• 2015-01-27, 06:20
  • 105

Här kommer ett gripande inlägg från Annica som ni får följa här inne ibland. Snälla, goa läsare tänk extra mycket på henne idag. Skicka henne massa styrkekramar för nu behöver hon all pepp hon kan få. Detta är skrivet igår 26e, det är idag tisdag som hon ska till Sahlgrenska. Tar er tiden att läsa igenom detta. För det är verkligheten för Annica. Overkligt för många.

ÅH, Annica du är den starkaste jag känner! Du kommer fixa det här! <3<3<3  Massa kärlek till dig. Kram från din vän. 

En verklig mardrömsvecka

Om man googlar på ordet cancer får man fram:

”Cancer är latinets ord för krabba/kräfta, vilket även är det gamla svenska namnet på sjukdomen som ofta syns som dödsorsak i kyrkböckerna”

Vad elakt just det ordet cancer är. Ordet cancer som ger många obehag av bara själva ordet.

Ett starkt fruktansvärt ord.

Om jag hade en egen ordbok så hade min förklaring till cancer stått: Cancer är hat. Cancer är en fruktansvärd skit sjukdom. Cancer förstör för familjer. Cancer är väntan, väntan, väntan på besked. Cancer är en mardrömsresa som aldrig tycks ta slut. Fast ordet hopp kan också få ingå för att göra min ordbok lite positiv och läsvärd. För hopp är det vi alla med cancer behöver.

Sitter här och tänker på vad jag ska skriva till er. Har så mycket att berätta, men ändå kommer tankarna över till det enda jag fokuserar på just nu. Och det är min morgondag.

Varje månad gör jag en månadskoll på Sahlgrenska. De klämmer och känner på hela mig i jakt efter metastaser. De tittar på hudkostymen om den har förändrats, om mina prickar ser jämna och fina ut och så får jag tummen upp, så kan jag åka hem  och andas ut för ytterligare en månad.

Så blir det inte riktigt imorgon.

Jag vet vad som är på G. Jag vet att misstankarna som jag varit så rädd för är här. Jag vet vad röntgenplåtarna säger. Min läkare ringde mig i fredags och berättade.

Så många tankar, så mycket rädsla, men även så stort hopp!

I veckan gjorde jag åter min 3 månaders röntgenkontroll. Denna gången röntgades buken, lungorna och även hjärnan. Efter mycket huvudvärk bestämdes det att hjärnan skulle även kontrolleras.

Mina läkare misstänkte att den dagliga huvudvärken skulle vara biverkningar, men efter att de eskalerat och blivit mer varje dag, så gjorde vi en extra koll. Och som jag varit rädd för detta. Just huvudet är jag extra rädd att det ska sprida sig till.

Jag gillar inte MR (magnetröntgen).

Har aldrig varit speciellt rädd för trånga utrymmen men just denna manick hyser jag stor respekt för.

Fastspänd på en ”bår” och denna gång även med en båge över huvudet körs jag in i en långsmal tunnel. Och det är så många tankar man hinner tänka under den här tiden. Jag var så jätterädd och jag kände paniken komma när min kropp kördes in. Jag ville inte, men vad hade jag att välja på? Ville bara rymma med min man som satt bredvid på en stol i rummet. Ta en resa till Turkiet och glömma att jag är sjuk. Den känslan får jag många gånger under den här tiden när jag varit cancersjuk. Tänk om det hade fungerat. Bara rymma ifrån sin sjukdom…

Men denna gången på röntgen hände det nåt speciellt. Jag kände att nu ber jag till han jag tror på. Min Gud att han ska hjälpa mig. Och helt plötsligt blev bara hela jag så jätte lugn. Varm i hela kroppen och kändes som jag lyftes av båren in i en stor hand. Hela undersökningen tog 1h och 15 min. Jag var inne i Magnetröntgen hela tiden under den tiden, men jag kände mig så total lugn. Efter röntgen åkte jag hem och nu kommer det värsta… Mardrömsveckan då man ska vänta på beskedet. Den veckan kommer komma igen och igen och igen. Närmare sagt minst var tredje månad i samband med röntgenresultat. Denna väntan är fruktansvärd och jag önskar så att INGEN behöver vara med om detta!

I fredags ringde min läkare och berättade att det fanns ingen spridning varken till lungorna eller till hjärnan, och åh vad jag kunde andas ut för en stund. Tills hon berättade kring levern.

