• 2014-12-10, 23:19
  • 4

Förra veckan var Janne hos Anna på Göteborgs tandblekning och gjorde en  liten uppfräschning. Anna är väldigt duktig och gullig och både jag, Magnus och Mats har tidigare varit där.

IMG_0547.JPG

Snyggingar! ÅH så fint det blir med vita tänder.

Anna kör en hel tandblekning enligt Brilliant Smile metoden som bleker dina tänder utan att de tar skada och metoden är godkänd av socialstyrelsen. Göteborgs tandblekning ligger centralt på Vallgatan här i stan. Anna kör ett grymt erbjudande fram till julafton och det gäller även om man köper ett presentkort om ni vill ge bort till någon eller unna er själva i julklapp!

Uppger ni mitt namn när ni bokar så får ni hela behandlingen för bara 1695:- Ordinarie pris är 3200:- så passa på att få snövita tänder inför Julen.                                           För att boka så ringer ni 031-3063333 eller mailar på [email protected]

Idag har jag en galen träningsvärk efter mitt hemmapass igår morse innan jag åkte ner till Göteborg. Ibland är det bra att ha en del grejer hemma när det är fullspäckat schema från tidig morgon till sen kväll. Kör tex några övningar i 20-30 min och man kan vara ännu mer effektiv om man så vill och göra på kortare tid.

Jag körde ben och rumpa, djupa breda squats med Kettlebellen- gå ner djupt- Pressa upp-ryggen rak. Den ger mycket och super för rumpa och lår. 3X12 rep. Sedan körde jag 3×12 utfallssteg, 20 vanliga squats. Pilatesbollen kan man ha till mycket. Jag sitter på den, kniper med benen och insida lår får jobba- håll sedan i två hantlar och kör armar samtidigt. Avsluta med situps, plankan och två yoga övningar för avslappning och sträcka ut kroppen.  Andas med näsan. Både in och utandning.

IMG_0404.JPG

Gå ner så djupt du kan- Känner du av knän, gå upp. Bredare isär tar mer på rumpa och lår, akta så inte knät går över tån. Höftproblem- ta det försiktigt. Bäst att skriva det för annars kommer kommentarerna. Men jag tycker träning också handlar om sunt förnuft. När jag peppar och skriver om träning och ni vill göra övningarna förutsätter jag att man är frisk- är man inte det ska man fråga sin läkare- sjukgymnast om man är osäker.

Skön träningsvärk idag!

God natt och sov gott. En dag närmare jul, inte stressa……. ;)

2014-12-10 Hälsa, Mitt liv

Kommentarer

Elisabeth 6 år sen

Hur har det gått för Annica? Har tänkt på henne…tack för din fina och braaiga

Pia 6 år sen

Hej Johanna!! Kanon med hemmaträning ibland!! När dagarna inte räcker till . Då känner man sig nöjd efteråt att man gjort något.!! Ha en bra dag !! Kram

Madeleine 6 år sen

Visst är det bra att man kan kombinera hemmaträning med annan träning.
Vore kul om du ville dela med dig av om vad och när du tar bars och proteinpulver. Före eller efter träning och om före hur lång tid innan, lite tips helt enkelt. Tycker det ibland kan vara svårt att veta när man skall ta vissa saker för bästa resultat.

LottaF71 6 år sen

God morgon :)!

Har också härlig träningsvärk idag ;) … Har haft en fotskada efter min löpning i vår/sommar/sensommar då jag förmodligen drog på lite för mycket :( Så nu äntligen efter 8 veckor sjukgymnastik var jag tillbaka på mitt CxWorks pass. Innan det en halv timme på crosstrainern. Kände lite av min skada efter crosstrainern igår, det liksom strålar upp i yttersidan från foten och upp mot vaden. Så jag skall ta det försiktigt :). MEN så skönt att äntligen vara igång igen!

SÅ nu skall jag försöka göra hemma träning också. Har ju båda dvd:erna från Annika Sjöö och Michael Hansson. Grymma dvd:er :).! Just att man kan göra i sin egen “styrka” och så länge man själv orkar.

Tack för att du underhåller oss med härliga inlägg i din blogg!

Kram och ha en underbar dag<3
Lotta

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

När jag var ute på min morgonrunda i dag så kände jag något nytt i kroppen. Jag hade energi igen! Jag kände mig piggare och kunde pressa på utan att känna mig svimfärdig,…

  17.30 ringer det på telefonen från ett dolt nummer. Jag blir skakig i kroppen, men samtidigt lättad. Hoppas det är läkaren! Jag ska äntligen få besked på mina provsvar. I tre månader har jag ätit…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…