• 2015-02-12, 08:36
  • 8

God morgon!

Dagen rusade iväg igår och hann inte in här tyvärr. Jag jobbade på Main under dagen och på kvällen firade vi det “lite enkelt” att det var tre år sedan vi träffades igår. <3 Tänk för exakt tre år sedan höll vi på att renovera salongen och lördag eftermiddag tog jag tåget ner för att träffa mannen jag någon gång skulle gifta mig med. Hur jag visste det har jag ingen aning om, haha. Vi hade hörts några månader innan och jag hade bara den känslan.

20130211-230602

Här är allra första bilden den dagen vi sågs. Känner knappt igen mig själv.

20130211-230443

Vi kollade på Melodifestivalen och Janne avstod en hockeymatch minns jag. Haha! Vad gör man inte för en som är schlagernörd.

20130211-230426

20130211-230510

Shit vad tjejerna är små. Här är vi med hela gänget (Jannes Ida och Erik är inte med) på Kolmården.

20130211-230712

Detta är den fjärde sommaren med honom och jag älskar ihjäl den här mannen. Vi kan skratta ihop, träna, älskar matlagning och han har till och med fått med mig i hockeyvärlden. Vi har även startat bolag och det är fantastiskt att jobba med någon man är så trygg med. Vi synkar. Våra mössor är bara början och det är skönt att känna vi är ett team.

Jag kan vara för jävlig med mina hormoner och tjata sönder honom ibland, tack älskling för att du står ut. Men vi har oftast roligt ihop. ;)

10785123_301215206739731_1268478751_a

IMG_4881.JPG

IMG_4885.JPG

Länge leve kärleken och när man minst anar det så händer det. Att leva med någon man älskar är det bästa som finns. Att alltid ha någon att luta sig emot, att kunna prata om allt och ha sin partner som också sin bästa vän.

10439460_10152585129002608_4184429518311990905_n

Vi ska fira med lite champagne till helgen men igår gick vi bort till Caleo och käkade en god och lagom middag.

IMG_4889.JPG

Testa deras viltfärsbiffar. Supertrevlig service och god mat.

IMG_4892.JPG(

(Toppen är second female från melrose)  Ni är så gulliga med alla era hälsningar på Instagram och facebook. TACK! <3

Nu ska jag sätta fart. Har druckit kaffe med Janne innan han åkte till jobbet, ska iväg till gymmet och cykla, kl 10 en tidningsintervju och kl 12 möte.

Bästa idag är att jag och mina tjejer ska på SPA Upperhouse.

Frölunda har tyvärr haft fel på rabattlänken jag lade upp för några dagar sedan, ni är flera som hört av er och nu ska det funka. Det finns platser kvar till matchen i kväll! Passa på att gå dit när ni får halva priset och det kommer hända roliga grejer i Scandinavium när Nilfisk är matchvärdar!

HÄR har ni länken.

Dagens utmaning nummer 25! 

70 Squats 

60 Utfallssteg 

50 Höftlyft

40 Crunches 

5 Dagar kvar.

kram på er

 

 

 

 

 

 

 

2015-02-12 Mitt liv

Kommentarer

katja 6 år sen

Ja, vad ska man säga….Grattis och bra jobbat! :)

Pia 6 år sen

Åh! Så fint skrivet:) jobbar du i Skävde nästa vecka? Ska få tummen ur å ringa dig då tänkte jag :) Massor med kramar Pia I Nyköping (fortfarande inte hittat min frisör här uppe än) Mitt hår och jag saknar verkligen dig :D Kram kram

Svar på kommentaren:
Hanna 6 år sen

Hej PIa! Om du bor i Nyköping vill jag tipsa om Elin på frisör Maxim ovanpå VÄsterport! Hon e grym!! Letade som en tok själv när jag flyttade hit o hittade henne!
Med vänlig hälsning, Hanna

Johanna Toftby 6 år sen

Klart du ska komma vännen! Kollar tider :)) KRAAM!

anna 6 år sen

vart är utmaning nummer 24? :)

Svar på kommentaren:
al68 6 år sen

Ligger längst ner i förra inlägget “Vårnytt”.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack!!

D. DeMarkey 6 år sen

Alltså kära Johanna… du är verkligen en av dom där kvinnorna som bara blir vackrare och vackrare och vackrare och faktiskt snyggare och snyggare för varje går som går. Du ser så ofattbart snygg ut idag, tänk hur grym du kommer att se ut om 10 år! Du har då inget att oroa dig för med åldern ;)
Puss och kram, ha en fin dag tjejen. <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…