De metastaser som fanns förra gången var även där denna gången. Tyvärr kunde man se en liten ökning på den ena och ev. några tecken på att den ”vaknat till liv igen”…

Detta betyder att jag kan blivit resistent och då svarar jag inte längre på medicinen. Allt blir liksom nattsvart igen. Måtte Skövde ha sett fel var min första tanke. I lördags var jag så ledsen när jag tänkte på detta och kunde liksom inte slå bort tankarna kring detta. Och ni som läst mina blogginlägg vet lite vart jag står kring min tro. Jag tror på ett liv efter det här och hela mitt Annicahjärta dunkar för Gud och tror att han finns med mig i detta.

Så jag tog mina tabletter i handen och bad att han ska hjälpa medicinerna att göra maximal nytta i min kropp. Några timmar senare exploderar det av biverkningar i min kropp. Jag får feber, utslag, ledvärk och mår illa. Och som mina läkare förut sagt är att biverkningar kan vara ett tecken på att medicinen fungerar. En del av er kanske tänker att det är en tillfällighet, men jag tror annat. Jag tror kanske att jag får en vink ifrån ovan att medicinen visst funkar. Oavsett om jag är resistent eller inte så tror jag av hela hjärtat. Tron och hoppet är det sista som får lämna mig i min kamp mot cancern.

Många gånger har jag känt mig så buren i min tro. Det är lite tackvare det jag orkar kämpa vidare. Jag tycker alla ska få tro på vad de vill, inget är rätt eller fel. Men min kristna tro är rätt för mig och jag önskar så att detta bär mig hela vägen i mål.

Och mitt mål är givetvis att en dag få skriva här att jag Annica blivit helt frisk!

annica

Imorgon bär det av till sahlgrenska igen. Ska få provsvar som blir väldigt avgörande som bekräftar om jag är resistent eller inte. Dessutom vet jag att radiologerna på Sahlgrenska sitter imorgon bitti med mina röntgenbilder och jämnför och mäter och ser hur de ändrat sig, allt för att se om jag fortfarande svarar på mina mediciner.

Jag hoppas så på att jag ska kunna sova i natt, för ikväll är jag allt mer än tuff. Jag sitter och funderar på frågor jag ska ställa. Är jag resistent, vad händer då? Vilka behandlingar ska jag få? Jag vet att min läkare har både plan B och C för mig, men jag vet även att det är inte säkert att just de kommer fungera så bra som min första behandling. Jag vet också att biverkningarna kan bli ännu tuffare än de jag har idag. Och det klart att sånt skrämmer mig.

Jag vill så gärna fungera som mamma Annica till 100%. Inte vara cancersjuka mamma Annica som ligger i sängen och säger ”barn, kan ni bara ta en frukt så fixar mamma lite mat sen när jag vilat färdigt”. Alltså, det är en mardröm att bara må så här fram och tillbaka. Att vara trött av all cancermedicin är helt okej, och mina barn har fullt upp med annat så oftast tror jag de inte tänker på vad värst trött jag är hela tiden. Men ”egotänket” i mig tar över att jag vill vara den perfekta mamman som får njuta varendaste millisekund så länge jag lever med dem. Jag älskar dem så mycket. Jag vill vara en bra mamma, jag vill orka jämnt och inte bara ibland. Jag vill inte vara sjuk.

Det har alltid på nåt sätt varit så självklart. Tänk vad allt är självklart egentligen. Att få vakna, äta en god frukost, få borsta tänderna, ta på sig fina kläder och möta en ny dag. Att få gå till jobbet, komma hem,träffa barnen, leka, mysa, äta kvällsmat, natta barn, pussa sin älskade man och sova en god nattssömn. Allt är inte självklart. Njut av varje sekund av ditt liv. Ingen av oss vet något om nästa dag. Vi kan ju inte vara rädda för att dö hela tiden, så funkar det inte. Men det gäller att stanna upp, blunda, dra ett djupt andetag och känna LIVET!

Jag tänkte inte skriva så långt denna gången, men antagligen behövde jag bara skriva av mig, för långt blev det.

Av hela hjärtat vill jag fortsätta tacka er för att ni vill följa mig och att ni alltid peppar mig. Till alla mina fina vänner och min underbara familj: TACK för att ni alltid finns där i mina bergochdalbanekänslor att ni stöttar mig och finns här för min man och våra tre underbara söner. Ni betyder SÅ mycket för oss.

Jag älskar er så mycket och skulle inte orka en dag utan er vid min sida.

Oavsett resultatet imorgon så kommer jag inte ge upp. Ni får bara påminna mig efter mina besked om det blir ett tråkigt resultat och jag då inte orkar.

Tänk lite extra på mig, håll tummarna, be en bön och var med mig för imorgon kl 11, vet jag antagligen hur läget är.

Stor kram från mig <3 Annica

 

2015-01-27 Gästblogg

Kommentarer

Malin 5 år sen

Ber om all styrka och kraft till dig idag.

Marita 5 år sen

Du fixar det här!!!

katarina ivarsson 5 år sen

Älskade, finaste Annica. Vet inte vad jag ska skriva? Jag hittar inte rätt ord. De känns så futtiga. Eller överflödiga. Men mina tankar finns hos dig tillsammans med ett fång styrkekramar. Vi är sååå många som har sååå mycket att lära av dig och din enorma livsglädje och tacksamhet över livets vardagshändelser. Hoppas att du känner allas vår närvaro i dag. Du är en segrare, Annica!

Carina 5 år sen

Styrkekramar och energi i massor till Dig!

katja 5 år sen

Man kan inte ta saker förgivet här i livet. Och tyvärr är det oftast de som är friska som “gnäller”. Växte upp med hudsjukdomen psoriasis och när mina vänner gnällde över nån finne tyckte jag det var trams. Jag hade långa behandlingar men tävlade i idrott och gymnastik med synliga utslag. Brydde mig inte. Kan inte få barn pga men medicinering mot psoriasisartrit, njuter av syskonbarnen. Jag tror också, vi får hoppas på det bästa!
Styrkekramar ( ville bara ta ett litet litet exempel ovan…)

Veronica Lindmark 5 år sen

Så fint och gripande du skriver. Ber en bön för dig ikväll, styrkekramar och tankar från en annan mamma/fru/dotter/syster. <3

Suzanne 5 år sen

Många styrkekramar till dig!! Jag vet att du kommer att klara denna resan! Miljoner kramar

Lissi Andersson 5 år sen

Vilken otrolig kämpe!! Alla tankar och styrka till dig och familjen

Petra 5 år sen

Hur har det gått? Tänker på dig. Kämpa <3

Pernilla 5 år sen

Tänker på dig!!

Kram

Fatima 5 år sen

Ber för dig Annika’
All kärlek till dig! Kram du finns i mina tankar. Varit sjuk själv så jag vet vilket lidande du går igenom. Mötte ljuset U tiden jag var dålig o har liksom du en stark tro. Kram igen

Jessica 5 år sen

Mina tankar och böner går till dig och din familj

Lotta 5 år sen

Tack. Tack för att du delar med dig av detta och får mig att stanna upp i min själv centrerade vardag I ch inse vad som är verkligt viktigt. Nämligen att leva ! Stor kram till dig.

Jeanette 5 år sen
Anna 5 år sen

Blir berörd av det du skriver och går igenom. Cancer kan besegras men vägen dit kan vara seg och jävlig men kämpa på!!! Känner när jag läser ditt inlägg att du är en kämpe!

Jenny 5 år sen

All kärlek o styrka till dig o din familj idag!!!! ❤️❤️❤️❤️

Marie D 5 år sen

Fy sjutton vad livet är orättvist o jag skäms för att jag gnäller på små skitsaker i vardagen när jag läser om ditt oerhörda kämpande. Massa massa kramar till dig tror absolut på att enorma styrka gör att du grejar detta❤️❤️❤️❤️

Lotta 5 år sen

Många tankar och kramar går till dig!

Pernilla 5 år sen

Mina tankar är hos dig❤️

Madeleine 5 år sen

Jag ska be min skyddängel vaka över dig i natt

Johanna 5 år sen

❤️❤️❤️

Agneta 5 år sen

Styrkekram ❤️kärlek tilldig o familjen❤️. Varma kramar❤️

Marie K 5 år sen

Stor varm strykekram!!! Du verkar besitta en enorm styrka som kommer ta dig långt i din kamp. Kraaaaaam….

camilla 5 år sen

Styrkekramar i massor <3<3 Kramar camilla

Danijela 5 år sen

Tänker på dig styrkekramar <3

Lotta 5 år sen

<3 styrkekramar <3

Ulli 5 år sen

Tänker på dig – många styrkekramar

Barbro 5 år sen

Tänker på dej och din familj.
Styrkekramar till dej!

