ANNONS
Integritet på Tailsweep

Utmaning dag 9 och lax med parmesankräm

/


Har ni fått en fin start på veckan? Jag har jobbat på salongen och efteråt åkte jag och Lisa-Marie och beställde en byrå till hennes rum som vi länge tänkt göra, äntligen blev det av. En fin från Mio som redan kommer på fredag. Marilyn har pluggat samhällskunskap och jag förhörde några sidor. Det är ju ett ganska roligt ämne men minns att jag tyckte det var mindre roligt när jag  gick i nian. 😉
Jag har tränat och gjort dagens utmaning. Hur går det med er träningsvärk? Börjar ni vänja er?
Fram med mattan och kör!Några vill veta vad jag äter och jag har skrivit det förut. Drar bort mycket kolhydrater under veckan men äter ganska vanligt (Vad nu är vanligt, men äter lite vad jag känner för och lyxar till det lite extra under helgen.) Godisråtta och choklad är det bästa jag vet, älskar chips men aldrig något sånt skräp under veckan. Så vet ni om ni är nya läsare. Sköter jag veckan bra funkar det att ta något extra gott till helgen.
Dagens måltider: Sen frukost vid 11: Blåbärssmoothie med turkisk yoghurt, lite mjölk, blåbär, psylliumfröskal, (Mättnadskänsla samt bra för magen) lite honung. Kaffe och två små clementiner.
Mellanmål på salongen: Proteindrink, två fincrisp med ost
Middag efter jobbet: Lax med frästa grönsaker, sparris och parmesankräm.
Mellanmål: Päron, lite nötter och the med citron
Detta måste ni bara göra. SÅ GOTT och tjejerna vräkte i sig.
Lax med parmesankräm 
Jag lägger laxfileér i ugnen. Fräser grönsaker i kokosfett, kryddar mycket. Maten blir roligare om det smakar. Soja, chili, paprika, svartpeppar, lite sweet chili, sambal olek.
Parmesankräm: 
2 dl vitt vin (Jag hade matlagningsvin)
2 st scharlottenlökar
2 dl parmesanost, riven 
2 dl créme fraiche
Finhacka scharlottenlök, lägg i en gryta och tillsätt vitt vin. Låt vinet koka ihop tills bara några matskedar återstår. Tillsätt crème fraiche och riven parmesanost. Värm upp så osten smälter, smaka av med salt och peppar. Drag kastrullen från värmen och varmhåll.
Himmelskt och enkelt.


Utmaningen dag 9 som kommer i morgon 27/1


#toftby30dagarschallenge
35 Squats
25 Utfallssteg (per ben) Varannat är super, även bakåt då det är mer skonsamt för dina knän. 
20 Höftlyft
25 Crunches
Är ni taggade för att trappa upp? Vi har bara tre veckor kvar av utmaningen, sedan kommer steg 2! Vi ska bli ännu starkare.
Jag har ett inlägg från vår fina Annica Thimberg som kommer strax. I morgon vill jag att vi tänker extra mycket på henne då hon ska ner till Sahlgrenska och få besked.
Kram och god natt på er

8

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00