• 2015-03-01, 18:46
  • 12

Vilken härlig helg i Stockholm! I fredags kväll checkade jag och Janne in på mysiga Kung Carl och snabbt svidade vi om för middag med våra vänner Magnus och Mats.  Det var en tom förstaklassvagn och inte ofta man får en hel vagn för sig själv. Vi hade lite gott nyttigt godis och lite planerande inför vårt nästa projekt så två timmar upp till Sthlm gick snabbt. 

DSC_0206

Min älskade (blivande) man utanför hotellet. <3 Gångavstånd till allt.

DSC_0218

Kolla utsikten från hotellrummet! Enkla svarta klänningar funkar alltid, märket är Gestuz.

DSC_0247

Badrummet, bastu och badkar. Pampigt högt i tak.

DSC_0250

Romantiskt sovrum….

DSC_0251

DSC_0213

 

DSC_0244

DSC_0236

Stiliga killar till bords! Vi satt i flera timmar och babblade, hade en mysig och trevlig kväll.

DSC_0233

Ni ser vad jag valde va? Mats sa innan jag ens tittade i menyn att han visste vad jag skulle välja. Yes, känner man mig så vet man att finns det tonfisk är det mitt först val. Älskar det.

Kan varmt rekommendera Strandvägen 1, mysigt, bra mat och fin service.

DSC_0238

Letar efter en serveringsvagn till matsalen men inte hittat någon jag tycker om. Den här var snygg! Ett mellanting till bord/vagn som var så läckert.

DSC_0242

IMG_5844

Dessa två är fantastiska vänner. Äkta och genuina. Vi pratade även om nästa gång vi kommer ses och då är det FINAL som gäller på Friends Arena! Jag åker upp dagarna innan och Janne kommer också vara med bakom och hjälpa till. Kanske dock inte med smink och hår, hehe utan mer med fotografering och allt sånt som också måste hinnas med. Vi kommer köra mycket blogg så ni får vara med och se allt bakom. Magnus är så taggad för finalen och hela hans team är så duktiga!

Möt mig i gamla stan finns nu på Itunes och ni kan lyssna och köpa den HÄR. 

unnamed

Nu har jag sett alla delfinaler och hann även med att se den sista igår. Hasses bidrag var ju för härligt, haha! Men det bidraget som har allra bäst energi på scenen är Magnus. Sedan går han rakt genom rutan, dansarna är fantastiska och man rycks med från första takten. Jag gillar när man blir glad, det ska kännas PANG på en gång. Därför tror jag många kommer rösta på Magnus nummer.

IMG_5829

Igår hade vi även ett möte med Anders gällande vår kommande webbshop. Det är roligt att ha ett stort projekt tillsammans med Janne. Vi är ett bra team och det är kul när man kompletterar varandra.

En bastu på rummet hann vi också med. Hur ofta är man inte stressad när man bor på hotell, bara sover och hinner knappt känna atmosfären. Är så glad att vi hade några timmar igår förmiddag på rummet.

=)

=)

Nu måste jag packa ihop och åka iväg, bilder från lördagskvällen och Åse i TV kommer i nästa inlägg.

Kram på er så länge och tack för era fina kommentarer. Ett dygn kvar i SMARTtävlingen.

 

 

Kommentarer

sara 6 år sen

Möt mig i Gamla stan är en medryckande och fantastisk schlagerlåt, men har den bra chans i Wien tro? Hursomhelst – Magnus får min röst och min 9-åring kommer att rösta på Måns och Eric Saade. Må bäste man eller kvinna vinna!

Ulrika 6 år sen

Hej Johanna!

Alltid lika roligt å kika in på fin sida för att se vad du hittat på för mkt kul:)
Av ren nyfikenhet undrar jag om du inte samarbetar med terece på love Forever längre! Och ert hår innan skreva det så mkt och nu ingenting!
Önskar dig en bra dag//Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 år sen

Tack, vad roligt att du gillar min blogg!

Nej, vi har valt att avsluta samarbetet då vi har olika syn på saker och ting.

Ha en fin dag du med.

Kram Johanna

Mona 6 år sen

Hej Johanna! Vilken mysig helg du/ni haft! Skoj! :)
Ska sitta i Friends Arena och heja på den klart bästa: Bästa låten, bästa numret, absolut bästa rösten och utan tvekan den bästa artisten – Magnus Carlsson och Möt mig i Gamla Stan! Hoppas verkligen att han vinner finalen! Jag kommer att rösta som en galning för att det ska bli så! Tyckte inte att Måns låt var i närheten ens. Visst…numret var lite kul, men låten…näää! Bäst igår var de två som gick till 2:a chansen. Men som sagt: Heja Magnus!!

Linda 6 år sen

Vi var och såg finalen i Malmö, det är som du skriver så mycket energi i Magnus nummer!! Sedan tror jag Magnus har mycket mer fans, vi kommer rösta som tokar!
Tack för en härlig blog.
kram Linda

Maria 6 år sen

Vad härligt och trevlig ni verkar haft i Stockholm. Har också varit där under helgen. Fantastiska stad.
Ha en fortsatt trevlig kväll
kram

anneli 6 år sen

Magnus var bra, men Måns blir nog den som vinner

Hanna 6 år sen

Ja, Magnus är bra men för mig sa det verkligen pang när Måns sjöng sin låt. Shit vad den var bra och vilken cool scenshow!
Blir en spännande final :-)

Jennie 6 år sen

Vilken härlig helg ni ser ut att ha haft!

Håller med om Magnus; en sådan glädje och utstrålning hittar man inte någon annanstans i startfältet. Måns låt var en besvikelse, absolut ett snyggt påkostat nummer men det räddar tyvärr inte en svag låt. Då var i så fall Kvinnaböske bra mycket roligare och trovärdig – jag gillar artister som funnit sin identitet!

Kram till dig och de dina!

Marie K 6 år sen

Ja nu när vi hört alla låtarna kan jag säga att jag gillar Magnus låt bäst. Som den sanna schlager-älskare jag är så det den låten som får mitt hjärta att slå lite extra. En underbar schlager med fart i. Det kommer gå super-bra i finalen men han kommer inte vinna. Tror det kommer stå mellan Måns o Mariette. Men för mig slår Magnus låt alla andra.
Javisst är det mysigt på Strandvägen 1! Bra mat också ;-). Vi gillar annars Griffins som jag sett att även ni varit på. Meeen…har ni varit på Farang? Den är nästan allra bäst i Sthlm! Tror du skulle älska deras mat!!! Kram

Åse 6 år sen

Tack för igår och all härlig pepp!
Jisses vad snygg du är på bilderna! Tunikan du hade igår från Clarks måste jag köpa!
Vilket boende! Håller med man spenderar för lite kvalitetstid på hotell, skönt ni fick tid för er! Kram till både dig o Janne! ❤️

Agneta 6 år sen

Klart vi ska rösta på Magnus!
Det hotellet har jag också bott på, jättefint och nära till allt.
Kramis

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…