• 2015-01-14, 12:14
  • 34

I måndags var vi på premiären av den nya filmen Jönssonligan, Den perfekta stöten på Rigoletto. Tack för fin inbjudan av Petré event som stod för eventet. Jag och Janne jobbade båda två timmarna innan det var dags att ge sig upp till Rigoletto. Skönt att bo på Best Western, Kung Carl då det är väldigt nära.

Bilden ovan på mig och Janne är en vimmelbild lånad från hänt.se . Min fina älskling som just nu sitter på planet mot San francisco med Frölunda Indians. Gud så underbar resa han kommer få vara med om! Saknar han redan…. jag är nog ganska löjlig det där med att resa bort. Vet så många förhållanden som tycker det är roligare att resa utan sin man. Har aldrig fattat det…. klart man ska göra grejer med sina vänner men vill man hellre åka med dom är det kanske något som är fel….

Jag längtar ihjäl mig redan iaf. =)
IMG_2751.JPG
IMG_2763.JPG

IMG_2754.JPG

IMG_2760.JPG

IMG_2761.JPG

Jag valde en utav mina favoriter när det gäller Jsquad. Dom finns i massor av olika mönster och former. HÄR. Så snygga! Väskan är Caterina Lucchi, fantastiska väskor.

IMG_2757.JPG

Här med Hans och Anna Shimoda innan filmen började.

IMG_2771.JPG

Fina tacktal efter filmen och producent, regissör och alla skådespelare var på plats.

Bild lånad av hänt.se

DSC_1252-600x818

Riktigt bra skådespelare och en bra film. Klart sevärd.  Men jag tycker nog ändå “dom gamla” filmerna är bättre. ;)

IMG_2779.JPG

Efteråt var alla medbjudna till Golden Hits mitt över gatan för lite mat och något gott att dricka.

IMG_2777.JPG

Träffade många vi kände, bland annat våra vänner Anki Bagger och hennes familj.

IMG_2783.JPG

Duktiga Ellen Bergström, vi hade mycket att skratta åt eftersom vi sågs i Sälen sista helgen i november. Galet rolig och härlig tjej.

IMG_2782.JPG

Tack för en trevlig premiär! Vid 22 tackade vi för oss eftersom både jag och Janne skulle upp jättetidigt för att åka hem och jobba.

IMG_2785.JPG

Men det blev inte riktigt så. Runt 23 kände jag mig lite illamående och strax efter satte allt fart. Från att ha mått hur bra som helst fick jag akuta magsmärtor, vidrigt illamående och fick typ bo på toa. Jag blev så jäkla dålig! Behöver ju inte gå in på detaljer men har nog aldrig varit med om att få springa på toan så mycket. Runt 03 gick det inte längre och jag bad Janne springa ner och hämta lite loka så jag fick i mig lite vätska. Natten och morgonen var helt för jävlig. Sov nästan ingenting och när klockan blev 07 insåg jag att jag kommer inte kunna ta mig hem. Kunde inte stå upp så bara tanken på att gå ut från dörren några meter var helt otänkbart.

Janne som egentligen skulle åkt ut till flygplatsen halv åtta var snäll och bokade om planet så han kunde hjälpa handla lite grejer. Sedan är man ju SÅ ynklig… vill bara att någon ska badda med kall handduk på pannan.

Finns det något värre? Att ligga på ett hotellrum i en annan stad och bli magsjuk. Eller matförgiftad som jag faktiskt tror jag blev.

Timmarna kröp fram och vid 14.30 lyckades jag ta mig ner till centralen efter att bokat en svindyr förstaklass biljett hem. Värt varenda öre för jag satt helt själv och i tyst avdelning. Sov hela vägen fram till Skövde där min mamma hämtade mig. Som ett vrak kom jag hem till slut och sedan sov jag på soffan hela kvällen. Huvudvärk, genomsvettig och kunde inte få i mig något på kvällen. Då hade det gått ett dygn… Vätska tryckte jag ner och i natt vände det tack och lov. Janne stackarn som hade galet mycket på jobbet och packa dom sista mössorna, sedan även packa åt sig själv då han flög till USA i natt hade en del att stå i…. Tur ändå att han kunde ta ett senare flyg från Sthlm till Göteborg. Vet inte vad jag hade gjort annars.

