• 2014-12-16, 21:14
  • 236

Wohooo så glad jag är för den här tävlingen! Jag ÄLSKAR Voluspa och har minst tre i varje rum tror jag. Dom doftar ljuvligt, brinner länge och framförallt, dom är så lyxiga och vackra. Nu har ni läsare chansen att vinna en underbar julklapp och ni kommer få dom innan julafton.

IMG_0853.JPG

Dessa tre kommer någon att vinna. Mandarino Cannela… doftar jul! Det är dom stora glasljusen och varje ljus är värd 399kr styck.

För att vinna gör så här:

Lägg en kommentar nedan i mitt kommentarsfält varför just du vill vinna. 

Vilken doft tycker du bäst om? Ni hittar massor på inreda.com 

Följ världens härligaste Anneli som driver inreda.com på instagram. Annelie_inredacom heter hon där. 

Dela detta inlägg på facebook. 

Inga krångliga grejer va? Vi avslutar tävlingen på lördag kl 18 och den som vinner detta fantastiska pris kommer få det direkt hemskickat så det kommer fram före julafton. Håll utkik här på söndag för då skriver jag vem som vunnit.

Hoppas ni gillar tävlingen och tänk på, är man inte med vinner man aldrig….

Lycka till!

Puss

 

 

 

2014-12-16 Mitt liv

Kommentarer

Johan 5 år sen

Jag tycks ju vara den ende här som önskar lite julig doft. Kanel får mig att längta efter skäggig tomte!
God jul!

Loella 5 år sen

Crisp-champagne är min favorit. Hade varit mysigt att få tända det på jul när släkten kommer hit! Och sen även kunna njuta framöver av det.
Håller tummarna att tomten Johanna kommer med julklapp till mig!
Tack för en bra blogg, mycket inspiration !

Johanna L 5 år sen

Åh hur har jag kunnat missa denna tävling och upptäcka det först nu. Önskar så att jag vinner för ett vackert doftljus från Voluspa är lyx! Hade blivit så otroligt glad om jag fick dessa dofter att pryda vårt hem. Bara älskar mysfaktorn med ljus och de fantastiska dofterna som sprider sig. Hoppas hoppas hoppas! En av favoriterna är Eden pear!

Laila 5 år sen

Hej!
Min favorit är crisp champagne! Om jag vann skulle det vara kul att kunna tända fina ljus på julafton när släkten kommer för 18 året irad!
Kram o god jul

Julia 5 år sen

Enda sedan jag kände doften av Voluspas Crisp Champange hemma hos min moster har jag själv velat ha ett lika väldoftande hem… Därför hoppas jag på vinst!

Anna 5 år sen

Crisp champagne i julklappen till mig själv vore toppen
När man nu ett tag varit nere i självaste botten
Men ett, tu, tre livet vänder nu ska ni se
För vad vore livet utan er alla när vi nu julen ska tralla
God jul och Kramiz

jaana sova 5 år sen

Jag vill tända ett sådant ljus för dom änglar som inte finns med oss mer ♥ mandarin är doften kramiz

Anette Lindgren 5 år sen

Med många ljus kan det bli mys och kanske lite bus…;)
POMEGRANATE PATCHOULI
/Anette

Karin 5 år sen

Glömde ju skriva min favorit!

Svar på kommentaren:
Karin 5 år sen

Glömde ju skriva min favorit!

Karin 5 år sen

Hej Johanna! Jag skulle vilja vinna för att jag älskar doftljus! Tack för en bra blogg! God Jul!

Therése 5 år sen

Oj, glömde ju skriva att Crisp Champagne är min favorit.

Therése 5 år sen

Hej!
Vem skulle inte bli superglad om “tomten”, som i detta fall heter Johanna ;), kom med Voluspa-ljus i julklappssäcken?! Jag skulle iaf bli överlycklig!
Jag har dock ingen hjärtskärande historia att förtälja som ev skulle ge mig en större chans att vinna. Kanske tycker någon liiite synd om mig om jag skriver att jag är 38 år, singel och bor ensam i en lägenhet i Gbg och att det skulle göra mig jätteglad att få dekorera mitt hem med ett lyxigt Voluspa-ljus ;)
Ps! Jag är född & uppvuxen i Skövde om nu det kan ge några extra pluspoäng, hehe ;)
God Jul & Gott Nytt År…och eftersom jag inte har tur i kärlek kanske jag kan hoppas på lite tur här istället :)

Mia Karlsson 5 år sen

Hej Johanna,
Efter en lång och tråkig höst med sjukskrivning så skulle jag bli så himla glad över ett lyxigt paket med världens underbaraste ljus. Min favoritdoft är Crisp Champagne :-)

Rolf 5 år sen

Hej!

Jag gillar doften Apricot & Aprilia.
Skulle bli en perfekt julklapp till min kära dotter som varit så svårt sjuk. Håller tummar och tår!!!

God Jul!
MVH Rolf

Robert 5 år sen

Tjena!

Detta fina ljus vill jag vinna. Till min underbara kvinna. Så att hon i juletid få se det lysa. Och bara ta det lugnt och få mysa. Doften Mandarin gillar jag och hon. GOD JUL!

MVH Robert

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Varför skriver du med två olika namn? Rolf och Robban??

Madelene 5 år sen

Hejsan!

Min underbara mamma ska få det fina ljuset av mig i julklapp om jag har turen med mig nu. Hon har stått vid min sida hela tiden när jag var sängliggande i mycket svår cancer och hon var med mig som stöd till sjukhuset när jag fick flera jobbiga cellgiftsbehandlingar. Hon är den bästa mamma man kan ha och jag älskar henne så. Så nu håller jag tummarna hårt att jag får ge henne den fina julklappen. Tycker mycket om doften Apricot & Aprilia. God Jul!

Kram Madelene

Birgitta 5 år sen

Hej Johanna!

Min älskade dotter ska få det fina ljuset av mig i julklapp om jag vinner ett. Hon har nyligen kämpat sig igenom mycket svår cancer. Hon behöver verkligen ljus och värme nu. Så det skulle passa perfekt att få överlämna ett fint ljus till henne. Min favoritdoft är faktiskt Mandarin. Håller nu tummarna hårt!!!

Kram/ Birgitta och en riktigt GOD JUL!

Ola 5 år sen

Besökte min flickvän i hennes nya lägenhet första gången och kände den goda doften av Suede Blanc över hela lägenheten. Vore roligt att överasska henne (och jag) med nya dofter då hennes är slut.

Anna 5 år sen

Efter en stressig höst önskar jag inget hellre än att få fira Jul med nära och kära i lugn och ro! Och att få tända ett ljuvligt doftljus från Voluspa med min all time favorite- Crisp Champagne! Kramar

Sandra 5 år sen

Just jag vill vinna för att jag är hemma mammaledig med mitt tredje barn och just nu inte har möjlighet att unna mig detta själv. Hade varit lyxigt med god doft här hemma…

Sandra 5 år sen

Vilken rolig tävling :) Jag har aldrig ägt ett voluspa ljus. Men en bekant har ett hemma och det är crisp champagne. Jag tycker att den luktar så gott

Emma H 5 år sen

….hela kom inte med. Har bara haft ett par dofter tidigare och då var Crisp Champange min favvo ☺️

Emma H 5 år sen

Åååå vill så gärna vinna dessa UNDERBARA ljus. För vem vill inte tända ett härligt doftande ljus, från Voluspa, slänga sig i soffan och mysa med nära och kära nu under ledigheten. Jag

Katarina 5 år sen

Jag har tänkt så länge att skaffa mig ett sådant ljus. Mandarin doften låter underbar! :-) Det skulle passa perfekt som en liten lyxig julklapp till mig!

Elin 5 år sen

Nu tänkte jag äntligen vara med och tävla!!

Mandarino Cannela vore ju perfekt till juldagen då min sambos familj kommer hem till oss för att fira jul. Då ska vi äta massa god mat, godis, umgås och öppna julklappar. Och så vore det inte fel med en så god doft som sprider sig i vårt hem :)

Tack för en massa inspo!

