ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kycklinggryta med apelsin och curry- Fantastiskt gott!

/


God morgon vänner!
Vill tipsa er om en jättegod kycklinggryta jag gjorde igår. Jag fick receptet av pappas Lena för längesedan och har även skrivit om den för några år sedan på bloggen. Smak av apelsin och curry och ni kan inte ana vilken god gryta för den gör succé varje gång.
Kyckinggryta med curry och apelsin 
3 kycklingfiléer, stek i mindre bitar
Färska Champinjoner
1 msk Curry
1 Gul lök
4 dl Grädde
1 msk Tomatpure
Rivet skal från en apelsin, pressad apelsinsaft
Salt, svartpeppar
Kokosolja
Strimla kycklingen och stek i kokosolja Salta, peppra. Ta upp kycklingen. Fräs hackad lök ihop med curryn. Stek champinjonerna i bitar och lägg sedan i resten. Häll på grädden och sänk plattan. Lägg i tomatpuren, pressa saften från en apelsin samt rivet apelsinskal. (Finrivet förstås.) Låt koka på svag  värme i ca 15 minuter. Smaka av.
Servera med ris eller sallad. Vi brukar även ha skålar med jordnötter och annanans. Det blir ljuvligt gott och brukar få toppenbetyg!
Bon apetit!


Nu är jag snart i Göteborg. Linda kommer ner från Stockholm och vi ska umgås i två härliga dagar och ha möten, äta god mat, SPA på fina hotellet jag och tjejerna bodde på, äta middag med Janne i kväll och planera spännande saker. SÅ kul det ska bli!
Vi hörs snart och trevlig torsdag!

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00