ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bilder från kvällen på Main!

/

God morgon söndag! Hoppas ni vaknat skönt och får en fin dag framför er. Jag hängde upp en tavla ni ser i bakgrunden igår, men den måste få ett helt eget inlägg. Det är en helt fantastisk tavla, ren konst skapat av Annika Reinhold och den avspeglar mig med färger, uttryck och känsla. Hon har fått med precis allt och det är den vackraste tavlan jag sett. Mer om det i kommande inlägg.
Jag sitter och jobbar lite och ska strax göra mig ordning för att åka iväg till mormor och morfar i Sjötorp. Mysigt! Mormors mat slår allt och ska även ta en lång promenad längs Göta kanal.
Nu ska ni få se alla fina bilder från vårt event på Main ihop med Löfvingkliniken i onsdags. SÅ många bloggläsare som ville komma och just denna gång var det endast plats för 25 stycken för att dels, litet på main och sedan var tanken att hinna med att hjälpa alla efteråt med tips, försäljning mm. Nästa bloggevent kommer bli betydligt större. 😉
TACK fina gäster, bloggläsare för att ni ville komma.

Tack också Håkan och Caroline för ert proffsiga föredrag. Många har hört av sig och tyckte det var intressant och trevligt. Kram till mina fina kollegor på Main som ville ordna detta.


Goodiebags till alla.


Denna bild tog jag innan Caroline lade ner lite till från Löfvingkliniken. Visst är det kul med saker i en goodiebag som man kan använda eller äta och inte bara massa rabattkuponger och reklam. Tack alla företag som var med.Intressant information av duktiga Caroline. Snart ska jag göra en spännande aniktsbehandling, finns det något bättre än att få lägga sig och bli omändertagen av någon. Kanske för att jag tar hand om alla andra hela dagarna 😉
Valentina och Isabelle som driver Main.


Här är tjejen som var snabb i fingrarna. Hon var nämligen den som blev allra först att anmäla sig när när jag tryckte på knappen kl16 =)

Min outfit är en tunika men vackra ärmar, märket heter For love & lemon  , finns på Melrose men osäker om webben har denna.  Halsbandet från Shlimp and Ulrich har ni sett förut, det är även snyggt att sätta till något enkelt, vit top och jeans tex.
Jag fick även så fina presenter av Issa och Pia. Skäll på mig nu om jag skrivit fel namn. 🙁 TUSEN tack snälla ni, det hade ni verkligen inte behövt. Issa hade även med en kasse med fina paket till vår Annica som skriver här inne ibland. Hon ville skicka med detta till henne med en hälsning att hon berör och hon hade även sett Annica på Cancergalan. GISSA om Annica blev glad och rörd när jag messade henne. Dagen efter kom hon förbi och hämtade paket på salongen.


TACK från mitt hjärta för dessa fina presenter.Annica hälsar och tackar till dig Issa!
Nu har klockan rusat iväg, ett blogginlägg tar sin tid och även om jag försöker göra det kort och snabbt är det svårt. Dags att fixa mig för att åka till Sjötorp.
Ha en fin dag allihop, i kväll blir det Yoga som en bra avslutning på helgen.
Kram


15
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00