Marie 5 år sen

Jag älskar doftljus och bränner nästan varje dag.Skulle vara lyxigt att vinna dessa ljus!

åsa 5 år sen

jag tar dig på orden johanna; “är man inte med kan man aldrig vinna” :-).
och detta skulle vara en perfekt julklapp till mig själv.
hösten har varit oerhört hektisk för en ensam tvåbarnsmamma.
nu till jul ska jag äntligen vara lite ledig och lääängtar efter att få krypa upp i soffan, tända ett doftljus och läsa en bok.
min absoluta favorit är faktiskt “mandarino canela” från voluspa.
jag gillar annelie på instagram och har delat på facebook.
håller tummarna hårt för en vinst, det är jag faktiskt värd, och önskar dig och dina nära en underbar jul.
kram!

Ebba 5 år sen

Hej Johanna och tack för en bra blogg som ger mig så mycket inspiration! Vi har precis flyttat och hemmet är ett enda kaos av kartonger just nu men längtar så efter att få komma igång och inreda!! Älskar inredning och doftljus lika mycket som du så det skulle vara grymt att få dessa!
Kram och god jul!

Anna Pernryd 5 år sen

Jag älskar doftljus, har upptäckt att jag är beroende av dom då jag verkligen blir abstinent om jag inte tänder ett varje kväll, mitt sätt att slappna av efter en annars så hektisk vardag. Och vilken vinst inte bara ett utan 3 doftljus, kan ju inte blir mer lyx än så….
Jag följer redan Anneli på IG och har delat inlägget på FB.
God Jul
/Anna Pernryd

Svar på kommentaren:
Anna Pernryd 5 år sen

Glömde ju skriva att min absolut favvo doft nu i juletider är Mandarino Cannela
/Anna Pernryd

Elin 5 år sen

Jag tycker jag är värd en såhär fin julklapp då jag slitit som tusan mitt första år som mäklare! En liten morot att köra lika hårt nästa år.
Min favorit är Apricot & Aprilia:)
Julkramar!

Lotte 5 år sen

Min kommentar kom aldrig med igår….
Jag tycker crisp champagne lät lyxigt och spännande. Jag äger en del doftljus men bara från Ikea och Ullared. Jag skulle mer än gärna testa på ett dyrare ljus för att se/känna om de håller bättre och luktar godare. Om det är stor skillnad, isåfall är det ju värt att lägga en extra slant på ljusen :-) För det går åt en del här!! Jag skulle ställt ett i sovrummet, ett i köket och ett i tv-rummet för det är där vi tillbringar mest tid.
Jag följer Annelie och har delat på Facebook. Håller tummarna både på mig och bebisen nu❤️
Kram Lotte

Jessica Hellström 5 år sen

Snygga ljus som doftar gott
det är något för mitt fina slott
Apricot Aprilia doftar så underbart
hoppas kunna njuta av Voluspa snart!

Pia B 5 år sen

/crisp-champagne är min absoluta favorit ! Lyxig och ljuvlig doft! Hoppas på tur! God Jul !

Malin Friberg 5 år sen

Glömde ju skriva att Saijo Persimmon är min favorit doft :)

Malin Friberg 5 år sen

ÅÅÅÅÅH !! Fullkomligt älskar dom ljusen, luktar så gott alltså :D går ju mot jul så att vinna dessa skulle inte sitta helt fel Johanna

Christina 5 år sen

Så fina doftljus vore trevligt att vinna i juletid och mysa med min familj

Christina T 5 år sen

Jag vill vara med i utlottningen av dom fina värmeljusen skulle bli fint att prova i juletid med sina ungdomar

Lotta Stenberg 5 år sen

Hos mej är det bara barnen som klappar får,
Men jag skulle oxå vilja ha en till mej själv i år
Ljus med underbara dofter , favoriten “Crisp Champagne”, från Voluspa
skapar härligt lugn å ro, precis vad jag behöver och vill ha
Håller båda mina tummar att jag får dessa nu i Jul,
Av generösa “Tomte-Johanna”, åh vad det vore kul!

Elisabeth 5 år sen

De ser så lyxiga och fina ut! Och doftar himmelskt gör de säkert också. Skulle bli superglad om jag vann:) Kram

Emma 5 år sen

Hade inte varit helt fel att vinna dessa lyxiga och fina ljus nu när det är som mysigast i juletid! Min favorit är crisp champagne! Fantastisk bra och trevlig blogg, du är en inspiration! Kramar & God Jul, Emma

Louise 5 år sen

En härlig doft hör till vardagen för att lyxa till den lite och ännu bättre nu när det är så grått och tråkigt ute! Voluspa är ljus att älska!

Magnus 5 år sen

Hade varit en perfekt julklapp till mig o min dotter….

Pia 5 år sen

Vad Vore Jag I All Min Glans
Om Inte Johanna Fanns

God Jul &Gott Nytt År//Pia

Sarah 5 år sen

Lång arbetsdag. Körde mina isiga, vintriga och hala mil hem, genom mörk å kall skog. Ville bara hem till familjen, stugvärmen, en kopp te och tända mitt favorit doftljus,Goji & Tarocco. Men. Sambo å barn hade eldat eldat upp ljuset när jag var borta några dagar med jobbet. Glad igen när jag såg tävlingen, hoppet överger mig icke!

Ingela Olsson 5 år sen

Älskar dessa ljus, har fyra stycken och ett på väg från Inreda.com. Vill gärna vinna ett ljus och ge till min dotter i julklapp. Min favorit är Crisp Champagne

Ulrika 5 år sen

Brukar aldrig ha turen i tävlingar, så det kanske “ljusnar” nu… :)

Karina Nyberg 5 år sen

Hej! Har aldrig ägt ett så flott doftljus, så har ingen favvodoft… men snart kanske!! Hoppas! God Jul! Karina

Åse 5 år sen

Detta blir Min BÄSTA julklapp

Pia 5 år sen

Vinna eller försvinna, tävlingsmänniska som man är. Så självklart att kämpa för voluspa mandarin att vinna, för på julafton med denna doft få skryta! Sen härlig vila med nära o kära. Kram på er

Malin stjernberg 5 år sen

Sen jag fick min dotter för snart 4 år sedan har jag blivit extremt dålig på att unna mig saker själv. Får nästan ont i magen om jag köper en tröja eller ngt annat & doftljus är inte ens att tänka på! Och jag som adrig skulle bli sån :/ jag drömmer om dessa lyxiga ljus och brukar vara inne på Royal design och sniffa på de ;) och älskar crisp champagne!

Anci Lundström 5 år sen

Kanske min tur…
Efter att ha köpt Voluspa ljus till nära och kära i julklapp
kanske det kan bli min tur att få njuta av ett eget!
Tack för allt spännande du delar med dig till oss andra!
Ha en fin jul,hälsningar Anci

Helen Svensson 5 år sen

När man ljuset tänder , en doft gör själen glad
Och varför inte tända det inför ditt julebad
Att vinna ett av dessa ljus det skulle va så kul
Kanske att det skulle en paket få bli till jul

Susanne 5 år sen

Jag har aldrig ägt ett sådant lyxigt doftljus. Men alla pratar om dem. Alla dofter är välkomna i mitt hem.

stephanie 5 år sen

Det är bara så enkelt att jag är så stolt över min fina mamma som blev av med jobbet efter att ha jobbat där 22 år, hon satte sig och pluggade till undersköterska och samtidigt jobbade hon timme (nästan 30 h/vecka) på hemtjänsten för att få det att gå runt. Med 3 barn och hemmet att ta hand om, så lyckades hon med bravur. Hon är nu utbildad och hittat jobb, men vilken kämpe! Jag skulle så gärna vilja ge henne ett vackert ljus och Voluspa Crisp Champagne är min favorit!

