bägge outfiten är väldigt fina så det är svårt att välja en, men jag väljer nr 1 då jag sällan har kjol på mig och den skulle vara mer användbar. Jag tror/ vet att min man skulle gilla att jag hade kjol på mig.
Jag följer och inspireras varje dag av din blogg.

Maria Blomström 6 år sen

ÅHHHH WOW….
Kanske min tur nu då…outfit 1 gillar jag tuff, läcker som få…
Hoppas på tur…
Regnig höstkram Maria

Linda 6 år sen

Tack för en härlig blogg! Älskar outfit nr 2, så den skulle jag vilja vinna. Tränar 5 dagar i veckan för att äntligen få bli samt så pluggar jag på universitetet så det skulle bli en härlig “belöning” med lite nya kläder! Kram Linda

Jea 6 år sen

Hej Johanna!

Wow vilka fina kläder, vilken tävling!
Jag skulle gärna vilja vinna outfit nr 2. Den skulle jag då ge till min underbara dotter på 19 år. Hon skulle vara så fin i den. Jag har varit/ är väldigt sjuk och kan inte ta mig iväg själv någonstans men min fina dotter brukar ta med mig ut för att rastas

Maria Johansson 6 år sen

åh vill vinna outfit nr 1, lika snyggt på jobbet som på kvällen, skulle ha på mig det när jag o Mr S ska på hockey o middag innan, har äntligen kommit iform o behöver ngt nytt snyggt, du inspirerar så tack för att du hjälpt mig att älska träning

Ewa Abrahamsson 6 år sen

Hej Johanna!
Äntligen en tävling även för oss som inte har facebook tackar,
Om jag skulle få chansen att vinna skulle jag välja nr1det skulle vara en fin uppmuntran i höstmörkret.
Måste bara säga att din blogg är fantastisk det känns många gånger som att man har varit med dig på dina tillställningar för du beskriver det så verkligt.
Många goa höstkramar till dig.Ewa

Nina ojala 6 år sen

Hej! Gillar din stil

Maria Jensen 6 år sen

hej, jag skulle vilja vinna outfit nr.1. Där fastnade jag för kjolen. Jag har nämligen gått ner 34kg och när jag var överviktig så tyckte jag aldrig om att använda kjolar och nu har jag inte vågat på mig att köpa en ny. Denna outfit var så snygg och jag vet att jag kommer känna mig snygg i denna outfit ;-)

Maria Persson 6 år sen

Outfit nr.1 skulle jag bli överlycklig för om jag vann!

Katarina Wålemark 6 år sen

Hej Johanna! Det var så länge sedan jag använde kort kjol och just denna i guld kan man ju bara inte motstå:-) Hela outfit nr 1 var toppensnygg och jag skulle bli väldigt glad om jag kunde få klä mig i detta. Tack för fina tips både gäller kläder och inredning! Man blir alltid glad när man går in på din sida:-)
Hälsningar Katarina

Jeanette 6 år sen

Jag skulle vilja vinna outfit nr1, för den var både snygg och tuff och användbar i jobbet och till fest:) önskar att jag vinner då jag kämpat mig tillbaka efter min utbrändhet och nu äntligen klarar att jobba igen:))) tack för en fin blogg<3

Josefine 6 år sen

Hej!
Vill börja med att tacka dig för all din härliga energi som du har en förmåga att dela med dig trots att man läser det bakom en skärm!

Jag skulle bli superglad om jag skulle få vinna outfit nr 1.
Dels för att jag har lyckats att gå ner 14 kilo och kan hålla den vikten och det skulle lysa upp min värld denna hemska höst som har börjat med en massa tråkiga sjukdomar i bland nära och kära och denna depression som når mig varje höst och vinter.

Med vänlig hälsning
Josefine

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…