• 2014-11-07, 18:08
  • 10

Detta skulle jag lägga ut i morse men sedan kom annat i vägen. Måste bara tipsa er om denna klänning/tunika. Bara älskar den! Sidentyg på framsidan och tjockare bomull på ärmar och rygg. Jag hittade den på Lodge Living när jag var där i tisdags och det fanns bara två kvar…. Jag har L för  jag vill den ska vara lite oversize. Snyggt till kängor, finstövlar eller fest.

Har ni tur finns två kvar.. 599kr. (Ingen fara att gå upp en storlek) HÄR. Märket heter Pulz. Maila Lodge annars- HÄR. 

(Hårbandet finns på Melrose, vet ni kommer fråga annars ;)

DSC_0553

Puss igen!

 

2014-11-07 Mode / Skönhet

Kommentarer

Kicki 6 år sen

Hej Johanna :) Jag känner mej lite tjatig för jag har frågat flera gånger både på insta och i bloggen ;) Jag skulle bli sååå glad om du kunde skriva var din pepparkaksklänning kommer ifrån? Jag är på jakt efter en sån och det är ju inte lätt att hitta direkt ;) Hoppas på svar :) Tack för en helt underbar blogg :) Kram

Olli 6 år sen

Undrar oxå varför du inte svarar på de frågor du har fått du bjöd själv in till det för mer än 1 mån sedan. Borde du inte prioritera det då istället för att göra inlägg om en massa annat hela tiden. Skulle du tycka det är ok om du var den som hade frågat?

Svar på kommentaren:
KA 6 år sen

Tror nog det beror på att det är de svåra frågorna om PTutbildningen träningen och sånt kvar de andra har hon svarat på tror jag.

Loella 6 år sen

Den klänningen var min smak. Mailade för nån timme sen och hoppas jag har tur

Svar på kommentaren:
Loella 6 år sen

Johanna! Dom gånger jag skriver en kommentar så kommer aldrig hela med???

Trevlig helg på er

Marie 6 år sen

Är det “min” Loella? :) Vill också ha denna tunika! / Marie i Ulvsby

Lotte 6 år sen

åh, detta va en klänning som föll mig i smaken! Den hade jag kunnat tänka mig, annars är jag ingen klänning-tjej :-) Ha en bra kväll

http://lotte4.blogspot.com

Hanna 6 år sen

Såg nu att jag läst lite slarvigt:). Du hade ju redan skrivit storlek…

Hanna 6 år sen

Hej! Jättesnygg klänning. Vilken storlek har du i din? Har tidigare lyckats få rätt storlek när jag beställt samma som du. Ha det fint!

TS 6 år sen

Galet snygg klänning. Kollade länk, hittar inte märket Pulz på sidan så nu har jag mailat. …
Trevlig kväll

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hurra! Nu är sommarskorna som jag designat tillsammans med Ellos äntligen här! Jag är så glad över samarbetet och att ni alla gjorde mina sneakers till en succé, nu kan jag äntligen…

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…