• 2014-10-12, 20:57
 • 42

Som ni kanske redan vet så gillar jag att testa nya produkter och  behandlingar. Det är spännande och roligt och nu har jag fått testa Swiss Clinic! Jag har precis gjort första behandlingen och det är bra att göra det på kvällen eftersom man kan bli lite röd efteråt. Just nu sticker det i huden och det känns riktigt åtstramat. ;) Man kan göra detta 1-2 ggr per dag och börja försiktigt med några minuter och känn efter.

DSC_0413

 • Många lider idag av olika typer av hudproblem. Celluliter och rynkor är något som ofta kommer med åren. Ärr och akne är också vanligt förekommande hudproblem.
 • Nu har Swiss Clinic lanserat en professionell hudbehandling som man utför i hemmet för att motverka och behandla just bristningar, celluliter, ärr, rynkor, akne, eksem mm. Behandlingen består av två produkter som ska användas tillsammans för optimal effekt. Behandlingen heter Swiss Skin Renewal och består av hudrollern – Swiss Skin Roller och en anti-aging gel -Swiss Rejuvenator.
 • Swiss Skin Renewal fungerar såhär: Swiss Skin Roller är en microneedle therapy med 540 mikronålar i kirurgiskt stål som gör små kanaler i hudens översta lager och på så sätt startar kroppens läkprocess och produktion av ny hud. Efter behandlingen ska du smörja in det behandlande området med Swiss Rejuvenator, en gel med det immunstärkande ämnet Beta glukan. När huden är ”öppen” absorberas upptill 300 ggr så mkt av gelén så den verkligen tränger djupt in i huden för att verka inifrån. Beta glukan gör att immunförsvaret och hudens produktion av ny hud ökar kraftigt och på så sätt bidrar till att läka huden snyggare och bättre än den var tidigare. Tillsammans är detta det perfekta verktyget föra att inifrån och utifrån behandla, stimulera och förnya huden.
 • Swiss Skin Roller finns i tre olika längder beroende på var på kroppen behandlingen ska utföras samt vilken typ av problem du har. Mindre roller (nållängd) i ansiktet och större på exempelvis låren för att motverka celluloiter. Behandling/Instruktioner:
  • Desinficera området som ska behandlas med hudsprit eller annan bakteriedödande vätska. Swiss Sanitizing Spray är en specialutvecklad antibakteriell spray framtagen för att rengöra och behandla alla delar av kroppen (och Swiss Skin Roller) och funkar perfekt för detta.
  • Ta god tid på dig och rulla 3-4 gånger åt samma hål för att sedan byta riktning. Rulla minst fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen.
  • Smörj in med Swiss Rejuvenator direkt efter behandlingen så tränger den djupt in i huden genom de mikrokanaler som skapats av rollern.
  • Efter att du har använt din hudroller är det viktigt att göra rent den. Swiss Sanitizing Spray är perfekt för att döda alla bakterier och enkel att använda men andra produkter går också bra sålänge de är bakteriedödande.

Ordinarie pris på denna behandling är 1290 kr men just nu kan ni köpa Swiss Skin Renewal för ca 40 % rabatt – endast 799 kr.

DSC_0423
Börja med att rengöra huden ordentligt. Desinficera även området som ska behandlas med någon hudsprit. DSC_0451
Rulla sedan långsamt åt samma håll. Jag gjorde ca 4 ggr åt alla håll och eftersom det är små, små nålar känns det lite men det är en “skön” känsla för jag kände att det “händer grejer!”. DSC_0464
Byt riktning. Läs texten ovan!DSC_0469
Lägg sedan på Swiss Rejuvenator direkt efter behandlingen så tränger den djupt in i huden genom de mikrokanaler som skapats av rollern.DSC_0466

SÅ SKÖNT! Huden känns ren, det spänner och pirrar lite och det känns att det verkligen tränger ner på djupet. I morgon ska jag se hur ansiktet och huden ser ut. När ni gör detta, känn efter och låt huden vila om den behöver det. Börja med några minuter varje dag i en vecka. Jag har hört bra om detta så det ska bli spännande att se vad som händer. Jag vill att min hud ska få lyster, få bort lite ärr och försvinner rynkor är det en bonus. Vem vet ;-)

DSC_0472

KRAM från mig!

ps jag har 0,5 på nålarna. När ni klickar på länken ser ni att det finns olika längder.

