ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kycklinglasagne- Lördagstips

/


Hallå!
Har ni en fin lördag? Här kommer ett snabbt tips, flera har frågat på instagram om kycklinglasagnen och ville göra den i kväll. Vi åt den igår- SÅ GOD. Vi hade en lugn hemmakväll med tjejerna och satt länge vid matbordet. Bästa som finns!
Titta vad jag fick av Janne när han kom hit.


Vackra röda rosor! Jag älskar rosor och blir verkligen jätteglad av att få blommor. TACK älskling.




Några frågade även mer bilder från inredning. Lägger upp några här men hinner inte skriva så mkt just nu. Stolarna är från Mio, bordet är från Design by E men det är omgjort och målat. Glasbrickan är från By leoinne (underbar) och finns hos Annelie på Inred.com. Även Tine K lamporna i bakgrunden. Porslinet är mateus från NK men finns på flera ställen.


Kycklinglasagne 4 personer 
3 Kycklingfiléer
2 Charlottenlökar
1 -2 Pkt kelda ostås (Eller egen förstås.
1 Pkt fryst spenat
1/2 liten burk soltorkade tomater i olja
2 Vitlöksklyftor, pressade
1 burk Krossade tomater
*Stek kycklingen i bitar
*Stek charlottenlök, frystbladspenat, hackade soltorkade tomater, vitlök, salt peppar. Rör ner krossade tomater.
*Lägg färska lasagneplattor i en form. Gör som en lasagne- Varva kycklingröran med plattor och lägg ostsåsen mellan. Avsluta med såsen och strö lite extra ost över.
*Gratinera i ugnen ca 225 grader 25 min.


Här har jag lagt på allt utom det sista lagret med ostås.



En god sallad, lite oliver, riven parmesan och toppa med färsk basilika.
Det är såååå gott! 
Här grejar vi för fullt. Började dagen med en långrunda och rask pw före frukost sedan har Janne fixat massor här hemma, jag assisterar och åker och köper det som fattas. Så skönt att få ordning här hemma.  Nu ska vi gå ner till gymet och träna sedan blir det mys i soffan.


Ta hand om er så länge!
Kram


16
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00