• 2014-11-24, 18:03
  • 122

Detta får ni inte missa!

Äntligen har jag denna fantastiska tävling ihop med Melrose CO och Lodge living i Kungsbacka! Vi tävlar ur 20 stycken VIP-platser där du kan ta med en vän, eller din man (finns MASSOR av snyggt även till män) Kanske din mamma eller syster eller kanske överraska någon?! Ni är välkomna att julmysa med mig och få hjälp med julshopping av deras duktiga personal. Det bjuds på glögg, goodiebags och dessutom kommer vi tävla ut en julklänning jag tror ni kommer gilla. Det bästa- Ni får 20% på allt i båda butikerna!

Butikerna ligger i Kungsmässan i Kungsbacka, jag hoppas ni har möjlighet att ta er dit om ni bor där omkring. Vi kommer får en rolig kväll! För att vinna en plats (plus en vän) skriv en kort kommentar nedan i mitt kommentarsfält varför just du vill vinna detta. Kvällen är Tisdag den 9 December mellan kl 19.30-21.30 (Viktigt att ni vet att ni kan så inte någon annan skulle kunna få platsen.) Jag drar sedan 20 namn om en vecka. Tävlingen avslutas Måndag 1/12 kl 18.

Vid frågor angående kvällen maila [email protected]

Lycka till och hoppas vi ses ;)

IMG_0671.JPG

Kram

 

 

2014-11-24 Mode / Skönhet

Kommentarer

Lina Nicklasson 6 år sen

Hej! Hoppas på att kanske bli en av de 5 imorgon! Skulle va så kul! Shopping, bara för mig :)

Emma jörnebrant 6 år sen

Hade varit superkul att vinna, och kunna ta med min bästa kompis och köpa de sista julklapparna!! :) hoppas på vinst!! :)

Helena Hjeltvik 6 år sen

Hoppas på turen

Eleonore Johansson 6 år sen

Hade blivit överlycklig sv att få ta med en av mina fina vänner som alltid finns här för mig nu i en svår tid då en tiff operation väntar i dec. Att koppla bort för en kväll med mingel o shopping hade vart underbart.

Jeanette Stålesjö 6 år sen

Självklart vill jag vinna och ta med en av mina döttrar :)

Sara Ågren 6 år sen

Åh, vill gärna vinna en av platserna till VIP kvällen! Hade varit fantastiskt roligt!!

Sara 6 år sen

Vore härligt med lyx och glamour bland allt julstök. Vore härligt med en egoboost!:)

Cicilia Rékard 6 år sen

Detta vill jag ju bara inte gå miste om!
Mina två favvo butiker tillsammans med min favvobloggare, kan inte bli bättre! Denna upplevelse kan man verkligen kalla för en tidig julklapp i toppklass. Så nu är det bara att hoppas på att turen kommer till mig <3

Katja Talus 6 år sen

Detta vill jag vinna tsm med min fina Monika Lundgren! Håller alla tummar å tår att just vi två får komma åt varsin plats

Karin Johansson 6 år sen

Vore kul med lite vardagslyx och julmys, skulle ta med min fina syster.

Johanna 6 år sen

Hej! Snart är det jul och det är ju kul, vad passar inte bättre än att få en kväll i glamourens anda med dig och alla andra

Sara 6 år sen

Jag skulle jätte gärna vilja vinna! Tar med mig killen som själv älskar den affären! Håller tummarna

Helena Berg 6 år sen

Jag vill jättegärna bli en av de ytterligare tio som har chans att vinna en plats. Jag har en 15 – åring son som bara önskar sig kläder från dessa butiker i julklapp. Jag tar också med mig min kompis Tina som har en 15 – årig dotter som också har en lång önskelista med diverse från Melrose och Lodge Living. Hade varit perfekt för oss att dra igång julklappsshopingen där ikväll.
/Helena

Jennie 6 år sen

Åh det vore ljuvligt att få en ensam kväll mitt i allt julstök och få köpa klappar till mor & man! Det finns så mkt fint där att man säkert köper en del fina klappar till sig själv oxå ;-)