Kommentarer

Martina 4 år sen

Jag tycker du är så vacker! Jag har närmar mig 45 inom några månader och har letat runt på internet efter olika dermaroller då jag haft vuxenacne ganska länge och därmed fått en del acneärr. Jag har nu handlat en dermaroller med titannålar som ska vara lite mer hygieniskt på http://www.skinroller.se , har även köpt till ett bra hudvårdskräm med serum C. Tycker att ären börjar bli mindre synliga och är väldigt nöjd med resultaten. Kan verkligen rekommendera er att prova dermarollers. Kram!

Sirpa 4 år sen

Efter att jag läste ditt inlägg så har det gått nu 3 månader och jag hoppade på det här med skinroller. Vilken positiv förändring efter 3 månader. Införskaffade mig en skinroller för ansiktet och placentakräm. Resultatet är fantastiskt.

Malin 4 år sen

Hej!
Först vill jag säga att jag gillar ditt bloggande om skönhetsprodukter. Hade ingen aning om att man kunde behandla sig hemma. Googlade ordet hudroller och såg att det fanns många som sålde samma produkt till olika priser. Den jag gillade mest var http://www.hudroller.se och där har jag och en väninna beställt var sitt specialpaket med en ansiktsroller, kroppsroller,ögonroller och ett rengöringspaket. Vi träffas på fredagar och behandlar varandra. Resultatet är fantastiskt. Det är samtidigt kul och underbara resultat.

Svar på kommentaren:
Lena 4 år sen

Var inne där och tittade. Tack för tipset…

Marita 4 år sen

Tack Malin!

Älskar Johanna som bloggare…. Så stilren.

Gabriella 5 år sen

Köpte en skinroller från Swiss och den gick isönder dirket efter andra behandlingen, så jag köpte en e-dermastamp på http://www.e-dermastamp.se som är tusen gånger bättre eftersom det är en maskin + att den besparar dig 10.000 tals kronor!

Jag rekommenderar den starkt till dig som vill ta bort celluliter, åderbråck, bristningar, ärr och rynkor m.m.

Svar på kommentaren:
Louise Haglund 4 år sen

Tack så jättemycket för tipset! Fick bort mina bristningar och rynkor, det är en mycket bra maskin! Rekommenderas starkt! :D

Stefanni Kassi 5 år sen

Köpte en Edermastamp på http://www.netklick.se ochjag kan säga att den tog bort alla mina hudproblem! Rekommenderas starkt!

Mari-Nette 5 år sen

Swiss Clinic är en svindel, produkterna kommer direkt från Kina, bara så att du vet.

Anneli 5 år sen

Tack vare ditt inlägg här har jag idag fått hem min alldeles egna :)
Men jag valde 0,2 till ansiktet. Ser att du har 0,5. På hemsidan rekommenderar de den minsta till ansiktet. Hmm valde jag fel tro? Nyfiken på varför du tog den större varianten ;)

Nettan 5 år sen

http://dermaroller.nu/risker-med-micro-needling/

Swiss Clinic verkar vara från England egentligen, inte alls från Schweiz som de verkar vilja ge sken av.

Stina 5 år sen

Ingen större idé att beställa dessa då de aldrig levereras :(

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Va? Vad Konstigt?

Stina 5 år sen

Ja verkligen. Inget seriöst företag alls :(

Steffi Neffi 5 år sen

Köpte en ny maskin som heter edermastamp från http://www.e-dermastamp.se och den tog bort alla mina celluliter, rynkor, bristningar och åderbråck!

Den är mycket bättre än en skinroller kan jag medge!

Kan rekommendera den starkt!

Pernilla 6 år sen

Hej, jag köpte en skinroller maskin från http://www.e-dermastamp.se som fungerar för hela kroppen, man kan även justera hastighet på den… Den är superbra!

Elenor 6 år sen

Åh vad sugen jag är att testa. Men jag undrar om den jobbar den även med att förhindra slapphet i huden, alltså lite “lyftande” effekt? För jag har inte problem med ärr eller liknande.

Ella 6 år sen

Ja, nu har även jag beställt. Hoppas på underverk :) 0,5mm. Brukar oftast inte “gå på” och köpa produkter såhär. Men nu slog jag till, för det verkar ju som sagt fungera! Tack för en inspirerande blogg!

Agneta 6 år sen

Hej Johanna.

Oj jag är inte ensam om mitt namn Agneta.
Tack för en jättebra blogg.

A 6 år sen

Till Agneta och Fia: Jag tycker man ska vara lojal mot sina läsare och svara på kommentarer. Thats IT!

Glamour-Psykologen 6 år sen

Spännande!! Du måste berätta hur det känns om någon vecka, om du upplever nåt resultat… Kram på dig!

