ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vårnytt!

/


Hej nattugglor, flera som är vakna? Nu sitter jag med det sista vid datorn innan jag ska packa färdigt inför i morgon då jag åker ner till Göteborg för att jobba på Main. Torsdag är det möte och jag ska även gå på Upperhouse med mina tjejer. Mysigt! Fredag morgon åker jag tåget ner mot Malmö för att vara med och jobba på Melodifestivalen. Idag kom håret till Magnus dansare och det kommer bli så bra! Ska skriva mer om hans nummer och hur ni röstar i morgon. Jag ser fram emot en fantastisk, spännande Mellohelg nere i Malmö!
Nu till lite vårnytt som jag hittade på Melrose och Lodge Living när vi var där i söndags. My god. Dom här glittriga skorna kommer jag bo i resten av året tror jag, haha! Minns när barnen var små, eller ni som har småttingar… hur lyckliga dom var när dom fick sina glittriga rosa skor i prinsessåldern, haha! Så kände jag när jag provade dessa.


Visst är dom ljuvliga? Märket är Philippe Model, dom i guld är Blue on blue. Finns dom inte på Blueco webbshop får ni ringa och kolla. Inte många kvar vet jag när vi var där. Den i guld fanns även i silver som var jättefin.Just nu är jag svag för alla ljusa färger och vill ha VÅR.

Kunde inte låta bli att använda dom nya kläderna redan igår. Top från Grace (melrose) och beige please. (Lodge living) Visst är det skönt att gömma undan allt svart man har i garderoberna nu.


Vita please och vit spetsblus från sixty days.


Top, Grace (Melrose) och Beiga please (Lodge Living)

Majas lyktor som även stödjer barncancerfonden, 10% av alla intäkter skänks dit. <3


I morse var jag på ett spännande möte, roligt samarbete framöver. Sedan har jag jobbat på salongen, fixat med en del beställningar inför nästa vecka mm. Har varit hemma och städat med tjejerna och varit och handlat och är så glad att jag hann ner till ett Bodypump pass kl 18. Ni som alltid tränar vet vad jag menar. Jobbar man mycket så är träningen A och O. Överlever inte annars, det ger mig så mycket.


Fick flera frågor på instagram om jackorna och om dom fanns kvar. Jag har den i hallonröd/rosa och i svart. Älskar dom! Den är smidigt att även ha i början av passet tex när du värmer upp. Jag har jackorna också när jag är ute och springer eller PW. HÄR har ni länken med er rabatt. Ni kommer gilla dom.
Att köra ett tufft gruppass ger så mycket mer än att man ska gå ner till gymmet och köra själv. Jag gillar det också men man kommer inte ifrån att man ger ännu mer när du har en grym instruktör och alla kör järnet. Man orkar lite mer och tar i ännu mer.


Efter 1 timma Bodypump satte jag mig på cykeln och cyklade 30 min. Bra förbränning och vill träna inför Göteborgsgirot. =)


Slut, trött men glad!
Utmaningen inför onsdag den 11e och nummer 24! Orkar ni? Visst går det bättre och bättre?
70 Squats
55 Utfallssteg
50 Höftlyft
40 Crunches
Totalt 215 stycken.
Fick även ett mail om jag kunde skriva ner mina gamla recept på kakor, alltså med socker. Jag kommer inte göra det nu utan peppar er med annat nyttigt istället. Det finns många andra bloggare som skriver ner recept dagligen med socker om ni vill ha det. Jag vill hellre inspirera er att äta nyttigare, åtminstone under veckan. Socker ÄR skit. När man äter det för mycket.
Min mamma gav mig ett nytt roligt recept idag! Hemmagjorda bars med kolasmak och citron. Bara nyttigheter. 🙂  Man måste inte äta godis varje dag för att njuta. Ni kommer få ett friskare liv om ni plockar bort skräpet, försök hålla det till helgen om ni kan. Det gör mycket.
Heja #godisstopp och God natt
29
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00