Veronica 6 år sen

Skulle vilja ge detta till min bästa vän:)

Jessica Kumpula 6 år sen

Skulle vara helt underbart om jag skulle vinna detta då skulle jag ta med mig Anneli en vän som behöver piggas upp lite . Som en tid nu har haft det och har det jobbigt och överraska henne med detta skulle betyda sååå mycket för henne och mig

Oscar Hernandez 6 år sen

Då vi har en 1.5årig son så får vi inte så mkt egentid jag och min sambo men detta vore ett ypperligt tillfälle att gå på nåt ihop. Så nu hoppas jag att du väljer oss för en trevlig kväll ihop :) !!

Minna 6 år sen

Ja jag vill hemskt gärna gå. Och då tar jag självklart med min dotter.Vi är det bästa paret ihop när det gäller att shoppa, Och att få komma till Melrose på en Vip kväll, WOW, alla dessa vackra kläder och inredning. Och nog köper vi alltid ngt till man och pojkvän oxå. De blir så glada då! Hoppas hoppas hoppas….

Carro 6 år sen

Åh vad roligt, jag vill vara med och tävla. Älskar melrose och bor nästan granne med kungsmässan :)

jessica Eliasson 6 år sen

Låter som en toppen mysig kväll. Skulle gärna ta med min mamma på denna tillställning. Vi är båda hallänningar så en tur till Kungsmässan skulle passa fint. Det lackar ju mot jul så shopping till 20 % är välkommet. Har man extra tur vinner man ju dessutom nyårs blåsan. Kan det bli bättre.
kram från Jessica & mamma Gunilla, hoppas vi ses!

janet 6 år sen

Hej Johanna.jag skulle vilja vinna vip.har haft tufft sen 2009. Äntligen är jag redo att gå ut bland folk.kram

Cecilia Johansson 6 år sen

Skulle bli jättekul att bli bjuden på en VIP kväll tillsammans med dig och all härlig personal nere i Kungsbacka.

Anette Lindgren 6 år sen

Melrose och Johanna…..ja vad kan bli bättre, supertrendig butik och en go tjej som kan mode. Vill gärna mingla med dig tillsammans med min dotter då vi båda har ett stort intresse av mode och inredning.
VIP är ju inte var dag och kan ju bara bli bäst!

Martina 6 år sen

Hej Johanna!
Tack för en härlig och inspirerande blogg, alltid spännande att kika in.
Jag älskar mode och inredning så det skulle vara super kul att få bjuda med min bästa väninna på en mingel kväll med shopping. Vi är lika galna shoppare båda två:-)
Hoppas på tur
Ha d bäst

Maria 6 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle bli jätte glad om jag vann VIP biljetterna! Jag vill ge min syster en rolig stund då hon under en lång tid gått igenom mycket tunga saker i sitt liv. Hon behöver verkligen muntras upp så här innan jul. Tack för en härlig blogg! Hälsningar Maria

Annette 6 år sen

Hej! Vill så gärna kunna ge min mamma någonting som tack för all hjälp hon get och ger mig under 5 år som arbetslös! Förtvivlat svårt att hitta ett arbete, är jag inte överkvalificerad så är det något annat……… Jag vill så gärna ha ett jobb så jag kan ge mamma lite guldkant på tillvron, hon är nu pensionär sen 3 år o behöver sin lilla inkomst själv. Det är ju jag om ska hjälpa henne nu……..

Jenny Fridberg 6 år sen

Hejsan Johanna!
Egentligen vill jag vinna för en annan tjejs skull, nämligen min vän och kollega Linda Hallberg! Hon (och även jag såklart) skulle bli överlycklig om jag ringde henne och sa: “Vi drar te Kungsbacka och minglar ikväll!”. Vi har länge följt din blogg och disktuterat det ena än det andra som Johanna T har gjort idag och inte och jag vet att Linda tycker du är en riktigt fin förebild på alla sätt och vis. Det är hon inte ensam om, du har verkligen inspirerat många till att ta hand om sig själva och leva sina egna liv på sina egna sätt! Linda är gravid och kommer att gå på mammaledighet i Februari och det vore kul att få ge henne ett riktigt “treat” innan hon ska vara hemma. Kramar, Jenny!