Camilla 5 år sen

All styrka i världen till och även din famlij. Tänder ett ljus i min skyddsängel för er alla. Kram

AnnaE 5 år sen

Tänker på dej! Kram ♥

Ingrid Carlsson 5 år sen

Håller tummarna för bra besked.
Massor av kramar till dig.

Helena 5 år sen

Varmaste kramen till dig.Hoppas verkligen ett du fått ett bra besked.

Katja Talus 5 år sen

Kramar om dig och nu hoppas vi och kämpar!!! Fan vad jag hatar cancer

Pernilla 5 år sen

Varmaste kramen från mig! <3

Annika 5 år sen

Vad fint du skriver om detta svåra! Tack för att du delar med dig av alla kloka tankar, och kämpa på! Du klarar detta!!! Kramar från Annika

Annelie Grönlind 5 år sen

En stor kram till dig Annica . Jag håller alla mina tummar å tår å tänker på dig . / Annelie

Jenny 5 år sen

Oh, jag ska hålla tummar och tår för dig. Vilken kämpe och inspiration du är. Så inställd på att detta ska gå bra. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får goda svar. Stor kram på dig

Mia 5 år sen

Varmaste kramar till dig Annika.. Hoppas verkligen du fått bra besked idag..

Pia 5 år sen

Tänker på dig idag ! Kram

Ann-Cristin Karlsson 5 år sen

Styrkekramar

helen 5 år sen

Å berörs så av det du måste gå igenom o kommer be o hoppas att du får ett så bra besked idag som går. Ens egna bekymmer blir genast så små jätte många styrke kramar till dig och hela din familj!

Veronica 5 år sen

Ber Gud att lägga sina läkande händer över dig och omsluter dig och bär dig igenom den svåra du går igenom

Lena 5 år sen

Alla tankar är hos Dig idag och hoppas på det Bästa besked❤️ Kram från din vän Kentas dotter Lena

Trine Nylende 5 år sen

Varme tanker og klemmer til fine deg

Heléne 5 år sen

Massor av styrketankar till dig.

Momica 5 år sen

Tänker på dig och håller naturligtvis tummarna och hoppas på ett positivt besked.

Annica 5 år sen

All styrka till dig, kram

Heléne 5 år sen

Fru Blom 5 år sen

Varma tankar till dig -förlorade själv min älskade svärfar 9.e december i just cancer – lungcander 2 veckor senare dog min mamma hastigt o oväntat…Livet de går nu, som du skriver borsta tänderna, äta frukost – ta på sig kläderna mm..
Även om det är tungt och ha förlorat två underbara föräldrar för oss så går livet vidare men just nu är det tufft och funderar kommer jag nånsinn mera bli mig själv, samma som före…
Jättekram till dig och din familj..Håller tummarna o sänder dig en extra tanke kl 11 …/fru Blom

lotta 5 år sen

Gud är med dig! Han överger dig inte nu!
Du är Älskad!!!

jenny 5 år sen

Lycka till.
Ge inte upp.
Vi fick i november besked om att vår dotter fått wilms tumör. Sedan dess har hela världen varit upp och ner.
Man måste vara stark… för barnens skull och inte ge upp.
Kram jenny

Linda 5 år sen

Styrkekramar Fina Du <3

Therese 5 år sen

❤Jag tänker på dig❤

Pia H 5 år sen

Så mycket gripande känslor! när man läser ditt inlägg, tänker på dig <3 och ger dig massa styrkekramar fina Annica.

Kram Pia H

jenny 5 år sen

Alla mina tankar går till dig! Jag ber en bön för dig, kanske Han lyssnar på mig även om jag inte hör av mig särskilt ofta?! Jag önskar dig och din familj allt gott!! Kramar <3

Jonna 5 år sen

Tänker på dig och din familj!Styrkekramar till dig du starka kvinna!

Stina 5 år sen

Tro kan försätta berg!! Massor av styrkekramar till dig!
//SN

Marie 5 år sen

Så gripande att läsa , stor styrkekram till dej idag. Kram

maria 5 år sen

Hej tänker på dej ta en dag i taget var snäll hälsa
johanna att hennes blogg betyder mycket för hon
Så snäll människa o jag haft otur med människor
som varit hårda så hennes ord o blogg är som
balsam för mej. Kramis till dej och johanna fr maria.

