• 2014-10-21, 23:56
  • 10

Hallå vänner! Oj vilken respons det blev på inlägget igår. Kul! Lång dag på salongen och sedan hem vid åtta för att sätta fart med veckans krönika och sedan har jag stått med en del frågor och svar som nu kommer här. Tur jag har duktiga döttrar som hjälper till med allt här hemma när jag inte hinner. Jag har även mailat en del med Terece och sett bilder- SNART kommer det galet snygga smycken på Endlesshair.se och vi har även grymma hårvårdsprodukter. Skriver mer om dom i morgon men kolla gärna in dom HÄR. Underbara och har testat dom en månad nu så jag kan garantera att det är bra grejer. Reder ut allt och tjejerna gav det full pott. Oljan….. snygg flaska, ge håret näring och tar ner frisset.

Var på massage idag- Nacken kändes mkt bättre och vi hittade en bra nivå på hur hon skulle massera. Orkar inte med värk men skrivbordet, ny stor dator, bra ergonomi- Kanske vi är åt rätt håll. Tur jag tränar så mkt.

Oufit!

IMG_9285.JPG

DSC_0371

Kavaj funkar alltid. Tror detta kan vara den skönaste och snyggaste jag sett. Billig tisha under, den jag hade med i La Redoute. Märket på kavajen är Dondup hos Melrose i Kungsbacka. Tycker om att bryta av till slitna please jeans, enkel top och en exklusiv, välsydd kavaj.

Vad roligt att ni hade så mycket frågor- Här kommer del 1.

Jessika

Hej fina
Vill börja med att skriva att din blogg är en härlig mix

Svar: Tack, det gör mig glad. Kram!

Carolina

Hej, jag läste på din blogg att du försöker att inte tvätta håret så ofta. Tycker mitt hår känns ofräscht och lite halvfett efter 2 dgr. Har långt hår som du och det tar ju lite tid att tvätta. Har provat att låta det vara i många dgr och det blir ju bättre då men känns ändå ofräscht. Har läst om ”balsammetoden”. Är det ngt du rekommenderar eller har du ngt annat bra tips?
Kram Carro

Svar: Jag tycker inte om balsammetoden. Jag tvättar däremot håret bara ett par ggr/veckan. Max 2 ggr och det klarar mitt hår då det är torr i kvalitén och mår bra av att inte tvätta för ofta. Jag använder alltid schampo som innehåller mkt fukt, protein och kreatin för att även bygga upp. Testa torrschampo! Funkar utmärkt tycker jag. Jag gillar Kevin murphys ellerKMS är bra! Tränar jag extremt hårt och är genomsvettig så sköljer jag det och sedan balsam. Kram!

Sara S

Hej! Din sida är fantastisk! Inspireras och trivs här varje dag, tack för det! Vill du göra mer TV? Du var sååå rolig i Ensam mamma söker! :) Har du tips på bra värmeskydd? Plattar nästan sönder mitt hår mellan klippningarna… :/ Vad har du för strategi för att undvika småätande kvällstid (el du kanske aldrig haft problem med det)? Jag håller en väldigt bra kost till barnen somnat runt kl 20, men sen är det lätt hänt att det blir lite chips o liknande lite för ofta… Vill sluta med det, men trillar dit lite då och då (alltså det är vardagar jag pratar om) Kram Sara S

Svar: Tack, vad glad jag blir! Haha, TV  är kul men inget jag letar eller söker efter… jag fick förfrågan dock för några månader sedan att medverka i ett program som kommer nu i höst. :) Ghd värmeskydd gillar jag. Har ett nytt märke på G som jag ska skriva om mer snart, finns redan på vår hemsida endlesshair.se Det heter Moroccan argan. Akta dig för plattånga för ofta… Vill du ofta småäta behöver du se över vad du äter. Äter du för lite protein? För mycket snabba kolhydrater? Släng skräpet på veckorna och försök bara ta det till helgen men vill man småäta beror det ofta på att kroppen är van att alltid tugga på något, eller att du behöver ändra kosten så du får ett jämnare blodsocker och ämnesomsättning.  Kram!

