• 2015-02-09, 23:47
  • 1
Det har varit VÅR i Göteborg idag. Helt underbart!

Vilken mysig eftermiddag och kväll vi har haft! Jag med mina tjejer och Linnea (syster) hade bokat bowling på Starbowling vid 16 och vi kunde inte slita oss därifrån förrens efter åtta, 4,5 timma senare. Haha! Men så mysigt och roligt vi har haft det.

Janne har varit där flera gånger med jobbet men det har aldrig blivit av att vi gått dit. Eftersom tjejerna har sportlov bestämde vi oss för att äntligen boka en bana samt testa deras aktiviteter dom har på övervåningen. För snacka om grejer man kan göra.

Ska berätta mer om allt i nästa inlägg men detta är mitt bästa sportlovstips om man är nere i Göteborg. Ni kanske har äldre barn/tonåringar och  har avverkat allt annat som universum mm. Vi käkade även i deras restaurang efter bowlingen och sedan var vi ett par timmar till på deras övervåning. Ganska skönt att slippa alla lekland kan jag säga och göra aktiviteter som alla gillar att göra ;)

IMG_4748.JPG

Absolut roligaste var förstås galoppbanan. Jag har tävlat galopp och fart runt på galoppbanorna som tonåring på min galna häst Miranda så det var sjukt kul att efter många år åtminstone få känna lite av känslan att flyga fram på en galoppbana. För i verkligheten går det lite fortare. Jockeysadeln är miniliten, väger ingenting, man sitter ihoptryckt och man behöver ha bra balans, inte väga för mycket och ha bra nerver. Nerver av stål. Haha!

IMG_4783.JPG

Det behövde vi inte idag. Men jag höjde upp stigbyglarna och vi körde ståendes som man ska när man är jockey och jag lovar er- Det är så galet jobbigt. Bra träning under en kort period men den korta tiden räcker. Benen är som spagetti. Sjukt kul! =)

DSC_1224

Yes, jag vann! Men helt KASS på bowlingen så här fick jag min revansch. Måste göra det fler gånger men om Janne ska med ska jag gå dit och smygträna innan. Bowla alltså. Hatar att förlora.

Gör ni något kul i veckan? Kanske är iväg och åker skidor?

Måste i säng nu då jag ska upp på möte i morgon bitti, har skrivit klart krönikan och ska visa er resten av bilderna från vårt sporlovsmys i nästa inlägg.

Puss på er!

Morgondagens utmaning dag 23

Tisdag 10/2

65  Squats 

50 Utfallssteg 

50 Höftlyft

40 Crunches 

#toftby30dagarschallenge och #godisstopp

Heja er!

 

 

 

 

 

Kommentarer

maria 6 år sen

Hej kära du du har så vackra ögonbryn vilken färg o
hur gör du skulle bli så glad om du svarade ha det bra
o kramis fr stockholm.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…