ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ännu godare chokladbollar!

/


Har ni en skön söndag? Vi sov länge och har varit uppe på berget och tagit en första tur på våra nya längdskidor. Älskar den träningen! Vi håller på med lite fix idag, har precis klippt Janne och han har även satt ihop Lisa-Maries nya byrå så hon får ordning på alla kläder i sitt rum.
Jag vill bara skynda mig in här för att ge er ett nytt recept på Chokladbollar vi gjorde efter maten förut. Nu testade jag ett annat recept och tog lite vad som fanns hemma. Perfekt nyttigt ”godis” istället för allt med socker i. För hur går det med #godisstopp? 3 veckor nu! Jag har inte ätit något med socker, varken fika, dessert eller godis. -2 kg på vågen och det är allt från jul som skulle bort. Efter den här månaden ska jag försöka strunta i godiset även på helgen, jag vet ju att om jag börjar är det svårt att sluta…
Åh vänner, ni måste verkligen göra dessa. Jag köper alltid krav, även smaken blir så mycket bättre.


Det är skillnad på kokos och kokos om man köper kvalite. Inte många kronor dyrare.
Chokladbollar 10-12 st 
12 st Dadlar, färska urkärnade- Mixa med stavmixer
1 dl mandelmjöl
1/2 dl grovhackade hasselnötter
1 msk kokosolja
1 msk kakao (gott även med mindre om man vill)
Nypa vaniljpulver efter smak
1 msk starkt kaffe
Rör ihop allt och forma till små bollar. Rulla i kokos och ställ i kylen.
Galet goda…….!
Vi hörs lite senare, jag och Marilyn ska ner till gymmet och sedan presenteras vinnaren i Clarks tävlingen.
Kram

15
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00