• 2015-01-31, 00:15
  • 14

Har ni haft en go fredag? Jag kan fortfarande knappt fatta att jag är helt ledig från salongen fredagar. Även fast dagen rusar förbi ändå med andra saker jag måste fixa med så är det en skön känsla att hinna med alla andra jobb och även få undan en del här hemma.

Bästa jag gjort att strukturera om mina tider inför det nya året. Bra beslut och projekt jag vill ägna mig åt med Janne, mer tid åt bloggen, krönikor, event och salongen kommer jag förstås vara på några dagar i veckan. Alltid varannan på Main i Göteborg.

I morse kom syrran upp, en utav 3 fina systrar. Hon ville låna något till kvällens festligheter och så klart hon får! Hon hittade den coola byxdressen från La redoute som var smashing på henne trots osminkad, städtofs och tröningslinne under. Naturligt snygg och vältränad som sjutton.  Tycker ni jag tränar skulle ni följa mina tvillingsystrars träningsvecka. Haha! För dom är det liksom helt naturligt att alltid röra på sig. Man springer fort, lyfter tungt och äter god mat. Typ så enkelt. ;-)

Städade som en galning och skönt att få rent och fint före helgen.

Dagens outfit blev favorit kavaj, Dondup från Melrose och även jeansen är dondup. Märks när det är kvalité,  kläderna sitter bra och man vill använda dom ofta. Den coola toppen är den jag fick från Michela, Happiness från Furia.se 

DSC_0265

I eftermiddag åkte jag ner till världens bästa Sukran för att fixa mina naglar. Hon är så härlig och duktig tjej, men det vet ni ju redan.

IMG_4199.JPG

Hon finns på Infinum, lilla bommen 6 tel 031-7110990, 0737 699683 Hälsa från mig. Hon har svårt med tider men var ute i god tid och kolla även återbud hon lägger ut på instagram där hon heter #beautyconceptbysukran. Tips.

naglar 2

Vi närmar oss februari och Alla-hjärtans dag! Ett litet hjärta blev så fint ihop med min ring. <3

IMG_4186.JPG

IMG_4238.JPG

Visst blev dom fina! Älskar kritvita och lite gulddetaljer.

Fick äntligen även ungås en stund efter vi blev klara, så vi bestämde oss för att gå på lite after work och ett glas bubbel!

IMG_4225.JPG

Vi gick en sväng till Clarion Post. Nära och bra då det tar 4 min hem. =)

IMG_4219.JPG

Två glas bubbel blev det och vid halv nio gick jag hem. Visst är det mysigt att gå ut tidigt ibland och sedan krypa upp i soffan. Janne är ute med kompisar ikväll och kollat hockey och middag på Toso.

Dagens utmaning har ni inte glömt va? Här kommer nummer 13 som gäller i morgon.

Det är fantastiskt roligt att följa er på instagram och nu börjar det kännas i benen…. snart halvvägs!

Dag 13

45 Squats 

35 Utfallssteg 

30 Höftlyft

25 Crunches  

Totalt 135 rep! =)

Kram på er!

 

2015-01-31 Mitt liv

Kommentarer

Sara / Matro 5 år sen

Jag tror att jag, och framför allt min dotter, är gladare än Janne idag :) Här kan du se varför http://mat-ro.blogspot.se/2015/02/chl-mastare.html

Tack för en inspirerande blogg!

//Sara

Camilla 5 år sen

Hej, gör du naglar i akryl el gelé?
//Camila

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Jag gör Acryl då det håller bättre på mig. =)

Petra 5 år sen

Hej! Var kommer ditt jättefina pälsliknande överkast ifrån?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det är Artwood och jag beställde det från Lodge Living i Kungsbacka.

Jättehärligt och skönt!

Kram

Michela 5 år sen

Vilka fina kort på dig i tishan (kavajen är helt fantastisk).
Lånar till insta och fb med länk så klart =)
Njut av en skön helg <3
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack!! Älskar den!! Klart du får ta bilden.
kramar

Marie 5 år sen

Hej! Bra träningspass varje dag, önskar att nästa dags pass kommer ut dan före, det händer ju ibland men inte alltid. Är bra när man jobbar kväll och vill hinna med det innan jobb.

Katja 5 år sen

Just den vardagliga motionen har väl blivit mindre för människor. Jag tycker det är viktigt att barn lär sig städa, det kan vara en familjeaktivitet..

maria 5 år sen

Vad snygga naglar urfräscha du har bra smak
ha en fin helg mvh maria fr stockholm

karin 5 år sen

Jättefina naglar.Hade du inte städhjälp?Så skönt när det är nystädat.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack! Har det också. Men inte varje dag eller vecka ;)

Linda 5 år sen

Vilka produkter anvander du nar du stadar hemma vill ha samma.

Lotte 5 år sen

God morgon! Åh, jag gillar tishan du har på dig!! Ja kavajen va ju inte så dum den heller ;-) Hoppas du får en härlig lördag, här får den börja med lite övningar när bebisen sover morgonpasset :-)
http://lotte4.blogspot.se

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…