• 2015-01-25, 12:54
  • 11

Har ni testat dessa goda energidrinkar? Dom kallas solskenssmoothie för det är massor av nyttigheter och så goda! Passande namn, nu behöver vi extra mycket vitaminer och kanske ni även drar på er halsont, förkylningar under vinterhalvåret. Vanligt också när man kör igång hårdare träning.

Bilden ovan är från när jag gjorde den i vintras, då hade jag även morot i men det skippade vi idag.

IMG_3844.JPG

Receptet hittar ni HÄR. Mango, apelsin, ingefära och hittar ni den nyttiga äppelmusten från Kullamust blir det ännu godare. Vatten funkar också.

Sedan blev det omelett och bacon. Älskar söndagsfrukost.

IMG_3841.JPG

Vi behöver mer sol! Ut och njut i det fina vädret idag, vi gick en runda före frukost. Så vackert ute och det känns att kroppen skriker efter ljus.

10421175_10152610454423067_3564713945655562493_n

Vintervädret lika härlig i Göteborg som i Sälen. Fortfarande frågar fler hur man beställer mössorna. Ni mailar [email protected] (Fåtal av dom gröna kvar, inga rosa.)

Ha en riktigt skön söndag!

 

Kommentarer

Gabriella 5 år sen

Jag undrar vad det är för märke på din fina skidjacka med pälskantade ärmar. Jag skulle vilja köpa en likadan. Den är sååå snygg.

Kram

Katarina 5 år sen

Mums, denna “drink” är jättgod. Jag brukar även ta i lite chiafrön, det blir fint till det oranga. Tack för tipset! Denna har vi kört mycket i vinter.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Visst är den god!!

Kram

Jeanette K 5 år sen

Gott att göra egen juice, ingefära är nästan ett måste för smakens skull ;-)

Jag är så sugen på att klippa av mig håret, kan du inte skriva ett inlägg med foton på korta, kvinnliga frisyrer?!

Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja, visst är det! Bra mot alla förkylningar också :)

Ska försöka hinna fixa ett sånt inlägg.

KRAM

Jenny 5 år sen

Ser underbart goda ut, måste testa!!!!
En fråga till dig som frisör Johanna:
Keratinbehandling- är det bra?
Jag har långt självlockigt hår som lätt blir torrt och frissigt. Gillar mina lockar ibland dock… Försvinner dessa av behandlingen ?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack!

Keratin är kort och gott protein. Det är vad håret är uppbyggt av. Har man skadat hår, alltså mycket preparerat, eller frissigt dels i sin kvalité eller också pga av för mycket värmeverktyg så kanske man kan behöva reparera med mycket protein. Hjälper inte bra produkter tex K-pak så kan man prova en keratinbehandling/strukturbehandling. Jag tycker Kebelo är grym.

Slätar ut, men gör det inte rakt. Tar ner frisset… “lugnar ner” håret kan man säga och gör håret friskare.

Lycka till!

kram

Emelie 5 år sen

Hej Johanna !
Kan du inte göra ett inlägg med tips på bra ryggövningar både för hemmaträning och på gymet. Vore grymt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Om det inte finns så klart jag kan göra det. Man kan alltid testa att skriva in i sökrutan ovan men jag ska fixa ett inlägg annars.

Kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…