Erika Strand 6 år sen

Bästa Johanna!

Jag skulle önska att få vinna en av biljetterna för jag behöver verkligen ett avbrott i vardagen.
Lever med en sällsynt och otäck sjukdom som heter Ehler Danlos Syndrom (EDS) och har daglig smärta och ständig smärtlindring.
Dagarna går verkligen upp och ner när det gäller hur jag mår, och detta är en sjukdom som inte syns utanpå utan jag får ofta frågan, “men du ser inte sjuk ut”.
De bättre dagarna känns det ännu värre att höra för jag vet hur dåligt jag mår dagen efter. Det känns liksom att jag inte har rätt att kalla mig sjuk dessa bra dagar, lite knasig tanke men svårt att förklara.

Just nu har jag ny smärtlindring och vi är inte överens ännu, jag mår dåligt och är lite deprimerad. Att få chansen att vinna detta gör att det finns ett litet varmt ljus i vardagens gråa rum.

Tack för att du lyssnade.

Ljus å kärlek till er alla

Charlotte 6 år sen

Hej Johanna och tack för en superbra blogg. Du ger mycket så inspiration inom så många olika områden! :)

Sambon och jag har precis renoverat ett av våra sovrum. Nu har vi fått veta att vi har en vattenläcka i ett av våra badrum efter en miss av rörmokare av dom förra ägarna. Skulle vara underbart för sambon och mej att komma bort, få inspiration, bo på hotell och shoppa en massa fin inredning! Vi är nämligen igång och renoverar andra rum! :)
Ha det så gott! Kram

Emma 6 år sen

Hej Johanna och tack för en underbar blogg!
Vad glad jag blev av detta inlägg, eftersom jag anmälde mig för sent till er kundkväll på Main (som jag ändå suttit och väntat på att klockan skulle slå fyra, haha!) vill jag verkligen inte missa detta! Jag skulle isåfall bjuda med mig min syster, vi ska göra en egen julkalender i år där vi ska skriva lappar och hitta på saker med varandra som man bestämmer halva kalendern var och sedan blir det en överraskning när man öppnar luckan, och den här “aktiviteten” hade varit mer än perfekt och gjort henne glad! Att få överraska henne (som älskar goodiebags och såna här event) hade varit en jätterolig upplevelse! Och samtidigt få träffa dig och få titta på ert hår och kanske hitta någon fin julklapp :)
Kram!

Christine 6 år sen

Jag önskar att jag får möjlighet att vinna detta! Då skulle jag överraska min dotter och åka iväg och få uppleva lite lyx och flärd! Nyss flyttat till Dalarna från Skåne, så det skulle vara så härligt att ta en tur till Kungsbacka o julshoppa lite och sen njuta på hotell. Vilken LYX i vardagen!

Kathrine 6 år sen

Bästa butikerna i närheten, tar genast med mig min man, han behöver ekiperas och jag behöver glitter och en stor dos inspiration och energi av dom bästa på Melrose och Lodge living!

Gunilla Johansson 6 år sen

Ett trevligt avbrott i vardagen, med mingel och shopping. Och att besöka en inspirerande butik ökar köplusten!

Ulrica Billberg 6 år sen

Hej svejs :-)
Kan du vissla Johanna ? Ja visst kan du det …. Och mycket mer !!!
2 barns mamma , träningstokig och mode medveten kvinna från Götet,
Som är mig själv :-)
Ser fram emot att ses ;-)
Må gott & Lev väl !!

Tina 6 år sen

Vinner gärna en julmyskväll på lodgeliving verkligen snygga kläder o tar med nån som är värd det

Marina 6 år sen

Yes, jag hoppas på vinst!! Hade ju varit perfekt att köpa Barbour-jackan till min 8-åriga dotter som jag spanat på… Min man kan få följa med… Och betala…;-)

Catarina 6 år sen

Som heltidsarbetande mamma hinner jag inte gå i affärer så ofta. Vore perfekt att kunna julshoppa allt på ett ställe och som bonus få träffa mysiga Johanna! Tar med mig min tonårsdotter som shoppingcoach!
Kram Catarina

Linda Norrman 6 år sen

Rätt och slätt så vore det så himla skoj att passa på att ses och samtidigt shoppa loss lite nytt snyggt till en själv som skall komma att pryda ens insida i garderoben och kroppen min på utsidan !