Linda 5 år sen
Anna-Louise 5 år sen

❤️Alla mina tankar, allt mitt hopp och enormt med styrka och kramar till dig❤️

ulrika 5 år sen

Kram Annica

Heléne 5 år sen

Känner igen den där känslan när man ska magnetröntgas. 20 min räckte för min del. Tack o lov ! Kämpa på Annica och skönt att du har din tro i kampen. Håller tummarna för positiva besked. Sköt om dig ❤

Carola 5 år sen

Så gripande inlägg. All styrka till Dig! ❤️

Anna 5 år sen

Lycka till <3 Tänker på dig <3

Estelle 5 år sen

Konstigt det där när du skriver att du “helt plötsligt blev bara hela jag så jätte lugn. Varm i hela kroppen och kändes som jag lyftes av båren in i en stor hand. ” – har känt det själv också när jag verkligen var akut nära döden. Det kändes så tryggt på något sätt. Du verkar så fin. Detta kommer säkert att gå bra. Det är bara ett litet gupp på vägen. Kram

Anna 5 år sen

skickar massor av styrkekramar till dej ❤️❤️❤️❤️

Lotta 5 år sen

Usch det du genomgår är så hemskt!

Det är så orättvist ingen ska behöva genomgå det! Du skriver verkligen så man blir berörd och självklart tänker jag på dig idag. Nu håller vi alla våra tummar stenhårt för dig idag och hoppas att det hjälper:-)

Stina 5 år sen

Kämpa Annica, kämpa!
Jag, som sällan ber, knäpper mina händer och skickar all energi jag kan uppbåda.
Det måste bli bra, så är det bara!
Kramar /Stina

Malin 5 år sen

Tänker på dig Annica<3

Gisela 5 år sen

Jag skickar dig en stor varm kram Annica. Tänker på dig ❤️

Karin 5 år sen

Massa massa MASSA styrkekramar!!!!!!!!!!

Tess 5 år sen

❤️

Linda 5 år sen

Jag tänker på dig extra mycket idag, du är stark och kommer klara detta . Styrkekramar till hela familjen /Linda

Sofia Andersson 5 år sen

All styrka till dig och din familj <3

Therese 5 år sen

sänder dig Annica och din familj en massa styrka. Du är en sådan kämpe och tänker extra mkt på er idag. Fuck Cancer säger jag bara och massa med styrkekramar

Sofia 5 år sen

Stor kram! Hoppas på ett positivt besked ❤️

Frida 5 år sen

Vilket gripande inlägg, känner igen oss så väl i tankar om denna skitsjukdom! Många tankar till Annika idag.

Susanne 5 år sen

Styrkekramar till dig o familjen❤️❤️❤️

Petra Nymans Dagbok 5 år sen

Jag tänker på dig och dina nära och kära! <3 Alla styrkekramar i världen för att det kommer gå bra! Kan inte ens tänka mig vad du går igenom. <3 /Petra

Ann-Sofie ask 5 år sen

Hoppas allt går bra det ör en förfärlig sjukdom håller tummar och tår att allt ska vara bra .

Jeanette 5 år sen

Kramar om och tänker på dig, Annica

Veronica Wilsson 5 år sen

massa styrke kramar till dig och hella din familj ni är så starka tillsammans ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

LottaF71 5 år sen

Finaste <3!
Som du kämpar! Skänker en extra tanke till dig och din familj idag och ber att gud är ödmjuk!
Styrkekramar till dig Annica och den svåra tid ni går igenom
<3
Kram Lotta

Varvara 5 år sen

Ett gripande inlägg! Fantastiskt att du delar dina tankar här, Tack Annica!
Sänder dig ljus, värme och styrka!
Kärlek!

Erika GBG 5 år sen

Ord känns fjuttiga efter detta fina inlägg från dig… Tänker på dig idag och hoppas verkligen att allt går din väg! <3

Anna 5 år sen

Många styrkekramar <3 till dig och din familj..

Marie 5 år sen

All styrka till dig och din familj Annica, tänker på dig,.

