• 2014-11-02, 10:22
  • 15

God morgon söndag! Hoppas ni vaknat skönt och får en fin dag framför er. Jag hängde upp en tavla ni ser i bakgrunden igår, men den måste få ett helt eget inlägg. Det är en helt fantastisk tavla, ren konst skapat av Annika Reinhold och den avspeglar mig med färger, uttryck och känsla. Hon har fått med precis allt och det är den vackraste tavlan jag sett. Mer om det i kommande inlägg.

Jag sitter och jobbar lite och ska strax göra mig ordning för att åka iväg till mormor och morfar i Sjötorp. Mysigt! Mormors mat slår allt och ska även ta en lång promenad längs Göta kanal.

Nu ska ni få se alla fina bilder från vårt event på Main ihop med Löfvingkliniken i onsdags. SÅ många bloggläsare som ville komma och just denna gång var det endast plats för 25 stycken för att dels, litet på main och sedan var tanken att hinna med att hjälpa alla efteråt med tips, försäljning mm. Nästa bloggevent kommer bli betydligt större. ;)

TACK fina gäster, bloggläsare för att ni ville komma. Tack också Håkan och Caroline för ert proffsiga föredrag. Många har hört av sig och tyckte det var intressant och trevligt. Kram till mina fina kollegor på Main som ville ordna detta.

DSC_0607

Goodiebags till alla.

DSC_0605

Denna bild tog jag innan Caroline lade ner lite till från Löfvingkliniken. Visst är det kul med saker i en goodiebag som man kan använda eller äta och inte bara massa rabattkuponger och reklam. Tack alla företag som var med.

DSC_0624

Intressant information av duktiga Caroline. Snart ska jag göra en spännande aniktsbehandling, finns det något bättre än att få lägga sig och bli omändertagen av någon. Kanske för att jag tar hand om alla andra hela dagarna ;)

DSC_0635

DSC_0640

DSC_0622

Valentina och Isabelle som driver Main.

DSC_0644

Här är tjejen som var snabb i fingrarna. Hon var nämligen den som blev allra först att anmäla sig när när jag tryckte på knappen kl16 =)

DSC_0648

DSC_0638

DSC_0612

DSC_0613

Min outfit är en tunika men vackra ärmar, märket heter For love & lemon  , finns på Melrose men osäker om webben har denna.  Halsbandet från Shlimp and Ulrich har ni sett förut, det är även snyggt att sätta till något enkelt, vit top och jeans tex.

DSC_0633

IMG_9611

DSC_0652

Jag fick även så fina presenter av Issa och Pia. Skäll på mig nu om jag skrivit fel namn. :( TUSEN tack snälla ni, det hade ni verkligen inte behövt. Issa hade även med en kasse med fina paket till vår Annica som skriver här inne ibland. Hon ville skicka med detta till henne med en hälsning att hon berör och hon hade även sett Annica på Cancergalan. GISSA om Annica blev glad och rörd när jag messade henne. Dagen efter kom hon förbi och hämtade paket på salongen.

IMG_9602

TACK från mitt hjärta för dessa fina presenter.

DSC_0686

DSC_0695

Annica hälsar och tackar till dig Issa!

Nu har klockan rusat iväg, ett blogginlägg tar sin tid och även om jag försöker göra det kort och snabbt är det svårt. Dags att fixa mig för att åka till Sjötorp.

Ha en fin dag allihop, i kväll blir det Yoga som en bra avslutning på helgen.

Kram

 

 

 

2014-11-02 Mitt liv, Mode / Skönhet

Kommentarer

Helene 6 år sen

Habegäret väckt :) Var har du hittat zebraljusen? Märke?

Annica Thimberg 6 år sen

Från hela hjärtat TACK ISSA, för de jättefina paketen jag fick av dig! Blev oerhört glad! Tusen tusen TACK!!! Många kramar fr Annica Thimberg ❤️️❤️️

Linda Norrman 6 år sen

Hej Tjejen ,

Går fortfarande i tankarna om jag inte skulle komma till dig/ er på Main och fixa håret då jag söker lite nytänk ( är väldigt nöjd med min frisör men antar att man blir lite trygg och jag söker som sagt lite nytänk med mitt hår och ingen har väl inte undkommit någon att se hur himla duktig och skapande du är i din frisörroll ! : )
Jag hade främst en liten förfrågan angående en badrumsspegel , ( då vi söker en silverspegel att pryda väggen i det nya huset) Har letat mig tokig nu och vill mig minnas att det just var en silverspegel som prydde ditt badrum.

Kram

katja 6 år sen

Fina foton!
Jag undrar om du läser andra bloggar, vilka?
om jag minns rätt så konfirmerades din yngsta dotter ? ( fina döttrar!)
och du tycker om kyrkor. Är du kristen?
Ha en fin söndagskväll!

Maria 6 år sen

Var kommer ljuslyktorna med zebramönsterpå i från jätte snygga!!

Camilla 6 år sen

Hej, 10 days toppen, var är den inköpt? :) trevlig söndag

Berit 6 år sen

Sara kan man inte använda en rakhyvel som man tycker är bra tills allt hår försvunnit ? IPL behandlingen tar ju sin lilla tid. Bara en tanke från mig ;) Ha en underbar söndag o tack Johanna för en fin blogg :)

MA 6 år sen

Nivån.på din blogg bestämmer du väl själv? Tar den för mycket tid är det väl bara att dra ner på den?

Svar på kommentaren:
Christina 6 år sen

Öh. Hur tänkte du nu? Tänk om alla vi med ett heltidsjobb som betalar hyra och mat tänkte så? Åh, mitt jobb tar så mycket tid, tror jag lägger av och jobba lite? Och sen då? Bo i tält??!!

Maja 6 år sen

Men Johanna är väl en framgångsrik frisör också Christina, hon bloggar ju inte “bara”.

Camilla 6 år sen

Ser ut som att det blev en trevlig kväll. Tänkte höra med dig om det blir någon träningsresa till våren?

Sara 6 år sen

Förstår absolut att man har reklam i en blogg även om jag inte tycker man kan likna det med en tidning, där finns den liksom bara utan att någon talar om hur BRA produkten är. Ska man nu göra det som du gör måste det ju kännas trovärdigt men med tanke på att du tidigare skrivit om dina IPL behandlingar och själv sagt att “jag hatar rakhyvlar” citat så sjunker den djupt måste jag säga.

Svar på kommentaren:
Anette B 6 år sen

Vad läser du för tidningar egentligen som tror att de inte försöker påverka dig med säljande budskap på varenda blad? Blind eller naiv? Tycker det är 100 gånger bättre när det är tydligt som i just bloggar. Och om du brydde dig om att läsa Johannas blogg lite mer ordentligt så har hon tidigare tagit upp ämnet IPL och det ständiga behovet av rakhyvlar.

Lotte 6 år sen

vilken härlig kväll! Tänkte anmält mig men så kom jag på mig själv… Kan ju inte åka iväg bara sådär när jag har en 3veckors bebis… Men jag fick se bilder iallafall :-)
Ha så mysigt hos mormor och morfar❤️

http://lotte4.blogspot.com

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…