Minna

Hej! Jag har följ dig i ca 1 år nu. Kom in av slump på din blogg. Har väl kanske haft en liten, jaja hon” ensam mamma tjejen” vad har hon att ge? Men åh shit vilken inspiration du ÄR!! Det hade jag aldrig trott. Har börjat träna som sjutton efter 2 års svacka. Detta med PW på morgonen är det bästa som finns nu! Och du skriver om tränings kläder, vitaminer, proteiner som man kan ta som tjej. Har följt Pt-tränare som inte har tagit upp sådana saker, för självklart tar de sånt oxå. Gillar att du lägger ut recept på lite mat och sötsaker. Även om inredning, ditt hem…. WOW!!! Men det jag gillar väldigt mkt är att du skriver om Göteborg. Restauranger, hotell, barer mm. Och erbjudande på diverse saker. För de flesta bloggare bor i Stockholm. Då kan man inte gå och göra alla tips/erbjudande som det skrivs om. Just Love It!!! Mmm..det finns såååå mkt mer bra saker att säga, men nu frågor. Hur många gånger i veckan ska man träna och hur länge per gång? Och hur många veckor isåfall för att se resultat! Kanske lägga bilder/filmsnuttar på lite övningar varje vecka? Du gick ju en Pt- utbildning , är det ngt du kommer att utveckla ? Är så glad att jag kom in på din sida, Tack tack tack för att du är så BRA!!! Kramar

Svar: Tack söta du! Ja, haha man ska akta sig för att dömma. ;) Roligt att du hittat hit! Oj, sånna där personliga träningsfrågor är ganska svåra att svara på. Allt handlar om mål. Ditt utgångsläge, dina ambitioner och vad just du vill eller kan. Jag kan tyvärr inte svara på hur just du ska träna för det behöver en PT svara på som sitter med alla dina mått, dina vardagsrutiner, hur du tränar idag, hur du äter mm, skador, helt frisk..mm …… Även hur länge per gång- Du kanske kan köra 2 timmars pass? Eller också 30 min? Det kan jag inte heller svara på när det gäller just dig. Men är man frisk och vill komma någon vart måste man SVETTAS, ta ut sig, det ska kännas. Du ska också ge kroppen tid för återhämtning. Mat, kost, sömn och vila. Jag fick ta en paus med PT utbildningen pga mina inflammerade knän i våras och somras. Hade inte gått att genomföra den sista tredje delen om jag inte är 100% men den delen kommer! Kram och hoppas du kunde få lite hjälp även fast mitt svar inte var så konkret. Allt handlar om vad just DU har för mål.
Maria B

RUMPTRÄNING -jag vill gärna få tips på effektiv rumpträning, har kört dessa sqats el hur det stavas men får så ont i mina knän…nåt annat tips för dallrig rumpa..

Svar: Det finns massor! Pilatesboll, maskiner på gymet som inte alls har belastning på knän tex. Du kan köra squats men inte gå ner där det börjar “kännas”- då går du upp. Ska visa bra rumptips i ett kommande inlägg. Kram!

Maria

Hej fina Johanna!
Älskar din nya blogg den är verkligen helt fantastisk och du och alla andra som hjälper dig i detta gör ett enormt bra jobb.
Nu till frågorna:
Vet du någon butik eller något där man kan få tag i gamla möbler som skrivbord exempelvis i skövdeområdet eller i närheten?
Sen har jag en fråga om du har några tips på hur man ska få en bra blogg som folk är intresserade av att följa? vad ska man tänka på?
Stor kram
Maria :-)

Svar: Tack! Vad kul att du tycker det! Kolla design by e! Elisabeth är GRYM. Oj, en blogg är egentligen inget jag kan “lära ut” men några tips kan jag försöka med: Skriv om saker som du brinner för, läsarna kommer aldrig fastna om du försöker “vara som någon annan” eller inte skriva “från hjärtat”- behöver inte hänga ut hela ditt liv för det- men läsarna måste få en bra känsla och det får dom om du gör det äkta. Röd tråd, intressanta saker, snygga bilder och lite mindre text. Finns inget som är så störande med för mycket text. Någon gång ibland men inte för ofta. Läsarna tröttnar. Konsekvent- Starta en blogg kan alla göra. Men det är få som kör den seriöst och varje dag. Dag ut och dag in. Sprid den på sociala medier.

Lycka till! Kramar

Aa

Har följt din blogg i flera år :) och din blogg är bara bäst! Fråga: Jobbar du också som personal trainer? Är du klar med den utbildningen? Kram!

Svar: Tusen TACK Vad roligt! Se svar ovan hos Minna. KRAM

marija

Hej har följt dig i några år utan din inspiration skulle jag aldrig börjat träna, springa har alltid tyckt att de varit tråkigt men nu kan jag inte vara utan. Till frågor älskar allt när det handlar om utseendet så jag är nyfiken vad du använder för hudvård, dina smink produkter, vad använder du för parfymer? Kram

Svar: Wow!!! Häftigt! Jag har lite allt möjligt- men gillar Clarins rengöring Gentle foaming cleanser. Bra för oss äldre hehe och den är DRYG. Mkt fukt. Sedan har jag alltid Clarins baume anti-rides runt ögonen. Världens bästa-Dag/nattkräm- Chanel Le lift crème riche. Svider när man köper den men SÅ värt det. Scrubb gör jag ibland och tycker Clarins Doux pejling ger superresultat. Sedan Swissclinic roller…. magisk! Mina parfymer är jag inte så varierande med för jag har svårt att hitta några som jag inte får huvudvärk av. För inte tala om Janne, haha. Han är mer känslig men dessa älska jag och passar mig. Kan inte alls ha något blommigt… Victor & Rolf, Clean skin, Michael kors Sexy amber, Lancome som jag inte minns namn och den är hos Janne. Detta är dom jag gillar bäst just nu. Kramar!

