• 2015-01-16, 08:57
  • 18

God morgon!

Äntligen freeedag! Hur har ni det?

Tusen tack för alla era kommentarer, det är så roligt att gå in här och läsa och att ni gillar att vara här. När jag vaknade i natt fick jag panik över att min ring var borta. Ni vet hur känslan är precis när man fått en vacker ring… kan inte sluta titta på den och är livrädd för att tappa bort den. Får inte hända. Även om det är materiellt är det så mycket känslor med just den ringen. Varje natt tar jag av mig den och lägger den i en liten söt ask från By Leonnie. För att hålla ordning på ringen extra noga. Blev så glad  när jag fick se den. Har en del från det märket och så kul att dom hade ett “minismyckeskrin” för just dina ringar tex under natten. Vackert på sängbordet.

DSC_0191

By Leonnie finns bland annat hos Inreda.com.  Vet någon frågade igen om mina sängbord. Det är artwood och kommer från Lodge living i Kungsbacka. Man kan beställa massor av fina möbler om dom inte har allt hemma. Skriver direkt för jag vet att några undrar annars.

DSC_0184

Vaknade mitt i natten, genomsvettig (pmsvallningar? haha) och trodde iden var borta… Kändes som om det var sant när jag vaknade och famlade och fick inte tag på asken mitt i mörkret. Fick tända, sätta mig upp och öppna asken. Livrädd!

DSC_0199

Mitt hjärta slog när jag såg den…. GUD om den inte hade suttit där! Puh. Jag är så jäkla rädd att den kommer bort så jag till och med drömmer om det, haha.

Kunde somna om och sedan vaknade jag tidigt. Kollade den då igen. Störd.   Janne är i San Francisco och har det fantastiskt med ett gäng från Frölunda Indians. Kollar hockey bland annat och kommer nog få trevliga dagar. Det skiljer 9 timmar i tidsskillnad och varje gång han är iväg lång blir det nästan som om jag ändrar min tid här hemma också. Sover kass, kollar telefonen och svårt att sova. Också knäppt, jag vet. Men härligt att längta.

Igår var jag hemma dag två pga dom 48 timmarna, mådde ju annars som vanligt men fick en hel del gjort hemma. Satt och jobbade länge vid datorn, röjde och städade en del. Målade även bordet i köket igen. Skönt när det blir nymålat.

IMG_2871-0.JPG

Målade enbart över så därför jag inte täckt. Har en svart, matt färg för jag gillar mer den finishen än blankt. Blir så fint.

IMG_2901-0.JPG

Matt och fräscht igen. Förstås inte lika tåligt som en blank yta men den är enkel att måla med och torkar i ett naffs. Öskar jag hade ännu mer tid att fixa hemma. Älskar det och mitt stora intresse och avkoppling.

Fick fota med min mobil tyvärr. Har inte min systemkamera hemma för Janne tog med sig allt när jag blev sjuk. Får hämta den i helgen.

Önskar er en underbar fredag, vad ska ni göra idag? Ska förresten visa bild på proteinpannkakor jag gjorde igår med blåbärssmak. Så goda!

KRAM på er

 

 

 

 

 

2015-01-16 Mitt liv

Kommentarer

Malin 6 år sen

Hej

Vart är bordet köpt?

P 6 år sen

Men förlovningsring och vigselring är ju något man normalt alltid har på sig, dag som natt. Klar du känner den hela tiden, den är ju alldeles ny :)
Är den så stor så den kan glida av ditt finger? Då är den för stor, skulle jag vilja säga. Så klart du gör som du vill men nog tycker jag det är mycket större risk att den försvinner, när du tar av den varje kväll..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Trodde inte jag skulle behöva förklara detta,,, men jag har haft ringar på mig innan. Barnen pappa. I över 8 år…
Sov aldrig med dom då heller.
Normalt?
Kan man inte få göra som man vill om jag inte vill sova med den? Inget konstigt alls. För mig =)
Just därför jag lägger den varje natt i en fin ask. Sjukhuspersonal, cafepersonal mm får heller inte ha ringar på sig. Och det är inte onormalt att ta av den.Träna med vikter mm, ja då tar jag av den då också.
kram Johanna

P 6 år sen

Oj då.. där fick man sig en snyting. Trist att du vill missuppfatta, fattar väl att du gör som du vill. Har själv varit gift i massor av år och faktiskt aldrig tagit av mig mina ringar, för mig skulle det innebära otur. Vad skrev jag som du blev så arg på? Första gången jag gick in här…Tokigt att jag kommenterade.

Lena 6 år sen

Jag är en MYCKET trogen läsare av din blogg! Men skriver inte här…
Använd din fina ring!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Va? Haha! Jag använder den HELA tiden. Men inte när jag sover. ;)

Kram Johanna

Lena 6 år sen

..vet inte vad som hände..Men hela mitt inlägg kom inte med…bara delar o tagna ur sitt sammanhang…
Kortfattat skrev jag:Andvänd din fina ring! Låt livets märken fastna! (Du “lär” dig sova med den..) Var rädda om varandra!
O Tack för all insperation!
Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack söta, men nej. Jag vill faktiskt inte sova med smycken. Har dom under min vakna tid. Känns inte heller hygieniskt. Men alla är olika. :)
kram!

moa 6 år sen

så vacker ask, och ringen! underbar! är så glad för eran skull, ni verkar så fina ihop :) Vet ej om du skrivit ut detta, ska försöka googla, men varifrån är zebramattan? Så fin!
önskar dig en underbar dag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack! <3
Ja, han är mitt allt. Underbar känsla.

Zebramattan har jag fått av min pappa som köpt den via kontakter som har fabrik.

Kram
ps sånna mattor finns i många möbelaffärer, tex mio.

Sophie 6 år sen

Jag känner igen den där paniken efter ringen. Jag har haft min ett år nu men är fortfarande lika rädd för och tappa bort den :P Sen ville jag bara säga att det är bra gjort av dig och vara hemma 48h, det är så många som struntar i det och sprider smittor, ha det bäst!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Ja, visst är den känslan jobbig, men tror den är borta.. Tittar på den hela tiden så den inte är borta, haha.

Ja, jag vill inte sprida den här hemska sjukdomen vidare. Fruktansvärt….
Ha en fin fredag! kramar

Agneta 6 år sen

Men hjälp! Trodde du tappat bort den, tur det var en dröm. Vilken fin ask!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack! Ja, det var tur… kram

Helén 6 år sen

Bordet är superfint!
Vilken färg målar du med?
Ha en fin dag/ Helén

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack, menar du märket på färgen? Ingen aning, haha. Vanlig matt svart färg. Kan kolla upp.

kramar

Lotte 6 år sen

Phu vilken jävla tur det bara va en dröm!!! Jag sover alltid med vigselringen på… Smyckesasken är riktigt fin! Den ser lite lyxig ut :-)
Åh, ser fram emot receptet.
http://lotte4.blogspot.com

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

ja, det kan man säga haha…
Kan inte sova med den, dels känns den för mycket och jag är rädd att den kommer bort, haha. Trillar av eller nåt och hamnar nere i madrassen ;)

kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…