Cecilia 6 år sen

Johanna, Du är en sån inspiration – underbart !!
Hade verkligen sett fram emot att ta med min mamma (och nu blivande mormor) på denna härliga mingelkväll. Jag är gravid, i 26:e veckan och har haft en minst sagt intensiv höst, så detta hade verkligen vart en välkommen ljusglimt i vintermörkret. Kram C

Lotta 6 år sen

Jag har sett bilderna du lagt upp därifrån, och varit på väg ner, men det har alltid kommit något annat i vägen…
En VIP-kväll för att kunna shoppa julklappar hade varit otroligt roligt!

Laila 6 år sen

Vad roligt det skulle vara att få komma på en vipkväll! Om jag skulle vinna så skulle jag ta med min dotter,det skulle hon gilla en kväll med lyx och glamour!

sussie 6 år sen

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna kväll tillsammans med min fina fina vän Annelie. Båda har haft ett jobbigt år med att jag förlorade min mamma i cancer därefter fick jag en depression samtidigt som min fina vän kämpade med en depression också.. Vi förtjänar lite glamour för en kväll tycker jag.. Kram sussie från skövde..

Eva 6 år sen

Hej!!
Älskar dessa affärer. Besökte dessa sist jag var i Kungsbacka. Precis min stil :-)
Det är klart att man vill vara med på en VIP kväll och bli lite extra omhändertagen, jag tar gärna med mig en vän oxå!!
Ha det gött!!

mia fougelbeg 6 år sen

Va roligt det vore om ja blev den som vann den här gången. Hade ändå tänkt att åka ner o handla din löstofs är grymt sugen att prova den. Så nu hoppas jag på tur.kram

Johanna 6 år sen

Åh, jag skulle gärna vilja vinna detta! Då vardagen mest består av att byta blöjor, städa och laga mat så skulle detta vara en superrolig break;) jag skulle vilja ta med min kärlek på detta då vi inte ses så ofta bara han och jag:) Tack för en bra blogg!

Anna Härstedt Jäderhed 6 år sen

Detta skulle vara så roligt!!! Önskar av hela mitt hjärta att just jag har tur denna gång……

Lena 6 år sen

Vore fantastiskt att förena nytta med nöje. Tillbringa en kväll med min älskling i bästa butikerna med ditt och dina bloggläsares sällskap och samtidigt få köpt alla julklappar. Du kanske kan hjälpa mig välja tofs från endlesshair…

Julia Andersson 6 år sen

Detta låter ju toppen! En ljusglimt i den grå vardagen som man som bäst behöver just nu. Ett lyckopiller!

Jessica 6 år sen

Wow säger ja bara ja skulle ta med min älskade syster som alltid finns där i ur å skur :) de hade verkligen varit super mysigt å få vara med på eran vip kväll .
Så ja håller tummar å tår på att vi blir dom lyckliga ..

Ida-Maria Lasses 6 år sen

Åh vad det låter mysigt och roligt. Tänk att få en kväll själv med min bästa vän Katta och lämna man och barn hemma och bara få njuta av vackra kläder och accessoarer. Vid jul behövs det alltid snygga outfits till glöggpartyn, julbord, julhelgen och nyår, kanske hittar vi dem hos Melrose Co eller Lodge Living.

Rakel Thimberg 6 år sen

Jag vill!

Maria Grunnegård 6 år sen

Det hade bara varit så härligt att få känna en gnutta glamour, lyx och shoppa lite må bra prylar av olika slag, och göra det med lite nya ögon efter inspiration av dej Johanna..// Mia

Marie 6 år sen

Jag älskar VIP-kvällar! Man blir ju så väl omhändertagen och personalen och ägarna är på sitt allra mest strålande humör. Plus att oftast får man reda på hur butiken startades. Finns alltid en dröm som gått i uppfyllelse. Jag vill veta dessa ägares dröm.

