• 2014-11-27, 21:34
  • 2

Save the date!

Nu tjejer vill jag flagga för ett fantastiskt trevligt event. 8 Januari kommer det bli en grym tjejkväll med god mat, gott att dricka och en spännande hockeymatch. Vi börjar  runt 17 och det blir mina favoriter i en stor goodiebag, härligt mingel, träff med en spelare och sedan går vi tillsammans till Scandinavium. Där får vi gott att dricka och uppleva den härliga stämningen i Scandinavium. Jag kommer även ha tävlingar och  det blir drag! Mer info kommer inom kort.

IMG_0793.JPG

Just nu är jag och Janne i Sälen på kickoff på hotell Bügelhof. (bilder kommer, härligt med snö och julstämning) så vi kunde inte vara med på matchen i Skandinavium i kväll,  men eftersom Janne är hockeynörd så har han kanalerna och abonnemang så vi har sett matchen här uppe. Jag har även fått sms från flera som hade hört speakern berättade om vår tjejkväll. Kul! Hade jag varit på plats i Skandinavium och sett DOM stora skyltarna på jumbotronen hade jag nog svimmat, haha!

IMG_0793.JPG

Vi har begränsat med platser så inom kort kommer jag skriva här på bloggen när ni kan anmäla er.

Puss på er

 

2014-11-27 Mitt liv

Kommentarer

Johanna 5 år sen

Låter jättekul och trevligt för en intresserad hockey tjej som jag är, även att få vara med och uppleva en sådan här hel kväll vore underbart.

jessica 5 år sen

Det låter super trevligt. Var länge sedan jag var på hockey. Inget man unnar sigså ofta. Ser fram enot chansen att få följa med.
Tack för en pigg och inspirerande blogg.

kram jessica/Kungsbacka

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…