Renate Edelsvärd

Hej!!! Tack för en fin blogg och din shop!!! Har köpt ett armband och fick det idag!!! Lycklig som få!!!
Fråga!!! Har du tips på någon hårspray som luktar gott.
Kram

Svar: TACK! Vad roligt du gillar det. Håll utkik- snart kommer det massor av godbitar på shoppen med våra “favoritarmband”! Jag gillar amicas spray (main har den) om du vill ha en ljuvlig spray som luktar underbart. Du kommer fatta när du doftar på den. Kram!

Jenny

Hej!
Det är så roligt att läsa din blogg!!! Jag blir peppad och får energi av att läsa den :)
Jag skulle vilja veta hur ditt matintag ser ut på en vecka ungefär och hur du tränar?
Kram Jenny

Svar: Oj vilken fin komplimang. Tack! Jag äter inte efter hur jag tränar. Jag mäter inte utan vet hur min kropp fungerar. “Det finns ingen sko som passar alla”. Mån-fre äter jag inte alls mkt kolhydrater. Mer protein och bra fett. Äggfrukost, smoothie, lunch tex en sallad och även mellanmål som frukt, kvarg, nötter mm middag beroende på hur jag ska träna. Planera din träning, kost är A och O. Då ruckar man nämligen inte på det när man redan kickar igång träningen och bra kost på måndagen. På middagen eller sen kvällsmat kan det bli kyckling, fisk, kött eller en god gryta men oftast matig sallad till. Även kanske avocado, nötter… det räcker inte med lite bladsallad om du tex har tränat. Du kommer senare bli sugen på något om du får i dig “för lite rätt fett”. Jag tränar ca 3 pass (minst) i veckan och går pw nästan varje dag mån-fre 45-1 timma före frukost innan jobb. Kaffe före och det är en underbar start innan en fullspäckad dag. Till helgen äter jag lite “vad jag känner för”- Man måste leva och njuta av något man tycker mycket om men det är viktigt att man inte fortsätter på måndagen…. Jag älskar tex pasta. Älskar en gpd fralla med ost, älskar chips och choklad. men jag KAN inte äta det varje dag, jag vill verkligen inte. Men helgen. Då kan man njuta lite. OM man vill. Träna hårt och ät gott kan man säga. ;-) Hoppas du fått svar på dina frågor. Kram!

Pernilla Johansson

Hej,
Jag har följt dig i flera år o tycker verkligen du inspirerar med allt du tar dig för med! Mode, inredning och en hel del kloka ord mm. Du är jättebra på att svara på frågor och det är nåt du ska ha mycket beröm för, toppen blogg helt enkelt! Följer du nån diet? Du ser så sund ut;) kram Pernilla

Svar: Hej och stort tack Pernilla! Kolla svar ovan hos Jenny. Kramar

Pia

Hej fina Johanna!
Jag har följt din blogg sen flera år tillbaka. Den är så inspirerande och peppade på alla sätt. Jag är 51 år och har alltid gillat hår smink och kläder. Det tänker jag fortsätta med. Vet att en del tycker att man inte ska fixa sig utseende mässigt utan åldras naturligt. Ja visst…….men jag vill inte ha rynkor kortklippt tant frisyr och tråkiga kläder. Har gjort en del justeringar och jag är så nöjd med det. Tack för all inspiration som du delar med dig på din blogg!

Ha en underbar höst fina Johanna!!
kram kram Pia

Svar: Tack Pia! Varför får man inte göra som man vill? Underbart att bry sig om sitt yttre om man vill. Kropp och själ hör nämligen ihop. Ha en go höst och kram på dig!

Marie H

När du skriver att du kört förbränning i ex 30min efter ett styrkepass. Innebär det då att du håller hög puls 70-80% av din maxpuls eller lågpuls (lågintensivt)?