Ulrika Jonsson 6 år sen

Hej! Jag vill ha en mor-dotterkväll! Min kära stora dotter 21 år har precis flyttat hemifrån! Detta vore så mysigt om vi fick en mysig shoppingkväll tillsammans !

Elin A 6 år sen

Åh en mysig helkväll med en vän är precis vad som skulle behövas när garderob behövs påfyllning och julklappar ska shoppas. Hoppas hoppas!!!

Marie 6 år sen

Jag vill vinna och ta med mig en kär vän som har haft det motigt sistone vore underbart att få överraska henne med en sådan härlig kväll

Camilla 6 år sen

Åh va roligt, jag skulle ta med min fina väninna som fullkomligt älskar Melrose =)

Johanna 6 år sen

En VIP kväll i december då julstöket ligger på är för alla behövligt och trevligt! Dina event med glamor och lyx skulle vara härligt att få uppleva med min väninna Anna-Karin, en kompis väl värd extra lyx i tillvaron. Hoppas vi ses på eventet!

Tilda S 6 år sen

Jag skulle gärna vilja vinna! Skulle isf ta med mig min väninna som skulle uppskatta det till tusen :) tänk att bara få överraska henne, bara så där för att just hon är hon. Lyx! Håller tummarna.

Helena Hjeltvik 6 år sen

Ladybird42 önskar sig det i adventstid och juletid. Vill insupa atmosfären och stilla min nyfikenhet. Tror nyårsoutfiten finns där. Nyår nytändning nykär nymf nymålad och nyttig kväll …med bästa väninnan

Maria nilsen 6 år sen

Egentligen har jag inte den bästa anledningen till varför jag skulle vinna, många här är värda en fin kväll men jag skulle så gärna vilja gå med min mamma, hon är värd många fina kvällar för allt hon gör för oss men främst för allt hon gör för min pappa som behöver henne mycket just nu.

Cecilia 6 år sen

Hej Johanna!
Har hittat hit till din sida sen ett halvår tillbaks : ) tycker det är väldigt roligt att läsa allt du gör samt få lite härliga tips från staden där jag bor!
Jag och min fina vän har letat efter ngt roligt att göra tillsammans nu i mörkret ; ) vore kanon att få gå på en VIP kväll i “vårt” köpcenter!
Kram Cissi

Carina 6 år sen

Gokväll!
Skulle vilja bjuda med min kära dotter amanda 18 år på denna kväll❤️I vår familj har vi 5 extra barn.. Vi är familjehem❤️
Amanda hjälper till varje dag här hemma med alla barn, och har blivit en fin förebild för barnen❤️Hon är värd lite glamour i vardagen..
Mvh carina

LottaF71 6 år sen

Hej Johanna!

Åh va roligt! Jag vill jätte gärna vinna av 3 anledningar, ett, så jag kan ta med min dotter och julmysa med henne. 2, Älskar Kungsbacka! Bodde där i 10 år och längtar “hem” ibland. 3, hade varit super kul att äntligen få träffa dig efter att följt dig länge på bloggen och i ensam mamma på tv :)!
Hoppas på tur i tävlingen
Så man kan klä sig julfin i klänningen
Glittra i snyggt från melrose
Åh kanske få till en snygg pose

Kramar!

Pia 6 år sen

Hej Johanna!! Gud va kul!! Vilket läge att få hjälp av dig med stil o smak , det kan ju bara lyckas. Måste hitta något att ha på mig när jag ska till Italien i jul o äntligen få tillbringa några dagar med min 18 åriga dotter som gör sin kock praktik där. O vi är medbjudna till hennes värdfamilj o fira en italiensk jul. Men paniken börjar komma vad ska” tant”( snart 50) ha på sig. Tonåringar skäms ju lätt för mamsen, o det vill jag inte. Tänk att få din hjälp!! O givetvis ta med en vän som smakråd eller andra [email protected] Skulle bli perfekt. Kram Pia

Nina Björkhede 6 år sen

Efter 7 barn och mycket hemmamys längtar jag efter lite egentid och glamour. Min kärlek i livet får följa med och samtidigt investera i lite nytt hår <3

Veronika 6 år sen

Flyr gärna vardagen för en kväll med min underbara syster!

