• 2014-11-07, 00:07
  • 5

God afton!

Här har vi precis haft räkfrossa jag och tjejerna. Jag är så lättad. Dom sista gångerna jag kommit hem efter jobb är allt helt i sin ordning här hemma. Låter kanske som om jag är militärisk men jag klarar verkligen inte av disk på bänken, kläder överallt och det allra värsta jag vet- när man slänger skor huller om buller DIREKT framöver dörren när man kliver in. Jag får panik. När man snubblar på skorna för man inte kommer fram. Hatar rörig hall och tål inte tallrikar med intorkad mat. Jag har varit galen på dom här hemma när det är rörigt för här hjälper vi till. Sedan ett par veckor är det äntligen ordning. Jag är lättat och när jag kommer hem så blir det därför inget tjafs. Vi har istället haft en mysig och trevlig kväll och ätit massa goda räkor. Stämnigen blir ju så mycket trevligare utan tjaffs. Det tycker dom också. :) Ni som har tonåringar i samma ålder kanske känner igen er..  Säger man inte till dom klart att dom aldrig lär sig. Jag är inte världens bästa mamma på något sätt. Verkligen inte. Jag bara vill att vi ska hjälpa till för att allt ska fungera. 15 och snart 17 år. Puh, det går verkligen framåt, haha. Längtat efter den här känslan som alla som har äldre tonåringar beskriver- när man börjar ha roligt igen med sina ungar. Som när dom var små. Man kan ha dom i knät och mysa, skratta, prata om julen och prata om killar. ;)

Äntligen!

DSC_0511

Till något helt annat.

I tisdags var jag nere i Kungsbacka och var med och jobbade hela dagen inför en julfotgrafering. Det var vårt hår Endlesshair samt kläder från Melrose och Lodge living. Det var ett hårt slit och vi höll på konstant i 9 timmar men det var helt fantastiskt roligt! Jag gjorde håret på modellerna med lite assisterande från en utav modellerna eftersom det var ganska mycket att fixa. Frida gjorde smink och hade även gjort snygga naglar innan som är Jessicas dotter  som driver butikerna. ÅH vilken rolig dag vi hade. Men efteråt var vi helt slut. Huset vi fotade kommer i ett separat inlägg. Jag som är galen i inredning, färg och form kunde knappt jobba den första halvtimmen. Jag var TOTALT knockad över detta hus- som var det snyggaste jag sett. Exakt den stilen jag gillar och har men inte alls i så många rum, hehe. Våra160 kvadratmeter blev plötsligt ganska litet.

Nu kommer mina egna bilder från vår dag. Henriks proffsbilder ska ni också få se. Alla har vårt hår, Endlesshair. Kläderna finns ute nu och även på webbshopen, blueco.se  Här kommer lite fest och julinspiration!

DSC_0343 (kopia)

DSC_0347 (kopia)

DSC_0358 (kopia)

DSC_0365 (kopia)

DSC_0374 (kopia)

DSC_0437 (kopia)

DSC_0433 (kopia) ‘

DSC_0432 (kopia)

DSC_0427 (kopia)

Fräckaste skidstället!

DSC_0404 (kopia)

DSC_0445 (kopia)

Nyår! Ni ska se resten av gänget… oj oj! Jag älskar maskerna. DET är verkligen nyår.  

IMG_9831 (kopia)

IMG_9837 (kopia)

Sist men inte minst-Tomtefotograferingen. När jag fick frågan om jag ville vara pepparkaka skulle ni sett min min. =) Dom söta tomtetjejerna hade redan lagt beslag på dom söta, sexiga tomtedräkterna och där stod jag med min bruna pepparkakedräkt. Fattades bara en hatt.

 

Men den här kakan fick bli en lite roligare kaka. :)

IMG_9833 (kopia)

Resten av fotograferingen kommer. Tack vänner för en grym dag! 

I morgon bitti ska jag träna, sedan jobba och ni ska även få tre utav mina allra bästa kladdkaketips. Ni vet vad det är för dag i morgon va?

Sov gott och vi hörs snart.

Puss

2014-11-07 Johanna Toftby, Mitt liv

Kommentarer

Kicki 6 år sen

Du ska vara glad att du fick vara pepparkaka :) Det var ju en superfin pepparkaksklänning du hade på dej :) Var får man tag i den?

Malin 6 år sen

Hej!

Underbara ljuslyktor med zebramönster! Var har du hittat dessa? Nu skall jag laga din goda fläskfile-gryta, den är mycket poppis här hemma.

Med vänlig hälsning,
Malin

Mia 6 år sen

Åh så fina bilder!

Cristel 6 år sen

Hej Johanna

Jättefina bilder, vart kommer dina tallrikar ifrån. De var verkligen superfina.

Monica 6 år sen

Hej Johanna :))
Har bara en liten fråga om dina ur snygga tallrikar är det Matteus? Är de lila eller grå?
Tack för en super bra blogg. Läser den varje dag :))

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…