ANNONS
Integritet på Tailsweep

Årsdagen är alltid lika jobbig och några tips.

/

Tack snälla ni för alla fina hälsningar till Annica! Såg ni cancergalan? Så mycket känslor så det gick knappt att ta in men detta är ändå verkligheten.
Igår var även en jobbig dag för mig, Louis skulle fyllt 18 år och det är lika tungt varje år. Man lär sig att leva med sorgen och det bleknar men dessa dagar är verkligen jobbiga. Jag begraver mig i massa jobb så tiden går fort, efter salongen igår åkte jag upp till minneslunden och tände ett ljus. Just idag minns jag som igår. Trauma, läkare, kaos, förlossning, förtvivlan, ångest, mjölkstockning utan barn, blodförlust. Det är som om jag går igenom alltihop igen.
Det finns många änglamammor där ute och vi känner nog samma frustation och sorg. Livet går dock vidare och jag är övertygad om att jag kommer träffa min pojk igen.
Jag tränar varje dag och det är den bästa medicinen och positiva energiner- Körde ben på gymet igår och visst är det allt lite kul att gå in och träna nu när det är rusk ute.


Helgens middag var fantastiskt god och vi tjuvstartade faktiskt med glögg och pepparkakor. Jag älskar julen så jag vill även mysa långt innan. Har ni testat pepparkakorna som finns hos inreda.com? Dom är himmelskt goda!


Tips på en god ostkräm: Blanda philadelphiaost med rårörda lingon. Det blir supergott till pepparkakorna om man vill ha något annat än ädelost. Min duktiga kompis Helene som bjöd på det för ett par år sedan.
Jag gjorde även oxfile med goda tillbehör till och receptet på det och glassen kommer i nästa inlägg.


Söndagsmiddag med hela familjen! Perfekt med rester. 


Tips på en grym vattenkanna: asif har denna snygga och praktiska. Vi dricker gärna citronvatten och smart med röret inuti kannan.
Flera frågade efter mina nya stolar. Har jag missat kanske skriva det? Dom är iaf från MIO men tror dom tyvärr utgått? (Osäker) Passade så bra in i stilen och jag har även handtag liggandes som jag ska sätta fast i ryggen. Kul med förändring.Litet tips- jag ser ofta bilder på när folk fotar sina matsalsgrupper och trycker in stolarna på bordet. Testa att dra ut dom istället. Jag har aldrig mina stolar inkört tätt in mot bordet. Tycker inte alls det blir snyggt och  det är SÅ mycket finare att dra ut stolarna lite. Testa får ni se,  😉 det blir mer luft och man ser sina möbler.


Speglar gör rummet större…


Nu måste jag sluta skriva och krypa ner i sängen. Ska bli skönt att sova efter dom här dagarna och i morgon blir det en ny dag och jag är nere på main. Lite senare på kvällen är det även eventet ihop med Löfvningkliniken. Det ska bli kul!
Vi hörs snart.
Puss och kram

19

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00