• 2014-12-31, 16:26
  • 10

Är ni laddade och börjar komma i stämning för att fira Nyårsafton?

Vi sitter i bilen sedan ett par timmar och ser fram emot att fira årets sista dag med goa vänner i Stockholm! Tjohoooo vad galet att det snart är 2015! Ett helt nytt, spännande år framför oss. Visst är det en härlig känsla? Jag ser så mycket fram emot det här året. Lyckan och glädjen framförallt med familjen och mina tjejer. Hur galet är det inte att dom fyller 16 och 18 året som kommer. Och jag blir visst också ett år äldre…

IMG_1921.JPG

Jag och Janne var uppe tidigt i morse och jag har nog drömt om mössor, brev och adresser hela natten, haha. Men nu är första laddningen med mössor på väg till er! Ni var många som ville göra en förbeställning och ni satte oss verkligen i arbete ;)  Det är jättekul att ni vill beställa, det plingar i Jannes telefon hela tiden och vi vill att ni ska veta att även om svaret dröjer på era mail och swish, så kommer det ett svar när vi är hemma igen.

IMG_1881.JPG

Jag lockade håret snabbt i morse och är halvsminkad, klänningen, skor och smycken är nerpackat och ska bli mysigt att checka in på hotellet snart.

IMG_1923.JPG

Nytt linne med glitter och djumönster hittar ni HÄR.  (Lite större i storlek, jag har XS) Kavajen från melrose men ett tag sedan.

Ingen Nyår utan skaldjur från feskekyrka!

IMG_1897.JPG

IMG_1884.JPG

Dessa levande(!) härliga kräftor ligger i bilen i bak i en låda. Dom ska gratineras och då ska dom vara levande. Vem som får äran att “fixa dom” vet jag inte än, hehe.

Havskräftor från västkusten och champagne är med, nu ser vi fram emot en härlig Nyårsafton!

Jag vill passa på att tacka er läsare för det här året och stort tack för att ni följer min vardag här inne. Nu ser vi fram emot ett nytt spännande år med mycket träningsinlägg, inredning, hårtips och inspiration.

GOTT NYTT ÅR!

NY181-720x1111

 

 

2014-12-31 Mitt liv

Kommentarer

Evelina 6 år sen

Gott nytt år Johanna!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack, Gott Nytt du också! kram

Annelie Grönlind 6 år sen

Gott Nytt År :) jag undrar hur man beställer mössorna ? Skulle vilja beställa en rosa å en grön. Kan du ta med dig till salongen i Skövde så skulle jag kunna komma dit en dag . / kram Annelie

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej Annelie!

Klart du ska ha dom!
Jag kommer ha mössor på salongen, är där nästa vecka från onsdagen! Torsdag är jag i Gbg.. veckan därpå är jag på salongen igen. alt kolla inlägget om mössorna- där finns info, mail [email protected]

KRAM!

Cecilia Rasmussen 6 år sen

Önskar ett Gott Nytt År och hoppas ni haft en toppen kväll/natt.ser ut som ni haft det bra iallafall;) Ni är så fina alla fyra. :)☆

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack! Ja, vi hade en grym Nyårsafton! Hoppas du också!
kram Johanna

Helena 6 år sen

Jag rekommenderar att skicka mössorna i plastförpackning i stället för vanliga kuvert. De kan lätt gå sönder i stämplings/sorteringsmaskiner. Mvh, Postanställd.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack för tipset,dom är välpacketerade.
Gott nytt år!!

Kram

Addie 6 år sen

Hej Johanna! Jag har följt dej på din blogg ett tag. Vilken fin tjej du verkar vara. Ödmjuk och kärleksfull. Jag hoppas att Du får vara lycklig ned Din Janne i många år till. Gott Nytt År till Er båda.

Madde 6 år sen

Önskar er ett gott slut och ett fantastiskt 2015.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg