Tjejkväll och god lax


ÅH vänner jag är så tacksam och glad ska ni veta över alla hälsningar. Stort TACK igen. Hade inte en aning om att det skulle vara så här underbart att få en ring och den mannen man älskar. Hur det är efter sitt bröllop kan jag knappt tänka på. Kommer förmodligen gråta ännu mer och då vet jag inte hur jag ska ens ska klara av den dagen.


Nu till lite vardag och annat. Även om jag är i ett enda stort lyckorus och det är nog idag som jag förstått… så är det snart vardag igen. Jag började några timmar på salongen i eftermiddags efter flera veckors ledighet, kul att träffa er kunder igen.
För er som går hos mig i Skövde, jag kommer vara på salongen mån-tors men varannan onsdag nere i Göteborg. Fredagar kommer jag vara helt ledig, även jobba halvdag på måndag. Behöver hinna med blogg och krönikor mm så det känns bra att ha ändrat lite i schemat. Nu finns nya tider ut på Main och man kan boka på internet. HÄR.  En del kul från deras salong kommer förresten finnas med i goodiebagen i morgon.Första dagen på salongen med ring på fingret och jag kollar den hela tiden. Är dessutom rädd att jag tappat den så jag måste dubbelkolla ofta, haha! Könner ni igen er som nyligen också fått en ring… ja ja, tänker ni det blir snart vardag och du märker den inte. Så är det men en ring som betyder så mycket kommer alltid har massor med känslor… jag kommer på mig själv också att gå igenom i huvudet varenda ord vi sa…. <3


Nu kom jag in på det igen, haha. Ska skärpa mig, men nu i början blir det nog svårt. Ni får lova skälla på mig om ni tröttnar. Träning, hår och annat kommer framöver, lovar.
Nu till tjejkvällen i morgon!
Tjoho vad laddad jag är att få träffa er som köpt biljetter. Vi är 50 tjejer och ni var väldigt många som ville med, jag lovar kolla upp ny tjejkväll så vi kan rodda en till framöver kanske.
Det är kul med hockey och det kommer bli drag i Scandinavium!
Alla som har biljetter och anmälda har idag fått ett mail. Vi ses alltså kl 17 på restaurang Berzlius, Södra vägen 20,  glöm inte bokningsbekräftelsen. Biljetter till matchen får ni på plats.
Där kommer vi dricka lite bubbel, äta tapas och mingla. Jag kommer tävla ut SÅ MYCKET roliga saker!!! Lotterna är dessutom for free förstås.
Dessutom kommer jag ha med min våra mössor. Ni är väldigt många som beställt, det börjar ta slut men tar med mig en del och ni kommer kunna köpa mössan för 150kr pga ingen frakt eller porto. Det viktiga är, kontant betalning och please- Jämna pengar. Jag har inte hunnit kolla med någon som kan var med och hjälpa mig så ta gärna med jämna summor. Alltså 150 eller 300 eller kanske 450 om ni vill ha fler. 😉


Vi går vid halv sju bort gemensamt till Scandinavium och där kommer det förutom matchen hända mer grejer. Är övertygad om att vi får en toppenkväll!
Idag gjorde jag laxen med chili och limesåsen, den jag bjöd mina vänner på här i slutet på november. HÄR har ni receptet. Busenkelt och väldigt gott. Tjejerna är så glada för min ring, det enda dom pratar om är när vi ska gifta oss så dom får vara vackra tärnor, haha. Glad att dom tycker detta är roligt! Vi hade en mysig kväll, i morgon börjar dom skolan igen. Marilyn kör sista terminen i nian, höst är det gymnasiet och Lisa-Marie kör sista på tvåan, sista året på Frisör till höst. Crazy…  Hon tycker det är väldigt kul att kunna säga- I år fyller jag 18, mamma. =)


Ni är flera som frågar om ”kom i form inlägg” här inne, om ni skriver i sökrutan längst upp- Träning- kom igång, före och efter  tex så kommer det upp massa inlägg som handlar om just det och hur min resa var.


Tänkte passa på att fråga er, vad vill ni helst läsa här inne? Just nu vet jag det är mycket fokus på att komma i form, man vill börja 2015 med nystart och köra igång med träning tex. Är det det ni vill jag ska peppa er med så gör jag mer än gärna det. Gillar ni hår och mode? Eller Kärlek kanske??? hehe.
Vi hörs i morgon, massa bilder från kvällen kommer.
Puss och kram på er

27
0

Vår stora dag!


