• 2014-11-26, 21:36
  • 14

TACK alla fina läsare för era hälsningar till Annica. Jag vet att hon kommer läsa varenda en. Jag har tänkt på henne hela dan och kan inte låta bli att gråta när jag läser hennes fina mammas status som hon skrivit på Annicas facebook. Det är en jobbig röntgen hon gått igenom och vi kan förstås inte föreställa oss känslan och rädslan.

Vet ni är otroligt många som peppar Annica och här kommer en liten uppdatering från idag. Hennes underbara mamma som också är min kund har skrivit. Hon är helt fantastisk människa och man skrattar alltid när man träffar henne.

Jag är Annicas mamma Anitha och hon har ringt mig efter röntgen på Sahlgrenska och ville att jag ska hälsa på det här sättet till er. Hennes batteri höll på att ge sig och därför kunde hon inte skriva själv. Hennes Kristian som kör och är med henne har förstås telefon, men den fick hon inte ta i för hon var radioaktiv!!!
De har använt sig bla av att spruta in radioaktivitet i hennes blod som ett sätt att kunna se allt i kroppen och upptäcka eventuella cancerceller.
Fantastiskt vad de kan, men också otäckt.. Barnen har fått vara hemma i Skövde, även lille Samuel och jag, mormor, samt Rakel, farmor hoppar in. Barnen fick nämligen inte träffa Annica för fort efter röntgen och hinner nu lägga sig innan Annica o Kristian kommer hem. Lite konstigt för dem, de brukar be aftonbön tillsammans hela familjen. Men farmor är där som trygghet för dem ikväll.
Själva röntgen var jobbig i lång väntan utan att Kristian fick vara med de sista 1.45 tim då Annica var “farlig”. Ett försök att skämta- hon är Kristians egen lilla atombomb. Inte roligt, men ändå beskrivande situationen.
Som vi bett för henne! Och alla snälla tankar som tänkts. Som mamma tycker jag förstås hon är värd det, för hon är fantastisk. Trots allt hon fått fajtats emot, så är hon ändå redo att ställa upp för andra. Nu har jag min chans att skriva detta här, för hon vet ju inte vad jag skriver.

Hennes starka Gudstro var avgörande för henne också idag.
Fastbunden både till händer och fötter på en smal brits in i en tunnel hade hon att ligga blickstilla den sista timmen. Då upplevde hon plötsligt att all oro försvann efter att hon bett under den cirka timme som det tog med injektion och kontrast. I röntgensalen var hon säkert inte ensam. Gud hade sett till att där fanns himmelsk närvaro. Säkert fanns hennes egen skyddsängel med och vakade över Annica. Vår frälsare hade nog också vägen förbi och tittade till min tös.
Jag kunde inte låta bli att le när hon berättade om lugnet som slöt sig kring henne.
Och vad tänkte hon när hon låg där inne i tuben?
Jo, i huvudet gjorde hon program för avslutningen för barngrupperna på hennes älskade Frälsningsarm’en i Skövde. Vilka sånger som ska sjungas!
Och i morgon är hon i farten igen För då är det pådrag i Frälsis barngrupper. Alla som vill får komma och göra handavtryck på sina barn (eller fot). Fikar gör dom förstås också. Jag älskar henne så oerhört, men det kan väl ingen undgå att förstå! 
Annica får berätta mera när hon laddat batteriet!
Nu fortsätter vi be så att det ekar i himlen att röntgenbilderna ska visa Ingenting, att allt ska ha försvunnit.
Det vore den största gåva jag kan önska!

Mamma Anitha

hjärta

Jag har smsat med Anitha och nu vet ni lite om vad som hänt idag.  Så fint skrivet <3

Annica får mycket stöd från er och alla hälsningar. Det hjälper henne i detta och nu behöver vi peppa.

Vi kämpar med henne och hon fixar detta.  Kram och tack för alla hälsningar än en gång.

2014-11-26 Gästblogg, Mitt liv

Kommentarer

Catharina 5 år sen

Fint skrivet av mamma Anitha förstår henne så väl,önskar att Annika tillfrisknar nu och får leva ett liv i harmoni med sina barn och man och resten av familjen styrkekram

Marie 5 år sen

Styrkekramar o massa kärlek ❤️❤️❤️❤️❤️

Marie 5 år sen

Hej. Brukar inte kommentera men kände att jag vill efter att ha läst inlägget om vad du går igenom. Vill skicka dej en massa positiv energi och styrkekramar och önskar att allt går bra för dej. Kramizzzar Marie

Na 5 år sen

Har själv en familjemedlem som är sjuk o jag vet vad du o din familj går igenom. Jag hoppas o vill det bästa för dig och jag med alla andra här vill skänka varma styrkekramar till dig o familjen<3 tänker på dig o hoppas på det bästa, var stark. Vi finns för att stötta dig <3

Ulrika 5 år sen

En tår fälls, känner och vill ge en värmande tanke och kram.

AnnaE 5 år sen

Håller tummar och tår att det blir ett
glädjande besked!

Kram ♥

Agneta 5 år sen

Styrkekramar❤️Kärlek❤️

LottaF71 5 år sen

Åh håller tummarna att det gick bra för Annica!

All kärlek <3

Karin 5 år sen

Tänker på er och skickar styrkekramar!

Margareta 5 år sen

Önskar av hela mitt ❤️Att du blir bra

helen 5 år sen

Skickar massor med styrkekramar till dig Annica o hela din familj, och hoppas att det blir bra besked ni får. <3

Pia 5 år sen

Känner dig inte men följer dig här via bloggen. Tänker på dig och skickar en kram!

Madde 5 år sen

Nu får vi hoppas på det bästa. Blev berörd av vårt samtal tidigare idag och tänkt på henne hela kvällen…

Jenny 5 år sen

Fint att läsa. Ber till Gud att allt ska sluta lyckligt ❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mitt älskade barn. Jag bar henne inom mig, under mitt hjärta, jag jublade över att få bli hennes mamma. Annica var för mig en gudagåva. Hennes fyra bröder hade väntat på henne,…

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…