• 2014-12-10, 18:30
  • 8

Vilken kväll det blev igår när vi hade vårt julmys hos mina favoritbutiker Melrose och Lodge Living i Kungsbacka för er läsare. Ni var många som ville vinna VIPkvällen  och vi drog 50 vinnare som kom dit, vissa av er hade åkt långt från Lidköping, Vårgårda och ännu längre.

Vilken kväll det blev! Ni är så trevliga och goa allihop, det är roligt att träffa sina bloggläsare in real life. =)  Många ville byta några ord, få lite tips och råd och i butikerna var det nästan kaos ett tag, vilket drag! Tack också till Jessica, Johan och all personal som hade gjort det så fint. Vi blev bjudna på bubbel, glögg och massa gott.

Här kommer några bilder som jag tog hastigt med min iphone, hann inte ens hämta stora kameran men deras webbansvariga som också är fotograf gick runt och plåtade fina bilder som kommer i ett annat inlägg.

IMG_0475.JPG

IMG_0476.JPG

IMG_0519-0.JPG

Inne på Melrose- Visst har dom gjort det fint!

IMG_0486-3.JPG

IMG_0473.JPG

Inne på Lodge. Fina saker va?

IMG_0472.JPG

Tadda! Gigantiska snygga tofsar och dom vita fick följa med mig hem. Ska visa er vart dom ska hänga. ;)

Bilder på några av våra gäster!

IMG_0504.JPG

IMG_0503.JPG

Tjejen till vänster och hennes mamma är ibland inne på Main i Göteborg, så goa och rara. Det var även henne jag visade upp här inne för ett tag sedan när vi gjorde kallare ombre med lite slingor undertill.

IMG_0506.JPG

IMG_0508.JPG

Min söta svägerska och hennes väninna Lotta. Louise provar den svarta klänningen jag hade i lördags. Jättefin!

IMG_0501.JPG

Den här klänningen jag har hade dom precis fått in- märket heter Mink Pink. Så cool och även speciell i ryggen. (Jag har S) Kolla även in den svarta som är bredvid med “hål på ärmarna”.

IMG_0515-0.JPG

Det var många som ville ha tips hur man sätter upp endelsstofsen, så kul att hjälpa er! En snygg tjej från Lidköping var så fin i den här blonda 45cm.

IMG_0517.JPG

IMG_0512.JPG

IMG_0545.JPG

En utav mina favoriter i märket Jsquad! Också helt nyinkommen. Jag sätter gärna ponchon lite vriden för att annars blir den “så stor” när spetsen är framåt. Rakare framtill är superfint!

IMG_0497.JPG

IMG_0518.JPG

IMG_0544.JPG

Lycklig vinnare i vår klänningstävling! Vi hade en tävling där gästerna fick en lott och den som vann fick välja helt i hela butiken vilken klänning dom ville…. den här klänningen från Brantling var ljuvlig på Linda som hade turen på sin sida.  Man ser inte mönstret riktigt men den är pärlor och skimrar..

Här fick jag ihop ett gäng med tomten, det var svårt att samla alla när det var två butiker vi sprang i mellan.

IMG_0539-1.JPG

 

KRAM till er alla!

IMG_0471.JPG

Nu är det slut för idag och jag har jobbat klart på Main tisdag, onsdag. Ganska trött efter intensiva dagar och mycket jobb men till helgen ska vi julmysa och ta det lugnt.

Vi hörs snart, Puss på er

 

 

2014-12-10 Mode / Skönhet

Kommentarer

Camilla 5 år sen

Tack för en kul kväll!! Min man blev supernöjd med kläderna, jag köpte, även jag så klart :)väl vört turen fr Malmö..dock skönt att jag slapp fotas ;) stor kram till dig

Laila 5 år sen

Hej,
Tack snälla Johanna för svaret. Önskar dig o de dina en God Jul o ett Gott Nytt År!

Laila 5 år sen

Bästaste Johanna,
Förstår att du har jättemycket omkring dig och inte hinner svara på alla frågor som du får. Men, jag gör ett nytt försök.. Jag skall köpa en GHD i julklapp, när man skall köpa EN som helst kan göra “allt” locka/platta o s v. Vilken modell rekommenderar du då??. Har sett dig någon gång springa i trapporna där jag bor (Gbg). Om du kroknar får du ringa på o få en go kopp kaffe. Tack igen för en härlig blogg. Kram, Laila

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Laila!

Ja det kan man säga, haha men försöker svara så fort jag ser här.

Alla ghd går att locka med, dom är grymma. Eclipse däremot är lite rundade kanter så den är snäppet bättre. Men jag tycker båda funkar super.

Kolla även deras locktänger… soft curve ;) Hur bra som helst.

Hoppas du hittar någon fin julklapp. Ghd är en fin present :)

Kram

Laila 5 år sen

Tack så jättemycket för en kanon kväll och fina gåvor! från mor o dotter på första fotot

Frida Elmgren 5 år sen

Ett supertack för en jättetrevlig kväll! Extra kul att få lära känna inte bara en utan två nya butiker. Hade gärna köpt allt men hit kommer vi definitivt fler gånger :)) Kram på dig!

Lina 5 år sen

Tack för igår, väldigt fin gåva vi fick! Jag var intresserad av ditt hår men är “rödblond” så är osäker på om du har färg som passar… Hur dom helst en kul kväll :)

Minna 5 år sen

Hej! Tack för en jättetrevlig kväll!! En mkt bra organiserad kväll med trevlig personal! Vi kände oss så glada och nöjda med våra köp/gåva när vi åkte hem. Tack igen från både mor och dotter. ( fin bild på oss oxå!!!) Stor kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg