• 2014-12-26, 23:46
  • 6

Här kommer en liten hälsning från mig  i soffan. =) Gör ingenting alls i kväll och umgås med familjen är det bästa med hela julen. Hur mår ni? Har ni haft en fin jul? Visst är det mysigt med jul, men nu ska det bli skönt att börja nedräkningen till Nyår och bara ta det lugnt. Blev helgen som ni tänkt? Jag vet några som skrivit haft det jobbigt och vill bara att julen ska vara över och jag förstår om ni tycker det är skönt det blir vanliga dagar snart. Jul kan vara påfrestande, skitjobbigt och bara ångest.

Vi var på middag hos pappa, Lena och Carl igår och vi fick älgstek, rådjur och gratäng med en god pepparsås till. Längtat efter den maten och det var så gott! Pappa som har jagat och i bilen hem sa tjejerna – det är alltid så god mat där.

Mina systrar, alla barnen och Lenas son Daniel med hans tjej var också där. Tack för en trevlig middag!

IMG_1527

Tomten och nästan alla barn.

Tomten och nästan alla barn.

IMG_1581

IMG_1416

Hade fina bilder i systemkameran men får inte in dom i datorn just nu, morrr. Får bli mina mobilbilder istället.

IMG_1549

Hos Janne! ÅH så mysigt att äntligen ses… Jag fick så fina paket. Vacker låda med sidenband från NK och där i låg vackra under…

IMG_1545

Kolla här! Jag blev SÅ förvånad! Han hade fixat en vacker bild på oss på en  canvastavla…. åh så glad jag blev! Kärlek att få en sådan fin julklapp.  TACK älskling!

Ramen kommer han sätta fast i morgon när vi är hemma hos mig.  Ska visa vad han fick av mig i nästa inlägg.

IMG_1564

Idag var vi hos Jannes föräldrar och blev bjudna på god italiensk lunch. Bästa svärföräldrarna, tack för en fin middag och mysigt att ses. Bilden ovan är Janne med sina äldsta, Erik och Ida. <3

IMG_1570

Hans mamma är halvitalienska och Janne har växt upp på så god mat :)

IMG_1578

 

Sedan var det dags för annandagshockey med goa ungdomarna i Skandinavium. Ser ni min nya mössa? Jannes gröna och min rosa är vårt egna märke som jag ska berätta mer om i morgon. =)

IMG_1586

 

Lagade Chicken Thai här i kväll och nu har vi ätit massa mat igen. Och godis. I morgon blir det gymmet och dags att röra på sig igen efter all julmat…

Jag tände vår endlesslight med alla ljus till middagen och som minne för alla offer i Tsunamin idag. 10 år… och fortfarande helt overkligt.

Nu sover jag nästan när jag skriver och ska krypa ner… Ta hand om er, umgås med era nära och kära…njut av tiden här och nu.

Puss

 

 

 

 

 

 

2014-12-26 Mitt liv, Recept

Kommentarer

Karriärkvinna & Mamma 6 år sen

Men åh vilken fin tavla. Jag har funderat så många gånger på att beställa en canvastavla med barnen på men inte riktigt kommit mig för. Det kanske är dags att ta tag i det!… Tack för spark i rumpan! :)

Karin B 6 år sen

Så himla gott med älgstek! Nu blev jag hungrig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

MUMS!!! :)

Mika 6 år sen

Ska du ta upp din PT utb snart?

Sussie 6 år sen

Jag är en sån följare som sällan kommenterar men nu måste jag. Tack för en mysig blogg. Anledningen till att jag skriver är dock receptet på laxen med mandel och chilisåsen! Det var såååå gott. Jag har provat fler av recepten du har lagt ut och det har alltid blivit gott men laxen var lite mer än gott. Mums och tack:)

Katja 6 år sen

Vad fint att du skriver om tsunamioffren. Och likaså om att någon förlorat sin älskade son. Livet är hemskt och kan vara härligt. Nu till en helt annan sak, köpte inte du en Louis Vuitton väska? Nöjd? Och minns du priset? Funderat på att köpa nån lite mindre… God fortsättning !

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…