Johanna S 6 år sen

Fantastisk behandling, behandlade mina streckmärken i sommras och blev nästan av med dem helt och hållet. Ska bli kul att se om det fungerar för dig:)
/J

Helena 6 år sen

Rynkor är vackert och naturligt!

Annelie 6 år sen

Bästa produkten! Har haft den ett tag och märker verkligen skillnad på min hy! Mindre acneärr har nästan helt försvunnit! Körde en gång om dagen i början då det kändes lite. Nu morgon och kväll.

Magdalena 6 år sen

Hej Johanna! Vilket bra tips, dvs om det funkar. Funderar på att beställa men kan inte hitta på deras hemsida hur länge rollern håller. Är det då att man behöver byta dessa “nålar” då och då? Dvs, är det ngt tillbehör som man sen behöver beställa till efter en tid? Eller det är tänkt att den ska hålla? Är detta en behandling som man endast ska göra en tid, dvs några veckor eller när och hur ofta (förstår att det till början är varje dag men sen?).
Har du svar på dessa frågor vore det toppen innan jag beställer :-).
Tack för en super blogg, gillar din blandning av träning, inredning, skönhet och privat som du delar med dig.

Svar på kommentaren:
Swiss Clinic 6 år sen

Magdalena: Swiss Skinroller har livstids garanti, går den sönder så ringer eller mailar du in till oss för att få en ny emot en reklamation. Swiss Rejuvenator och Swiss Sanitizing Spray tar slut efter ett tag och är bra att fylla på med om du vill optimera ditt resultat, dock räcker dem ett bra tag och du kommer förhoppningsvis få dem resultaten du vill innan dem tar slut. Behandlingen gör du tills du är nöjd med ditt resultat och det kan variera mellan ett par veckor upp till ett par månader innan du uppnått maximalt resultat.

Har du fler frågor så kontakta gärna oss på Swiss Clinic här: 020 121 095
/Swiss Clinic

Ann 6 år sen

Hej Johanna! Varför svarar du inte på min kommentar? du har ju svarat på kommentaren ovan min. Antingen så svarar man på alla kommentarerna som önskar återkoppling eller så struntar man i att svara PÅ ALLA. Jag tycker du ska vara konsekvent, så många kommentarer får du ändå inte!

Svar på kommentaren:
Agneta 6 år sen

Men människa vad du håller på hela tiden.
Ta din negativa energi och gå någon annanstans.
För här behövs den då inte!

Fia.s 6 år sen

Johanna bestämmer väl själv vilka hon svarar på? Puckon lägger man ingen energi på.

emelie 6 år sen

Vad exakt är det hon ska svara på? Bekräfta att du har pigmentfläck vid vänster ögonbryn?? människor som du alltså….

Linda 6 år sen

Hej Johanna!
Funderar på att testa denna, för att använda i ansiktet. Vilken nållängd har du på din? Och använder du den bara i ansiktet?
Hälsningar Linda

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag har 0,5!! Bort med rynkor och in med lyster ;)
Använder den bara till ansiktet.

Vi får se vad som händer men spännande är det!

kram

Linda 6 år sen

Sådär, nu är den beställd och på väg

Agneta 6 år sen

Hej Johanna.
Har pigmentförändring vä ögonbryn:(

Tina 6 år sen

Jag har den! Märkte skillnad efter bara några dagar…den funkar! Känns ju lite i huden av alla nålar men det är det värt.
tack för en bra blogg Johanna.
kram Tina

Malin B 6 år sen

Oj, jag har ju en sådan som jag aldrig använt!! Måste testa den i nästa vecka!! Kram på dig!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Klart du måste!! Jag älskar sånt ;)
Det känns riktigt bra efteråt, stramar fint hehe :)
Kram!

Masale 6 år sen

Hej, verkar ju toppen. Hade varit kul att se före o efterbilder…alltså, du har ju så fin hy, men om du nu ev har något litet akneärr, så ta bild på innan o efter, alltså…när du kört några veckor, eller vad det nu ska ta… :-)

Saga 6 år sen

Kul att du testar och tipsar Johanna! Jag har provat skinrollern och den fungerade verkligen! Hade ett ganska fult ärr på kinden efter en olycka när jag var mindre och efter en lite längre behandling så syns ärret knappt!
Tack för bra blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hade du?? Åh så spännande!!

Tack snälla!

kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Ofta när man pratar om träning så handlar det mycket om muskler och man glömmer bort att även skelettet spelar en stor roll i att bli starka. Löpning och styrketräning är exempel…

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…