• 2015-02-06, 20:11
  • 3

Härliga fredag är här! Har ni det bra?

I fm hade jag en tid hos min massör, det var perfekt timing eftersom jag hade en grym träningsvärk och även vilodag från träningen idag. Man ska inte träna efter man fått massage. I morgon ska jag och Janne åka längdskidor igen, gud vad kul det ska bli!

Jag kommer öka på träningen en del för vet ni vad jag ska göra i maj? Jag ska cykla Göteborgsgirot! Igår träffade jag Anette från Stadsmissionen som ville berätta lite om vad dom gör och även fråga om jag ville bli deras ambassadör.

Göteborgs stadsmission gör ett fantastisk jobb och det är självklart att jag vill bli deras ambassadör. Jag är en total känslomänniska så jag blir gråtfärdig bara jag går in på deras hemsida. Det är så många som har det svårt och är utsatta, därför vill jag gärna vara med och hjälpa till med det jag kan.

Ska skriva mer om vad dom gör men det första uppdraget jag kommer göra är alltså cykla Göteborgsgirot 9 maj. Det kommer finnas en speciell grupp man alltså kan anmäla sig till och man betalar några hundra mer än den vanliga anmälningsavgiften. Hela startavgiften går direkt till stadsmissionen så nu hoppas jag att fler kommer cykla för dom.

Vill ni hänga på? Vi gör detta tillsammans! Det är tre månader kvar och ni kommer hinna träna mycket innan.

DSC_0327

Tack underbara Anette för ett trevligt möte. Nu kör vi!

DSC_0330

Jag kommer blogga mer om hur jag ska träna inför loppet och jag hoppas få med mig många här inne. Tillsammans gör vi skillnad både för dom utsatta och för oss själva.

IMG_4457

Gå in HÄR för att läsa mer om loppet. Det kommer bli jättekul!!

Nu kör vi fredagsmys här hemma, darling har precis kommit hit och ljusen är tända. Jag ska göra ungsstekt torsk och bäst att sätta fart.

Stor kram!

DSC_0357

 

 

 

Kommentarer

Sussie 6 år sen

Bra initiativ att göra en god gärning och även få “egen” belöning för det. Kul och mycket bra grej!!!!!

Har du nått bra tips på bra dag/natt krämer, samt till ögonen? Billiga krämer innehåller så mycket vatten, har ju haft Nivea, Lorea’l, men inte hittat D

Hoppas du lägger upp receptet på din fiskrätt idag, har funderingar på fisk till middag ikäll.

GRYM BLOGG OCH FORTSÄTT VARA SÅ POSSITIV =)
Kram Sussie

Svar på kommentaren:
Sussie 6 år sen

Hade hoppas få tips om din torskrätt du gjorde här om dagen….. men jag kirrade en annan variant, den blev jätte god =) Tar gärna emot din ändå.
Har också köpt Aftonbladet och bilagan, grymt mycket fina bilder =)
Tack för att du delar med dig!!!

Annica T 6 år sen

Fina DU! Tack åter igen! Himla goooo tjej du är! Och såklart Tack Janne! Är så glad att få vara er vän! Kärlek från mig till er

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

  Nu har julstressen börjat på riktigt. Vi skriver listor, lägger bokmärken på näten och börjar lite nöjt äntligen stryka namn som vi hittat den perfekta julklappen till. Och kanske lite barnsligt…

Mitt hjärta brister. Julen är en högtid som förknippas med kärlek, gemenskap och förväntningar. Tyvärr blir det inte så för alla. Tusentals barn och familjer har det extra svårt, många barn far…

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…