Linda A 6 år sen

Det skulle vara såå mysigt och trevligt att få komma iväg på något roligt som piggar upp en i detta tråkiga väder och skulle jag ha chansen å vinna så skulle jag vilja bjuda och överraska min vän/extra mamma, hon har precis som jag haft det lite tufft under hösten och detta skulle pigga upp henne lite extra inför juletider. Håller mina tummar! Kram

Martina 6 år sen

jag och min kompis hinner inte träffas så ofta längre så att kunna få en sådan här kväll ihop hade varit guld värt!!

Anna-lena Mehlin 6 år sen

Hej! Har precis avslutat min cancerbehandling och vill ge mig underbara mamma en härlig kväll som tack för att hon skjutsat mig varje dag och funnits som stöd genom allt!
Mvh Anna-lena Mehlin

Loella 6 år sen

Hade mer än gärna vunnit detta. Älskar och shoppa! Hade tagit med mig min underbara man så kunde vi shoppa båda två, om inte annat kunde han vara smaltips för mig

Svar på kommentaren:
Loella 6 år sen

Smakråd ska det ju vara

Lina 6 år sen

Det hade varit så roligt att vinna! Då skulle jag ta med mig en fin vän. Hon, som du, sprudlar av energi och inspirerar mig. Dessutom kan det vara uppiggande efter denna november… :)

Mimmi Åkerfeldt 6 år sen

Åhh låter som en riktig toppen kväll! Hade tagit med min underbara mamma som jag allt för sällan spenderar kvalitetstid med! Kram

Ann 6 år sen

Vem drömmer inte om lite lyx o flärd i den mörka årstid. Kanske kan bli nyårskläderna som inhandlas då jag inte vet vad jag ska ha :-)

Susanne 6 år sen

Skulle jag vinna så skulle jag unna mig något fint fast jag lever på föräldraledig “inkomst”!! Håller alla tummar och tår.

Johanna 6 år sen

Det skulle vara roligt att få vara med på en VIP kväll och även få se tofsarna från endlesshair .

Veronica Johansson 6 år sen

Åh skulle vara som en dröm som blev sann ! Tyvärr har jag ingen ekonomi till att handla där.Jag har dock gått förbi många gånger och drömt ….

Åsa Hinshalwood 6 år sen

Jag tar lätt med mig min man! Han älskar sånt här lika mycket som jag. Ok då, nästan lika mycket som jag men han skulle verkligen älska det bara för att jag gör det ;)

Camilla Sandberg 6 år sen

Jag älskar kläder och delar helt din smak. =) Men min man är måttligt road.
Men så en kväll när jag läste ditt inlägg, så hade du och Janne blivit ekiperade i Kungsbacka. Just då kikade min på inlägget =)Det var nog första gången under våra 13 år tillsammans jag hört honom säga, att en man var snyggt klädd (alltså din Janne). så därför skulle jag vilja ta med honom och träffa dig den 9 december. =)

Tack för all inspiration du ger mig..

Michaela t 6 år sen

Vinner jag så tar jag med min kära man så han får vata lite smakråd!

Susanne 6 år sen

Om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig min extra svärmor som betyder allt för mig, som ställer upp i alla lägen och är den bästa extra svärmor man kan ha. Vi skulle njuta utav den här kvällen tillsammans för sen flyttar jag 25 mil ifrån henne.

marina 6 år sen

Hej!
Klart man vill vinna o bjuda med bästa väninnan som haft tuffa motgångar i livet o behöver piggas upp o jul mysa i en mysig affär.