Jag vet inte vart jag ska börja riktigt för det är som jag fortfarande är i en dröm. Vill börja med att säga stort TACK alla underbara som skrivit här inne på bloggen, hälsningar på facebook, instagram och alla sms från vänner.
Tusen tack för så fina lyckönskningar!
Vi började dagen med en god lunch hos Kalle på ”restaurangen på torget” vid Bügelhof innan vi sedan åkte upp till vackra Fjällkyrkan. Vi hade hittat den platsen dagen innan och tyckte det var väldigt fint. Tänk att för några år sedan trodde jag nog inte att jag skulle få vara med om detta.
Till Janne.
Jag minns att jag sa till min mamma efter redan första gången vi sågs att jag har träffat mannen jag kommer gifta mig med. Du knockade mig totalt och med ditt varma, härliga leende, blå ögon och lockiga bruna hår. Du gör mig alltid glad, du ger mig trygghet och bär mig om jag faller. Jag älskar ditt utseende, blir lika varm varje gång jag ser dig. Jag älskar din energi och din inställning.

Jag är rörig, du är ordningsam. Du är envis fast jag är nog mer envis. Vi har roligt tillsammans och är ett team. Det är du som gör mig hel. Jag känner fortfarande ett lyckorus, som vi träffades igår. Jag vill dela mitt liv med dig och är nog den lyckligaste kvinnan i världen just nu.
Mina tjejer älskar dig och är så glada för att jag träffat just dig.


Knappt tre år senare står jag i ett soligt vinterlandskap och får en ring på mitt finger. Vi är vid fjällkyrkan i Sälen, där vi byter ringar och det är magisk stund. Inne i kyrkan spelar dom ”Det vackraste”. Är det en slump?  Och när vi inte trodde det kunde bli finare dyker plötsligt ett hundspann upp och förstärker bilden av den fjällidyll vi befinner oss i. Jag försöker beskriva känslan här som var just där och då men det går inte. En del av vår förlovning och vad vi sa håller vi för oss själva men vill dela med mig av massor av bilder från en helt fantastisk, magisk dag för er.
Fotade förstås  och spara minnen i album och även dela med oss till er. Vill skrika ut till hela världen hur glad jag är!Vi skålade i våra Evfa Attlingglas, varje glas bär en handsmidd silverring där det står Amor Vincit Omnia.
Magiskt, fantastiskt vackert och vi hade en så fin stund där uppe. Jag har fått en helt underbar ring som jag inte kan sluta titta på.


Efter en stund skulle vi åka tillbaka ner till hotellet och fick lift =)


Det gick nämligen en buss men den missade vi men då fick vi istället lift av en trevlig lastbilskille som hette Patrik.

Vi berättade och visade ringarna, att han var den allra första som fick se dom och det var ganska charmigt hela grejen. När vi hoppade av fick vi varsin kexchoklad i förlovningspresent. =) Tack för skjutsen och din goa vänlighet.


Tack också till Johan som körde oss upp till kyrkan, han känner Janne lite och körde afterskin på sälenstugan. Han  fotade oss framför kyrkan och lite senare på eftermiddagen berättade vi att det inte bara var ”bloggbilder”han fotade. Tusen tack för hjälpen och trevlig afterski!Vi hade en trevlig Afterski, än så länge visste bara våra familjer. Mysigt att ha det lite hemligt och fira med vänner. Tack fina Ylva och Kalle!
Vi skålade i champagne och det var den bästa afterskin förstås!


När vi kom till rummet överraskades vi av ännu mer champagne. En rosa Lanson och ett kort, så gulligt! Tack Ylva och Kalle!


Hur jag än gjorde kom tårarna. Jag grät nog från början till slut. Det var bara att sminka om hela tiden och inför kvällens middag samt fotografering kan ni ju tänka er hur jag såg ut. Som en rödgråten svullen gris i ansiktet =)


Ni ser ju…. svullen och knallröd. Men det gör inget. Var lyckligast illa fall. Färdig för middag och hotellets fotograf Ricard Widner skulle hjälpa oss att fota. Vid bröllop lär allt fotas på morgonen förstås, men jag får nog äta något lugnande den dagen haha!


Fotograf: Richard Widner


Foto: Richard Widner

Fotograf: Richard Widner


Visst är Janne stilig!

Fotograf: Richard Widner


Fotograf: Richard Widner


Vi åkte sedan vidare till italienska restaurangen Appetito! Jättemysigt ställe som vi hade hört skulle vara bra. ”Riktig  italiensk mat och väldigt trevlig service.Vi hade en magisk dag och lever i lyckoruset. Kärleken övervinner allt. 
(Bilderna här inne får inte användas,  maila jtoftby@gmail.com)
Nu är vi hemma och kommer sova gott.
Massa kärlek från oss!

59
0

Det vackraste
Lyckligast i hela världen, jag har gråtit hela dagen och kan knappt förklara…. Jag kan nog inte förstå att detta är sant, vill visa er några bilder och lovar er att berätta mer imorgon! Nu firar vi!
Kram Johanna och Janne

Fotograf: Richard Widner


Fotograf: Richard Widner


Fotograf: Richard Widner


Världens lyckligaste Johanna 🙂


Och en otroligt vacker sång!

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

82
0