• 2015-02-20, 09:45
  • 11

(Foto: Karin Törnblom, stiliga! )

Äntligen fredag och laddar ni för helg?! Jag ska köra ett träningspass innan Linda kommer ner från Stockholm. Ser SÅ mycket fram emot vår dag, vi ska vara på salongen för att fixa hennes hår sedan är även hon den som hjälper mig med allt kring min sajt. Hon ligger bakom mycket av den här bloggen med annonsörer, samarbeten, teknik och är spindel i nätet. Vi är ett bra team och det är en fördel att arbeta med henne som också är min nära vän.

Men först:

Bilderna från Mellons efterfest. Mina har tyvärr försvunnit som jag fotade med systemkameran efter jag installerat ett nytt bildprogram. Som tur var var fanns det inte jättemånga som försvann även fast det grämer mig. Däremot har jag samlat ihop några andra roliga! Bilden ovan och nedan är lånade från Mats blogg. Kika gärna in där så får ni se ännu fler.

mats_carlsson_20150217214945

Foto: Karin Törnblom

Efterfesten var så kul! Oj oj…. det var verkligen klackarna i taket från början! Det serverades en god buffé med småplock och champagne och härligt att få vara med att fira Magnus. Än en gång GRATTIS till både Magnus och Mariette. Ni är SÅ värda att komma direkt i final. Nu längtar jag till Friends arena den 14 mars! Vill ni följa Magnus vardag och alla förberedelser fram tll finalen hittar ni han både på facebook och intagram. Ni hittar honom Magnus_cson

mats_carlsson_20150217214757

Foto: Karin Törnblom

Någon som också alltid tar så fina bilder är Åse 56 kilo.  Tack för att du skickade dom här partybilderna. Haha! Jag messade henne och frågade om hon inte har några riktiga festbilder från röjet på dansgolvet.

Det klart att hon hade. ;) Tusen tack Åse för lånet av dina bilder.

IMG_5463.JPG

IMG_5465.JPG

Bilden talar för sig själv. Jag älskar att dansa!

IMG_5462.JPG

IMG_5464.JPG

Hahahaha!

IMG_5309

IMG_5315

IMG_5340

Måste även ge er ett restaurangtips i Malmö. Ni som bor där omkring känner säkert till många bra ställen men jag och Janne gick ut på fredagskvällen för att äta och visste inte riktigt vart. Vi gick först till ett ställe jag hade hört var bra men där var det inte ens dålig service, för det var snarare ingen service alls. Vi gick därför därifrån och det var nog fler som gjorde.

Vi chansade på ett nytt ställe som vi fick se av en ren slump när vi gick förbi och det heter Jospers vid Lilla torg. ÅH milde tid vilken skillnad. Redan från första sekund när dörrvakten öppnade dörren kändes det rätt. Han var riktigt trevlig och efter några sekunder fick vi bord. Servitören var inte bara duktig, han kunde ta hand om sina gäster på ett härligt, charmigt och proffsigt sätt från hjärtat. Älskar sånt! Så om ni är i Malmö, gå till den restaurangen. Maten, miljön är så bra. (Nej, jag är inte sponsrad)

IMG_5178

IMG_5173

Nu kanske ni tror jag är galen i tonfisk men det är jag nog, haha. För det var just vad jag åt. Allt var perfekt och vi tog även in lite plock före. Någon kanske som varit där?

IMG_5175

Nu är det dags att sätta fart här, men vi hörs snart.

Kram och trevlig  fredag!

 

 

Kommentarer

katja 5 år sen

Kan vi inte ta en stoppa äta kött under en månad, av etiska och miljövänliga skäl!

Desirée 5 år sen

Hej Johanna!
Nästa gång du är i Malmö och gillar Libanesiskt så måste du besöka OCCO en fantastisk restaurang…. runt hörnet ligger KAGAMI en japans restaurang som jag inte har ätit på men de gör fantastiska drinkar ;)
Härliga bilder på dig och dina vänner!
Kram

Gunilla Johansson 5 år sen

Blir alltid lika glad när jag läser din blogg! Du är verkligen humörförbättrare åtminstone för mig! Ha en trevlig helg!

Marita 5 år sen

Partypinglan nr :1 @ johannatoftby. Ha en super helg ❤️

anne 5 år sen

Opps :) ömma tår! Ha en bra dag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Nej inte idag men däremot efter Mellon då jag dansade i höga klackar fram till 04. ;)

Pernilla 5 år sen

Tips på att komma igång att springa!? Är så himla trött och tappat motivation att träna….

anne 5 år sen

Och så blev det väldigt viktigt helt plötsligt att tala om var bilderna kommer ifrån.

Svar på kommentaren:
Annie 5 år sen

Skärp dig! Nytt inlägg o du är först in, bara för att gnälla? Kul att vara nättroll?

Johanna Toftby 5 år sen

Det gör jag alltid. Lånar jag bilder skriver jag tydligt vart dom kommer från.

Sara T 5 år sen

Skärpning Anne, fy vad trist när personer som du fortsätter att förstöra!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg