ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tjejkväll och god lax

/


ÅH vänner jag är så tacksam och glad ska ni veta över alla hälsningar. Stort TACK igen. Hade inte en aning om att det skulle vara så här underbart att få en ring och den mannen man älskar. Hur det är efter sitt bröllop kan jag knappt tänka på. Kommer förmodligen gråta ännu mer och då vet jag inte hur jag ska ens ska klara av den dagen.


Nu till lite vardag och annat. Även om jag är i ett enda stort lyckorus och det är nog idag som jag förstått… så är det snart vardag igen. Jag började några timmar på salongen i eftermiddags efter flera veckors ledighet, kul att träffa er kunder igen.
För er som går hos mig i Skövde, jag kommer vara på salongen mån-tors men varannan onsdag nere i Göteborg. Fredagar kommer jag vara helt ledig, även jobba halvdag på måndag. Behöver hinna med blogg och krönikor mm så det känns bra att ha ändrat lite i schemat. Nu finns nya tider ut på Main och man kan boka på internet. HÄR.  En del kul från deras salong kommer förresten finnas med i goodiebagen i morgon.Första dagen på salongen med ring på fingret och jag kollar den hela tiden. Är dessutom rädd att jag tappat den så jag måste dubbelkolla ofta, haha! Könner ni igen er som nyligen också fått en ring… ja ja, tänker ni det blir snart vardag och du märker den inte. Så är det men en ring som betyder så mycket kommer alltid har massor med känslor… jag kommer på mig själv också att gå igenom i huvudet varenda ord vi sa…. <3


Nu kom jag in på det igen, haha. Ska skärpa mig, men nu i början blir det nog svårt. Ni får lova skälla på mig om ni tröttnar. Träning, hår och annat kommer framöver, lovar.
Nu till tjejkvällen i morgon!
Tjoho vad laddad jag är att få träffa er som köpt biljetter. Vi är 50 tjejer och ni var väldigt många som ville med, jag lovar kolla upp ny tjejkväll så vi kan rodda en till framöver kanske.
Det är kul med hockey och det kommer bli drag i Scandinavium!
Alla som har biljetter och anmälda har idag fått ett mail. Vi ses alltså kl 17 på restaurang Berzlius, Södra vägen 20,  glöm inte bokningsbekräftelsen. Biljetter till matchen får ni på plats.
Där kommer vi dricka lite bubbel, äta tapas och mingla. Jag kommer tävla ut SÅ MYCKET roliga saker!!! Lotterna är dessutom for free förstås.
Dessutom kommer jag ha med min våra mössor. Ni är väldigt många som beställt, det börjar ta slut men tar med mig en del och ni kommer kunna köpa mössan för 150kr pga ingen frakt eller porto. Det viktiga är, kontant betalning och please- Jämna pengar. Jag har inte hunnit kolla med någon som kan var med och hjälpa mig så ta gärna med jämna summor. Alltså 150 eller 300 eller kanske 450 om ni vill ha fler. 😉


Vi går vid halv sju bort gemensamt till Scandinavium och där kommer det förutom matchen hända mer grejer. Är övertygad om att vi får en toppenkväll!
Idag gjorde jag laxen med chili och limesåsen, den jag bjöd mina vänner på här i slutet på november. HÄR har ni receptet. Busenkelt och väldigt gott. Tjejerna är så glada för min ring, det enda dom pratar om är när vi ska gifta oss så dom får vara vackra tärnor, haha. Glad att dom tycker detta är roligt! Vi hade en mysig kväll, i morgon börjar dom skolan igen. Marilyn kör sista terminen i nian, höst är det gymnasiet och Lisa-Marie kör sista på tvåan, sista året på Frisör till höst. Crazy…  Hon tycker det är väldigt kul att kunna säga- I år fyller jag 18, mamma. =)


Ni är flera som frågar om ”kom i form inlägg” här inne, om ni skriver i sökrutan längst upp- Träning- kom igång, före och efter  tex så kommer det upp massa inlägg som handlar om just det och hur min resa var.


Tänkte passa på att fråga er, vad vill ni helst läsa här inne? Just nu vet jag det är mycket fokus på att komma i form, man vill börja 2015 med nystart och köra igång med träning tex. Är det det ni vill jag ska peppa er med så gör jag mer än gärna det. Gillar ni hår och mode? Eller Kärlek kanske??? hehe.
Vi hörs i morgon, massa bilder från kvällen kommer.
Puss och kram på er

27

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00