• 2015-01-23, 23:55
  • 7

Vill bara in och säga god natt och skriva ner morgondagens utmaning dag 6. Dagarna flyger fram och vad kul ni är peppade!

Här har vi fredagsmys och varit iväg och handlat, köpte några nya lampor på Chilli och beställde en fåtölj i svart sammet till hallen, tror den kommer bli fin. L-M är hos kompisar och Marilyn ska iväg i morgon bitti så vi kryper nog snart ner.

DSC_0222

Hon valde så fina blommor med ljusslingor i i en butik, blev så fint i hennes fönster.

DSC_0203

Gjorde kyckling med jordnötssås, skriver ner i morgon. Blev gott med rotgrönsaker till.

DSC_0181 2

DSC_0189

Idag körde jag ett pass på gymmet i Göteborg. 40 min styrka plus utmaning efter uppvärmning och avslutade med 15 min cardio, löpbandet med lutning. Flera frågar vad jag äter före och efter. Jag tar sällan något precis innan. Om det är morgonträning. Är det senare under dagen och ska tex köra tuffare konditionspass måste jag ha energi och ätit ett par timmar före.

Under tiden jag tränar dricker jag Bcaa-xx som är bra aminosyror. Mat efter, alt frukt, nötter  mm tills det blir riktigt mat.

Är ni redo för utmaning dag nummer 6?!

30 Squats

20 Utfallssteg

15 Höftlyft

15 Crunches

God natt från en som fjällar kan jag säga. Gode gud vad jag ser ut men skönt att veta huden blir fantastisk efteråt.

Kram

 

 

 

 

Kommentarer

Laila 6 år sen

Kan du lägga ut receptet på jordnötssåsen tack

Monica 6 år sen

Hej,
Gillar ditt svarta hallbord! Var har du köpt det? Tror att sammetsfåtöljen kommer att passa jättebra där.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla!

Märket är By Leonnie och kommer från Inreda.com

Ja, jag tror den svarta sammetsfåtöljen blir bra.
Kram!

GunBritt 6 år sen

Sicken tur Johanna att Du la in lite från Ditt hem, det gillas, bra att Du blandar Dina inlägg – är totalt ointresserad av träning men däremot gillas Din goda smak gällande både inredning och kläder. Just nu håller vi på med “projekt” sovrum – Ditt är min inspiration

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Vad kul!
Spännande med nytt sovrum. Det är alltid kul att greja och fixa hemma.

Kramar

Gitte 6 år sen

Hej Johanna. Är glad att jag tog mig i kragen och började på din utmaning. Har varit otroligt lat nu flera månader, och orsaken vet jag inte men kan ha att göra med att jag avskyr de mörka månaderna och är rätt deppig då. Men nu har vikten gått upp alldeles för mycket, har aldrig vägt så här mycket förut och jag mår skit av detta. Så nu är det tvunget att ta tag i mitt liv. Jag kom i gång lite senare, så i dag är jag på dag 3 och jag vill bara dö när jag gör utfallsstegen. Jättehemskt, och inte blir det bättre att jag går rejäla promenader om dagarna också nu. Jag har en egen blogg och jag blir pepprad av att skriva om detta varje dag också, och då är det svårt att hoppa av det när det är offentligt, vilket är bra :)

Jag läser din blogg i stort sett dagligen och du pepprar mig rätt mycket. Så tack för en härlig blogg och all din peppning. Måste bara ta det försiktigt för jag är känd för att gå ut för hårt och sedan blir det platt fall. Imorgon blir det dag 4 och en och en halv timmes buggkurs, så jag kommer somna nöjd efter min helg gällande träning i alla fall.

Kramis, Gitte

Eve 6 år sen

Halli hallå Johanna!

Ville bara säga att jag blir sååå inspirerad av dig och din blogg! Som nybliven mamma sen drygt 6 månader tillbaka så känner jag att jag tyvärr inte riktigt “vågar” vara med utmaningen… Hade sååå gärna velat vara med men mina magmuskler har inte hittat tillbaka ännu så istället försöker jag göra “snäll träning” för att hitta kontakten med musklerna igen (använder Olga Rönnbergs “Träning för nyblivna mammor”) men att gå in och läsa på din blogg peppar mig att fortsätta ändå! Du är ju ett levande bevis för att man kan komma iform även efter barnafödande :)

Det som jag blir mest peppad av i din blogg är när du skriver saker som tex det du skrev den 3/1: (Kopierat från din blogg)…

“Men oavsett- Man väljer själv, det finns ingen annan är just du som kan påverka. Har ni ätit onyttigt, socker och skräp mellan jul och Nyår- Strunta i att må dåligt över det- Jag har ibland kunder som ska ”ursäkta sig” från början till slut och berätta att dom är tjocka, dåligt samvete och vill berätta varför dom inte hinner träna mm mm mm.

Jag brukar mest lyssna =)

Alla hamnar i svackor men skjuta upp saker, ursäkta sig hjälper inte. Ett beteende som är vanligt och heller inget konstigt men försök se er i spegeln och säg-

Jag ska ta tag i detta NU NU NU. Inte i morgon.”

Sådana ord peppar mig nå enormt! Att vi har alla ett val att göra och det är liksom “bara” bestämma sig! m.m. samtidigt som vi måste acceptera och “förlåta oss själva” för det som varit, att vi alla hamnar i svackor (det är normalt) men att man inte ska deppa ihop för det m.m. Jag vill vara aktiv i mitt val och hålla fast vid detta som jag nu påbörjat men jag (som alla andra) kommer hamna i svackor och att då, med jämna mellanrum, få läsa här på din blogg liknande ord som du skrev den 3/1 tror jag kommer fortsätta peppa mig!

Jag är verkligen sååå nöjd med din blogg, den peppar mig på så många sätt! Dina bilder, att se dig och ditt leende för det verkligen lyser om dig och det syns att du mår bra!, dina olika tankar, reflektioner, matbilder, träningsbilder m.m. så jag vill inte att du ska tro att jag saknar ngt.. vill bara be om att du kanske (lite oftare, inte överdrivet!!) kan skriva sådana där saker… påminnelser om att svackorna kommer men att man inte ska ge upp och deppa ihop för det! Komma ihåg att fokusera på det man gjort bra, man kanske gjort 9 bra saker och 1 mindre bra men att det inte betyder att det är kört för det! (Jag vet ju det här sååå väl, men på vägen till bättre mående, fysiskt och psykiskt, är det lätt att vissa dagar, stunder, tillfällen tappa motivationen och hamna i en svacka men med ditt pepp tror jag att det blir lättare att återfå motivationen och inte fastna i den där svackan!)

Kram Eve

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni en haft en fin måndag? Visst är det alltid lite skönt när den är gjord. Sedan går veckan bara av farten. Jag började med en PW på 4 km raskt…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…