• 2015-03-01, 23:46
  • 7

Efter mötet igår skulle Janne iväg för att träffa ett gäng kompisar han varit iväg på semester med och dom har inte setts sedan 2011. Deras återträff hade countrytema då dom skulle ut till Globen på Coutryfestival.

IMG_5838

Precis badat bastu och är lagom mosiga och svullna,  haha! Ovanligt att se Janne i “coutrykläder”. Vi sa hej då på eftermiddagen efter vårt möte med Anders och sedan gick jag en sväng på stan innan jag skulle träffa några vänner.

IMG_5847

Har ni doftat på dessa oljeparfymer? Anna-Fia hade en doft på sig när vi jobbade ihop på mellon sist som jag blev helt kär i. Den finns bara på NK och doften heter Vanitas. Man tar pytte, pyttelite då den är väldigt koncentrerad och just för att det är olja. Inga blommor utan mer vanilj, lite mysk och sött. Jag har alltid tyckt om dom där lite kryddigare fast dom får absolut inte vara tunga, typ Opium. ;-) Den här tyckte jag om.

IMG_5849

Tjejerna fick även lite presenter. Hittade varsin bodybutter från Lóccitane och en olja med skimmer i som dom tyckte om.

IMG_5862

Sedan mötte jag upp Anna-Fia! Underbar tjej som jag lärt känna via Magnus och Mats. Hon är även med på Mellon och jobbar med make up i Magnus team.

Här har vi en pangtjej som dessutom är singel! En träningstjej med hjärtat på rätt ställe, alltid nära till skratt och dessutom väldigt söt.

Kanske ni har en trevlig bror eller vän som också är singel? Bor i Sthlm, har ett bra jobb som hon älskar. Hon finns på instagram där ni hittar henne som Annafina. Hon vet att jag skriver detta och vi fnissade mycket igår när jag lade ut samma på min instagram för det rasslar alltid till och kanske det skapar nyfikenhet hos någon.

IMG_5886

Vi gick till Escalier och satt i några timmar i deras mysiga fåtöljer. Skulle egentligen gått bort till ett annat stället som Mats tipsade om men det hann vi aldrig då tiden sprang iväg. Min outfit- skönaste leotoppen , stoppa i den så blir den coolare och man behöver inte göra så mycket mer. Det blir en snygg fast enkel outfit. (Skinnbrallor, gamla från melrose.)

IMG_5907

Kolla här då vilken snygg dejt jag hade lite senare på kvällen. Åse, 56 kilo känner ni säkert igen. Förutom när vi sågs på Mellon sist så var det väldigt längesedan vi satt ner och pratade, så det var så jättekul att sitta ner i ett par timmar igår. Som Åse skrev på insta, en timma blev två och tre… haha! Janne mötte upp oss på Scandic grand central och vid tolv traskade vi hemåt. Hon skulle upp tidigt men har man roligt så flyger tiden fram. Vi har gemensamma vänner, ungdomar i exakt samma ålder och framförallt tänker vi lika när det kommer till hälsa. Sedan är vi samma årgång och även födda i Juni båda två. Bara det ;)

Åse var uppe i Sthlm för att medverka i Nyhetsmorgon i morse och kanske ni såg det? Här hittar ni klippet.

IMG_5918

Vi hämtade upp frukosten istället och käkade på rummet så vi kunde sitta och titta på när hon lagade mat i rutan. TVPremiär för Åse! Laga mat i direktsändning och samtidigt svara på frågor under intervjun….samtidigt mat på spisen….oj oj. Jag hade nog bränt alltihop och fått panik, haha! Hon gjorde det med bravur. Lugn och proffsig. Duktig hälsoinspiratör som peppar många med viktminskning och framförallt hitta en balans i livet.

IMG_5915

Nu är det natti natti här, jag har varit hemma några timmar och kramat tjejerna, vi har även bestämt morgondagens träning. Det blir tabata på gymmet, är tokladdad inför en ny träningsvecka och ser fram emot nya utmaningar. Planera er träning redan på söndagen så kommer ni lättare iväg.

Kram!  

 

 

2015-03-01 Hälsa, Mitt liv

Kommentarer

Ulrika 5 år sen

Men snälla Ulrika vet du inte vad Johanna jobbar med?? Hon hjälpte Magnus med håret antagligen. Fy skäms av en så dum komentar och Ulrika heter du också :) men nu vet du lite mera antagligen. Ulrika

sara 5 år sen

Har ägnat all min tid åt bara barnen i alla år o det vore underbart att få ägna sig lite åt sig själv på ett sånt fint o trevligt hotell.. ha en underbar dag

Jenny 5 år sen

Snälla Johanna!!!
Kan du förklara för mig vad en keratinbehandling är?
Har försökt läsa mig till det på nätet men verkar vara en djungel. Jag har tjockt, lockigt och frissigt hår som jag plattar inbland.
Min fråga till dig är om mina lockar förstörs av behandlingen? Jag vill bara ha “fräschare” hår inte få bort lockarna för alltid.

Snälla Johanna, hoppas på dina tips❤️

Ulrika 5 år sen

Hej Johanna!

Du skrev ‘Anna-Fia hade en doft på sig när vi jobbade ihop på mellon sist ‘ – vad jobbade du med på mellon?

Ha det bra!

Lotte 5 år sen

Haha hoppas hon får napp så hon slipper vara singel mer ;-)
Ja, Åse är grym!! Jag hade inte heller fixat laga mat och svara på frågor samtidigt hahaha
http:://lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Lotte 5 år sen

Jag måste ju såklart önska dig en härlig 1a vecka i mars med, hoppas det blir lite sol och värme snart :-)
http://lotte4.blogspot.se

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack! Hoppas du också får en fin dag!
Mars och ett steg närmre våren, jippie!!

kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…