ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sista dagen på #godisstopp men vi fortsätter!

/


Dagen D är här! I en månad har jag kört GT:s kampanj #godisstopp och det är tusentals som hängde på!  Vad duktiga alla är och visst går det lättare efter ett tag? Jag har egentligen inte ätit mycket sött innan men helgerna har jag ätit tex någon dessert och dyker gärna ner i en stor godispåse på fredagskvällen.
Två veckor tog det innan jag glömde av godiset helt. Julfrosseriet gjorde att jag ville frossa loss på helgerna så den här kampanjen var perfekt. Vi äter overkligt mycket sött i Sverige och jag tycker vi borde vara mer för nyttiga alternativ speciellt för våra barn. Tänk på alla sjukdomar. Fetma tex ökar risken för diabetes mm och barn och ungdomar borde inte få vara kraftigt överviktiga. Jag menar, farlig fetma. Det är vi vuxna som har det ansvaret. Inte barnen.


Lagom är bäst men just kampanjer och utmaningar kan hjälpa många att ta tag i ett hälsosammare liv, både kost och träning.
Här i GT/Expressen kan ni läsa mer om #godisstopp.
Jag är osäker om jag vågar prova något nu när det gått en månad. Jag har inte tagit en endaste kakbit, ingen dessert varken chips eller godis. Skum känsla i början men det har gått väldigt bra. Jag gillar utmaningar och kampanjer för man kämpar tillsammans.
För att ha något lite extra gott till helgen har jag gjort chokladbollarna med olika recept några gånger. ÅH himmel vad goda dom blir. Jag köper ekologisk kakao, alla ingredienser är krav och det blir fin smak. Receptet på dom senaste med mandelmjöl och hackade nötter hittar du HÄR. Igår em åkte jag och Janne upp till Sthlm och hade med lite gott färdgodis på vägen upp. Bilder från kvällen när vi käkade middag med våra vänner Magnus och Mats kommer i nästa inlägg.
Hoppas ni får en fin lördag! Kram från oss

16

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00