• 2014-12-17, 18:48
  • 15

Äntligen tjejer! Nu släpper vi biljetterna och det är först till kvarn, vi har 50 platser.

Jag är otroligt glad för att göra detta tillammans med Frölunda Indians. Torsdag den 8/1 samlas vi på restaurang Berzelius kl 17 och där njuter vi av bubbel ,tapas och har det trevligt innan matchen börjar kl 19 i Scandinavium. Jag har ordnat fantastiska priser då vi kommer köra några tävlingar under kvällen. Ni kommer kunna vinna bland annat ett presentkort på 2000kr hos Melrose och Lodge living i Kungsbacka, en klippning hos mig och en del annat. Dessutom får alla med sig varsin grym Goodiebag! Frölunda indians kommer även tävla ut familjebiljetter så ni kan gå på hockey med er familj.

FHC_Tjejkväll-JohannaToftby_Instagram_640x640

Det kommer bli ännu mer överraskningar under kvällen!

Utan Janne så hade jag nog aldrig kommit in i hockeyvärlden ;) Jag går ofta med honom på hemmamatcher och om ni visste vilket drag det är! Det är en Fantastisk stämning och jag kommer gärna i god tid så jag inte missar introlåten ,ha ha sedan är det fullt ös på isen. Nu har ni chansen att få uppleva detta tillsammans med ett härligt tjejgäng!

Torsdagen den 8 Januari kl 17 på Berzelius, vi dricker lite bubbel och äter goda Tapas. 

Strax efter 18.30 går vi bort till Scandinavium och matchen börjar kl 19.

Mellan pauserna minglar vi, får träffa några spelare och vin och snacks kommer stå uppdukat. Vi kommer även få träffa spelare. Bara det ;) 

Allt detta för endast 395kr!

Sedan kommer jag underhålla er och se till att ni får en oförglömlig hockeykväll förstås. :) Eftersom det ibland blir lite rörigt när jag har kundkvällar och först till kvarn så har vi nu kört bindande anmälan och betalning direkt. Det är tråkigt när det blir avhopp och sedan massor som vill gå istället.

För att anmäla er och boka en biljett klicka HÄR. 

Hoppas vi ses!

2014-12-17 Mitt liv ,

Kommentarer

Alexandra 6 år sen

åhhhh nu hoppas jag att det ordnas fler platser.. jag såg verkligen fram imot detta men hade inga pengar förens nu ( fattig student som man är ) :( åhh vad ledsen jag blev nu..

Katja 6 år sen

Kul att du ordnar lite events!

Alexandra 6 år sen

Jag har en liten fråga får vi träffa Örebro spelarna med?? Vore kul ju :)

Alexandra 6 år sen

Gud vilket kul event., älskar hockey och är Örebro arena boendes i Göteborg

Minna 6 år sen

Hej. ” Tjejkväll” Innebär detta att inga killar får gå med ? Skulle vilja ta med min hockytokiga Frölunda fan till man!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Eventet är enbart för tjejer ;)
Killar får köpa egna biljetter!
Kram

A-C 6 år sen

Toppenkul initiativ! Hockey på Scandinavium är grymt och nu är det dax för Frölunda att ta revansch på Örebro! Blir en toppen julklapp till en fin väninna! Ha en fin kväll! Kram

Agnetha 6 år sen

Fy sjutton vad kul. Bokat två biljetter till mig och min hockeyälskande väninna. Ska bli så grymt. Kram

Jeanette 6 år sen

Hockey är ju så himla skoj och det är många år som jag har gått på Frölundas matcher. Blir inte lika mycket nu när jag bor i Skövde men det här vill jag ju inte missa :-)

Jessica 6 år sen

Jag och min fina svägerska kommer! :)

Madde 6 år sen

Biljetter köpta till mig och dottern. Ska bli så kul

Katja Talus 6 år sen

Hej Johanna! Vi kmr 3 brudar med glatt sinne

Pernilla 6 år sen

Åh va skoj! Nu har jag köpt biljetter till mig o min kompis:)
Ses den 8:e jan:)

Kram

Carolina 6 år sen

Hej! Har såklart bokat! Skulle dock behöva komma i kontakt med dig, kan jag maila dig på någon e-post? Har en fråga gällande kvällen. :-) kram Carolina

Svar på kommentaren:
Erika GBG 6 år sen

Den står i kontaktrutan: [email protected]

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I eftermiddags åkte jag ner till Göteborg med våra fina vänner Annika och Per från Skövde för att möta upp Janne och gå på hockey. Vi har länge pratat om att vi ska…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…