Katarina 5 år sen

Fina fina Annica! Jag håller mina tummar och tår att det går bra för dig idag. Och jag vet att din pappa blickar ner på dig och sänder kraft så du orkar fortsätta din kamp med denna vidriga sjukdom.
All kärlek o värme till dig och din familj/ Kram Katarina

Maria 5 år sen

Annica! Du kommer att klara detta, jag tror att du är starkare än du förstått, Gud har en plan för dig, oavsett vad beskedet blir idag kommer en ny dag imorgon och du fortsätter kämpa tills du är i mål. Du kommer att finnas i kvällens bön! Många kramar Maria

Annette 5 år sen

Hej Fina. Mina tankar o styrka går till dig idag. Är så berörd av ditt inlägg. Varma kramar

Ann 5 år sen

Håller tummarna för dig idag! Hoppas på ett positivt besked.
Styrkekramar

Nathalie 5 år sen

All styrka till dig idag och alla andra dagar! Vi tänker på dig och är med dig! ❤️

Annica 5 år sen

Finaste Annica!! Håller alla mina tummar och tår och jag har själv gått och går igenom en kamp med kroppen, som tur är inte cancer. men fortsätt tro och visualisera!! Klart du kommer få ett liv med familjen till 100 procent!! Det strävar jag emot och använder tron som du gör, och hittills har det funkat!! Fortsätt tro och föreställ dig hur allt är när det är klart!! Se dig själv i framtiden när du ber och ha den känslan då som du kommer att ha i framtiden!! Stort lycka till!!!! Varma kramar!

Åsa 5 år sen

All min styrka till dej idag! Ska ge dig alla mina tankar och även hoppas att din tro verkligen hjälper dej idag! ❤️

lotta 5 år sen

hej annica. jag följt dig här på johannas blogg som jag läser varje dag å e med på hennes utmaningat mina tårar bara faller ner på mina kinder vilken hemsk mardröm jag har själv metastaser av hjärntumörer i mitt huvud . men det tala vi ej mer om . du verka va en så fin person , jag g hoppas å ber för dig att dina mediciner behandlingar mm ska hjälpa dig . har många i min omgivning med just denna hemska sjukdom å im itt jobb mött å vårdat unga människor . hoppas att de kan finna botemedel mot denna hemska mardrömsjukdom . ska tänka å be för dig bamsekramr å styrka till dig å dina kära

Sofia 5 år sen

Tänker på Dig finaste Annica! <3 Hoppas så av hela mitt hjärta att allt blir bra <3 får tårar i ögonen av ditt fina inlägg, tänkvärt! Styrkekramar skickas o ber för dig!

Annelie 5 år sen

Tänker på dig..och sänder dig all styrka och kraft,
Kram

Jessica H 5 år sen

Tänker på dig!!!
Gud välsigne dig!!!

Terese Lec-Alsén 5 år sen

Tänker jätte mycket på dej Annika och detta kommer du fixa . Du är en fighter , du är en sån stark person och ger dej massa positiv energi. Många kramar

Anna-Karin 5 år sen

å jag kommer att tänka på dig hela dagen och hoppas verkligen att allt kommer att bli bra! Du skriver så fint och verkar vara en så underbar människa och mamma så jag önskar verkligen dig det bästa och att denna hemska sjukdom försvinner. Sänder dig en stor kram och en massa positiv energi!

Agnetha 5 år sen

Jag finner inga ord, sitter här på jobbet och kan inte hejda mina tårar.
Ber för dig, ger dig kraft och styrka att fortsätta.
Kram

Madde 5 år sen

Tänker på dig och hoppas verkligen att allt ska bli till det bästa.

anneli 5 år sen

Jag sänder dig all styrka och kraft som bara möjligt är!!! Jag känner dig inte, men jag tror att vi människor kan skänka varandra positiv energi bara genom att tänka extra mycket på den som behöver den extra positiva känslan , så stor kram till dig från mig !

Annika 5 år sen

Fina Annica (med det fina namnet) – jag tänker på dig!
Många kramar!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Mitt älskade barn. Jag bar henne inom mig, under mitt hjärta, jag jublade över att få bli hennes mamma. Annica var för mig en gudagåva. Hennes fyra bröder hade väntat på henne,…

Nu har jag sagt farväl till allas vår älskade Annica och mina tårar vill aldrig ta slut. Min älskade vän, solen skiner idag precis som du lyste upp livet för så många…

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…