Kommentarer

Katarina 5 år sen

ÅÅÅÅÅ Magnus är KUNG i Gamla Stan :D
Så bra han är och sjunger som en gud, ja jag tok älskar honom!
Hälsa snälla till honom och tala om att han är bara bäst!
Kramar till er alla i teamet/Katarina

Ulrika 5 år sen

Kommer rösta på Magnus ingen tvekan :)

Annika 5 år sen

Det finns ingen tvekan – såklart att jag röstar på Magnus! Lycka till med låten och musiken och håret och stylingen och ALLT till ER ALLA inblandade!
Kram!

solveig lundgren 5 år sen

Hej. Magnus har en riktigt kanon bra låt och har rösten charmen och är en otroligt bra artist så ingen tvekan jag ska ligga på telefonen i kväll och göra mitt bästa för att hjälpa finingen till final det är han i alla kategorier så väl värd. Kram till er alla och lycka till Magnus.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…