ANNONS
Integritet på Tailsweep

Skön ledighet och ännu mer mat och godis

/


Här kommer en liten hälsning från mig  i soffan. =) Gör ingenting alls i kväll och umgås med familjen är det bästa med hela julen. Hur mår ni? Har ni haft en fin jul? Visst är det mysigt med jul, men nu ska det bli skönt att börja nedräkningen till Nyår och bara ta det lugnt. Blev helgen som ni tänkt? Jag vet några som skrivit haft det jobbigt och vill bara att julen ska vara över och jag förstår om ni tycker det är skönt det blir vanliga dagar snart. Jul kan vara påfrestande, skitjobbigt och bara ångest.
Vi var på middag hos pappa, Lena och Carl igår och vi fick älgstek, rådjur och gratäng med en god pepparsås till. Längtat efter den maten och det var så gott! Pappa som har jagat och i bilen hem sa tjejerna – det är alltid så god mat där.
Mina systrar, alla barnen och Lenas son Daniel med hans tjej var också där. Tack för en trevlig middag!


Tomten och nästan alla barn.
Hade fina bilder i systemkameran men får inte in dom i datorn just nu, morrr. Får bli mina mobilbilder istället.


Hos Janne! ÅH så mysigt att äntligen ses… Jag fick så fina paket. Vacker låda med sidenband från NK och där i låg vackra under…


Kolla här! Jag blev SÅ förvånad! Han hade fixat en vacker bild på oss på en  canvastavla…. åh så glad jag blev! Kärlek att få en sådan fin julklapp.  TACK älskling!


Ramen kommer han sätta fast i morgon när vi är hemma hos mig.  Ska visa vad han fick av mig i nästa inlägg.


Idag var vi hos Jannes föräldrar och blev bjudna på god italiensk lunch. Bästa svärföräldrarna, tack för en fin middag och mysigt att ses. Bilden ovan är Janne med sina äldsta, Erik och Ida. <3


Hans mamma är halvitalienska och Janne har växt upp på så god mat 🙂Sedan var det dags för annandagshockey med goa ungdomarna i Skandinavium. Ser ni min nya mössa? Jannes gröna och min rosa är vårt egna märke som jag ska berätta mer om i morgon. =)Lagade Chicken Thai här i kväll och nu har vi ätit massa mat igen. Och godis. I morgon blir det gymmet och dags att röra på sig igen efter all julmat…
Jag tände vår endlesslight med alla ljus till middagen och som minne för alla offer i Tsunamin idag. 10 år… och fortfarande helt overkligt.


Nu sover jag nästan när jag skriver och ska krypa ner… Ta hand om er, umgås med era nära och kära…njut av tiden här och nu.
Puss

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00