Camilla Toivonen 6 år sen

önskar att jag vinner en plats så jag kan överraska min mamma med en mysig mor-dotter kväll ❤️

Emelie P 6 år sen

Åh vad kul. Denna kvällen vill jag inte missa. Jag skulle bjuda med mig min storasyster. Hon skulle verkligen behöva komma hemifrån och slappna av. Att vara ensamstående med en fjortonåring son är inte alltid lätt.. Heja oss :)

Anne 6 år sen

Vinner jag så kommer jag oxå, och får en underbar trevlig kväll med dig och alla som är där

Helena 6 år sen

Skulle fixa barnvakt och ha en myskväll med maken och shoppa inför jul för det var längesedan nu.
Kram Helena

Camilla 6 år sen

Åh hade ju varit fantastiskt att få vinna …har såå mycket på jobbet nu o känner mig sliten så det hade piggat upp o få komma på en VIP kväll o få koppla av o fynda bland fina kläder :-)

Pernilla Nyolm 6 år sen

Jag har gått förbi deras butik sååå många gånger men jag har aldrig “vågat” gå in….nu har jag chansen !! Det hade varit super roligt.

Jasmine 6 år sen

Skulle nog kunna kidnappa min mamma ifrån hennes nya pojkvän för en trevlig kväll med bara mor och dotter :)

Anki Nordström 6 år sen

Trots att jag bor i Dalarna skulle jag gärna komma och få bli inspirerad. Efter 12 år som singel skulle det vara kul att få shoppa något fint och börja ta för mig lite mer av livet. Skulle ta med mig min 14 åriga dotter och göra detta till lite kvalitetstid för oss båda.

Hanna Dahlin 6 år sen

Åh vad gärna jag skulle vilja vara med på detta, precis som säkert många andra här!
Jag vill vinna eftersom jag behöver få en riktigt härlig julfeeling. Det har varit så mycket tråkigheter denna höst för min del och att ha detta att se framemot skulle glädja mig i denna dystra mörka tid. Det skulle göra att batterierna laddas om och att jag sedan kan se framemot julen! Vore så kul att träffa dig och alla andra härliga bloggläsare som får chansen att komma! Kram och tack för fin inspirerande blogg!

emma 6 år sen

Hände nått konstigt med min kommentar, allt kom inte med så försöker igen.
Åhh vad jag vill vinna o träffa en sån snygging som du

Anneli Eriksson 6 år sen

Hade varit så kul och mysigt!

emma 6 år sen

Åhh vad jag vill vinna o få äran att få träffa en sån snygging som du

Sofie Hultin 6 år sen

Hej !

Jag vill vinna denna VIP kväll till en kompis som haft ett väldigt tufft år, blev lämnad ensam med 3 barn. … Är man ensam med 3 små barn får man sätta sig själv till sidan så jag vill ge henne en kväll där hon kan få rå om sig själv !! Hoppas på tur !
Kram Susse

Linda 6 år sen

Åh vilken kul tävling. Blev så ledsen sist när jag inte hann anmäla mig i tid till kvällen på salongen i Göteborg. Så skulle verkligen vilja gå på detta. Få lite julklapps tips och bara mingla med härliga människor och dig såklart. Skulle vilja ta med min syster på detta som verkligen är värd det. Dels så tog det slut i somras med hennes italienska kille som hon varit tillsammans med i över 8 år och sen jobbar hon massa. Så tycker verkligen hon är värd detta och vill spendera kvällen med henne.

Marie 6 år sen

Hej Johanna,
En VIP kväll med dig och med en massa erbjudanden och inspiration skulle göra en vardagskväll till de lilla extra i vintermörkret.

Susanne stenlund 6 år sen

Efter en lång mörk november behövs det lyx shopping , mysigaste väninnan Carola är ett självklart val. Tack för en mysig , inspirerande blogg och goda recept .

Marie 6 år sen

Vilken grym kväll och tävling. Jag skulle ta med min fina dotter för hon är bland det bästa jag har. Att få lite hjälp med julshoppingen skulle vara toppen!