Vibeke Törnkvist 5 år sen

Skulle vilja vinna ett ljus för att ge till mig själv. Vilken doft som helst.

anette knutsson 5 år sen

Min favorit är Crisp champagne och ingen skulle bli gladare än min dotter om hon skulle få ett så väldoftande ljus i sin julklapp

Cecilia 5 år sen

Skulle bli glad om jag vann ett av dom bästa doftljus som finns, dom brinner till sista droppen stearin och doftar magiskt. Skulle passa bra med Cannela Mandarino nu i juletider kram och tack för en mycket inspirerande blogg

Emelie Modig 5 år sen

Vi ska precis flytta in i vårt nybyggda hus och vad skulle inte passa bättre än massa nya doftljus överallt!

Pernilla 5 år sen

Åh, det hade varit den perfekta julklappen!!

Sara Ågren 5 år sen

Åh, jag hade blivit sååå glad om jag vann ett av ljusen!!
Jag älskar doftljus, och vanilj är det som jag använder mest här hemma, men skulle jag vunnit nu är jag glad för vilket som – förutom lavendel

Jessica 5 år sen

Det vore härligt att känna den lyxiga doften av Crisp Champagne i mitt hus!

Åsa Boström 5 år sen

Jag och mina döttrar har blivit med ny lgh och badkar.
Skulle vilja omge oss med dofter av CHAMPAGNE ROSE, SLENDER när vi nu ska ses över jul. Inreda följer jag på instagram och har handlat av henne i flera år på hennes hemsida.

Helene 5 år sen

Jag och min sambo har precis köpt ett hus som vi håller på att renovera och göra fint. Ett lyxigt doftljus skulle höja mysfaktorn i vårt badrum där vi ska vårt lilla hemma spa. Om turen skulle vara framme får du gärna välja ut ett åt oss:-) God-Jul och Kram från Helene

Lisette 5 år sen

Försöker få till en “spakänsla” i vårt badrum och vad skulle inte passa bättre än dessa härliga ljus!
Doften “Pink Citron” låter god!

Emelie Pettersson 5 år sen

Härlig ljus är vad det är, håller tummarna :) ska även dela på facebook (men får göra det efter jobbet ;) )
Jag är väldigt förtjus i apricot & aprilia. Dessa dofter skulle vara kul att testa på, håller tummarna.

Angela 5 år sen

Jul, jul strålande jul…dessa underbara ljus strålar lika bra och doftar lika underbart även om det inte är jul, har inte kunnat bestämma mig för någon favoritdoft men har just nu crisp champagne och apricot&aprilia hemma, så det vore ljuvligt att vinna detta paket och få möjlighet att prova på någon ny doft. God Jul till er alla.

Linda Hanoksson 5 år sen

Hoppas turen är på min sida denna gång, älskar dessa ljus & min favorit är Crisp Champagne. Tack för en bra blogg:) kram

´ 5 år sen

Skriv din kommentar här..

Annika 5 år sen

Bara älskar dessa underbart vackra o goda ljus :)Skulle bli såååå lycklig om jag fick dem i julklapp…:)

Nilla 5 år sen

Ett vouluspa Mandariono Cannela i mitt hjärta skulle lätta min smärta…
Inte så snyggt rimmat kanske men jag skulle dö av lycka om jag fick ett sånt fint paket till jul! // Kramar Nilla

Carola E 5 år sen

Det skulle vara ren o skär lyx att få vinna! En lyxigare julklapp till sig själv, får man leta efter. Hoppas nu på turen! God Jul på dig!

Lillemor 5 år sen

Jaa du. Ingen aning. Skulle aldrig ha råd att köpa ett men mandarino cannella låter väl nice ha ha ha
Så jag hoppas på en julklapp här då. Lyxigare julklapp får man ju leta efter. Hade gjort Mig väldigt glad

petra dahlin 5 år sen

Enda sonen flyttade hemifrån till studentlägenhet förra veckan. Tänk att få lyxa upp tomrummet med ett crisp champagneljus….

Caroline 5 år sen

Åh vilken lyx att få vinna doftljus från Voluspa det skulle förgylla varje dag!

Marie Valentin 5 år sen

Åh,dom doftar ju underbart, jag har ett crisp champagne sedan fick jag ett voluspa ljus av min dotter som luktar pepparkaka ljuvliga ljus så nu håller jag tummarna ha en underbar jul⭐️

AC 5 år sen

Fick Crisp Champagne av goda vänner när jag hade middag sist och är helt såld! Mycket mjuk och behaglig doft, lyxig. Är också nyfiken på Amber Lumiere, känns som den passar i vintermörkret. Har inga snyfthistorier att komma med direkt, väljer att försöka vända motgångar till nåt bra, det blir som man tänker! Och som du själv skrev är man inte med kan man inte vinna! :)

Marie Metz 5 år sen

En julig, ljuvlig doft från dessa ljus,
det önskar jag mig mest hem till mitt lilla hus

Elina 5 år sen

Åh detta skulle jag verkligen vilja vinna! Jag har nyss flyttat hemifrån och med dessa helt underbara doftljus skulle det kännas lite mer hemtrevligt! Har länge velat köpa ett då dom luktar sååå gott men finns inte pengar just nu… Min absoluta favorit är Apricot & Aprilia!:-)
Kramar från Elina 20 år

Svar på kommentaren:
Elina 5 år sen

Glömde skriva att jag tyvärr inte har Facebook.. Hoppas hoppas det finns en liten chans att vinna ändå!
Kram Elina

Catharina 5 år sen

Åhh jag älskar Voluspa, speciellt Crisp Champagne = lyx!

Helen 5 år sen

Åh vad jag skulle vilja vinna detta. Har aldrig ägt något doftljus, ekonomin tillåter inte det. Hoppas hoppas :)

Kram och en God jul till dig

Maria nilsen 5 år sen

De är så vackra och luktar så gott, ren lyx att ha de i sin ägo, jag tycker om crisp champagne för att namnet är så vackert. Skulle bli mycket glad om jag vann!!

Anneli 5 år sen

Jag har slutade röka för två år sen och istället för att lukta äcklig ciggrök kan jag njuta av ett doftljus ;)

Helen Tracey 5 år sen

Är väldigt nyfiken på dessa ljus, älskar doftljus men är tyvärr för snål mot mig själv och lägger pengarna på barnen istället, så som många andra föräldrar gör under ett par år :-)

Lotta 5 år sen

Jag har hört så mycket om dessa ljus, inte minst genom din blogg :-)
Skulle vara så kul att få chansen att pröva hemma.

Önskar dig en riktigt God Jul!

Camilla Dahlin 5 år sen

Åh dessa doftljus är underbara:) snygga, lyxiga och lagom doft. Älskar dem! Favoriten är Eden and pear.

Nettan 5 år sen

Tänk om jag någon gång kunde vinna….har för två månader sedan blivit lämnad av mitt livs kärlek då han dumpade mig efter 14 år som sambos. Lämnar vårt hem och hus den 1 januari för att flytta in i en lägenhet och skulle verkligen behöva lite väldoft och lyx för att pigga upp mig lite…….

Therese 5 år sen

“Crips Champagne” skulle jag gärna önska mig och hoppas nu på vinst, som många andra har jag inte råd att köpa detta själv.
Men de ger en känsla av vardagslyx som är så viktigt, livet består ju mest av vardagar och allt som hör där till – God Jul på dig Johanna!

Emma 5 år sen

Crisp Champagne är min favorit…
Vore underbart vinna en julklapp till mig själv, alla andra klappar är till mina och sambons barn. Vi firar ettårig förlovningsdag på julafton och vore underbart sitta i mysigt ljussken med nya ljus och smida bröllopsplaner…. ❤️

Annette 5 år sen

Älskar ljus och skulle gärna vilja vinna ett av dessa fina ljus och ha det lite lyxigt.
Har tyvärr ingen FB men hoppas man kan vinna ändå.
God Jul☆

Anna-Karin 5 år sen

Å jag som de flesta älskar crisp champange men jag tycker även att french cade lavender och mandarino canella luktar jättegott! Tyvärr är de jättedyra men de är helt underbara och varar länge så jag hade väldigt gärna vunnit ett som hade kunna brinna nu under den mörka och kalla vintern när man kommer hem från jobb och kalla hundpromenader :) önskar dig en god jul och håller en tumme eller två för mig själv att jag ska vinna ett ljus!

Ewa Abrahamsson 5 år sen

Det vore helt fantastiskt att vinna dessa ljus då vi ska ha knytkalas på julafton.
Tänk att få tända dessa underbare ljus på vårat julbord,då dom brinner så länge
så skulle vi kunna ha dom även på NyÅr, det skulle lysa upp våran jul&NyÅr.

Sussie 5 år sen

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna, det är mörk nu, men det blir ljusare igen.
Tänd ett ljus för allt du tror på, för den här planeten vi bor på.
Tänd ett ljus för jordens barn.

Tänder gärna ett, två eller tre ljus för att sprida värme, kärlek och hopp till mig och alla andra.
Hoppas på turen. KRAM!!!

Svar på kommentaren:
Sussie 5 år sen

Om man fick önska sort, Shake lemon flower låter spännande =)

Maud Karlsson 5 år sen

oj vilken chans att få prova dessa som du skrivit så mycket om, alla dofter verkar bra. Och vi behöver mycket ljus nu dom sista mörkaste dagarna.
maud

Eva 5 år sen

Jag har faktiskt inte fått möjligheten att prova dessa ljus. Har läst om dem och att de ska både dofta gott samt brinna bra. Hoppas på att få testa nu. Har dock ingen FB och kan därför inte dela. God jul!!!

Zara 5 år sen

mandarino cannela är en doft som skulle passa på mitt landställe med mig till jul :)

Ruth Axelsson 5 år sen

Att få tända ett lyxigt doftljus skulle höja mysfaktorn till tusen här i decembermörkret! <3
Är så förtjust i Ambre Lumiere!

Följer Anneli_inredacom på Instagram och har delat på facebook här:
https://www.facebook.com/ruth.axelsson.1/posts/501596473314106

Gunilla Sundlöf 5 år sen

Mandarino Cannela skulle kanske få mig att le igen!

lotta 5 år sen

crips champagne skulle jag gärna önska mig å hoppas på vinst ,som många har jag ej råd med detta själv å kopa å fyller år nu borjan av januari
kan tyvärr ej gå in på facebook någon kaat mitt namn lösenrd mm . god jul johanna

Elsie Strömmer 5 år sen

Hej! Här uppe i Norrland behövs ljus ! Mörkt hela tiden!

Malin 5 år sen

Brukar aldrig medverka i sånt här för jag har sån otur o vinner aldrig:)
Känner idag att det är min tur o jag håller båda mina tummar för vinst, skulle vara så roligt att vinna för sånt här ljus har jag inte råd att köpa själv:-((
Skulle vilja prova crisp champagne!!
Ha en härlig jul Johanna!!!!

Sandra 5 år sen

Åh va roligt med doftljus:-) vore underbArt om vinna nu innan jul! Har inte testat någon av dessa så blir glad för vilken som

Linda Svensson 5 år sen

Min favorit är crisp champagne, doftar ljuvligt!
En passande present till min 40 årsdag den 21;e

sanna 5 år sen

Galen i doftljus, men denna serie har jag ej provat å skulle vara jätte kul art göra det. Kan ju bli en ny favorit! Så vilken doft vet jag inte, blir lika glad för vilken om man vinner. Skulle vara kul med en egen julklapp alla andra är till barnet å systerbarnen. God Jul!

Ulrika 5 år sen

Underbara ljus, en av mina favoriter är Saijo persimon. Fast i juletider säger jag ändå mandarins cannela. Följer på instagram men kan tyvärr inte dela på Facebook då jag ingen har. Hoppas det går bra ändå.
Ullis

Malin 5 år sen

Skulle vilja testa “Crisp champagne”; because I’m worth it! En julklapp till mig själv som kommit igång med löpning (läs; lufsning) efter att ha varit oerhört kritisk till just den träningsformen. Skam den som ger sig! God jul Johanna!

Pernilla Johansson 5 år sen

Crisp Champagne är en underbar doft som jag kikat på flera gånger på inreda.com men inte slagit till att köpa.Den skulle bli en perfekt julklapp till mig och min familj så vi kan dofta och njuta under lite lediga dagar i jul./Pernilla

Lotta Svensson 5 år sen

Varför jag vill vinna..jo så här är det. Jag har följt din blogg sedan ensam mamma och så länge jag kan minnas har du skrivit om dessa ljus med champagne doft och därför väldigt nyfiken på hur dom doftar. Ha en riktig god jul. Kram

helena 5 år sen

Doftar underbart och är så vackra, vann jag skulle jag vilja Crisp Chamange

Anna 5 år sen

Ja men nu är det ju till att hålla tummarna extra hårt för att kunna ge min mamma en extra fin julklapp som verkligen inte haft turen på sin sida helgen som varit med ett brutet lårben som uppdagade även ett blåsljus på hjärtat. Morfin som resulterade i att magen sa ifrån så kastade upp blod, Gastroskopi utan resultat. Nyopererad igår kväll och med ett ett glatt humör ringer för att lugna mina nerver. ” Ja men jag har ju ändå klarat mig bra i 60år eller hur?” Till historien hör att mamma är född med en Cp-skada från midjan och neråt. Så ja, visst har hon klarat det bra men på slutet har det varit mycket motgångar och mycket oro, detta är bara en bråkdel. Jag har ALDRIG mött en människa med en som kämparglädje som henne så jag håller verkligen tummarna =) VI vill absolut inte vinna på något medlidande utan på den otroliga kämarandan om vi har turen att vinna eller om jag har turen att få vinna till MIN fantastiska mamma! Jag kan inte välja någon av dessa ljus som en favoritdoft till henne men skulle tro att Crade Flower skulle kunna vara något i hennes smak.
Vinner jag inte så hoppas jag ändå att jag kunna förmedla lite kämpar & livsglädje! <3 Kram på alla er där ute i mörkret. Snart blir det ljusare igen ;)

Mia Adolfsson 5 år sen

Jag är själv på Jul sover bort hela då jag jobbar natt!
Mina tre döttrar kommer 26:e då har Vi lilla julafton!
Då skulle det va mysigt att släppa in dem i ett väldoftande hem!
// Mia

P 5 år sen

Men hallå, nu är det verkligen dags att vinna något!
Just nu faktiskt, för Voluspaljus är jag galet nyfiken på.
Mandarino Cannela vore fantastiskt att få tända när familjen kommer och vi firar jul tillsammans.
Dessutom, att få ha doften i mitt hem när jag sitter och myser alldeles själv, med en ny julbok, förhoppningsvis…: )
Hoppas hoppas

Sarah 5 år sen

Ett ljus jag länge velat testa!! Ser otroligt vackra ut. Tack för en rolig o pigg blogg

Katarina Johnson 5 år sen

Crisp champagne doftar gott tycker jag.
Snart är det jul,
Vore extra kul,
Med sköna, nya dofter från ljus.
Som sprids i mitt hus!
Förhöjer julstämningen,
Ökar spänningen.
Vem ska priset vinna?
Blir det denna kvinna….; )
God Jul från Kattis Johnson

Helene 5 år sen

Tre underbara ljus som jag skulle vilja ge mina tre underbara döttrar i julklapp. De skulle symbolisera att de var och en alltid är ljusen i mitt liv.

Elina 5 år sen

Vill vinna ett sådant ljus som present till mig själv, (hehe) då min mammapenning inte riiiktigt räcker till för sånna här lyxigheter i vardagen. Då kan jag tända, dofta och njuta kungligt mellan blöjbyten, mat och nattningar :)

Madelene S 5 år sen

Dessa ljus har förföljt mig länge nu, jag har kikat på dessa i olika webshop jag har tagit och sniffat på dom i butik, men aldrig har ngt ljus fått sprida sin härliga doft i mitt hus….Varför kan man fråga sig? tror jag varje gång får beslutsångest men nu är det dags och jag hoppas dessa godingar kan få flytta hem till mig!!!
Har inte känt denna doft men apricot, aprilia har jag vart väldigt nyfiken på ett tag nu.

Följer gör jag redan på instagram:) men dela ska jag göra på Facebook …

Jessica Gustavsson 5 år sen

Tänd ett ljus o låt det brinna låt aldrig doften försvinna, det är mörkt nu men det blir ljusare igen

Svar på kommentaren:
Jessica Gustavsson 5 år sen

Hela min text kom visst inte med… Motivation enkel: Superfina, luktar gott o är lyxiga

Anette G 5 år sen

Crisp Champagne är favoriten men flertalet av dem doftar ljuvligt. Jag vill vinna dem för att tända ljus är mitt sätt att “krama om mig själv” efter ett extremt jobbigt 2014.

Stina 5 år sen

I skrivande stund ligger jag nerbäddad i sängen med tjocktröja, mjukisbyxor, duntofflor, två täcken och två fleecefiltar (börjar bli lite smått kallt när det nalkas vinter tycker jag). Trots att jag är väldigt frusen av mig fullkomligt älskar jag vintern!
Jag älskar att man få är möjligheten att tända massa ljus varje kväll. För mig är det riktig vardagslyx som jag verkligen njuter av!
Har aldrig unnat mig själv någon av dessa ljus men skulle fullkomligt hoppa ur sängen av lycka om jag fick en överraskning med olika dofter!!!
Då ska jag lyxa med ett till mig själv, ett till min fina fina pappa och ett till min underbara lärare!
Vi alla förtjänar en gnista i mörkret tycker jag!
Kram till er som sprider glädje med en sån här tävling! :)

Moa 5 år sen

Hej! Är jättegärna med och tävlar :-) Ifall jag skulle bli den lyckliga vinnaren skulle jag ge bort ljusen till min fina syster i julklapp! Hon älskar verkligen Voluspa ljusen (tror hon beställde två fast i burk när du hade rabatt erbjudande här på bloggen en gång:-) så det skulle vara en perfekt julklapp. Jag önskar att jag hade råd att köpa allt hon någonsin önskade sig för det är hon verkligen värd, hon är en fantastisk fyrabarns mor och en underbar syster – hon har alltid ställt upp för mig och jag är så tacksam för det!

Blev så glad när jag såg den här tävlingen! Om jag vann skulle det vara en ära ifall du plockade ut dofterna, dem som jag har luktat på har doftat fantastisk så är övertygad om att alla gör det! Dessutom är det kul även för mig om det är en liten surprise :-)

Tack för en grym blogg och God Jul!

Lilly 5 år sen

Doftljus i lyx förpackning! Min favvo doft är Crisp champagne

Pernilla 5 år sen

Tänk när julstöket är över – att få stressa ner och känna doften från ett volue spa sprida sig över alltihop. Underbart lyxigt! Hoppas det blir jag som får uppleva detta :)

Hanna 5 år sen

Chrisp champagne är min favorit tror jag. Är iaf den jag fastnat för allra mest när jag luktar på dem i affärerna.. Jag hade velat vinna för att det just är så, att jag bara har luktat på dem i affär. Har aldrig ägt ett sjööv, just pga priset. Men vill så gärna ha en/flera när vi ska flytta till hus till våren. Hade varit så tacksam för vinst!! Kram.

Anna-Karin Berger 5 år sen

Har en stor önskan att vinna ljusen. För att jag vill dela med mig till en kompis som är guld värd. Och till min syster som är relativt nyopererad.
Har ingen erfarenhet av dofterna, luktar säkert underbart.

Tanja Åström 5 år sen

Jag har många gånger stått och sniffat på Crisp champagne i en butik här i byn. Jätteläcker förpackning och underbar doft. Blir dock aldrig så att jag kan unna mig lyxen att köpa ljus själv, då man lägger krutet på barnen som mest och sätter deras behov först. Jag skulle bli så vansinnigt (över)lycklig om jag vann lite flärd till hemmet och mig själv. ;)

Louise Pettersson 5 år sen

Hej

Jag har dessvärre ingen FB längre men kanske kan vara med att tävla ändå, förhoppningsvis?
Jag har aldrig ägt ett Voluspa ljus men när jag kollade på inreda.com så fastnade jag för utseende och namnet
Crisp Champagne.

Skulle kännas exklusivt att ha hemma i vardagsrummet :)

Tack för en bra blogg och en rolig tävling.
Jag kommenterar sällan, är ganska dålig på de på de flesta bloggar. Jag tycker mest om att läsa, inspireras och gillar inte alla ”påhopp” allas åsikter om bloggarens sätt att vara, leva, se ut etc. Det blir inte roligt att kommentera då. Många drar ned stämningen i kommentarsfältet så jag slutade för ganska längesedan att titta på kommentarerna på de bloggar jag följer (vilket är en del). Man blir så ledsen och ännu mer ledsen att de är vi kvinnor som är så ofantligt elaka mot varandra. Vi som skulle peppa och ge varandra styrka och komplimanger istället?

Tack iallafall åter igen….

Anna-Karin Ericsson 5 år sen

Underbara dofter! Det här kan man inte missa chansen till att vinna. Mina favoriter är: Saijo Persimmon och Pink Citron. Hoppas av hela mitt hjärta att jag vinner denna tävling och får njuta av dessa dofter!
Passar på att önska om en God Jul

Annika 5 år sen

För att jag helt enkelt är värd det……

Mimmi Pettersson 5 år sen

Crisp champagne är min absoluta favorit tror jag, såå svårt att bestämma sej för en favorit när de finns så må ga underbara dofter <3
Jag vill vinna för att jag tycker jag är värd det, är jag gravid och haft massvis med förvärkar så är nu säng liggandes till bebisen kommer å har en månad kvar av graviditeten å har redan varit säng liggandes i en månad. Jag skulle behöva lite tröst paket å vardags lyx nu när allt känns väldigt tufft. Sen är detta bland världens ljuvligaste ljus å att dom är så allergi vänliga är verkligen toppen då jag ät väldigt känslig i vanliga fall. Följer å har delat å hoppas på vinst. God jul <3

Malin 5 år sen

Apricot Aprillia
I väntan på vår nya lilla människa skulle det vara underbart att med hjälp av doft och ljus kunna varva ner och känna inåt och vara i nuet istället för att stressa bort julledigheten.

Anneli Forss 5 år sen

Har aldrig unnat mig lyxen att köpa ett Voluspaljus så därför har jag ingen favoritdoft. Nu håller jag tummarna och hoppas på vinst, så jag kan få många timmars lyx i mitt hem och förhoppningsvis en favvodoft :)

Veronica 5 år sen

Då 2 nu blivit 1 är det dubbelt mindre pengar i mitt hem. Dessa skulle förgylla min början på både ett nytt år och nytt liv.

Svar på kommentaren:
Veronica 5 år sen

Crisp champagne är min absoluta favorit

Monika 5 år sen

Lyx i doft och utseende! Ljuvliga! Saijo Persimonn och Suede Blanc är favoriter. Delat FB och Annelie har nu en ny följare

Monika 5 år sen

Lyx i doft och utseende! Ljuvliga! Saijo Persimonn

Ann-Sofie petersson 5 år sen

Amber Lumiere är en av mina bästa dofter blir alldeles lugn av att känna denna doft i mitt hem hoppas att den får finnas i mitt hem till jul

Maria Börjesson 5 år sen

Så fin vinst det är klart jag vill vara med i tävlingen. Min favoritdoft är Crisp Champange.

Pia 5 år sen

Tänk att få chans att ge bort dessa till mina underbart kära vänner( kanske ett till mig själv). Efter lång sjukskrivning så behövs lite som gör så mycket!! Att ge lite flärd till några som hjälpt mig!! Jag gillar säkert alla dofter men Apricot känns som min favorit! God Jul till alla!! O trevlig tur till Köpenhamn Johanna! Kram Pia

Angelica 5 år sen

Skulle vilja att min mamma vann detta i all julstress.
Slappna av, blunda och dröm Dig bort nån minut,
känn värmen, det är lugnt och skönt, bara njut.

Anna-Karin Ericsson 5 år sen

Underbara dofter! Det här kan man inte missa chansen till att vinna. Mina favoriter är: Saijo Persimmon och Pink Citron. H

hanna 5 år sen

Min favorit är ambre lumiere, ljus som både är vackra, lyxiga och doftar underbart kan ju inte göra mej annat än glad, med en bra bok, tända ljus och mys filten på är jag nöjd!

Viktoria 5 år sen

Jag skulle bli så glad om jag vann . Chrisp Champagne är min favorit .

Gabbi 5 år sen

åh!! Vilka fina! Har tyvärr aldrig unnat mig dessa fina ljus, skulle bli en fin julklapp till mig själv eftersom jag inga får;) vi är så tråkiga så vi bara ger barnen… Och efter att skadat mig i halkan är jag värd lite “tröst” kram och så bra blogg!!

Madde 5 år sen

Ljusen luktar fantastiskt och min favorit som många andra har här är crisp champagne.
Mvh Madde

Maria 5 år sen

Vilken härlig tävling. Jag älskar dessa ljus och varför lust jag vill vinna dessa underbara ljus är just för att jag älskar dom och vad vore inte härligare än att i dessa juletider få tända dessa vackra ljus och bara njuta av den härliga doften dom ger.
Den doft jag gillar allra mest är crisp champagne.
Jag följer fina Annelie sen tidigare.
Jag har självklart delat detta på Facebook.
Kram
Maria

Rosita 5 år sen

Mandarino canello är min favorit:) skulle jag vinna skulle jag ge ett varsitt ljus till min sons dagisfröknar och behålla favoriten själv till jul:) god jul på dej

Emelie 5 år sen

Lyx för mig är att komma hem efter en lång arbetsdag och hoppa ner i ett varmt bad, lyssna på rogivande musik och tända ett ljus från Voluspa. Favoriten är Mokara – som doftar blommor, bland annat orkidé och lilja. När ljuset är slut brukar jag använda de vackra burkarna till förvaring. Jag älskar att ljusen från Voluspa är ekologiska, giftfria och att de är gjorda av kokosvax. Jag vill kunna unna mig lyx med gott samvete! Hoppas på tur och att det blir hos mig som Voluspas härliga ljus sprider värme och väldoft.

Angela jonsson 5 år sen

Hej Johanna!
Skulle bli världens lyckligaste tjej om jag vann dessa ljus och jag skulle ta chansen att ge åtminstone ett ljus till min underbara mamma.

Måste också berätta vilken härlig tjej du verkar vara. Din livsglädje smittar verkligen av sig

Crisp Champagne är min favorit.
Stor kram

Sara 5 år sen

Hej! Vilken underbar tävling :) den här vill jag gärna vinna!! Jag älskar både hur Voluspa doftar och är utformade. Så fina! Har dock bara unnat mig ett än så länge, Crisp Champaigne, men skulle vilja några fler att njuta av

Malin Molander 5 år sen

Åhh vilken härlig tävling! Perfekt till jul och allt. Jag vill självklart vinna dessa 3 godingar. Har precis vunnit en budgivning efter att ha sökt en bostadsrätt i centrala Göteborg i över 1 år. Tjohooooo!!! Så himla glad. Ljusen skulle självklart få en central roll i den nya lägenheten för att kunna sprida doft och harmoni i alla rummen. Älskar Voluspas doftljus. Har dock ingen favorit för jag har inte kunnat välja. Har hittills inte köpt nån som inte har fallit mej i smaken. Så det är ju ett gott betyg och kanonbra! Ha nu en underbar jul Johanna och njut av lite ledighet ihop med dina nära och kära. Mvh Malin Molander

Emelie 5 år sen

Lyx för mig är att komma hem efter en lång arbetsdag och hoppa ner i ett varmt bad, lyssna på rogivande musik och tända ett ljus från Voluspa. Favoriten är Mokara – som doftar blommor, bland annat orkidé och lilja.

Svar på kommentaren:
Emelie 5 år sen

Lyx för mig är att komma hem efter en lång arbetsdag och hoppa ner i ett varmt bad, lyssna på rogivande musik och tända ett ljus från Voluspa. Favoriten är Mokara – som doftar blommor, bland annat orkidé och lilja. När ljuset är slut brukar jag använda de vackra burkarna till förvaring. Jag älskar att ljusen från Voluspa är ekologiska, giftfria och att de är gjorda av kokosvax. Jag vill kunna unna mig lyx med gott samvete! Hoppas på tur och att det blir hos mig som Voluspas härliga ljus sprider värme och väldoft.

Gunilla 5 år sen

Hej!Jag arbetar med yngre dementa (under 65år) Jag jobbar både jul och nyår och känner att det vore härligt att ta med ett doftljus till mina boende för det är så viktigt med dofter i mitt arbete! God Jul!

[email protected] 5 år sen

Tänd ett ljus och låt mig vinna.crisp champagne vill jag ha:) kram

Anna 5 år sen

Mandarino Cannella är min favorit till jul. Har iofs svårt att säga att något ljus från Voluspa inte luktar gott

Daniel Petrini 5 år sen

Doftljus är lyx i vardag som fest, det känns fräscht, mysigt och sexigt på samma gång! Unna dig detta varje dag för det är du värd!
Med rätt doft känns ditt hem som en lyxig hotell lobby och den känslan vill KU alla ha! Eller hur?

Linda Norrman 5 år sen

Härlig tävling Johanna !
Har äntligen fått chansen att inreda ett hus , då mannen köpt oss ett med inflyttningsdatum 9 januari ! !

Svar på kommentaren:
Linda Norrman 5 år sen

Unna mig lyx som på SPA…
Det blir lätt med Voluspa…

Marie S 5 år sen

Hej!

Åh vilken härlig tävling! Älskar dessa ljusen och det är faktiskt du Johanna som fått mig att börja köpa dom. :) Doftar underbart och brinner länge. Min favorit är Crisp Champagne.
Håller tummar och tår. :)
Mvh Marie

Pontus 5 år sen

CRISP CHAMPAGNE tror jag att jag skulle gilla! Jag älskar doftljus och det gör att ett rum känns bättre att komma in i änn ett utan doftljus. :)

Anna lindberg 5 år sen

Jag önskar mej lite lyx i vardagen. Skulle vara mysigt om

Sofie 5 år sen

Mandarino canella skulle verkligen förgylla mitt nya hem, då vi håller på att flytta mitt i julen. Så jag hoppas kunna sätta mig i mitt nya hem efter nyår och tända ett doftande ljus och bara njuta. God jul och gott nytt år

Anna Olofsson 5 år sen

Hej hopp!
Vore fantastiskt att få prova dessa ljus som lovordas:)
Å de 3 som syns på bilden på bloggen verkar vara 3 spännande dofter så här nu på mörka vintern här i Lappstockholm.

Birgitta 5 år sen

Hej! Min favorit är Bella sucre, har den överallt……Skulle dock vara mysigt med en juldoft, är lite ynklig efter operation i november och behöver lite stämning då jag inte orkat “fixa” jul. Kram!

Danijela 5 år sen

Hej!
Ny inflyttad med sambon och saknar det där lilla extra mysiga i vårt hem. Lite nya, varma och välkomnade dofter hade suttit fint i vår kalla tavel lösa hem haha. Har aldrig köpt mig dessa ljus och men har sett på olika bloggar att de rekommenderar champagne doften.

Sabine 5 år sen

Mandarino Cannela, hoppas jag vinner, skulle vara en underbar julklapp till mig själv!

sanna 5 år sen

Jag skulle mer än gärna vilja vinna dessa då vi precis flyttat in i ny lägenhet som jag gärna Skulle vilja fylla upp med väldoftande ljus, dessutom har jag precis fått en son efter 48 timmars kämpande så det hade varit en liten extra julklapp till mig :) jag tycker att mandarino doftar underbart!

Frida pihl 5 år sen

Jag vet faktiskt inte vilken favoritdoft som passar mig för jag har aldrig testat dessa ljus, vågar inte skapa mig en dyr ovana :) men det finns ju hur många som helst som kan falla mig i smaken minst sagt! Hoppas turen är på min sida:)

tiina schultzberg 5 år sen

Saijo persimon och crisp champagne älskar ljus från voluspa för de är både vackra o se på o doftar så gott. Fullkomligt älskar allt som doftar gott de är ett undebart sinne doftsinnet. Kan göra en lycksalig :)

Anna Johansson 5 år sen

Älskar dessa ljus, men de är Lyxljus, det hade varit extra lyxigt att vinna dessa till Jul! Mitt favorit ljus är Crips Champange! God Jul på dig, och jag passar på att tacka för en inspirerade blogg och du som person!

sanna 5 år sen

Jag skulle mer än gärna vilja vinna dessa då vi precis flyttat in i ny lägenhet som jag gärna Skulle vilja fylla upp med väldoftande ljus, dessutom har jag precis fått en son efter 48 timmars kämpande så det hade varit en liten extra julklapp till mig :)

Sara 5 år sen

Under hösten har vi renoverat vårt vardagsrum. Det har luktat slipdamm, spackel, målarfärg och tapetlim i flera månader. Igår gjorde vi det sista och kunde äntligen städa ur rummet och få möblerna på plats igen! Nu fattas bara några riktigt väldoftande ljus och vi kan njuta för fullt!

Ann-Sofie 5 år sen

Har ej haft möjlighet att lukta på dessa och därför hoppas jag på vinst för att göra den här julen (första lediga på flera år) ännu lite mer speciell <3

Desiree 5 år sen

Midnatt råder tyst det är i huset
jag sluter ögonen och doftar Voluspa ljusen.
Denna månad är favvon Mandarino Cannela
som med sin juliga doft i hemmet dela.
Året runt är Crisp Champagne favoriten
den får mig att tänka på vistelse i lyxsviten.
En julklapp för egentid till mig
hade ju varit fint av dig

Camilla 5 år sen

Älskar Mandarin Cannella nu till jul.. Men min absoluta favorit är French Bourbon Vanille. Köpte på mig i USA, men i dessa mörks tider tänder jag ljus flitigt, så hade gärna viljat vinna ett nytt Mandarin Canella då det snart är jul och mitt kommer ta slut innan :)

Gunilla Johansson 5 år sen

Har alltid önskat mig ett voluspaljus men har aldrig haft något. Så nu tar jag chansen att vinna ett av de fantastiska ljusen!!! Håller tummarna att ett av dem hamnar hemma hos mig lagom till jul. Skulle jag vinna får du Johanna välja vilken doft det blir…

Maud 5 år sen

Har hört att dessa ljus ska dofta magiskt, nu när julen står för dörren vill jag gärna även förgylla någon av mina underbara barn med ett paket ❤️
Hoppas på turen och önskar er alla en underbar tid framöver

Svar på kommentaren:
Maud 5 år sen

Har ingen aning om dofterna, men eftersom jag ÄLSKAR rosa, kör jag på “CHAMPAGNE ROSE”

gabriella normark 5 år sen

Får nog inga paket i år…barnen växer upp..ingen familj och skild:) är glad om jag kan få vinna nåt iaf:)) tack för underbar blogg
Mvh bella

Denice Eriksson 5 år sen

Jag gillar mandarino canella och jag vill vinna för att jag har velat ha ljus från voluspa jätte länge men plånboken räcker inte till, jag följer henne på insta :)

Mia 5 år sen

Älskar oxå doftljus… Har endast testat ett av Volupsas fina lyxiga ljus… Hade varit underbart o få vinna denna fina tävling

Susanne 5 år sen

Oj vilka spännande dofter, dessa märken har jag aldrig köpt. Vill gärna att detta lyser upp och doftar hos mig.
Ha en mysig Jul!

Jens Davidsson 5 år sen

Detta skulle vara en helt fantastisk julklapp till min underbara fru!! Speciellt när ljusen är från dig då hon är en stor följare av dig och din blogg.
Tack på förhand!! :)

Linda 5 år sen

Ljus har fått en större betydelse för mig . Då jag förra sommaren förlorade min lilla pojke efter tre års sjukdom , leukemi. Har ett kort på en central plats i vårt hem där jag alltid tänder ett ljus. Det blir nu andra julen för vår familj utan vår lilla kämpe . Skulle bli glad om jag blev vald dom vinnare , gillar fina ljus och det som heter champagne chrisp tror jag skulle bli bra.
Till en änglamamma från en annan änglamamma

Ann-Mari Winzerling 5 år sen

Vore ju härligt att vinna dessa ljuvliga ljus å sprida glädje för både öga&snäsa under julhelgen!
Min absoluta favorit är champagne rose

Johanna 5 år sen

Hej! Om jag vinner så skulle jag ge dem till min syster som genomgår en mycket tuff tid i sitt liv just nu! Hon kommer hem till oss i norr och firar jul för första gången på 8 år så det hade passat perfekt

Elin 5 år sen

ända sedan min mamma (och jag) började följa din blogg så har hon pratat om dessa Voluspa-ljus & att hon skulle vilja prova dem, dock har de ännu inte blivit av så därför skulle de va väldigt kul att vinna dessa & ge henne i julklapp!!

Eftersom varken jag eller mamma haft något voluspa så vet ja inte vilken som doftar bäst, dock skulle ja gissa att crisp champagne är väldigt härlig!

BeatriceS 5 år sen

Ingen aning om vilken doft jag bäst tycker om, som föräldraledig pengarna sinar lyxiga ljus snälla till mig kom. En liten julklapp till lilla jag, så jag kan Varva ner och njuta av underbar doft var dag.

Weronica Wennroth 5 år sen

Crisp Champange står på köksön så Grant …..

Carola Holmgren 5 år sen

Mitt hem skulle få en underbar doft av dessa ljus från Voluspa om jag har turen att vinna!

Anneli Jorderud 5 år sen

Åh dom verkar underbara, jag älskar doftljus och har alltid varit nyfiken på Voluspa, att få ett som doftar jul vore ju fantastiskt <3

Rebecca 5 år sen

Åh min absoluta favorit är crisp champagne och sen kommer apricot&aprilia :) älskar inreda.com där jag tidigare köpt ljus från voluspa. Min mamma önskar sig voluspa i julklapp så det hade varit perfekt för mig att vinna! Håller tummarna :)

Veronica Marie 5 år sen

Jag har ju inte haft turen att få dofta på dessa ljus tidigare så det var så svårt att välja bland alla de till synes otroligt härliga dofterna, men Champagne Rose lät ju som en riktig dröm. ^^,

Jag kan inte beskriva med ord hur otroligt glad jag skulle bli ifall jag vann. Jag älskar doftljus av alla dess slag så jag kan inte förstå att jag kunnat missat dessa.. Men nu hoppas jag att jag får turen att testa inte bara en utan tre härliga dofter, tänk så ljuvligt det skulle dofta här hemma!!

Jag har självklart börjar följa Anneli på Instagram (veroniicamarie heter jag där) och tipsat om tävlingen på min Facebook (Veronica Marie).

Nu håller jag mina tummar hårt och hoppas på massor med tur!! <3 Skulld bli så himla glad!

Tilda 5 år sen

Åh detta skulle passa perfekt! Jag har inte köpt någon julklapp till min mamma ännu, hon önskar sig doftljus men alla är så himla dyra. Detta skulle betyda guld för mig. Hon skulle bli jätteglad om hon fick detta av mig!! :)

Lena karlsson 5 år sen

Hej Svejs. Oh vad kul de skulle att få vinna i din tävling. Jag har lukta o lukta på dessa ljus i affären,tycker mest om champagne chrisp . Dessa ljus e så fina o ha framme året runt. Kram på dig johanna från raggarbruden lena i Strömstad

Veronica 5 år sen

Det skulle vara min julklapp till mig själv som en belöning för att jag klarat första halvåret på högskolan, som varit en bergochdalbana. Jag är stolt över mig själv en känsla jag tidigare inte känt. Hoppas och ber :) Min favorit doft är Crisp champagne, har dock endast doftat på några få.

Åsa 5 år sen

Crisp champagne är min favorit tror jag. Dem flesta av dem luktar ljuvligt så denna tävling vill jag delta i!
Ett var till mig och mina två systrar som båda precis köpt och flyttat in i sina drömhus (jag själv bor kvar i min hyresrätt men är inte ett dugg bitter ;-))
Följer och gillar.

Ha en mysig jul!

Camilla fritz 5 år sen

Jag skulle sååå gärna vilja få turen å vinna :) ! Dessa doftljus är riktigt lyxiga, skulle passa riktigt bra i mitt hem. Här kommer ett roligt rim om ljus som får en på gott skratt ;)

Det är oftast leken
som får fart på veken
därför ska du få
något vi vet du tänder på

Kramis

Therese 5 år sen

Åh vilken fin julklapp dessa skulle bli till mig och mina flickor. En till oss var! Blir en underbar doft i hela vårt hem ☺️❤️ Champange crisp är favorit

angelica 5 år sen

Att öppna dörren hem till någon som har dessa ljus doftar ljuvligt tänk om jag skulle vinna dessa fantastiska och min vänner få känna denna fantastiska doft på riktgt…..God jul

Anna Fransson 5 år sen

Åh hoppas jag vinner dessa fantastiska doftljus! Pink Lemon eller Crisp Champagne är två favoriter:) !!!

lotta 5 år sen

Vill sprida värme och kärlek i mitt hem.

Camilla 5 år sen

Skulle gärna vilja vinna dessa underbara ljusen❤️ De enda ljusen jag med min allergi faktiskt kan använda. Älskar Mandarino Cannela som är min absoluta favorit

Emma 5 år sen

Min favorit är crisp champagne. Har aldrig ägt något ljus då min ekonomi inte riktigt tillåtit ett köp. Men luktade på detta underbara ljus hos en kompis och det var alldeles ljuvligt! Skulle bli så glad att få en sådan julklapp bara till mig själv! <3

Kristin Lemon 5 år sen

Oh skulle jättegärna vilja ha ett crisp champagne ljus hemma, tyvärr lite för dyra för mig att köpa.

sara 5 år sen

Vi ska för första gången fira jul och nyår med våra två barn i vår nya husvagn i sälen. Det i sig känns väldigt roligt. Tänk vad härligt att få mötas av god doft när vi kommer tillbaka från backarna! Doft— överraska mig/oss!!
Kram

Serafina 5 år sen

Voluspa, en fröjd för både öga och näsa och ett doftljus som agerar Medicin för själen!
Något utav dessa ljus skulle stå väldigt fint till hemma hos oss i jul.

mai 5 år sen

Åh! Apricote& aprilia. ..! Jag har vart o luktat på dessa fantastiska ljus.. men ännu inte unnat mig något! Såååå jag hade blivit så glad över att få vinna nu:)

Lotta Stockhaus 5 år sen

Åh skulle gärna vilja testa på dessa ljus. Tyvärr lite dyra för min plånbok. Men att vinna skulle jag bli jätte glad.

Jenny 5 år sen

Jag vet att jag önskar mig mandarins candella men vet också att jag inte kommer vinna , för jag vinner aldrig

Linnea Hjelmqvist 5 år sen

Utan ljus är det mörkt i mitt hus.
En lång dag och man i kroppen är mör och man äntligen elden till veken för. En doft ljuv som vinden utan att bli kall om kinden. Avslappnad,härlig och mjuk nu tror jag inte att jag blir sjuk. För nej snart kanske den räddat min da’ denna lyxiga Voluspa!

Jenny 5 år sen

Åhh mina favorit ljus, går alltid o luktar på dom i butikerna. Jag och min sambo har precis flyttat in i våran första bostadsrätt och vi lever i flyttkartonger och renovering, hade varit underbart att ha dom här fina voluspa ljusen och få lite myskänsla och go doft! :)

Anette 5 år sen

Skulle bli så glad om jag vann dessa ljus. Min faviritdoft är mandarino Cannela!!

Åsa 5 år sen

Mina två kära svägerskor kommer att få dessa ljuvliga ljus av tomten o tycker jag oxå borde få! :)

Elisabeth Boman 5 år sen

Alla goda ting är tre, så även här. Man blir glad och harmonisk av goda dofter, så jag njuter gärna av dessa.
Crispy champagne nosade jag på i torsdags på Butik Drömhem då jag var där på en liten shopping ;) underbar doft !

Anna 5 år sen

Crisp champagne – lite lyx i vardagen för att kompensera upp det stressiga liv man lever. Tänder ljuset och känner lugn och harmoni! Pust…

Camilla 5 år sen

Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa ljus. Jag har aldrig ägt någon så någon favorit doft har jag inte ännu! Ser fram emot å få sprida doften i mitt hem!

Ewa 5 år sen

Åhhh jag älskar dessa underbara ljus. Vill gärna vara med och tävla. Följer redan på insta. Tack för en mycket inspirerande blogg. Kram Ewa.

anneli 5 år sen

Kanske vill ödet att det är min tur att vinna nu och speciellt när priset är så lyxigt som doft ljus av bästa kvalitet !!! Jag hoppas, hoppas jättemycket :))

Svar på kommentaren:
anneli 5 år sen

Glömde favorit doften och det är Sake Lemon !

Carina 5 år sen

Åhhh dessa skulle vara såå lyxigt vinna!!
Har ingen speciell favorit för jag har aldrig ägt någon! Doftar så klart på dessa varje gång man stöter på de i nån affär. Tycker att de är så dyra så de är väl anledningen att jag inte har nån hemma :(
Puss o kram

Anna 5 år sen

Hoppas hoppas hoppas att jag vinner dessa underbara ljus

Emma Larsson 5 år sen

Ååååå jag vill verkligen min tur att vinna. Tävlar i alla möjliga tävlingar men har aldrig vunnit ngt så nu är det min tur✊✊✊
Favoritdoften är champagne Crisp

Johanna 5 år sen

Letar desperat efter bra julklappar till mina två systrar. Om jag vinner dessa kan dom ju få fantastiska doftljus och ännu bättre, det blir ett över till mig:)

Elenor 5 år sen

Åh jag skulle så gärna vilja vinna den nya mandarino doften. Och varför? Jo för att jag inte unnar mig lyxiga doftljus nu när jag är mammaledig…så därför skulle det kännas extra lyxigt att vinna ett. Håller tummarna. :)

Linda Persson 5 år sen

Åh vill så gärna vinna dessa! Har velat ha dom så länge och gått och doftat och tittat på dom…. Lite för dyra bara :-) kram kram

Karin Dahllöf 5 år sen

Åh dessa underbara ljus
vill jag gärna tända i mitt hus.
Då kommer det dofta gott
om jag får dom på min lott

Anette Broberg 5 år sen

Nu när snön saknas och ingen riktig julkänslan ännu infunnit sig skulle det vara fantastiskt med juldoft i huset! Julkramar//Anette

Janne 5 år sen

Jag vill oxå vinna älskling ;)

Cecilia 5 år sen

Jag skulle gärna vinna dessa härliga doftljus och sprida lite juldoft på julafton! Min favoritdoft är crisp champange!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…