• 2014-12-14, 13:53
  • 6


Tredje Advent!
Nu går det undan … Puh. Jag lovar mig själv varje år att inte stressa och försöka vara ute i god tid med allt. Så nu försöker jag förbereda det mesta men vet att jag ändå kommer stressa runt sista dagarna.
Igår hade jag och Marilyn en riktigt mysig dag. Inte ofta man åker iväg med “bara en” men det är jättetrevligt och viktigt ibland… Inget tjat utan bara roligt.

IMG_0725.JPG
Vi gick en sväng på stan men det var nästan omöjligt att komma fram.. Göteborg i December är kaos, haha! Men kul att staden blivit så populär och visst är det en julig stad.
Vi gick istället och käkade lunch på Bee bar.
Så trevligt och god mat varje gång.
Jag valde hjortfärsbiff med gratäng – det var så bra! Tips när ni är i Göteborg nästa gång.

IMG_0740.JPG

IMG_0733.JPG
Julklappslistan börjar kunna prickas av.
Även om julen handlar mest om att vara ledig med familjen så älskar jag att köpa julklappar.
En fråga, jag behöver en kort kjol.
Ska göra en filminspelning i Köpenhamn nästa vecka (Nervöst men kul!)
Produktionsbolaget fixar allt men känns ändå bra att ha med sig kläder också så jag vet det passar.
Kort, snygg kjol som helst ska vara blå tydligen.
Vart finner jag den? Letat i dom butikerna jag känner till men inte hittat än.
Njut av tredje advent så hörs vi snart. Nu ska jag ge mig ut igen :)

2014-12-14 Mitt liv

Kommentarer

Nita 5 år sen

vilken underbar tävling .. Hoppas kunna vinna och dela glädjen med någon annan också

Frida 5 år sen

n liten kul sak hände idag :) Jag och dottern smet in snabbt för att kolla lunchen på Bee bar mitt i shoppingen Idag. De har så otroligt god mat där men vi valde ett annat ställe.

Det roliga var att dottern sa efter att vi gått ut; men det var ju Johanna Toftby fr Kungsmässan. Du som har så många läsare kände nog inte igen mig men efteråt kändes det underligt nog lite oförskämt av mig att inte säga hej. Du stod visst och pratade i telefon precis bredvid mig – ja då är man blind ;)

Önskar dig en fortsatt mysig 3:e advent / Kram Frida

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Haha, där ser man.
Kan inte smyga minsann :)

Jag köpte presentkort i julklapp ;)

Trevlig söndagkväll på dig!
Kramar

Marita 5 år sen

Lindex har en kort marinblå kjol
Jättefin. Lycka till ❤️

ZRJ 5 år sen

Blå kjole er jo svært – little mistress har mange men hvor du kan finde dem i butik ved jeg faktisk ikke. Denne her har den flotteste ryg :-) http://www.little-mistress.com/dresses-c101/party-dresses-c103/navy-embellished-keyhole-back-detail-bodycon-dress-p1350

Annika griep 5 år sen

Hej Johanna, vi träffades på boulevarden det var så kul att få träffa dig, jag jobbar extra på Bitte Kai rand dansk design Drottninggatan 37 , de har snygga enkla blåa kjolar som ser ut som en pennkjol. Butikschefen heter Gabriella. Hälsa från mig så hjälper hon dig . Hoppas det går bra . Julkram Annika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Idag har det varit en stor dag för Jannes älskade barnbarn Oliwer som har blivit döpt i Täby Kyrka. Oliwer Viking Fors Lagerhall. Barndop är ju så mysigt och fint, jag älskar…

Idag är det en stor dag! Grattis älskade Marilyn på din 20-årsdag! Tänk att du är 20 år idag. Du föddes med raketfart en vacker höstdag den 10 oktober 1999 och ut…