• 2014-10-31, 18:33
  • 31

Som ni vet tränar vi en hel del i familjen och med det blir det förstås mycket duschande. Det gör lätt att huden blir alldeles torr och fnasig tyvärr. Detta är något som Wilkinson Sword har kikat lite extra på när de gjorde rakhyveln Intuition – med den får du både hudvård och rakning på samma gång.

DSC_0601

Via samarbetet med EFI som jag berättade om för ett par veckor sedan så har jag nu testat även Intuition-hyveln.

Intuition har fyra blad som omges av en hudvårdande raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten (perfekt, inget raklödder behövs). Raktvålen innehåller både Aloe Vera och E-vitamin vilket förhindrar uttorkning.
Intuition-hyveln har dessutom ett lite bredare och ergonomiskt skaft som gör det lättare att hålla i den.  Ett plus är även att den kommer med en hållare som du med sugkopp fäster på väggen i duschen!

Därför passar den mig perfekt eftersom man snabbt kan fixa till benen om man glömmer. Hur ofta händer det inte att man drar på sig festkläderna efter dusch och ser att det kanske finns några strån man missat tex på knän.. jag kan därför göra en snabbvariant med denna hyvel… tar vatten på benen, sedan hyveln… sedan torkar med handduk. Funkar perfekt för det blir lent och mjukt.

DSC_0603

 

Produkten är anpassad för känslig hy, är dermatologiskt testad, milt parfymerad och såklart parabenfri.

DSC_0656

DSC_0655

Fyra fakta om Intuition:

  • Världens första allt-i-ett raksystem
  • Fyra ultratunna blad som omges av en hudvårdande inbyggd raktvål som skummar när det kommer i kontakt med vatten
  • Dermatologiskt testad raktvål, milt parfymerad och parabenfri
  • Speciellt designad för kvinnor och med ett ergonomiskt anpassat hyvelskaft

Vill du också prova nya Intuition så finns en länk till ett gratis prova-på-erbjudande (endast porto tillkommer) här!

Kram Johanna

Kommentarer

frisören 5 år sen

Lilla gumman landa,

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Välkommen tillbaka ;-)

Johanna Toftby 5 år sen

Jösses det är liv i kommentarsfältet idag ;-) Kul när ni engagerar er.
Jag är otroligt nöjd med allt här inne på min sajt och tack för era kommentarer.

Kramar Johanna

katja 5 år sen

Har likadan men från Venus, blev överraskad av hur enkelt rakning kan vara :)
Ja, man blir trött på all ytlig reklam i bloggar och jag väljer att läsa vissa bloggar. Det som nästan är pinsamt när man ser på bloggar där det är exakt samma text för en produkt…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det är inte pinsamt för det kan vara så att det måste vara en text som man helt enkelt måste ha med i annonsen. Precis som i tidningar.
Kram Johanna

Josefine 5 år sen

Trött på ytlig reklam? Kan inte finnas mycket du klarar av att läsa då.

Sofia 5 år sen

Bra svarat Johanna! Katja har bevisligen ingen koll på hur kommersiella budskap och företag fungerar. Kul att flera stora företag vill jobba med din blogg! Var stolt över det och se det som en kvalitetsstämpel!

Sophie 5 år sen

Tack för ett bra tips! Skall absolut prova att beställa hem. Verkar supersmidigt med raktvål i rakhyveln! Det är det svåraste annars tycker jag att får raklöddret eller tvålen att stanna kvar när man skall raka benen :)

Annika 5 år sen

Vilka fina bilder! Jag har själv provat Intuition och tycker den är grymt bra!! Rekommenderar alla att passa på att beställa en!!
Din blogg är så bra Johanna, det märks att du lägger ner mycket tid på den!

Jessica 5 år sen

Hej!
Jag vet. Tjatig. Men ditt matsalsbord…:) varifrån???
Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ingen fara!
Det är ett gammalt chippendale som jag köpt av duktiga Elizabeth från Design By e målat om mm.. Kul med annorlunda, omgjorda möbler.

kram!

Maria 5 år sen

Hej
Haft Efi intuition i många år och den är både bekväm och bra! Ingen ny produkt på marknaden alltså. Bra att den ändå får lite mer reklam.
Ha en skön lördag

Mia.s 5 år sen

Förstår att du väljer skriva om dessa och göra reklam, dom är nämligen riktigt bra. Har haft dom ett tag.
Väntar på receptet med nougatsåsen :)
Kram

Tina 5 år sen

Men du hade väl tagit bort håret på benen med laser om jag inte minns fel?! Hur kan du då avgöra om en rakhyvel är bra eller inte när du bara har några strån kvar.. Haha

Svar på kommentaren:
Natalihe 5 år sen

Tycker jag också att jag har läst om faktiskt.

emilia 5 år sen

Ja just det. Men som sagt jo, jag vet att det är”sponsrat” eller ja vad det nu är. Börjar likna en film på tv4 som är 1 timme och 20 minuter men som slutar efter 3 timnar då det är alldeles för mycket reklam. Men fortsätt du att raka dina 3 hårstrån. Leva som man lär är väl inte att tänka på. Vänd kappan efter vinden istället då kanske man tjänar mer..eller ja kanske inte :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Så här är det- En tidning fungerar inte utan reklam. Det gör inte TV4 heller. Det gör inga stora bloggar heller. Inga annonser- ingen blogg. PÅ den här nivån.

Handlar inte om ytlighet, det handlar om att vi som driver bloggen jobbar med detta. En tidning är lika mycket inspiration för att det finns annonser. Utan dom läggs tidningen ner. Denna blogg (och många andra) fungerar precis likadant. Bara att prova själv. :-)

Retar man sig på reklam och att bloggarna lever på sitt arbete får man läsa en bok från biblioteket istället.
Kram Johanna

Caroline 5 år sen

Johanna skrev ju om detta för ett tag sen. Det kallas HÅRREDUCERING. Alltså inte 100%-ig hårborttagning. Har flera vänner som gjort samma behandling som Johanna och det finns alltid kvar hårstrån man tar bort med tex hyvel! Läs på innan du kommenterar!

Tina 5 år sen

Hej Caroline! Förstår att det är några strån som stannar kvar och man tar bort dom med hyvel MEN alla hyvlar klarar av att ta bort några strån därav märker man inte om en hyvel är bra eller dålig….så tänk efter själv innan DU kommenterar.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Men vänta lite nu. Det är ju ett tydligt reklaminlägg, där det är en annons- alltså just denna produkt testar jag, tycker den är bra OCH det är ett betalt sponsrat inlägg. Precis som i en TVreklam, precis som i en tidning. Ingen skillnad alls.
Skriver ni till Henke Lundqvist och ifrågasätter varför han använder och gör reklam för Head and shoulders också? =)

Tina 5 år sen

Hej Johanna! Jag vill bara vara tydlig med att jag absolut inte har några problem med att du har reklam och att det är ett sponsrat inlägg. Det som jag tycker du ska tänka på är att göra reklam för saker där du kan avgöra om produkten är bra eller dålig . Det har du gjort innan och du har väldigt god smak gällande mycket:) blir konstigt när tex en flintis gör reklam för schampoo ..om du förstår vad jag menar…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Fast om IPL är reducering- mm
Kanske man rakar sig på fler ställen än ben- måste jag redogöra exakt allt? Räcker inte det med jag skriver tydligt vad jag tycker, även om IPL. Även att mina tonåringar använder dom. Även om jag har 15 strån på varje ben.

Lovar dig att jag kan avgöra om denna rakhyvel är bra eller dålig. ;) Tror dock en del stör sig på betalda inlägg och det är där “skon klämmer”.

Kram Johanna

Tina 5 år sen

Inte meningen att göra dig upprörd trodde man fick säga sin åsikt när man har ett kommentarsfält. Tråkigt att du fokuserar på det negativa och inte tar åt dig åt komplimangen att du har bra smak i mycket:) Ha en fortsatt fin dag! Kram

emilia 5 år sen

Ha ha så jävla bra då…alltså lägg av..är du köpt eller???och alla ni som inte gillar detta…lika köppta eller??? :-) japp..hmm..jodå..sådåra kan devara..hmm..tänk en gång till..ja elle kanske för mycke begärt…:-)

Svar på kommentaren:
anneli 5 år sen

Hur tänker du här ? Det står tydligt och klart att detta är i samarbete med ett företag, därav är det reklam och denna blogg är Johannas företag som innehåller reklam. Kan inte vi som kommenterar få lov att göra det utan att känna oss påhoppade av sådana reflektioner som från dig, Emilia ?

Annie 5 år sen

Ha,ha…allvarligt…INNAN man kommenterar så kan man väl iaf LÄSA texten, så man inte gör bort sig?! :D

AA 5 år sen

Tala om att bita sig själv i svansen hahaa humor.

Annie 5 år sen

Ifall nån undrar vem jag menade borde läst texten innan, så är det såklart inte Anneli. Men du Emilia borde kanske, som du själv skrev: “tänka en gång till” ;)

Johanna Toftby 5 år sen

Exakt –
Läs ovan – sponsrat- i samarbete med-

Detta är alltså en betald annons.
Som dessutom vi tydligt skriver.
Med vänlig hälsning,
Johanna/Linda

anneli 5 år sen

Länge sedan jag behövde raka benen, tack o lov, men det låter som en bra grej !

Jeanette 5 år sen

Jag är supernöjd med min Efi Intuition som jag använt mig av i flera år. Perfekt att ha i duschen :-)
Trevlig helg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…