• 2015-01-03, 00:22
  • 13

Hej på er!

Vilken dag. Är så lättad över att fått röja undan en del i mina garderober, fått rensat kylen, handlat och fixat. Janne åkte tidigt till jobbet i morse och jag kröp faktiskt ner igen efter fixat kaffe och frukost. Är inte det lyx när man är ledig? Sedan har jag kört en runda PW och grejat för fullt. Vid 15 kom alla tonåringar upp och det hade nästan mörknat ute. Galet, haha men är det lov så är det. Så ni som är trötta småbarnsföräldrar, det vänder efter några år ;)

I eftermiddag fick vi verkligen finbesök. Gud så mysigt att äntligen hinna ses, min fina goa vän Mini och hennes son Nico kom hit på lite fika. Goaste killen och både tjejerna och jag ville ha honom i knät hela tiden. Jag och Mini hade mycket att prata om och timmarna flög fram. Härligt med nära och tighta vänner.

DSC_0083

DSC_0093

Hur söt får man va? 1,5 år är en riktigt go ålder.

DSC_0078

Har fått undan en hel del kläder i mina garderober men det är mycket kvar. Jag planerar nämligen en bloppis igen, troligtvis kommer den bli i februari och i Göteborg. Här är nämligen hysteriskt mycket kläder överallt… en del har redan åkt iväg till dom som behöver det och jag har tänkt åka iväg till Fräsis med en kasse. Tycker Frälsis gör fantastiska insatser och gillar dom.

Vad tror ni om Bloppis i Februari? =) Vore inte det kul!

DSC_0172

Skön känsla med nystädat, undanröjt och jag älskar när jag hinner med.

DSC_0127

Mysigt med tända ljus. Den här stora kandelabern släpade jag hem från Stockholm för flera år sedan. På tåget dessutom. (Galet men envis) Nu finns den har jag sett på flera ställen, chilli bland annat. Liknande i alla fall. Vet att det ser ut som ljusen är väldigt nära gardinen men det ser så ut bara. Lovar :)

DSC_0160

DSC_0122

Egentligen ska jag ha gardier/tyg från golv till tak hela väggen där fönstret är men har inte blivit av. En kompis mamma är snäll och vill hjälpa mig sy då det kommer bli ganska mycket att fixa. Jag ska ta tag i det projektet framöver men så länge får dessa hänga uppe. Fick se när jag städade garderoben att jag hade två breda längder liggandes med öljetter och allt så dom kastade jag upp idag.

DSC_0145

Har även packat en del… i morgon ska vi nämligen åka upp till Sälen några dagar. Kanske någon utav er som är där? Ska bli kul med lite skidåkning igen och riktigt vintermys.

DSC_0104

Sist men inte minst! Dags att komma igång med träningen?  Ni är många som är taggade för att komma igång ordentligt efter alla helger, visst är det en skön känsla. Jag har tränat en del på ledigheten men långt ifrån hur det brukar vara, för inte tala om allt godis jag stoppat i mig.

Jag har därför en ny utmaning på G! Håller även på att förbereda några “kom igång” inlägg här på bloggen, även fokus på roliga träningspass. Ni var tusentals som körde  squatsutmaningen och fortfarande läser jag på instagram att ni kör. Kul! Den nya utmaningen tror jag blir riktigt bra. Vi kommer kunna följa och peppa varann, även en ny tagg på instagram. Ser fram emot detta och ett nytt år med er. Janne kör just nu en utmaning med hans vänner Jonas och Johan i Göteborg, så kul! Man blir taggad och perfekt med utmaningar för man vill gärna “hänga i” och inte ge upp när man är fler.

Är ni med på det? Kommer snart!

Nu kommer mina tonåringar hem och då kan jag krypa ner.

KRAM så länge

 

 

2015-01-03 Hälsa, Mitt liv , ,

Kommentarer

Catarina Lindström 6 år sen

Hej Johanna!
Jag kvällsläser alltid din blogg,läste att du är i Sälen,det är jag också, på Högis, tolkade det som att du skulle föreläsa här uppe.? Är det för allmänheten? Vore kul att lyssna isåfall. Akta dig för längdspåren isgata kan jag intyga… Må så gott.
Kinna

Karin 6 år sen

Hej! Va är de för färg NCS nummer du har i ditt sovrum jätte fin skulle bli jätte glad om du kommer i håg. /Karin

Ann 6 år sen

Hoppas dina ungdomar ska med till sälen, mina har gärna följt med på våra turer.Ta med en kompis så kanske de hakar på. Glöm inte bort att ta det lugnt också.

Mathilda 6 år sen

Mycket på G försäljning bloppis events utmaningar, desperat eller?

Svar på kommentaren:
katja 6 år sen

Ehhh, vad?
Lycka till Johanna!

Anna-Lena 6 år sen

Underbart med utmaning, kommer jag som fött barn kunna delta? Har ingen riktig koll på hur det är med delade magmuskler etc.

Kram kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej! Du kommer kunna vara med, sedan är allt beroende på vad man är i för form. Alltså, är man skadad måste man ta eget ansvar, lyssna på kroppen. Har man alldeles nyligen fött barn samma sak, sedan är alla olika och olika utgångsläge.Jag ska berätta mer om utmaningen framöver =)

Kram Johanna

Agneta 6 år sen

Jaaaa vad kul med utmaning igen!

Carolina 6 år sen

God morgon!
Kul med utmaningar. Jag har med många gått med i en utmaning om ett sockerfritt januari, som finns på fb och startade på nyårsdagen kl 8:00. Går superbra. Brukar inte vräka i mig socker i några stora mängder i vanliga fall heller, men över julen så blir det ju mer än vanligt och det är nog bra att detoxa kroppen lite, särskilt från det vita sockret. I dag ska jag till gymmet och köra ett pass med step och styrka. Känns skönt som du säger att komma igång med träningen igen. Hoppas ditt knä blir bra snart. Ser fram emot vad det är för utmaning du har. Önskar dig en fin dag, kram.
/ Carolina

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Härligt!! Ja visst är det en skön känsla!
Knät går åt rätt håll som tur är men otroligt segt… har sprungit en del det sista, kortare sträckor och det har gått bättre och bättre.

Kör hårt och njut av passet idag.
Kram!

Rina Löfqvist 6 år sen

Så fint du har det… Super snyggt.
Jaaaa utmaning. Fy vad mkt onödigt man ätit. Min utmaning är mejerifritt/sockerfritt/alkoholfritt till våran resa i februari. Kram och god fortsättning. Blobbis…. Ååå kan du inte ha på Instagram eller bloggen?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack Rina! Hoppas du har det fint på Gotland, har ni snö?
Visst har man stoppat i sig massa skräp men samtidigt- det är inte vad man äter mellan Jul och Nyår utan mellan Nyår och Jul =)
Skönt med nytt år och nya utmaningar!
Resa låter härligt!!
Jag har lite svårt med att hinna med att fixa bloppis här inne tyvärr, det är väldigt mkt jobb med det… men vi får se framöver, kanske några saker som jag kan lägga upp här!

Stor kram till dig!

Martina 6 år sen

spännande! Alltid kul med utmaningar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Hoppas ni har en fin helg! Älskar fredagar och har röjt och städat hela dagen, kanske inte låter som det roligaste en fredag men jag älskar verkligen att städa. Upp med musiken…

Ni var många som reagerade när jag skrev om kaoset på badstranden jag skrev om här.Tyvärr är det lika illa på uteserveringar, stränder och många andra ställen nu. Hur tänker ni som trängs och…