• 2014-10-14, 08:04
  • 1

Ni har väl inte missat att Siemens tävlar ut höstfina plagg från välkända designers som Acne, Whyred, Dagmar och Noir et Blanc på Instagram varje dag under tio dagar? En lycklig person vinner också deras nya iSensoric tvättmaskin till ett värde av 13 190 SEK.

Såhär gör du för att tävla:
Följ @SIEMENSISENSORIC på Instagram och ta del av ledtrådarna som publiceras under dagen för att lista ut vad som orsakat plaggets fläck och var plagget blivit nedfläckat. Den som först listar ut fläck och plats vinner plagget, ett fläckfritt sådant såklart. Du gissar genom att kommentera på bilden. Glöm inte hashtagen #ifeelisensoric.
Idag är det en tröja från Nike ni kan vinna!
Under tävlingens sista dag kan du vinna en iSensoric tvättmaskin genom att motivera i kommentarsfältet på instagram varför just du borde vinna den!

isensoric_beskuren

2014-10-14 Mitt liv

Kommentarer

Madelene 6 år sen

Hej.
Jag har funderingar på att sätt i löshår. Vet du nåt bra ställe i Göteborg? Och vad jobbar du nånstans när du är i Göteborg?
Hälsningar Madelene.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…