Svar: Yes! Jag kör ofta högre puls, det förbränner. Men det är inte varje gång. Ibland vill jag bara “gå av mig” och tex 20 min på löpbandet, gå med lite lutning är grymt bra. Kram Johanna

Christina•

Hej Johanna! Har följt dig nu i nån månad och gillar verkligen din blogg, alla underbara bilder på ditt hem, kläder, mat, hår, mm. Gillar att läsa den varje dag! Undrar om du följer Lchf strikt eller hur är ditt tänk till mat? Jag har försökt gå på Lchf nu i 2mån, svårt med sötsuget tycker jag och faller alltid dit, vad gör jag för fel? Kram

Svar: Välkommen hit! Hoppas du trivs! Läs svar ovan hos Jenny. Tänk på att vi alla har en svacka då och då. Lovar ;) Men det gäller att gå vidare, att inte faller ner i sockerträsket. Kanske du inte äter dig mätt när du äter tex middag eller lunch? Kanske måste se över hur mycket protein , bra fett , bra mellanmål tex för att inte vilja ha något sött. KRAM

Åsa

Bästa J! Tack för en superfin och peppande glad blogg, du verkar vara så genuint härlig och levnadsglad! Och du och Janne är ju bara för söta och fina ihop. Undrar om och hur ni tänker när dina tjejer gått ut gymnasiet? Flyttarni ihop eller fortsätter vara särbo/sambo ibland. Som jag f ö tycker verkar vara kanon:) Kommer L M att ta över din salong kanske? ;) Tänker du jobba som PT? Resplaner inför vintern? Våren? Ska ni gifta er…? ;) Och till sist, din nya blogg är SÅååååå mkt proffsigare och ordning och reda i. Kramar

Svar: Tack gulliga du. Ja han är min goding och mitt allt. Vi vill gärna flytta ihop men jag har ju mina tjejer här och då blir det svårt. Att vara särbo är dock riktigt bra ;)  Men någon gång så…! Oj vad frågor- Ja, jag vill gifta mig men det viktigaste är att man vet vart man har varann och det vet vi. Jag vill arbeta som PT men inte som heltid utan en del på distans och även kanske någon dag i veckan för jag brinner för att hjälpa andra. Vi letar resa och kanske det blir en weekend till New York snart. Solresa-Thailand är också på listan men kanske, kanske i vinter efter helgerna. Jag ska även till Kina igen och Janne ska med Frölunda till USA så allt måste funka.. Älskar att resa! L-M finns ju redan på salongen och det är roligt att hon gillar sin utbildning- nu är mamma, jag och även L-M där efter skolan ibland. Kul! Kramar

Gunilla Johansson•2 veckor sen

Hej!!! Älskar också Pleasejeans och dina grå var ju skitsnygga! Var ute och kollade där du hade köpt dem men deras minsta storlek var xs och jag brukar ha xxs. Upplever du dem som mindre i storleken eller? Har letat överallt på nätet efter just de brallorna men hittar dem ingenstanns! Kram

Svar: Visst är please underbara! Funkar till allt. Dessa var något mindre och därför funkade dom bra. Jag har också XXS på please men en del XS och dessa var jättebra. Jag tycker inte dom behöver vara jättetighta. Dessa var från Melrose i Kungsbacka. kram!

Nu ska jag sova, PW som vanligt i morgon och ett styrkepass på kvällen. Hänger ni på? =)

Kram

 

Kommentarer

Ulrika 6 år sen

Hej Johanna,
Är det så att du säljer ghd-locktängerna på webben? Eller måste man besöka Göteborg el Skövde?
Hälsningar
Ulrika

Marie 6 år sen

Hej Johanna!
Köpte schampo och balsam av dig nu. Tänkte bara upplysa om att infon är lite tokig

Svar på kommentaren:
Marie 6 år sen

Hm, allt kom inte med….det står info om balsam på både schampo och balsam.
Kram!

TS 6 år sen

Tjingeling..
Vilken är den bästa hårborsten man kan ge sitt hår? Tjockt och halvåret?
Kram

Svar på kommentaren:
TS 6 år sen

Halvlångt skulle det stå…. :-)

anette 6 år sen

Fem tusen för kavajen,förstår du vilken värld du lever i. Jag och många med mig har ju inte råd med såna priser. Tror du tappar lite av verkligheten,inte negativt menat men “vanliga” Svenssons de klarar inte av att köpa kavaj för 5000kr oavsett vad många säger.
Sen är du skitfräsch,duktig,vacker,och energi för tusen;) kram A. Och älskar din blogg!

Christina 6 år sen

Tack för ditt svar, ibland behöver man höra saker som man gör fel, tänker inte på det själv. Kul att läsa alla andras svar också. Mycket fin kavaj du har på dig, men du har alltid snygga kläder. Ha ett bra träningspass idag!
Kram

Maria 6 år sen

Tack snälla för ditt svar. Ska verkligen ta till mig det du skrev och köra min grej :)
ha en fin dag!
kram

Camilla Sandberg 6 år sen

Älskar kavajen… =)
Ha en härlig onsdag..

Lotte 6 år sen

jag har missat ställa fråga men kul att läsa alla svar :-) Håller med – du inspirerar!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag blir kär i den här söta kimonon! Ett måste i vinter och funkar både till jeans eller festklänning. Så skönt att ha något över sig i bland och man är ändå…