• 2015-02-10, 23:34
  • 29

Hej nattugglor, flera som är vakna? Nu sitter jag med det sista vid datorn innan jag ska packa färdigt inför i morgon då jag åker ner till Göteborg för att jobba på Main. Torsdag är det möte och jag ska även gå på Upperhouse med mina tjejer. Mysigt! Fredag morgon åker jag tåget ner mot Malmö för att vara med och jobba på Melodifestivalen. Idag kom håret till Magnus dansare och det kommer bli så bra! Ska skriva mer om hans nummer och hur ni röstar i morgon. Jag ser fram emot en fantastisk, spännande Mellohelg nere i Malmö!

Nu till lite vårnytt som jag hittade på Melrose och Lodge Living när vi var där i söndags. My god. Dom här glittriga skorna kommer jag bo i resten av året tror jag, haha! Minns när barnen var små, eller ni som har småttingar… hur lyckliga dom var när dom fick sina glittriga rosa skor i prinsessåldern, haha! Så kände jag när jag provade dessa.

DSC_1181

Visst är dom ljuvliga? Märket är Philippe Model, dom i guld är Blue on blue. Finns dom inte på Blueco webbshop får ni ringa och kolla. Inte många kvar vet jag när vi var där. Den i guld fanns även i silver som var jättefin.

DSC_1162

DSC_1166

Just nu är jag svag för alla ljusa färger och vill ha VÅR. Kunde inte låta bli att använda dom nya kläderna redan igår. Top från Grace (melrose) och beige please. (Lodge living) Visst är det skönt att gömma undan allt svart man har i garderoberna nu.

IMG_4650.JPG

Vita please och vit spetsblus från sixty days.

IMG_4735.JPG

Top, Grace (Melrose) och Beiga please (Lodge Living)

DSC_1140

IMG_4631.JPG

IMG_4651.JPG

IMG_4633.JPG

Majas lyktor som även stödjer barncancerfonden, 10% av alla intäkter skänks dit. <3

IMG_4649.JPG

I morse var jag på ett spännande möte, roligt samarbete framöver. Sedan har jag jobbat på salongen, fixat med en del beställningar inför nästa vecka mm. Har varit hemma och städat med tjejerna och varit och handlat och är så glad att jag hann ner till ett Bodypump pass kl 18. Ni som alltid tränar vet vad jag menar. Jobbar man mycket så är träningen A och O. Överlever inte annars, det ger mig så mycket.

DSC_1145

Fick flera frågor på instagram om jackorna och om dom fanns kvar. Jag har den i hallonröd/rosa och i svart. Älskar dom! Den är smidigt att även ha i början av passet tex när du värmer upp. Jag har jackorna också när jag är ute och springer eller PW. HÄR har ni länken med er rabatt. Ni kommer gilla dom.

Att köra ett tufft gruppass ger så mycket mer än att man ska gå ner till gymmet och köra själv. Jag gillar det också men man kommer inte ifrån att man ger ännu mer när du har en grym instruktör och alla kör järnet. Man orkar lite mer och tar i ännu mer.

IMG_4828.JPG

Efter 1 timma Bodypump satte jag mig på cykeln och cyklade 30 min. Bra förbränning och vill träna inför Göteborgsgirot. =)

IMG_4837.JPG

Slut, trött men glad!

Utmaningen inför onsdag den 11e och nummer 24! Orkar ni? Visst går det bättre och bättre?

70 Squats

55 Utfallssteg

50 Höftlyft

40 Crunches

Totalt 215 stycken.

Fick även ett mail om jag kunde skriva ner mina gamla recept på kakor, alltså med socker. Jag kommer inte göra det nu utan peppar er med annat nyttigt istället. Det finns många andra bloggare som skriver ner recept dagligen med socker om ni vill ha det. Jag vill hellre inspirera er att äta nyttigare, åtminstone under veckan. Socker ÄR skit. När man äter det för mycket.

Min mamma gav mig ett nytt roligt recept idag! Hemmagjorda bars med kolasmak och citron. Bara nyttigheter. :)  Man måste inte äta godis varje dag för att njuta. Ni kommer få ett friskare liv om ni plockar bort skräpet, försök hålla det till helgen om ni kan. Det gör mycket.

Heja #godisstopp och God natt

 

 

 

 

 

2015-02-10 Mode / Skönhet, Recept

Kommentarer

Caroline 6 år sen

Hej!

Kola och citron lät ju supergott! :D

Delar du med dig av receptet eller det kanske finns att söka nånstans på?

Stor kram!

Marie 6 år sen

Åååh vad fin toppen/blusen från Sixty days, var har du hittat den? Hittar den inte hur jag än googlar…:-( Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

På melrose… du får ringa dom i morgon.
Kram

Pia B 6 år sen

Känner som du, vill ha vår! Härligt med lite ljusa färger igen. Jättebra reportage om dig i bilagan om heminredning! Gillar verkligen din stil ! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack söta!

Underbart med vårkänslan!
kram

pia 6 år sen

Åhh vilka fina kläder du har på dig Johanna:)
Vilken storlek har du i please jeansen & i tröjan???
Skulle så gärna vilja träna jag oxå, men är nyopererad och måste vara lugn i flera veckor…
Är så frustrerande att inte få träna!!!!!
Ha en fin kväll !
Kram !

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Mina normala storlekar, man kan inte jämföra med andras för det skiljer sig mycket på please…
Man får alltid gå ner en eller två stl på dom men det är alltså olika. Dessa är XS men som sagt, kolla med dom!

Har tyvärr inte tröjan här just nu. Men ta den storleken som du brukar ha. Vill du ha lösare går du upp.

Nyopererad låter inte kul, stor krya på dig!
Kram Johanna

Birgitta 6 år sen

Tänk va underbart att ta en pw med hundarna o sen en snabbritt m häst i skogen

Svar på kommentaren:
Birgitta 6 år sen

Mycket bra förbåde kropp o knopp

Emma 6 år sen

Åh så mycket fint vårnytt! Nu hoppas vi på ny rabattkod från dig :) så ska jag klicka hem mina favoriter ❤️

maria 6 år sen

Hej ni som slutar med socker o pasta mm hur mår man
bättre rent psykiskt hur märker ni av det berätta gärna
kramis fr maria.

Svar på kommentaren:
Birgitta 6 år sen

Ja hur känns det egentligen

Agneta 6 år sen

Nej skriv hellre om nyttiga saker än kakor, förstår inte bloggare som peppar läsare med socker varje dag. Vad leder det till?

Agneta 6 år sen

Hej. Jättesnygga skor:)
Man blir så peppad av att läsa din blogg! Ha en kanondag Johanna:)

Petra Nymans Dagbok 6 år sen

Åh vilken härlig vårinspiration! Vi åker snart till Thailand så jag ska leta fram några färglada solklänningar;) Men annars kan jag erkänna att det är mycket svart i garderoben. Mitt senaste inköp var dock ett par grymt snygga ljusrosa stövletter från House of Lola. Kram o hoppas du får en toppendag. Jag älskar gruppträning då jag jobbat med det sen jag var 18 år, nu för tiden kör jag mest spinning. Jag skulle verkligen behöva ta tag i styrketräningen. Vilket bra initiativ med loppet. <3 Kram Petra

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Dom rosa låter snygga!
Men Thailand…. ÅH vad härligt det låter!!!!
Hoppas det blir en underbar resa!

Kramar Johanna

LottaF71 6 år sen

God morgon :)!

Visst är det härligt med ljusa kläder :), jag fick sådana vårkänslor igår att jag har ljusa jeans och vit Fira blus idag :D, på jobbet sa de direkt: Va du va fin och vårig idag :).

Åh vilka snygga skor :)! Jag tror minsann att det får bli en liten utflykt till Kungsbacka snart. Idag bär det av till Ullared efter lunch :). Jag och dottern :) inte ofta man får de själva längre, så det ska bli mysigt :).

Härlig känsla med vår i luften!

Önskar dig en toppen fin dag Johanna!
Kram Lotta <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Ja, visst är det underbart! Solen skiner!

Hoppas du får en fin dag.

Kram Johanna

Lotte 6 år sen

Så fin du är i ljusa fräscha kläder :-) Själv skulle jag försvinna i det, bara det mörka håret som syns haha
Jag håller med, de ljusa skorna va snygga!
http://lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack snälla du, visst är det så… man kan “försvinna lätt. Blir bra när solen kommer och man får lite färg ;)

Kram!

Sussie 6 år sen

Uppe tidigt istället, läkarbesök och fasta………………
Saknar ditt recept på ugnstekt torsk som du skulle lägga upp.
I love black, men vår säger ljust <3
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Lycka till!

Ska försöka lägga upp den idag :)
kram!

Helena Lundgren 6 år sen

Hej Johanna!
Fin som alltid :) Jag undrar vilken storlek du har på träningsjackorna? Tänkte beställa en…Tack för länken :)
Kram Helena

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack gulle <3
Jag har S och dom är normala i stl som man annars har. Tycker den absolut inte är liten i storlek.
Kram!

Ramona 6 år sen

Jag har slutat med socker, men på kvällen eller eftermiddagen kommer suget. Men jag har alltid 85 % choklad i kylen, tar bara en ruta till en kopp te eller något så brukar det ge sig. Sen har jag gjord eget mandelsmör med lite havssalt i :) Grymt gott och naturligt, inget tillsatt utan mandlarna har gjort jobbet. En sked eller 2 av det om jag är riktigt sötsugen. Funkar kalas :)
Tack för du fortsätter inspirerar oss <3 kramen

Svar på kommentaren:
Annika 6 år sen

Mitt sockersug försvann när jag slutade med bröd, pasta, potatis och ris. Har alltid blivit sugen på sött efter lunch eller middag men aldrig numera. Prova!

Johanna Toftby 6 år sen

Mandelsmör! Mums :)

Tack för dina ord! kram

Maria Meijer 6 år sen

Japp här har ni en till som är vaken. Min son som är 8 mån är inte alls trött. Själv så hade jag gärna lagt mig nu..
Johanna du inspirerar.. Jag rör på mig varje dag i form av raska promenader och kämpar på med din utmaning ( är lite efter pga sjukdom) Bra att du hellre lägger upp goda nyttigheter. . Stor God natt kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

TACK! Vad glad jag blir! Ja här kommer det inga godisbilder till inspiration, vi är duktiga på att stoppa i oss godis i Sverige ändå ;)
Kram och hoppas din lille somnade till slut ;)

kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…