• 2014-10-14, 16:32
  • 3

I lördags kväll var vi på Scandic Europa (som byggt om och värt ett besök. Jättemysigt och trevligt. Jag älskar hotellbarer!) Vi var inbjudna till Vernissage- Rockfoto på Hak som baren heter. Det var riktigt snygg fotoutställning och jag blev kär i speciellt en… men det ska jag visa lite senare om jag kanske köper den så ingen annan hugger den. ;) Det fanns många snygga, coola bilder och det jag gillar är att dom är printade på aluminium. Kul med fotoutställning och roligt med snygga foton, konst på väggarna hemma.

IMG_8990.JPG

Ni ser vem som är på bilden bakom Janne va? Kanske inte konstigt han valde den som favorit ;)

IMG_8995.JPG

Halsbandet är shlimpandulrich (Ljuvliga)  och klänningen Gestuz.   FLÄTAN.  Vår älskade äkta tofs som finns massor av färger på lager. Påminner om ni vill komma och kolla ut färg så finns jag på salong main i Göteborg, Götabergsgatan 7b i morgon onsdag kl 10-18.

DSC_0323

 

Fotar min darling smyg ;) Lite senare gick vi ut på stan och käkade en god middag på Bon. Mysigt! Janne hade på sig sin nya vinterjacka från Jofama. SÅ snygg, skimrar både åt grönt och svart. Vi känner Jan som driver jofama och träffade han även på Ankies fest. Alltid lika trevlig.

Jag såg på facebook att dom körde outlet nu till helgen och självklart ett tips till er. Väl värt att åka dit för Jofama har fina jackor.

unnamed

DSC_0331

Min sköna jacka åkte på lite senare på kvällen för nu är det höst! Jag gillar det. Tycker det är svårt annars med mellanperioden när det är svinkallt på morgonen och sedan sommar på dagen. Fram med snygga höstkläder! En utav mina kunder frågade om jag kunde tipsa om mina favoriter på höstjackor och självklart ska jag göra det. Inspirationsinlägg på höst/vinterjackor kommer!

Puss så länge

2014-10-14 Mode / Skönhet

Kommentarer

Lotte 6 år sen

snygg jacka :-)

Malin 6 år sen

Wow!! Du är så snygg!! Jag undrar bara en grej, har köpt en tofs men det är svårt att få den att sitta kvar över mitt egna hår. Hur gör du för att få det så snyggt? Kramar Malin

Tina 6 år sen

Snyggt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…