ANNONS
Integritet på Tailsweep

Utmaning dag 16

/


Så här ser det ofta ut hemma när jag kommer hem efter jobbet. Marilyn har läxor över hela köksbordet och pluggar och pluggar. Nu är det slutspurten och jag är så glad och stolt över att båda tjejerna klarat av skolan och orkar hänga i.
Ni som följer bloggen har kanske läst att jag sällan tar med tjejerna här inne, dels för att dom väljer det själva och sedan vill jag inte skriva om deras liv exakt vad dom gör. Men dom finns alltid här bakom datorn mina små änglar som fyller 16 och 18 i år. =) Vet att en del undrar hur dom bor. Dom bor hos mig på heltid men har bra kontakt med sin pappa som bor i närheten.
Dagens måltider vet jag en del vill veta.
Frukost vid 11 efter träning: Ägg, avocado och lite majonäs, tomater. Gott kaffe och vitaminer.


Mellanmål på salongen: Vaniljproteindrink, apelsin.


Middag i kväll vid 18.30: Ungsstekt lax, sötpotatis och limesås. Brysselkål förstås. Recept kommer i morgon.
Drar ni på er massa förkylningar och elände? När jag tränade för Michael som var en duktig PT tipsade han mig om just sötpotatis. Nyttigt med massa vitaminer som vi behöver nu. Har ni precis kommit igång med träning och bara blir sjuka gång på gång? I med näring. Mat är A och O när du tränat tex ett hårt cardiopass. Halsontet kan nästan komma på kvällen efter man tex kört tuffa intervaller. Kör även mycket smoothies med nyttiga bär och frukter.
Det kommer bli bättre så fort vi får mer sol och vi kan vara ute.
Då kör vi utmaningen nummer 16! Tisdag 3/2
55 Squats 
40 Utfallssteg 
35 Höftlyft 
30 Crunches 
160 repetitioner! Tänk när vi körde 100 squats om dagen…. känner ni något när ni gjort alla utfallsteg? 😉 Ta till hantlar om ni vill avancera, sök uppe i sökfältet så kommer mer tips upp.
Dags att krypa ner, har suttit flera timmar vid datorn efter jobbet och skrivit krönikan, svarat på en del mail och bokat in möten mm. SÅ skönt när man kan stänga ner datorn och är klar!


God natt på er och God morgon ni andra.21

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00