IMG_2787.JPG

 

IMG_2788.JPG

Utsikten från ett vackert hotellrum som istället fick bli sjukstuga. Så tråkigt slut men vi fick i alla fall njuta en stund i det vackra rummet innan allt satte fart. Stor TACK till er på Kung Carl. Så gulliga ni var och tack för att jag fick ligga kvar. Skickade med blåbärssoppa och allt…

Mysiga rum.

IMG_2739.JPG

IMG_2804.JPG

Har ni klarat er från den här hemska sjukdomen?  Någon som blivit matförgiftad och hur ter det sig?

Idag är jag på benen men hemma förstås. Kram på er alla!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015-01-14 Mitt liv

Kommentarer

Jenny 6 år sen

Eeeeeh, jättesjuk men slänger upp en selfie… Epic…

Annelie 6 år sen

Stackare!! Vilken mardröm!!! Den där buffén kanske inte var varm/kall som den skulle….. ser inte ut att vara varken kyla eller värme under utan bara fatet på bordet. Hör med arrangören tycker jag!! Grattis till förlovningen!! Ni är verkligen ett fint par (får så bra vibbar när jag ser er så ni är nog menade för varandra :) ) !!

Helene Lindahl 6 år sen

Usch stackars dig. Vet hur det känns, man mår såå dåligt! Verkar som matförgiftning, blev det själv från ett café i gbg par dagar innan jul. Har aldrig varit så dålig!! Ingen annan blev sjuk heller. Kram o grattis till er förlovning!!

ulrika 6 år sen

Fy stackare att behöva uppleva matförgifftning.
Jag och vår äldsta dotter blev matförgiftad i Egypten sista natten på semestern. O herre jävla (ursäkta ordvalet) men de kom pang samtidigt på oss och var helt klart något av de värsta ja vart med om. Tack och lov vände de snabbt om ön tagna kunde vi res hem! Tycker som ovan att du borde kolla om någon mer blivit dålig, kan vara bra för arrangörerna att få till sig om maten vart dålig.
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Ja, det var hemskt!
Men stackars er! Galet vilket upplevelse när man är på semester.

Idag är jag i Sthlm igen och nu vill jag inte bli sjuk ;)

kram!

Helena 6 år sen

Låter verkligen inte kul att bli matförgiftad.Skönt att det känns bättre.Jag och min man reser alltid iväg tillsammans, förutom när det är med jobbet.Vi har varit tillsammans sedan vi var tonåringar,firar 31 år tillsammans i år.Finns inget bättre resesällskap än min underbare make. Vi är kärare än någonsin. Så jag tror inte att det beror på hur länge man varit tillsammans. Ha en underbar dag !

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Åh vad underbart!!!!
Jag tror att om man älskar någon vill man helst resa iväg med den. Sedan är det inget konstigt att resa med jobb eller vänner. Men jag förstår mig inte på förhållanden som kanske “bara är ihop för allt runtomkring”.

Ha en fin dag du också. Härligt att höra 31 år och kärare än någonsin!! <3
kram

Anja 6 år sen

Jag tycker ändå det låter som vinterkräksjukan. Den kommer snabbt! Många tror oftast att det är matförgiftning, när det egentligen är ett virus. Hur mår Janne? Har han klarat sig? Skönt att du mår bättre nu! :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Vinterkräksjukan är oerhört smittsamt virus. Janne har inte blivit sjuk.
Vi åt heller inte samma mat…

Sedan vet man aldrig och det spelar egentligen ingen roll.
Kram Johanna

Pia 6 år sen

Min 17- åriga dotter o jag blev matförgiftade före jul, söndagkväll på Arlanda, tidigt på måndag morgon gick vårt plan till London för att fira jul. Men med en jävla envishet o vilja så tog vi oss till London. Min dotter klarade av det värsta på natten. Jag bodde på flygplanstoaletten nästan hela resan, det fanns två toaletter till som tur va! När vi väl va framme på Hotellet i London så vände det. Men Londonvisstelsen blev ju inte riktigt som vi tänkt men men.

Svar på kommentaren:
Agneta 6 år sen

Men hjälp, stackars er!

