• 2015-02-27, 13:06
  • 2

Välkommen fredaaaag!

Är ni laddade för helg?

Blåbärssmoothie med turkisk yoghurt, blåbär, proteinpulver med vanilj från Holistic, psylliumfröskal och lite honung. Det blir en fantastisk god smoothie och den står jag mig på länge. Vill ni ha en extra vitaminkick måste ni testa solskenssmoothie, den gör vi flera gånger i veckan och perfekt nu när vi behöver extra mycket energi och massa C-vitaminer.

Jag började med en morgon pw  (kaffe före) efter tjejerna gått iväg, sedan hade jag inte mycket tid till att fixa frukost. Smoothie är perfekt som man dessutom står sig på länge. Dessvärre gick min blender sönder och det sprutade smoothie över hela köket. Kaos och jag hade bara 15 min till min massagetid så det var bara tyvärr att lämna kladdet tills jag kom hem. Ingen kul syn kan jag säga..

Min massör är så duktig. Går var tredje vecka och får massage, ibland oftare. Det är som balsam för hela kroppen och jag kopplar bort allt. Musklerna behöver mjukas upp och idag berättade hon att det är enormt stor skillnad från i höstas. Visst är det skönt när kroppen mår bra, när man plockar bort saker ur sin vardag som bara ger dålig energi inifrån och ut, när man hittar en balans med allt runt omkring. Bästa känslan! Idag fokuserade vi istället mycket kring mitt ena knä där musklerna är korta och det ena knät har krånglat en del. Redan efteråt kändes det bättre när hon masserat och tryckt på olika punkter. Kan även rekommendera knäskydd som ger stöd kring knät, ett sånt lite mindre med hål. Har hjälpt mig mycket när jag tränar.

På vägen hem åkte jag direkt bort till Electrohuset och lika bra att skaffa en ny blender direkt. Jag använder den ibland flera ggr per dag så det går inte vara utan. När jag väl är iväg och handlar något tar jag allt på en gång. Snabbt och enkelt ska det va. Behövde en ny stekpanna, även en ny mixerstav. Riktigt bra service och bra hjälp. Uppskattas! (Nej jag är inte sponsrad)

DSC_0149

Jag ska städa och greja här lite nu, sedan ett gympass före jag kliver på tåget mot Sthlm och darling hoppar på tåget från Gbg. Ser fram emot en riktigt mysig helg med middag med vänner och ett spännande möte vi ska på i morgon.

Hoppas ni har en riktig härlig fredag! =)

Kram

 

2015-02-27 Mitt liv

Kommentarer

Camilla 6 år sen

Hej Johanna! Jag undrar lite om proteinpulver, vad är det i det? Inte socker och en massa annat “skit” :) Ger det mättnadskänsla? Är det en bra proteinkälla för vegetarianer? Vilket märke/ sort rekommenderar du, finns det bra och dåliga? Är det okej och äta varje dag? Tackar för en mycket bra blogg

Maria 6 år sen

Det är bra att vara effektiv, då får man mycket gjort :)
Hoppas ni får en trevlig helg i Stockholm med goda vänner men även att mötet går bra.
Lycka Till och trevlig helg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…