• 2014-11-24, 18:03
  • 122

Detta får ni inte missa!

Äntligen har jag denna fantastiska tävling ihop med Melrose CO och Lodge living i Kungsbacka! Vi tävlar ur 20 stycken VIP-platser där du kan ta med en vän, eller din man (finns MASSOR av snyggt även till män) Kanske din mamma eller syster eller kanske överraska någon?! Ni är välkomna att julmysa med mig och få hjälp med julshopping av deras duktiga personal. Det bjuds på glögg, goodiebags och dessutom kommer vi tävla ut en julklänning jag tror ni kommer gilla. Det bästa- Ni får 20% på allt i båda butikerna!

Butikerna ligger i Kungsmässan i Kungsbacka, jag hoppas ni har möjlighet att ta er dit om ni bor där omkring. Vi kommer får en rolig kväll! För att vinna en plats (plus en vän) skriv en kort kommentar nedan i mitt kommentarsfält varför just du vill vinna detta. Kvällen är Tisdag den 9 December mellan kl 19.30-21.30 (Viktigt att ni vet att ni kan så inte någon annan skulle kunna få platsen.) Jag drar sedan 20 namn om en vecka. Tävlingen avslutas Måndag 1/12 kl 18.

Vid frågor angående kvällen maila [email protected]

Lycka till och hoppas vi ses ;)

IMG_0671.JPG

Kram

 

 

2014-11-24 Mode / Skönhet

Relaterade inlägg

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…