Johanna Toftby 6 år sen

Men jag smäller av!!! ÅH gud jag dör vad jobbigt. Jag som nyss haft detta elände kan bara föreställa mig att ligga på ett plan, det var sjukt jobbigt att ligga på ett hotellrum och inte hemma….

Skönt ni ändå tog er igenom detta och att ni klarade resan.

Stor kram!

Jeanette 6 år sen

Sambon och jag gör gärna resor tillsammans. Vi försöker komma iväg på någon hotellövernattning med jämna mellanrum. Sen tycker jag att det är mysigt att åka iväg med bästa kompis ibland då hon bor på Åland men då är det minst lika härligt att komma hem eftersom jag längtar lite mer efter M efter att ha varit borta :-)
Hoppas att du har kryat på dig! *peppar, peppar* så brukar jag klara mig från magsjuka mm
Kram

Camilla 6 år sen

Hej Johanna, skönt att höra att du mår bättre =)
När du var i Sjötorp, har du en Leo tröja på dig. Har för mig du haft den ngn gång innan. Men hittar inte den i bloggen. Är den fr Melrose? Vad är det för märke?

// C

Camilla 6 år sen

Usch för matförgiftning! Jag har också blivit det en gång, men kan idag skratta åt händelsen.. Ca 12 år sedan och jag och min sambo hade precis träffats så vi dejtade och hade varit ute o ätit, slutade med att jag fick tillbringa hela natten (bland de första gångerna jag sov hos honom) på hans toalett. Blev så fruktansvärt dålig!! Min stackars sambo blev orolig och ringde tom sjukvårdsrådgivningen som förstod vad det var.. Efteråt tyckte jag det var väldigt pinsamt men vi är tillsammans än idag ;-)

Cecilia L 6 år sen

Vi är likadana angående att vara ifrån varandra, på 17 år så har vi varit iväg på olika håll 3 gånger. Det gör ont i mig av saknad efter min man! Larvigt tycker en del men det får stå för dom :) Hade du inget silver med dig? Suveränt vid magproblem ju. Har för mig att du skrivit att du tar det ibland?

TS 6 år sen

Jag är säker på att det var matförgiftning. Tycker du ska kolla upp med arrangören om fler insjuknat. Kan oxå vara salmonella/chigella.
Jag får ofta en sväng när vi är i Thailand. Sist vi var där kunde jag sista veckan endast äta lite strips med lite ketchup.. fy vad sjuk jag var. Ca 1-1,5 timme efter middagen..
Reser gör jag helst med min darling, men överraskade min lillasyster med en vecka i Turkiet. Hon visste inget…hade involverat hennes vänner o jobb o ingen försa sig. Hade gjort 3 paket, ett med en bikini, ett med vax för benen o en fotfil o ett med hotellinfo.
Hon grät i 1 timme….. såna resor är kul.
Kram o ta hand om dig

Susanne 6 år sen

Stackare, låter inge roligt. Själv är jag så förskonad att jag har ALDRIG varit magsjuk/kräksjuk/matförgiftad…ever. Min man blev matförgiftad då vi var på julbord med övernattning i december, ingen rolig historia och speciellt inte kul när man bor på hotell och vill mysa med långfrukost.

Appropå att vara i från varandra, min man reser en del i jobbet och åker även iväg med kompisar över weekends (även jag) och vi båda tycker det är skönt :-) låter konstigt kanske….vi älskar att göra saker ihop och gör det hyffsat ofta också men när han är på jobbresor är det lite skönt och VÄLDIGT mysigt när han kommer hem. Inte borta längre än 4-5 dagar då får man ju ordentlig längtan. Vi har varit ihop i 10 år och är fortfarande som nykära, vi tror det beror på att vi är ifrån varandra en del, men alla har ju inte lika i sina förhållanden men så funkar vårt :-)

Kram och krya på dig!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

ÅH hjälp vad tråkigt för din man! Stackaren!
Ja, det blev ingen mysig frukost för oss igår kan jag säga… jag låg i fosterställning på toan och Janne sprang snabbt ner på frukosten…

4 dagar på resa MAX, haha! Sedan blir det länge….
Det är bra att längta, men när dom är långt bort på andra sidan atlanten…. Men glad för hans skull, dom kommer hinna med både San francisco och Las vegas. Bara det!
Mysigt att ses när man var9it från varandra :)

Kram Johanna

Minna 6 år sen

Jag va om detta för några år sen när jag var på semester i Frankrike. Oxå ätit ute och typ 1-2 tim senare blir så dålig att jag trodde jag skulle dö!! Kom från alla håll,kräktes så jag inte fick luft, svimmade 3 gånger. Tuppade av sista gången i hallen och slog i huvudet så illa att jag fick hjärnskakning. Åkte hem morgonen efter, trodde inte jag skulle klara det, men min fantastiska man var med mig som tur var. Sen fick jag vara hemma i nästan 3 veckor för hjärnskakningen jag fick. INTE ROLIGT ALLS!! Krya på dig !!! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Herre.gud. Stackars dig!!! Fy vilken upplevelse… ja visst är det tur man har med sig sin fantastiska man <3
Ångesten när man mår så dåligt… hemskt.
Matförgiftning är inte kul och otur med hjärnskakningen.

Stor kram

Lena 6 år sen

Om man räknar ca 7 timmar bakåt från att man blir dålig och man ätit något då så är det oftast matförgiftning.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Jag kan ha fel, men tror det är ett par timmar efter.
kram

Agneta.S 6 år sen

Krya på dig.
Också nyfiken om du ska gå på formex i år. Har för mig det var en hel del kommentarer om deras förra visning…inte min smak av kläder men smaken är som baken.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack!

Nej, jag ska inte gå visningen i år. Hade kunder inbokat idag onsdag då jag fick frågan om att gå men dom går före och kan inte ändra. Men tror tjejerna gör ett jättebra jobb.(Nu blev jag ju sjuk så jobbar inte)

Kram

DeMarkey 6 år sen

Kan säga att jag är likadan och min man också för den delen. Att göra saker ifrån varandra kan vara bra och allt men på hemmaplan i Sverige om man säger så. Men att åka ifrån varandra blir för jobbigt, för mycket längtan och känns så vidrigt tomt och ensamt trots att man har barn. Att vara borta en helg skulle vara för mycket för oss, fy vad jag skulle längta!

fina ni är på översta bilden med ringarna, så stolta. :) Jag älskar det.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack! Tycker också om den bilden. <3

Ja, det är hemskt att längta, Jannes resa är lite jobbresa och "bara en vecka" som tur är. Längtar ihjäl mig….

En del säger det är bara för ni varit ihop så kort. (Om nu 3 år är kort) men det tror jag inte. Tror mer på att man mår bra av att göra saker med sin partner och inte hitta anledningar till att bara vara med vänner för att slippa vara med sin man. Då lär det ta slut på ett eller annat sätt.

Kramar

Babs 6 år sen

Matförgiftad blev jag på en känd rest här i Gbg, vill inte nämna namnet för det spelar ju ingen roll, men sjuk blev jag spydde mm,bodde på toan som jag fick krypa till kunde absolut inte stå på benen. Kom efter någon timma efter vi ätit. Tog kontakt med dem vilket de var tacksamma för det var fler än jag som blivit sjuka. Fy fy så dålig jag var.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Åh det är HEMSKT. Stackare! Galet hur dåligt man mår…. jag fick knappt luft och hade nästan panik så dålig var jag.
men men, skönt att det går över :)

kram!

Agneta 6 år sen

Låter exakt som matförgiftning. Livsfarligt med buffé dessa tider :(
Krya!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Ja, det kanske var det….

Tack!

Anna 6 år sen

Exakt så mådde jag när jag blev matförgiftad! Värsta jag varit med om. Är det någon annan som blivit smittad?Janne borde ju fått det. Isf är det säkert inte magsjuka utan något du fått i dig när det kom så plötsligt efter du ätit.

Är du på formexmässan i år?
krya på dig!

Svar på kommentaren:
Lena M 6 år sen

Åh, du hoppar väl över visningen på Formex i år? Var ju katastrof förra gången. Ett gäng avdankade tanter i fula kläder som ramlade av scenen.
Du passar inte in i det gänget, satsa på att göra din egen grej istället!!

Ann 6 år sen

Låter som vinterkräksjukan.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…