• 2015-01-07, 22:10
  • 27

 

ÅH vänner jag är så tacksam och glad ska ni veta över alla hälsningar. Stort TACK igen. Hade inte en aning om att det skulle vara så här underbart att få en ring och den mannen man älskar. Hur det är efter sitt bröllop kan jag knappt tänka på. Kommer förmodligen gråta ännu mer och då vet jag inte hur jag ska ens ska klara av den dagen.

Nu till lite vardag och annat. Även om jag är i ett enda stort lyckorus och det är nog idag som jag förstått… så är det snart vardag igen. Jag började några timmar på salongen i eftermiddags efter flera veckors ledighet, kul att träffa er kunder igen.

För er som går hos mig i Skövde, jag kommer vara på salongen mån-tors men varannan onsdag nere i Göteborg. Fredagar kommer jag vara helt ledig, även jobba halvdag på måndag. Behöver hinna med blogg och krönikor mm så det känns bra att ha ändrat lite i schemat. Nu finns nya tider ut på Main och man kan boka på internet. HÄR.  En del kul från deras salong kommer förresten finnas med i goodiebagen i morgon.

FHC_Tjejkväll-JohannaToftby_Instagram_640x640

Första dagen på salongen med ring på fingret och jag kollar den hela tiden. Är dessutom rädd att jag tappat den så jag måste dubbelkolla ofta, haha! Könner ni igen er som nyligen också fått en ring… ja ja, tänker ni det blir snart vardag och du märker den inte. Så är det men en ring som betyder så mycket kommer alltid har massor med känslor… jag kommer på mig själv också att gå igenom i huvudet varenda ord vi sa…. <3

IMG_2429

Nu kom jag in på det igen, haha. Ska skärpa mig, men nu i början blir det nog svårt. Ni får lova skälla på mig om ni tröttnar. Träning, hår och annat kommer framöver, lovar.

Nu till tjejkvällen i morgon!

Tjoho vad laddad jag är att få träffa er som köpt biljetter. Vi är 50 tjejer och ni var väldigt många som ville med, jag lovar kolla upp ny tjejkväll så vi kan rodda en till framöver kanske.

Det är kul med hockey och det kommer bli drag i Scandinavium!

Alla som har biljetter och anmälda har idag fått ett mail. Vi ses alltså kl 17 på restaurang Berzlius, Södra vägen 20,  glöm inte bokningsbekräftelsen. Biljetter till matchen får ni på plats.

Där kommer vi dricka lite bubbel, äta tapas och mingla. Jag kommer tävla ut SÅ MYCKET roliga saker!!! Lotterna är dessutom for free förstås.

Dessutom kommer jag ha med min våra mössor. Ni är väldigt många som beställt, det börjar ta slut men tar med mig en del och ni kommer kunna köpa mössan för 150kr pga ingen frakt eller porto. Det viktiga är, kontant betalning och please- Jämna pengar. Jag har inte hunnit kolla med någon som kan var med och hjälpa mig så ta gärna med jämna summor. Alltså 150 eller 300 eller kanske 450 om ni vill ha fler. ;)

DSC_0050

Vi går vid halv sju bort gemensamt till Scandinavium och där kommer det förutom matchen hända mer grejer. Är övertygad om att vi får en toppenkväll!

Idag gjorde jag laxen med chili och limesåsen, den jag bjöd mina vänner på här i slutet på november. HÄR har ni receptet. Busenkelt och väldigt gott. Tjejerna är så glada för min ring, det enda dom pratar om är när vi ska gifta oss så dom får vara vackra tärnor, haha. Glad att dom tycker detta är roligt! Vi hade en mysig kväll, i morgon börjar dom skolan igen. Marilyn kör sista terminen i nian, höst är det gymnasiet och Lisa-Marie kör sista på tvåan, sista året på Frisör till höst. Crazy…  Hon tycker det är väldigt kul att kunna säga- I år fyller jag 18, mamma. =)

DSC_0591-670x445

Ni är flera som frågar om “kom i form inlägg” här inne, om ni skriver i sökrutan längst upp- Träning- kom igång, före och efter  tex så kommer det upp massa inlägg som handlar om just det och hur min resa var.

Tänkte passa på att fråga er, vad vill ni helst läsa här inne? Just nu vet jag det är mycket fokus på att komma i form, man vill börja 2015 med nystart och köra igång med träning tex. Är det det ni vill jag ska peppa er med så gör jag mer än gärna det. Gillar ni hår och mode? Eller Kärlek kanske??? hehe.

Vi hörs i morgon, massa bilder från kvällen kommer.

Puss och kram på er

 

 

Kommentarer

Nettan 6 år sen

Hej Johanna! Förstår att du är stolt över din ring

Katrin 6 år sen

Grattis till er, ni är så fina :)
Jag ser gärna vardagsoutfits och om inredning på bloggen. Sånt tycker ja är kul :) kramis

Malin 6 år sen

Grattis till ringen! Bara väntade på det…

Lina 6 år sen

Du skrev något för ett tag sedan om en utmaning du skulle köra igång, typ som squatsen du körde för ett tag sen. Den är jag nyfiken på! :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jaaa! Det kommer nästa vecka!! kram

Caroline 6 år sen

Hej!
Mode är alltid trevligt att läsa om och även accessoarer.
Sedan gillar jag skönhetstips, typ hud- och kroppsvård.
En mix av massa olika är det allra bästa!

Elin 6 år sen

Jag ser gärna mer av din kunskap kring hårtips (produkter, produktrecensioner, enkla vardagsfrisyrer för både långt, page och kort hår, festfrisyrer mm och goda recept :-) både nyttiga och mindre nyttiga vore uppskattat!

Barbro 6 år sen

Din blogg är toppen- men lite tips på enkla kvällsmål vore nog inte så dumt
Din lax ska ätas till helgen när vi får gäster- har du testat den som jag har mailat till dej?
Hoppas att ni får kul ikväll !
Kram

Louise W 6 år sen

Grattis till förlovningen- så underbart! Friade Janne utan att du visste något eller hade ni planerat detta tillsammans?
Tycker bloggen är perfekt som den är! Bra mix på allt! Märks att du lägger ner mycket tid på den.
KRAM

katja 6 år sen

Grattis till Er!! Härligt!

anna 6 år sen

Grattis till förlovningen <3! Varför har du ringen på höger hand? Kram

Eva west 6 år sen

Hej Johanna

3 gången jag skriver eller mailar, skulle vilja 2 mössor men har ännu inte fått något svar, har det inte kommit fram? Med vänlig hälsning, Eva

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Hej Eva!

Då är det något fel, alla får autosvar om man skickar rätt. [email protected]

KRAM!

Kristina 6 år sen

Grattis till förlovningen och önskar er all lycka!

Lena 6 år sen

Alltså bloggen när ju bara så bra som den är!! Fortsätt i samma stil som du kör på nu. Gärna lite mer med inredning.
Grattis till er förlovning btw…..
Ha en fin dag bästa du !

Tessan 6 år sen

Grattis igen till er båda, kärlek är underbart <3
Jag har alltid tyckt att din blogg är super, det finns allt, mode, skönhet, träning, mat, kärlek, familjeliv och viktiga frågor/etiska dilemman. Få bloggar är så personliga som din och därför gillar jag den. Bloggen var också ett stort stöd när jag gick ner mina 25 extrakilon, kan du så kan jag och då va din träningspepp super, tack:-) fortsätt som du är, det är ett vinnande koncept! Kram Tessan

Camilla 6 år sen

Hej, jag gillar variationen =)
Älskar mode, så lägg inte ner det…

Ha en trevlig torsdag..

Madde 6 år sen

Man slutar nog aldrig att kolla på ringen/ringarna. Förlovade mig för 4,5 år sen och gifte mig för snart 4 och kan fortfarande inte sluta titta på dom. Och varje gång jag kör förbi kyrkan eller lokalen fylls jag av samma känsla som den dagen :-)
Nu står jag i nya bröllopsplaneringar då det är äldsta dottern tur :-) så häftig känsla och njut av den hela tiden. För hur kan man tröttna på någon som mår bra och utstrålar det??? :-)
Syns i kväll och både jag och yngsta dottern ser fram emot det.

helen 6 år sen

Känner igen mig i det lyckorus du beskriver, trots att det var många år sedan. Det som är så bra med din blogg är att den är så varierande fortsätt med det. Önskar det kunde bli nån tjejkväll i Sthlm ;) Kram på dig o Grattis igen!

HannaB 6 år sen

Det är väl härligt med kärlek Johanna, njut av den och din ring :-)
Själv har jag snart varit gift i 20 år och tittar fortfarande på mina ringar även om det inte är hela tiden ;-) kram

Christina 6 år sen

Det låter så mysigt och romantiskt när du berättar om er, så jag hör gärna mer:-)
Ha en trevlig tjejkväll!
Bra tips på rivstart på vikten, tack!
Kram

Kajsa Grudevall-carlzen 6 år sen

Stort jätte Grattis till förlovning och kärleken.Roligt att läsa din enormt positiva blogg,fortsätt gärna med träning nyttiga recept mode inredning och bilder.Du ger positiv energi i mängder,kör vidare och jag hänger glatt med.Lycka till.

Karin 6 år sen

Grattis till förlovningen.
Gärna läsa om bröllopsplanerna.
Träning mer pepp och gärna tips på bra musik som är braatt gå Power walk till och träning. men gärna mat ,mode ,hår.
Viist var det mysigt i Sälen.Vi åkte hem i söndags.

Madeleine 6 år sen

Gillar träningspepp,men det skulle vara kul med lite mer recept på mat/luncher, mellanmål, äta före och efter träning. Denna lax har jag testat och den är gudomlig. Mössorna är superfina, fick min gröna i måndags. Ha en go kväll. /M

Rusarp 6 år sen

GRATTIS till er båda.
Gifte mig 10 december 2014 .. hade då varit förlovade i 3 år. Kollade ringen jätteofta ända fram till bröllopet, nu är det ännu värre. Tittar hela tiden *knasigt* jag vet men det är som en minnesbank, ringarna <3.
Njut av lyckan <3
Kram

Jeanette 6 år sen

Lätt att hamna tillbaka i nåt som man tycker om☺ och kärlek är underbart.
Ska bli skoj med tjejträffen imorgon. Hoppas vi kommer från Scandinavium med tre poäng. Jag har ännu inte sett Frölunda vinna live men det borde vara dags nu

Emma 6 år sen

Grattis till förlovningen! Och jaaa! Nu vill vi läsa om bröllopsplanerna! Själv förlovade jag mig förra vintern med mitt livs kärlek och nu stundar snart vinterbröllop i Fjällen så går också i bröllopsyra

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag vet inte vart jag ska börja riktigt för det är som jag fortfarande är i en dröm. Vill börja med att säga stort TACK alla underbara som skrivit här inne på…