• 2014-10-27, 00:14
  • 14

Har ni haft en fin helg? Hoppas ni mår bra och visst är det skönt att vi fått en hel timma extra. Lyx. Här kommer några bilder från helgen, efter hockeyn i fredags gick vi förbi Farellis och käkade och vår kompis Johan och Christian var också där. (vänner och även träningskompisar)

Tänk att man kan skina upp så av fyrverkerier. Hehe men fina killar och Johan beställde in lite bubbel och vi tog ett glas innan det var dags för oss att gå hem i rusket. Fy sjutton vilket oväder.

IMG_9459

Ni som följer mig på instagram såg kanske denna? Haha! Så sjukt kul! Jag frågade om jag inte skulle lägga ut en bild eftersom Christian är singel. Vi skojade om att det är kul att se vad det blir för respons om jag annonserar ut honom där. Man kan säga det blev. Kaos. Hehe!

IMG_9460

Johan testar sin nya telefon och det är när andra fotar med andra telefoner än iphone som jag funderar på att byta. Men är ju macidiot så jag har så svårt för annat än iphone eller macdator…

Här ser ni förresten mina nya fransar Linda gjorde i torsdags. Ingen mascara och dom blir SÅ snygga. Mitt öra ser sjukt roligt ut hihi, mycket hår så mina öron står ut. Rosa regnjacka för det var skitväder och den blå kavajen är Dondup.

IMG_9481

Favorit i repris! Igår fm åkte vi till Lodge living och Melrose i Kungsbacka igen. GALET fina grejer så man blir helt sjuk. Janne ville handla mer höstkläder och hittade en till kavaj, två par brallor en skjorta och även den här rocken. Så stiligt och snyggt så jag smälter direkt….

IMG_9463

Inne på melrose med deras trevliga personal och ägare. Tack igen för trevliga timmar hos er. (Ja, det går lätt att vara där i flera timmar..)

IMG_9469

Kollade även till vårt hår och pratade med personalen lite om färger mm. SÅ kul att ni redan hittat dit för att kolla tofsarna samt rätt färg. Ni hittar håret på melrose!

IMG_9475

Titta den här söta volangkavajen.

IMG_9465

Märket heter SÄBY och jeansen är Just R.  Tycker om lite romantiskt ihop med slitna jeans.

Kolla dessa!

IMG_9462

Janne ropade- Dessa är ju asgrymma! Även personalen tyckte jag skulle ha ett par. Vet inte om det är för just “lackkänslan”  ;) eller om det är för vädret nere på kusten, hehe. Dessa är nämligen som “gummistävlar” och du kan vada i vatten. Hur coola som helst.

DSC_0575

Även en väska i samma material. Märket heter Lemonjelly! Bra pris.

DSC_0566

IMG_9491

Igår här hemma- en viss koncentration när det är hockey. ;) Jag och Lisa-Marie åkte iväg för att köpa rullgardiner och lite annat som vi har grejat med hela dagen idag. Oj vad tacksamt med en extra timma. Janne har fått borra mycket och vi har fått massor gjort. SÅ skönt. Vi börjar snart komma i ordning.

IMG_9496

Vi hade en mysig hemmakväll och tjuvstartade med glögg! Ska berätta i morgon om hela menyn och recept.

DSC_0551

Helstetkt oxfile (coop extra hade extrapris på svensk, färsk) med smördegsinbakade rödbetor med chevre och rödvinsås. Jättegott!

DSC_0537

Dessert! Hemmagjord nougatsås var smaskigt! Ekologisk vaniljglass och nötkross….(Recept kommer)

Sedan var vi proppmätta!

I morgon blir det stora muskelgrupper på gymet, hoppas hinna köra ett morgonpass före jobb men även ett pass på kvällen. Skönt med träning efter den här helgen men det är ju det som är mysigt. Ät gott och träna mycket ;) Veckorna kör jag dock lite hårdare kost.

Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng. Visst är det skönt?

Kram och god natt!

ps. TACK för era bidrag, Janne hälsar och ger er alla en stor kram, men ni får även personlig hälsning i kommentarsfältet.

2014-10-27 Mode / Skönhet, Recept

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…