Christina Sirenius 6 år sen

Ååhh vad kul. Handlar sporadiskt idag i båda affärerna och älskar hjälpen man får. Engagemang är nog deras mantra:)) Jag hade tagit med mig väninnan Marie Lindfors för vi får nästan aldrig till det o träffas så detta skulle bli ett ypperligt tillfälle! Dra oss!:)))

Mia 6 år sen

Hej Johanna! Jag skulle jättegärna vilja vinna detta och ta med min bästa väninna som har haft en jättejobbig höst. Gillar verkligen dig o din blogg som är inspirerande och rolig. Gillar butiken och Göteborg så det skullevara underbart! Kram

Petra 6 år sen

Jag skulle så gärna vilja vinna! Skulle behöva lite tips på julklappar och tror att kvällen skulle passa bra till det. :)

Maria Bohman 6 år sen

Hade varit jätte roligt att vara med denna kvällen, jag skulle ta med min mamma om jag vann!! Skulle vara så kul att överraska mamma och ta med henne på denna mysiga kväll!!

Linda Björklund 6 år sen

Har handlat från Melrose på nätet, men aldrig fysiskt besökt någon av dessa två butiker. Hit tar jag i sådana fall med mig min goa väninna Malin med mottot “vi har shoppat i hela våra liv, men har fortfarande inget att ta på oss “

Ann-Marie 6 år sen

Skulle gärna vilja få lite insperation och råd när man aldrig hittar något till sig själv . Låter som en kul kväll :)

Julia 6 år sen

Skulle sååå gärna vilja vinna detta och få ta med min fina mamma. Som fattig student uppskattar man alltid rabatt och då min mamma är alldeles fördålig på att skämma bort sig själv så skulle jag vilja få bjuda med hon och handla något fint till hon!!

isabelle 6 år sen

Lite shopping i all ära med någon man tycker om med min älskade och kära. Behöver lite nytt i min nyrenoverade klädkammare som ekar vill gärna komma till kungsbacka och reka.

Rebecca L 6 år sen

Vilken kväll!! Det vill man ju inte missa : )!!! Håller tummarna att man blir en av dom 20 som får gå : )

Anna 6 år sen

Blev medbjuden av min fina vän Pia på eventet på Maine.Skulle vara kul att bjuda tillbaka.Och shoppa är ju aldrig fel.Tack för en trevlig blogg.Anna

Louise 6 år sen

Tisdag den 9/12 står det i annonsen så är nog det som gäller!!

Issa Nilsson 6 år sen

Åh! Perfekt tillfälle för min kära äkta hälft att få skämma bort mig en smula! En rejäl smula!! HAN GLÖMDE vår BRÖLLOPSDAG… Dags för upprättelse . Puss o kram

Anna Barresten 6 år sen

Hej Johanna!
Vilken rolig tävling! Både jag och min man är flitiga besökare i båda dessa affärer!:-) Självklart skulle det vara fantastiskt kul att få chansen till en VIP kväll tillsammans med dig!:-) hoppas på lite tur nu då så man kan få lite tips på snygga kläder inför jul!:-)

Victoria 6 år sen

Skulle verkligen behöva uppgradera garderoben med nya snygga kläder, samt shoppa julklappar till mannen;)

margareta söderberg 6 år sen

Jag var där i dag !! Såg en massa saker, som min “tomte”gärna får över raska
mig med. Tar med mig “tomten “.

Linda 6 år sen

Jag vill ta med min sambo och köpa snygga kläder till han och mig:-)

Madde 6 år sen

är det måndag den 8 eller tisdag den 9??? :-) är det tisdagen det gäller är jag väldigt gärna med och tävlar..

Agneta 6 år sen

Jaaaaa:)))jättekul.

Svar på kommentaren:
Agneta 6 år sen

Underbar kväll tillsammans med dottern:)

Frida 6 år sen

Ojojoj jag vill :)) Detta skulle vara så kul :D Dra med sig pojkvännen hit för julmys och shopping. Låter som en aaaaalllldeeeleees underbar kväll ♥

Kram kram

Anna Albertsson 6 år sen

Jag skulle gärna vilja gå med min dotter :). Ett litet tips bara tisdag den 9 december är det och måndag den 1 december drar du eller är det tvärtom? Kram

Linda 6 år sen

Hej Johanna
8/12 är en Måndag
så är det dag eller datum vi går efter ? ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…