ANNONS

Middag med vänner och födelsedagsfirande

/
DSC_0583


Förlåt min frånvaro i helgen men det har varit fullt ös med matlagning och fix inför min middag med vännerna och kalas idag.
Hur har ni det? Hoppas ni haft en fin helg!
Så trevligt vi hade det på middagen. Nu var det längesen vi sågs! Vi har känt varann i många, många år och lika roligt att ses varje gång. Vi har barn i samma åldrar och har även rest en del ihop. Barnen har lekt mycket och vi har firat en del högtider tillsammans. Det är så mysigt att ses för att babbla gamla minnen och det är även vi som har ”halv 8 hos mig klubben”. =) snart drar vi igång igen!
Här kommer några bilder från middagen igår. Jag bloggar om allt i morgon, ni ska även få recepten.

DSC_0660


Jag valde en Valerieklänning i guld/svart. Även hårbandet är från melrose-finns massa olika och sitter på bra. Klänningen  finns Här. Håll utkik nu i dagarna. Vi kommer skriva om en fantastisk rolig grej som kommer hända på melrose. Ni är inblandade. 😉

DSC_0605


Nu har jag även fått upp gardiner i matsalrummet. Det tar sig och det blev så fint! Janne är gullig och hjälper mig, så fort han kommer till Skövde är det alltid massa att fixa med. Snart blir det klart hoppas jag.

DSC_0611


Dukade lite ”vintrigt” eftersom jag tycker den här tiden är så kort och älskar julen. Snart Advent!

DSC_0628

DSC_0622
DSC_0615

DSC_0630

DSC_0592

Jag fick recept av min härliga kund Kristina som ofta ger mig dom bästa tipsen som man inte kanske hört om innan. Hon som gav mig oxfile, smördegsknyten med chevre och rödbetor. Nu gjorde jag hel, färsk lax i ugnen och det blev sjukt, galet gott! Lovar ge er recep för detta måste ni göra. Till det, pressad potatis och limesås.


IMG_0563


Fina vänner!

IMG_0566

DSC_0612


Har ni fått mitt recept på Lingonparfait med pepparkakskross och kolasås? Kan vara top 3 på desserter. SÅ gott. Smakerna gifte sig så det blev en fullträff med vit glögg till. Duktiga som kan hjälpa till på systemet. Den kombon …!

DSC_0598


Köp denna vitvinsglögg om ni ska ha liknande desserter. Kall med is. (God även varm)

DSC_0617

DSC_0629


Lite senare kom även Magnus och Mats upp. Dom är ute och far land och rike runt för nu är Christmas night turnén igång! (Klicka på länken för att kolla in vilken stad dom spelar i- finns biljetter till vissa kvar) Så kul att hinna ses! Vi satt läääänge uppe och pratade och det var en trevlig kväll. Magnus behövde även klippa sig så det fixade vi idag. Vi ska se showen i Göteborg. Julstämning och härlig show.

IMG_0572.JPG

IMG_0610.JPG


Nyfixad 🙂
Sist men inte minst- Idag fyller fina pappa år och vi har varit där och firat honom. GRATTIS!! Tack för ett trevligt kalas.

IMG_0615.JPG

Deras söt lilla Effi sover gott.
Nu ska jag släcka lampan, i morgon är det jobb på salongen och ska börja måndag med ett pass på gymet först.


God natt och kram så länge.
(Mer bilder och alla recept mm kommer)


21
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00